TROCADERO


Klar med matten för kvällen och ska snart bädda ner mig själv i sängen bland alla mina 367654 stk kuddar, bestämt mig för att sova på calles kudde han brukar använda när han är här, den luktar honom och jag saknar honom jätte mycket.. Men nog om det, morgondagens planer var planerade fram tills att jag fick reda på att vi får gäster imorgon och vet inte riktigt hur jag ska planera det nu. Men det löser sig framåt natten då min hjärna kommer ha jobbat på högvarv för att kunna listat ut den bästa lösningen på la problema. Men som sagt, nu blir det att stänga ner datorn för kvällen och bädda ner mig och smsa min älskade pojkis som jag saknar. Godnatt!

LiveLaughLove

SAKER DU KANSKE INTE VISSTE


..det är omöjligt att nysa och titta samtidigt.

..myror alltid ramlar på höger sida när de är berusade.

..en krokodil inte kan räcka ut tungan.

..elefanterna är det enda djur som inte kan hoppa.

..strutsens öga är större än dess hjärna.

..den mängd kött en Tyrranosaurus Rex kunde ta i munnen skulle räcka för att försörja en familj på fyra personer i en månad.

.. coca cola var ifrån första början tänk till att vara medicin.

 

LiveLaughLove


ÄN SÅ LÄNGE GÅR DET BRA


Med maten i magen sitter jag nu i min ensamhet uppe på rummet och ska precis börja ta tag i matten, trodde igår att denna motivation angående matten skulle dala till botten direkt, men icke.  Btw, super kul att så många har kikat in idag, besökar rekord tror jag närmare bestämt! Ska även skriva ut tillstånd jag ska skicka in för att få övningsköra, jag har nämligen kirrat handledare eftersom ingen utav mina föräldrar vill, eller vad jag tror, vågar sätta sig en bil med mig.. haha..

LiveLaughLove

STOP IT PLEASE


Begav mig ut på landet tidigare idag och hälsade på familjen sonesson och har precis kommit hem där ifrån.  Väl hemma väntade middagsbesök av min äldre syster och hennes familj och vi ska snart hugga in på grillad fläskfilé med ungsbakade grönsaker och potatisklyftor, mumma!

LiveLaughLove

DU GÖR MIG LYCKLIG ♥

En bild på calle får avsluta dagen. Sitter för stunden och skypar med den söta pricken på bilden ovan och ska snart lägga igen datorn för kvällen. Suttit lite för länge vilket har gjort att min hjärna går i princip på högvarv och mina ögon är nog väldigt mycket fyrkantiga, om man kan säga så?.. Aja, morgondagens planer än så länge är att vakna vid tio, en timmes sovmorgon för att sen dra igång med matteplugg vilket behövs och det är påsklovets stora mission nämligen. Matten ska jag klara, om det så krävs att jag ska sitta 15 min varje dag hela påsklovet! Haha, kommer säkert inte bli så men man får väl hålla tummarna på det bästa, inte sant?

Förövrigt hade jag spanska prov idag, hör och läsförståelse. Läsförståelsen gick åt helvete medans hörförståelsen gick raka motsatsen. Fick även tillbaka ett prov i naturkunskap jag gjorde nyligen och det gick över förväntan, herregud va glad det gjorde mig! Aja, får ta och avrunda här. Det är en dag imorgon också.
LiveLaughLove

WANT IT

Kikat runt rätt länge för att kunna få tag i en sommarklänning, inte för för fin men inte raka motsatsen heller. Hittat denna för under 200:- och är fantastiskt nöjd, sugen som bara den på att klicka hem den nu i helgen vilket jag tror att jag gör!
LiveLaughLove

HUR SKA MAN TOLKA DET




Skrev förra helgen om att jag skulle få ett navelsmycke av calleballe i sjumånaderspresent. Det kom tisdags men har inte tänkt på att visa upp det förns nu. På bilden var det en vit sten men en röd vart helt klart snyggare. Gotta love it! Vet dock inte hur jag ska tolka det dom skrev på det lilla visit kortet man fick med.. hum..

LiveLaughLove

GÅNGER TVÅ


Sitter i min ensamhet och gör inte mycket, räknar lite matte, kollar runt på tv och väntar på att klockan ska bli tio så att big brother kan börja. Blir att se på dessa två filmer i väntan. Men som sagt, har fixat och trixat lite med designen ett bra tag sedan jag kom hem då jag hann städa emellanåt, fick lite tips av min vän nor på vissa sidor som var bra och vips blev jag riktigt nöjd, dock tog det ett tag att bli det, men det är en annan femma!

LiveLaughLove

I WANT THIS AND I WANT THAT


Jag vill utomlands..

NEW IN


Slutade som sagt en timma tidigare idag och drog ner på stan i det otrolit fina vädret, ironin flödar. Mötte upp calle och gick runt ett tag tills han tog bussen hem och jag gjorde detsamma. Fick med mig denna otroligt fina blus hem idag för bara 149:- och lite andra nödvändigheter.

LiveLaughLove

FLOWER POWER


Som sagt, tog över bakningen eftersom att mamma misslyckades och det vände på direkten. Stackars mamma hade stått o kämpat sedan fyra i eftermiddags.. Men lillebrorsan fick sina glasstrutar tillslut vilket var bra. Sitter just nu i sängen och kollar på big brother ska snart stänga ner datorn för att dra mig till sängs och försöka sova. Fick tidigare idag reda på att sista lektionen är inställd imorgon vilket är skönt, slutar redan klockan två istället för tre. Hoppas på fint väder imorgon men det bådar inte gott, regn och bara moln står det på klart.se och på lördag ska det tydligen snöa. Godnatt!

I KÖKET

Står förtillfället i köket och har för någon timma sedan tagit över baket av min yngre brors strutbakning vilket inte är det lättaste när man inte får använda sig av bland annat ägg,mjölk eller mjöl! Tror dock att jag nu efter mitt andra försök har det vinnande receptet. Hejsvejs!,


FLUMM BRUDAR

 

Sitter och spårar lite smått i ett grupprum i skolan med Noris på historialektionen. Torsdag är ingen bra dag för mig och min klass då det är lite för packat med lektioner och energin inte finns alls och tröttheten finns gånger tusen. En lektion kvar och då är det lite powerpoint föreläsning och jag håller tummarna på att man får dra efter det. Efter skolan blir det att dra ner till stan för att fixa en grej. Försökte mig på en utåtbakad fläta i luggen och kan väl säga att den blev lyckad,  Hejsvejs!,



FRÄMLING VAD DÖLJER DU

Provet är klart och det gick väl sisådär, men jag gjorde mitt bästa och det är huvudsaken, inte sant? Sista lekionen är idrott som börjar om 30 minuter och sitter och tar det lugnt med calleballe i bibblan sålänge. Sedan bär det direkt iväg till gymnastiken där jag kommer spendera en timme själv i hallen då jag ska plugga - yay. Hejsvejs!,

BLUE




Hemma för ett tag sedan efter en otroligt lång dag, började 08.30 imorse och det glädjer mig något otroligt att jag börjar en timma senare imorgon.Hann plugga någon timme innan dansen vilket var bra eftersom jag missuppfattat att provet som skulle vara på torsdag, trodde jag och resten av klassen, är imorgon vilket är en uppsatsskrivning och jag är inte speciellt inläst på ämnet överhuvudtaget så.. jag kommer antagligen kugga starkt. Även en stor uppgift i historia som ska vara klar på torsdag vilket jag definitivt inte har tid för eftersom jag jobbar precis hela kvällen imorgon och är verkligen inte så pepp på att börja vid tio tiden imorgon, usch säger jag bara. Men men, fick med mig lite godis och blue energidryck ifrån basketmatchen där vi dansade vilket kommer glädja calle. Har sagt till mig själv att längre än tolv får jag inte vara uppe idag så det blir att börja med plugget redan nu. Godnatt!

IDIS PIDIS

Dagen har hitills varit bra, det har gått snabbt så det är skönt. Sitter just nu på sista lektionen vilket är träningslära, 1h föreläsning - i sträck om jag inte minns fel. Drar sen efter skolans slut ner på stan för att vänta med calle på hans buss i en halvtimme för att sen dra iväg till fyrishov för att hinna få lite plugg gjort innan dansen börjar vid halv sex tiden och slutar nio, så kommer hem rätt sent. Hejsvejs!,

GET READY TO RUUUMBLE

Dagen i skolan gick snabbt, därför jag älskar måndagar. Vi har även börjat kolla på film på engelskan vilket gör att alla engelska lektioner är i princip "inställda", no work just chilln'. Gick runt lite på stan efter skolan med tvillingarna som går i min dansgrupp och kikade runt lite på tröjor till gruppen och det slutade lyckat då vi la undan 10 stk vita i strl XL, haha förutom en då den var i medium då, till mig. Skillnad? Ja. Men men, drog sen hem med calleballe, jag gjorde våfflor till middag då jag inte hann äta några igår (våffeldagen) så det fick bli en dag senare, men vad gör det. Har även hunnit med att springa runt som en galning för att leta efter min naturkunskapsbok som är spårlöst försvunnen. Drar lite plugg när jag väl är på hugget och sedan blir det BB för att sen sova. Hejsvejs!

Rock 'n Roll


Älskar måndagar, börjar halv tolv och slutar tre, endast tre lektioner, spanska, samhäll och engelska. Solen skiner tredje dagen i rad om jag inte minns fel vilket är en underbar känsla. Drog fram saxen imorse i brist på någonting att göra och klippte till tröjan på bild ovan. Vet inte riktigt om detta med rock är min grej men har den för att den är ifrån min äldre bror. Ska snart bege mig till bussen och ska redan nu börja ta på mig skorna och lite sånt för att ta en längre promenix till busshållsplatsen. Hejsvejs!,

AJ AJ AJ!


Lyckades skära upp hela sidan på fingertoppen när jag skulle göra ett bra försök med att hyvla ost med en kniv. Blev ju lyckat, eller inte. Fanns bara plåster med små söta elefanter på så det fick duga. Lite problematiskt är det att smsa och skriva på datorn då det tar emot rejält plus att tvätta händerna sen kommer ju svida lagom, fyfan. Men aja, kom hem för en 40 minuter sedan ungefär och har hunnit äta mat och gjort mig iordning för sängen och det är där jag befinner mig at the moment. Kollade just klart på kontoret och sitter och väntar på att Big Brothers live sändning ska börja. Ska även kolla runt lite på kläder på internet vi ska inhandla till dansgruppen nu, så.. ja. Hejsvejs!

KLIPPA?

Fick denna tshirt när brorsan höll på att rensa kläder strax innan han drog iväg till Tyskland för någon månad sedan. Gillar verkligen inte att den är så trång i halsen och inte ärmarna på den heller. Funderar starkt på att göra liksom den röda tröjan nedan på bilderna, klippa av ärmarna och göra den till ett snyggt linne istället. HUm..

I FOKUS




Har under mina två år som systemkamera ägare varit alldeles för lat då jag alltid, och då menar jag alltid, använt auto fokus. Kom på mig häromdagen när jag bara skulle pröva alla inställningar som fanns på kameran visade det sig att det blir otroligt mycket finare bilder med de manuella inställningarna där man bland annat måste skruva på objektet för att hitta fokus själv.

GET READY TO DANCE

Lite smått övertaggad brud till dansen, påverkad av det otroligt fina vädret samt en rad jävligt bra musik. Dock har uttaget för hörlurarna på mobilen fuckat upp sig så jag kan inte lyssna på musik när jag inte är hemma vilket suger riktigt mycket. Får intala mig själv att det bara är några minuter och att jag klarar mig. Nu drar jag iväg till bussen för att dra ner på stan och dansa 1,5 timme, kommer hem vid halv 8, hejsvejs!

KLIPPER KLIPPTE KLIPPT






I brist på saker att göra och en tshirts framför mig kan resultatet bli ungefär så här, det ser ganska hemskt ut men det är inget jag kommer gå runt i på skoltid eller liknande utan ska endast ha det när jag dansar. Im happy with it!  Lät dock kragen i halsen vara för att det brukar gå åt helvete om man klipper bort den.. fransig och sånt

VIIILKEN HÄRLIG DAG!






Visst är det inte det? Solsken och värme, bara blåsten som förstör lite men den går att tänka bort när man sitter på altanen i lä och har det bra. Precis det jag gjorde för ett tag sedan, mammsen lura ut mig i hopp om att få lite färg i ansiktet, men gick in utan resultat, buhu. Drog iväg med pappsen en snabbis för att kasta skräp och handla och panta burkar vilket jag nu är beroende av eftersom att det är lätt förtjänta stålar. Om ungefär 1,5 timme drar jag iväg till dansen med DC Rebellz. Planerna för kvällen är att bara ta det lugnt och försöka få lite plugg gjort, helvetes vecka börjar nu på måndag och jag är verkligen inte taggad. Hejsvejs!,

NYA DELTAGARE


Två nya deltagare ska idag under söndagens live sändning, om jag inte missuppfattat det hela, gå in i huset. Jennifer Andreasson 23 år, och Robert Johansson 32 år. Klicka på bilden för att komma till artikeln!

VÅFFELDAGEN


Har någon glömt, eller till och med kanske förträngt att det är våffeldagen idag? Här har ni ett recept!

Ingredienser:

12 stk våfflor.
  • 4 dl grädde
  • 4 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 25 gram smält smör
  • 3 dl kallt vatten eller mineralvatten
  • 1/4 tsk salt
  • Att servera till frasvåfflorna: Glass eller vispad grädde samt någon valfri och god sylt

Så här gör du:

  1. Värm våffeljärnet.
  2. Smält smör i en kastrull. Ställ åt sidan att svalna.
  3. Rör ut bakpulver och salt i mjöl i en skål.
  4. Tillsätt vatten och rör till en jämn smet. Ställ åt sidan.
  5. Vispa grädden hårt.
  6. Vänd ner mjöl och vattenblandningen i grädden.
  7. Vispa i svalnat smält smör - spara hälften att pensla med. Våffelsmeten är klar.
  8. Smörj våffeljärnet med smör.
  9. Lägg cirka 1 dl smet i järnet åt gången. Smörj med smör mellan första gångerna.
  10. Grädda frasvåfflorna i 2-3 minuter.
  11. Lägg upp frasvåfflorna på galler för sig eller servera dem helst direkt.
Smaklig måltid!

EN BLÅST FLERA BLÅSTAR?

Att vakna till detta, skolsken och inga moln på himmlen måste nog göra min morgon. Dock blåser det något otroligt men det är en annan femma. Vaknade för ett tag sedan och detta med tidsskillnaden börjar göra mig lite förvirrad.. men jag litar på text-tv och går efter det. Planerna för dagen är inga, men senare ikväll drar jag in till stan för att dansa 1,5h. Nu ska jag bege mig ner för att få i mig lite frukost. Hejsvejs!,

SOMMARTIDER HEJ HEJ


Otroligt snygg bild på pojken min från tidigare idag. Blev att kolla igenom lite spanska verb på datorn samt naturkunskap på samma sätt. Vet inte riktigt om det gav någonting men något måste ha fastnat iallafall. Såg på nyheterna tidigare idag att det är inatt man ställer om klockan, så när klockan är två så är tanken att man ska dra fram klockan till tre istället. Vi får sova en timme kortare vilket inte är så skönt men med tanke på att ljuset stannar längre så väger det mer än det negativa. Åh. Idag kunde man till och med gå med endast en tshirt under den tunna tygjackan vilket tyder på att värmen verkligen är påväg, hur skönt som helst. Men nu ska jag dra mig mot sängen och kolla på en dålig B film som går på tv, Hejsvejs!,

THE GIFTS








Glömde bort att visa vad jag fick idag! Vi har bestämt att vi inte ska köpa något speciellt på våra "månads" dagar då det blir lite uttjatat kanske och inget speciellt i det hela liksom. Men iallafall, jag köpte en ros till calleballe och fick lappen ovan med ett navelsmycke som kommer under veckan, can't wait! Älskar verkligen märket superman haha.. för de som inte visste det dåra.  Även detta med rosor börjar bli våran "thing" alltid när det är något speciellt eller liknande är det alltid en ros som köps, dock kan jag då inte säga emot då jag personligen verkligen älskar rosor. Back to work, hejsvejs!

THIS OR THAT


Dagen har i stort sätt varit bra, vaknade lite senare denna morgon då jag faktiskt brukar ställa klockan redan vid nio på helgerna, var så trött att jag inte hörde när klockan ringde och då, då är jag trött. Calle kom några timmar senare efter att jag hade varit iväg och köpt en ros åt honom då vi faktiskt firar sju hela månader idag! Vid tre tiden drog vi in till stan då jag skulle iväg för att catcha up lite med dansen och calle bege sig hemmåt, där av "i stort sätt", inte kul att lämna honom, aldrig. Blä!

Har nu ätit middag, hemmagjorda hamburgare med pommes blev det och jag är nöjd och glad. Planerna för kvällen är att hinna plugga lite spanska och lite naturkunskap, eller varför inte börja med den andra historia uppsatsen? Herregud, det är nu alla prov kommer, innan lovet och efter börjar nationella i svenska, engelska och matte. Hare bra sålänge, Hejsvejs!,

SJU MÅNADER MED CALLE ♥


OH SUNNY DAY



Soligt, varmt och knappt nå moln på himmlen. As I want it! Sitter och väntar på att min spanska lektion ska börja vilket äär om en hela halvtimme.Fick reda på att en kompis som går i en annan klass här på skolan borjade halv nio och slutade efter 45minuter - för dagen vilket är rätt så orättvist dåra. Själv går man till tre, men man ska väl inte klaga då ekonomiklasserna i årskurs ett går ända till fem idag. Har verkligen ingenting att göra nu och har inget skolarbete jag kan skriva på heller vilket i detta fall skulle varit skönt, att ha något att göra liksom.. aja.. Hejsvejs!,

TIDIG KVÄLL IKVÄLL?

Tidig kväll? Svar ja. Mina ögon känns tunga som aldrig förr och det känns som om jag kommer decka precis när som helst. Lite tråkit med tanke på att jag verkligen vill se när Sipan blir utskickad på BB ikväll.. så vi får se om jag lyckas hålla mig vaken till dess. Åt en väldigt tidig middag idag vilket kanske inte är det bästa om man vill att tiden ska gå fort. Trodde klockan var minst halv tio för ett tag sedan men då var klockan endast åtta, suck. Sammen är klar och ska skrivas ut i skolan imorgon eftersom att jag är alldeles för lat för att plocka fram skrivaren at the moment, historian ska emailas in efter att detta inlägg är skrivet och naturkunskapen håller jag fortfarande på att klura på. Så vi får se hur det går på debatten imorgon! Fick även reda på idag att vi på mentorstiden imorgon kommer få besök av studenter som ska göra en undersökning med oss om ämnet sex och samlevnad haha.. Nu tackar jag för mig och säger gonatt. hejsvejs!

FYNDIG MED BAKPULVER

Visst kan man det!

1. Som ett schampo. Blanda 2 teskedar bakpulver med ett glas/en kopp vatten och ha i håret efter du sköljt ur schampot.

2. Rengör porer. Blanda en hav tesked bakpulver med något rengöringsmedel, rengöringsmedel för ansiktet såklart och kladda sedan ut i ansiktet. Ja, det kan svida. Men ska man bli fin får man lida pin! Och, de ska tvättas bort såklart!

3. Ett fotpulver. Strö lite bakpulver på fotsulan eller i skon för minskad lukt av fotsvett.

4. Tandblekning. Tro det eller ej! Bakpulver bleker faktiskt tänderna. Strö lite bakpulver på en fuktig tandborste och borsta sedan tänderna som vanligt.


NATURKUNSKAPSPLUGG






Skoldagen idag var lite kämpigare än förut och på sista lektionen tröttnade jag helt och hållet och var mer än uttråkad, satt och gjorde det som föll mig in som bland annat var att göra grimarser, datorskyddet på huvdet mm.. och ja, stackars min bänkkamrat den lektionen. Hemma nu äntligen säger jag bara. Blev myskläder på direkt, lärt mig av Sonesonnarna haha, satte mig och åt middag direkt och sitter förtillfället med naturkunskapen och ska plugga in lite för och motargument, fakta och lite sånt. Sedan ska jag rycka in på samhällskunskapen då jag måste lägga till en grej och sen kolla igenom historian innan jag bestämmer mig för att skicka in den. Hare bra sålänge, hejsvejs!,

SIPAN IS GONE

Jora, visst är han äntligen ute ifrån big brother nu. Har inte stört mig på honom alls förut men det han sa mot Amandus, om det kanske var igår, angående Amandus sexualitet gjorde mig lite upprörd.  Enligt en artikel jag läst här så har Sipan faktiskt begått ett visst antal brott..

Sipans mörka förflutna:

2005 - Döms för misshandel till vård inom socialtjänsten
2006
- Döms för ringa narkotikabrott till dagsböter
2008
- Döms för nakrotikabrott och ringa narkotikabrott till skyddstillsyn
2009
- Döms för ringa narkotikabrott till böter
2010
- Döms för narkotikabrott till dagsböter



I VETENSKAPENS VÄRLD

Sitter på naturkunskapen och försöker fokusera, fattar inte mycket men antar att det kommer allt eftersom. Debatt imorgon om GMO och jag känner mig inte riktigt lika säkert som jag borde göra dagen innan, men men. Nästa lektion är svenska redovisning och vi slutar faktiskt en lektion tidigare idag, dvs redan klockan tre istället för fyra! Oerhört skönt, speciellt om solen fortsätter håller sig framme. Måste tydligen skynda mig hem för mamma ska iväg på zumba med syster och moster. Teodor som håller på att lära sig läsa får agera plugghjälp, Hejsvejs!,

OLDIES


Jag och calle, som ni kanske nu vet, inte är riktigt normala - på bilden är vi on our way till Charlies, min systers yngsta sons dop.


Vi kallade oss och kallades slagsmålsklubben. Finns även ett förfärligt dåligt band med samma band, komiskt. Här tävlade vi i grupp för första gången förra året, dvs när jag gick i nian och vi kom tvåa! Och vann ett hedersomnämnande.


Ett inte så pjåkigt hotell på grancanaria. Dock inget ställe vi kommer att återvända till då saltvattnet i poolen visserligen gjorde oss brunare men det var inte så behagligt att bada i då man som jag, inte gillar saltvatten helst inte vill bada.


Min systers äldsta son, Benjamin, lånar mina solbrills och han passar i dom mer än jag actually


Jag och min systers sambo gör fula grimarser, båda är skit bruna och jag vill mer än gärna ha tillbaka färgen så snart som möjligt. Helst typ nu nu NU!

BLONDIN?

Något ni kanske inte visste om mig men jag är faktiskt naturligt blondin! Eller.. blondin och blondin, vissa kallar det brunett och vissa kallar det blondin. Men jämför med det jag har just nu, och har haft sedan sjuan så är det blont. Håller för tillfället på, inte just nu men.. i ren allmänthet, att färga det ljusare igen. Inte lika ljust som "orginalet" eller vad man ska kalla det men nästintill, dock mer åt det brunare hållet.

IDAG ÄR DET TISDAG,FAKTISKT

Äntligen hemma efter en otroligt lång dag. Var slödagar hemma sedan måndags och idag var det raka motsatsen. Skolan gick väldigt bra, bättre än vad jag trodde att den skulle göra. Även jobbet gick som smort då huvudledaren nu är tillbaka ifrån Bangladesh och barnen var super duktiga, nästa vecka blir det att börja med det de ska visa upp på våruppvisningen i April!

Har precis fått i mig mat och ligger i matkoma at the moment, är verkligen jätte trött men ska vänta med att lägga mig eftersom att jag inte vill vakna mitt i natten av att jag är pigg like before. Måste även ta och nämna att jag verkligen älskade vädret idag, super varmt och det är varmt ute redan nu vid nio tiden på kvällen då det faktiskt till och med är plusgrader. Jag känner att våren är påväg.. ååh härligt. Planerna för nuet är att läsa igenom svenskan då jag ska redovisa imorgon. Hejsvejs!


HARDWORKING

Sitter på svenska lektionen och översätter ord vi ska kunna inför nationella som är om en månad ungefär. Effektivt arbete, verkligen. Slutar redan om 10 minuter och då blir det att dra iväg och handla med calle och handla lite inför jobbet ikväll sedan drar vi iväg och låser upp för barnen i gymnastikhallen. Hejsvejs!,

KÄRLEK ÄR HÄRLIGT

Kom precis nerifrån köket och har fixat, som börjar bli något utav en vana, tre skorpor med smör och skinka. Jag är fast. Äter jag en måste jag äta många, that's it. Ska försöka somna någorlunda tidigt ikväll och försöka pallra mig iväg till skolan imorgon vilket jag har onda aningar om att det kommer gå åt helskotta. Men det är värt ett försök antar jag.. Nu blir det BB tittande! , Godnatt

I TURBANERNAS LAND

Historia uppgiften är officellt klar nu och det känns otroligt skönt, började även söka runt lite på naturkunskapen men slutade kort efter det då jag insåg att boken är ett bättre redskap att hitta korrekt fakta nu när man måste vara så källkritisk med allt man läser och skriver - gotta love dom nya betygskriterierna! Känner ni hur ironin flödar? I do. Anyway, anyhow, fixat och trixat lite med bloggen och tänkte pröva lite med denna idén nu och hoppas den duger. Om ni har synpunkter på att man inte ser eller liknande, tell me!

Har förövrigt precis kommit ur duschen och gjort hårinpackning och lite sånt vilket behövdes eftersom mamma köpte något förjävla dåligt både balsam och schampo som har förstört hela mitt hår typ. Okej inte riktigt förstört så jag måste raka det utan mer.. gjort det torrt osv. Plus att det luktar skit.. Har hoppat i myskläderna nu som består av min pojkes stora tröja och hans adidasbrallor. Kvällens planer blir att bara sega framför tvn och ta det lugnt. Hejsvejs!,

 


AMERICAN PIE REUNION

Bara jag som älskar american pie filmerna? Själv är jag inte alls ett fan av att kolla på film över huvutaget men dessa filmer går någorlunda bra att titta på. Taggad som satan inför den nya filmen som ska komma ut!

TRE SKÖNHETSTIPS

Stoppa sötsuget! Sugen på godis vid helt fel tillfälle? borsta tänderna och tungan då smaklökarna neutraliseras och suget försvinner.

Enkla steg till bebislen hud.
Steg 1: Blanda olivolja och socker till en tjock "gröt".
Steg 2: Skrubba in den i huden när du står i duschen.
Sockret är fuktbildande och oljan gör din hud len och mjuk.
Steg 3: Duscha sedan av dig allt socker, gnugga dock inte bort oljan utan låt den sitta kvar på kroppen.
Steg 4: Torka dig med handduken som vanligt. Vips så har du den mest mjukaste huden någonsin!

 

Känner du igen dig? Gula naglar kan man få efter att man tvättat bort nagellacket och citron är din räddare i nöden. Kläm ut lite citronsaft i en skål, håll händerna där i 10-20 minuter - tiden beror på hur mycket det hjälper, de hjälper mindre vid 10 och mer vid 20 vilket är rätt logiskt. Try it!


SWEET HOME ALABAMA


Hemma ifrån läkarbesöket för en timma sedan och har lyckats fått i mig både medicin och lunch så nu är jag mer eller mindre belåten. Ska spendera eftermiddagen med att plugga lite naturkunskap - om GMO och lite sådant då vi tydligen ska debattera nu på fredag om jag lyckas ta mig till skolan. Har även bestämt mig för att ta tag i historian en gång för alla och skriva klar skiten så jag blir av med lite tyngd ifrån axlarna vilket kan behövas just nu. Hejsvejs!,

RIX FM

Har haft som vana nu under alla mina år i skolan att direkt när jag vaknar, då går jag upp och sätter på radion på rix fm och stänger inte av den förens jag går ifrån huset. Det känns inte som man är lika ensam om mornarna då haha.. men iallafall. Vaknade för en halvtimme sedan och har varit effektiv eftersom jag fått i mig frukost och gjort iordning mig. Drar iväg om en kvart för ett läkarbesök, sen får jag se vad dagen har att bjuda på! Skulle behöva skriva klart min historie uppsats om förintelsen ikväll eftersom imorgon jobbar jag, om jag kommer iväg till det, och sen på torsdag ska den in så jag har no time left efter idag. Hejsvejs!,

KVÄLLSMÅL






Bäddat upp med lite snack inför kvällens BB tittande, skorpor med skinka och smör på! Skorpor i sig är otroligt underskattat i nuläget och jag hade nästan glömt bort hur otroligt gott det är. Sitter även och väntar tåligt på att calle ska bli klar med sitt pluggande så man kan ta och prata lite med honom också. Håller både mina tio tår och fingrar att det ska bli fint väder imorgon och inte någon jäkla snöstorm som det var innan. Godnatt på er!

FÖRINTELSEN




Har suttit och jobbat lite med historie uppsatsen och det känns nu efter 995 ord som att det kanske blev lite för mycket skrivet för bara två kunskapskrav. Risken finns att jag bakat in alla möjliga kunskapskrav då jag av någon anledning blandade ihop vissa.. Men då har jag chansen att höja mig inom vissa krav! Håller tummarna för det. Börjar få lite skrivar stopp så jag tror att jag stoppar där för dagen och fortsätter skrivandet imorgon. BB börjar om en dryga halvtimmen och jag kör på att kolla runt lite kläder på hemsidor under tiden jag väntar!

LUGN ALLA - VÅREN KOMMER

Visst är det så, visserligen stod det i unt idag att det skulle regna och att det skulle vara fem plusgrader men man ska hoppas på det bästa, eller hur?
Calle var lite busig och kom förbi ett tag efter att han slutat skolan, han blev upphämtad för en dryga halvtimme sedan. Vi satt och gjorde läxor med min lilebror och jag kunde inte sluta tänka på orättvisan. Lätta läxor för de yngre, nästan för lätta. Dock har vi faktiskt en gemensam sak vilket är att bådas uppgifter är lika onödiga. Varför ska man sitta och kasta en tärning och försöka få summan 20 så snabbt som möjligt? Vad är det bra för liksom. Och varför, om jag nu inte ska bli historia lärare, varför ska jag då kunna i princip allt om första världskriget? Finns ingen mening med något haha. Jaja, våren är påväg och det räddar det mesta. Hejsvejs!,

Btw, superkul att det är så många som brukar titta in nowdays. Fortsätt med det!

HISTORIA PLUGG

Satte igång med pluggandet på riktigt för ett tag sedan och har fått endel gjort vilket känns skönt. Dock lite mindre skönt nu när man har hjärnstopp och inte minns vad läraren sagt om just detta. Finns två val, antingen gå vidare och fortsätta med annat som har med samma uppgift att göra eller vänta tills man har någon förklaring på det jag fastnat på.. hum.. blir nog alternativ B då jag är sugen på att hugga in på naturkunskapsuppgiften då jag precis kom på att den inte följde med mig hem i fredags - yay! Blir att läsa igenom svenskan i brist på saker att göra - då jag ändå inte kommer kunna redovisa då jag har fått en läkartid som inträffar samma tid, it sucks. Men det löser sig förhoppningsvis.

Detta med Sveriges väder alla klagar på gör mig lite frustrerad. Visst, det snöade och alla trodde att det skulle bli vår snabbt och sen sommar med engång. Var inte så negativa då snön inte kommer för att stanna utan försvinner för eller senare, dvs. inom ett par timmar.

Har även fixat ett sommarjobb!

RENSA SMINKLÅDAN?


CRUSH FOR CONVERSE


SJU SKÖNHETSTIPS




TANDBORSTKNEPET
Jobbiga och uppstickande småhårsstrån får du bukt med genom att spraya lite hårspray på en tandborste. Bosta försiktigt ner småhåren med den fuktiga tandborsten. Tada!


LÄNGRE FRANSAR
Vaseline är som hårinpackning för dina ögonfransar. Ta lite vasline innan du ska sova och smörj in dom. I vaselinet finns det nämligen näring som får de att växa. Har dock hört att Försvarets hudsalva ska vara bättre då de tydligen ska finnas mer näring i den. Testa dig fram!

FYLLIGA FRANSAR
Dutta ett lager löspuder med puderborsten efter första påstrykningen av mascara - innan mascaran hunnit torka, så var snabb! Vänta en liten stund och lägg sedan ett lager till mascara. Tänk på att ha en riktigt fuktig mascara så att den inte smular sig.

PÅSAR UNDER ÖGONEN
Har du, lik som de flesta, påsar under ögonen? Testa att lägga en metallsked i frysen så att den blir riktigt kall och håll sedan skeden på den pösiga delen under ögat i minst 1 minut.

BÖJNING AV FRANSAR
Har du svårt att få till snyggt böjda ögonfransar kan det vara en bra idé att värma upp din ögonfransböjare. Blås med hårtorken på full effekt i några sekunder innan du böjer!


LÄNGRE NAGLAR
Massera dina naglar så ofta du kan! Det stimulerar blodflödet i nagelbädden och gör att naglarna växer snabbare.

Problem: Fnasiga läppar
Åtgärd: Torra läppar är första tecknet på uttorkning. Testa att försiktigt skrubba dina läppar med en mjuk tandborste, torka försiktigt med en handduk och avsluta med ett mjukgörande och återfuktande läppbalsam.

YEAH RIGHT

Vaknade för ett tag sedan, åt frukost och har inte gjort så mycket sedan dess. Har plockat fram datorn nu för att börja plugga lite historia för att få den skiten klargjord så snabbt som möjligt, när jag är klar med den uppgiften blir det att ta tag i någon annan som möjligtvis ligger undanstoppad någonstans. Ska även hinna med att kolla runt lite på kläder på internet, förstår inte riktigt hur det kan vara kul men det är det! Även sett att det snöar ute och det har hela facebook också gjort verkar det som då verkligen alla, jag menar ALLA har uppdaterat om vädret och jag kan inte mer än att hålla med ovanstående bild. Hejsvejs så länge!

SOMMARNS TREND?


Något de flesta tjejer kommer bära i sommar måste ju vara jeansshorts med nitar. Och jag kan inte klanka ner på någon för det, det är så otroligt snyggt! Synd att inte pojkvännen tyckte/tycker detsamma, men tyvärr calle.. det stoppar inte mig!

GODNATT?


Säger godnatt och tackar för mig denna kväll. Att livet ska vara så förbannat jävla orättvist ibland. Att folk ska få saker de verkligen inte förtjänar, att de bra människorna ska lida istället för de som verkligen fötjänar det. Jävligt mycket fan för sådant. Kommer inte somna på ett bra tag, om jag ens kommer somna. Depp inlägg? nejnej, nu blir det att roa sig med nattkomedierna på som går på tv all night long och sen somna när min kropp känner för det. Inte mer jag kan göra. Godnatt!

HISS TILL HÖGA SHORTS




SOMMAR KÄNSLA






Sitter som sagt, och som ni kanske ser, och kollar på lite sommar/vår kläder på lite olika sidor. Hittar endel jag vill ha, eller jag menar, som jag måste ha i min garderob i sommar. Lagom trött på mina tråkiga kläder och eftersom att jag förhoppningsvis kommer ha cashflow lite längre fram i vår hoppas jag kunna beställa hem bland annat denna top.

BRA ATT VARA UTE I GOD TID

bikinis

Klicka på bilden för att se vart bikinisarna kommer ifrån samt veta priset.


UPPSKJUTARN HÄR


Lagom dåliga cambilder.
Snart slut på den sega söndagen och är verkligen inte pepp på att nästa är om sex dagar igen, usch! Har hunnit med att planera lite historia, upplägg i uppsatsen och lite sådant och funderar på att börja redan nu men ni som känner mig vet att jag och planering matchar absolut inte. Men jag har inget bättre för mig då jag redan gjort allt man kunnat, har tvättat - två maskiner till och med, städat, bytt sängkläder, vädrat täcke,kuddar och min filt så det finns inte så mycket mer att göra än att göra det som jag försökt undvikit dagligen sedan jag fick uppgiften bara för att jag kan och att det finns dagar att skjuta upp den till. Förra helgen fixade jag lite med ramar och foton, skrev ut lite foton på mig och calle som ni ser på den understa bilden, de som står i hyllan alltså och även om det varken var en hightec skrivare eller på fotopapper så blev det faktiskt rätt bra iallafall. Hejsvejs!,

VEM KOMMER ÅKA UT?


THE AMERICAN FLAG




Att prioritera de nödvändiga sakerna denna dag har jag kastat åt sidan sedan jag skrev inlägget om att jag skulle plugga. Har dock hunnit med att läsa igenom svenskan några gånger, så helt utan plugg har dagen än så länge då inte varit. Calle och hans papps kom förbi för ett tag sedan för att hämta upp lite grejjer. Lunch-tid nu men jag är inte ett dugg hungrig då jag faktiskt åt upp en hel skål med müsli&yoghurt och en stor macka. Proppismättis det vill säga så det blir nog en lite senare lunch för mig idag. Målade naglarna för ett tag sedan, och det tog en stund som ni kanske kan förstå. Men kul, klurigt och pillrigt var det och ska börja kika på lite andra kuligheter man kan måla på naglarna som inspiration liksom, ni får ha det bra så länge. Hejsvejs!

I FEEL YA BRO

Bara för att jag älskar bilden.
Godmorgon på er, vaknat en hel del denna natt av någon anledning och därför känns det inte som om jag sovit alls. Skulle kunna lägga mig ner och blunda nu då jag skulle slockna rätt snabbt. Men jag håller mig vaken, blir att sova tidigt ikväll istället för att jämna ut det på ett bättre sätt. Dagen i ära får gå till mestadels pluggning av historia och läsa igenom svenskan ett par gånger som ska redovisas på tisdag. Calle är förnuvarande på träningsmatchen jag pratade om igår och hoppas att det går bra. Planerna för nu är att kolla lite miami ink och sen dra igång med pluggandet. Hejsvejs!

OFF WE GO

Väckarklockan var ställd på 09.00 liksom de flesta helger, vi gick upp och åt frukost, jag tog en dusch och tvättade håret vilket var mer än behövligt för de som vill veta. Vi har precis bytt om till party outfitsen och är nästan färdiga för att åka iväg. Vid två drar vi nämligen iväg ut på landet till min syster för att fira en av hennes två söner som fyllde tre i torsdags blir fika och lite sådant där och sedan middag hemma. Får se om pojken bestämmer sig för att sova kvar en natt till eftersom han har en otroligt tidig morgon framför sig imorgon, nämligen träningsmatch vid nio. Tar med mig kameran - as usual. Hejsvejs!


OPSIDEJSI

Ville bara meddela alla om att jag fortfarande lever. Varit upptagen med annat om man kan säga så och har inte haft varken tid, lust eller ork med att sätta mig att blogga. Men jag antar att jag är "back-on-track" igen. Calle slutade en timme senare och jag en timme tidigare än vanligt och vi bestämde oss för att mötas hemma istället för att hålla på att vänta och allt sånt. Innan calle kom hem hann jag med att städa och göra lite fräscht här uppe på min övervåning som var mer än behövligt, så nu är det fräscht och fint! Calle spenderar även natten här då vi åker iväg till min syster för att ha lite födelsedagsfirande för en utav min systers två söner som fyllde tre år i torsdags. Planerna för ikväll är att dega oss framför BB eller något annat tråkigt fredags program, calle har även huggit in på glassboxen som kom för ett tag sedan då han redan fått i sig två på 30minuter.. hum.. frågan är om man ens kommer kunna räkna på fingrarna hur många de blir innan kvällen är slut. Godnatt!


AT GYMNASTIKHALLEN


Är at the moment i gymnastikhallen och förbereder inför förrsta gruppen som kommer om redan 30minuter. Markolio i bandspelarn och man mår. Nu ska jag och en annan ledare leka lite med fallskärmen som för tillfället ligger på golvet och bara är, hejsvejs!

SLEEPYHEAD


Skypat lite med grabben ett tag men tackar nu för mig och kryper ner i min säng med en glass i handen. Godnatt!

VÅRJACKOR

Har ioförsig en skinnjacka men är något sugen på att inhandla en ny, antingen en skinnväst, vanlig väst eller en ny skinnjacka.. hum..

THIS IS IT

Pappsen kom hem i god tid till att jag precis hade fått igång både datorn och internet samt fått i mig något att äta vilket var en otroligt bra timing. Vi började direkt med sammen och blev klar för någon timma sedan och vilken lättnad alltså.. skulle aldrig ha klarat detta utan någon hjälp alls, var rätt lost med andra ord.. men inte lika mycket nu vilket är tur. Sitter för tillfället i sägen i myskläder, snott calles adidas byxor, ni vet dom alla har, med ränder på sidorna.De är något utav de fulaste byxorna jag sett men de är något av de mest komfortabla någonsin. Ska checka rexnet om jag kan få något mer plugg gjort nu när jag redan är på hugget. Annars blir det nervarvning och gå och lägga sig i sängen, smsa med min pojke och dega framför tvn. Hejsvejs!,

HAMBURGARE VS. UFON




Jag stod för middagen idag och orkade verkligen inte ta det seriöst då jag egentligen skulle göra betydligt mindre köttfärsbiffar. Då det istället blev enorma hamburgare! Plattade ut dom i lagom size för att precis kunna passa i stekpannan men blev lite smått ledsen när dom sedan krympte ganska rejält efter några sekunder i pannan vilket var synd. Ska nog göra dom på en plåt nästa gång och tillaga dom i ugnen då de antagligen inte krymper lika mycket. Får se hur resten av la familia reagerar när de får synd på dessa. Hej så länge!,

BAKA BAKA LITEN KAKA








Sköt upp lite på chokladbollsbakningen tills calle kom så jag fick hjälp, dvs. att jag slapp kladda med smör och sådan skit. Det stod att det skulle bli cirka 30stk i receptet ovan med icke sa nicke det blev det absolut inte. Men men, förhoppningsvis är de dubbelt så goda då jag faktiskt väntar med tills ikväll att smaka. Planerade redan igår att jag och pappsen ska försöka få lite samhällskunskap gjord innan klockan blir för sen idag. Nästa... hamburgsstekning!

KONSTEN ATT BAKA




Vi har vår talang inom bakning i familjen och jag kan tråkigt nog meddela er att det inte är jag utan min äldre syster. Jag håller mig till maten ja! Men det blir ett mindre svårt försök på chokladbollar i brist på saker att göra. Hejsvejs!,

THE SUN IS SHINING

Blev lite orolig där ett tag att de hade skämtat om att läraren för träningsläran var sjuk, men icke. Tog bussen hem efter spanska som gick otroligt fort idag av någon anledning. Skulle egentligen möta upp pojken min på stan efter att vi båda skulle ha slutat vid två för att köpa hans ursnygga skor. Men så blev det då inte då lektionen inställd. Planerna var att gå ut och springa när jag kom hem men det gick åt helskotta då jag var för hungrig för att ens orka knyta springskorna, det kanske blir uppskjutet till ikväll om jag inte har för mycket plugg. Planerna för nuet är inte många, kanske sätter mig ute en stund med datorn och får lite plugg gjort.. Hejsvejs!,


TUESDAY


Ungefär fem minuter kvar på denna svenska lektion där jag förövrigt skrivit klart min muntliga uppgift som vi faktiskt fick redan en halvtimme sedan ungefär, snabbt gick det! Men har spanska innanlunch och har även fått veta att jag slutar efter spanskan för att träningsläraren är sjuker. Livet är härligt!

PILOTISAR


New in, pilotbrillor

WHATS FOR DINNER TONIGHT?




Efter skolan idag traskade jag och calle runt på stan en stund för att hitta ett par nya skor till honom och ett par nya solbrills till mig. Vi hade tur och hittade båda, dock ska vi ner på stan imorgon igen och köpa hem hans skor som vi inte kunde göra idag. Väl hemma var både jag och calle utsvultna så vi ställde oss och lagade middag vilket blev pasta,bacon, broccoli eller hur det nu stavas och världens klick philadelphia på åh muuuumma! Planerna för ikväll är att ta det lugnt och samtidigt skriva på min samuppgift det är god tid att jag börjar med. Hejsvejs!

SUNDAY NIGHT

Min otroligt fina prinsesskudde får stå för bilden.
När vi precis hade satt oss för att äta hör man en duns ifrån en bildörr, en trippande okänd människa utanför fönstret, snabba trippande steg på trappen och sen två plingningar. Jag som redan står upp springer och öppnar dörren och ser då min älskade pojke utanför dörren.. åååh som jag längtat efter honom alltså. Dett med avstånd ifrån varandra i en vecka är något vi måste jobba på! Men iallafall, han har precis dragit sig mot bussen påväg hem och jag saknar honom alredy. Blir en sovmorgon till halv tolv imorgon - as usual och jag ska passa på att njuta efter dagens äventyr. Planerna för nuet är att gå ner och hämta en glass och sedan bädda ner mig i sängen för upp kommer jag då inte gå. Godnatt!

SUNDAY AFTERNOON

Kom hem för någon timma sedan och har inte hunnit med något mer än att äta mellis och bara tagit det lungt. BUSAM gick supersuper, men vi vann tyvärr inte men båda våra grupper var hur duktiga som helst och de förtjänade faktiskt pris. Men bättre lycka nästa gång sa dom, då de inte givit upp hoppet om att vinna nästa år. Man fick en liten fyrkantig platta som "tröstpris" eller vad man nu ska kalla det och lika glada blev dom för det. Så söta så! Planerna för kvällen är inte många då min dansträning ställdes in pga att vi var för få och vi skulle börja med en ny korr och då var det ingen idé så det blir nästa söndag de. Blir kanske att ta en skön promenix om ett tag innnan solen och värmen försvinner om mina ben och rygg pallar trycket, sen ikväll blir det bara slapp vilket känns skönt. Hejsvejs!,

TAGGA BUSAM!

Jora, satte klockan på 06.00 och tågade upp utan problem. Satte klockan på lite tidigare än behövligt så att jag inte behövde stressa - vilket hade varit otroligt onödigt just denna morgon. Humöret är på topp av ett sms jag fick skickat till mig av min pojke med lite taggning, hoppas på att barnen har vaknat upp / eller ska vakna upp på rätt sida så att även dom har ett bra humör, annars får vi hoppas att mitt humör smittar av sig på dom. Macka är klargjort lika så det mesta jag ska ha med mig, endast dubbelcheckning av CD-skivor och avprickningslistor ska göras och sen är jag redo att åka. Eftersom att själva tävlingen börjar någongång vid tio (om jag inte minnsfel) och prisutdelningen vid ett så kommer jag komma hem lite senare på eftermiddagen om min trötta hjärna nu har rätt. Så då kan ni vänta er uppdatering! Hejsvejs! Och god morgon förresten.


HOT CHICK


Ser denna film ikväll för 5e gången gillt, inte för ikväll utan så många gånger den gått på tv, om inte mer! Skypar även med pojken min i hopp om lite lugn inför morgondagen.. Lite pirrig måste jag erkänna att jag är, eller mer.. förväntansfull. Som sagt blir det tidig uppgång och ska om ungefär 5minuter stänga ner datorn för att göra mitt bästa till att däcka. Kanske slänger in ett inlägg tidigt imorgon om jag orkar, annars blir det på eftermiddagen. Godnatt!

RÄTT LÅT SOM VANN

För första gången på flera år så vinner en låt som har en stor möjlighet till att både bli något men samtidigt ha en stor chans att komma på en bra plats i eurovision song contest. Det verkar inte bara vara jag som tycker det utan hela sverige också, iallafall de flesta av mina kompisar som man då ser att nästan varje person har skrivit om Loreen på sin status.

DET HÄR MED ANSIKTSMASK

Det är nog ingenting för mig. Kladdade på allt i hela förpackningen och blev kladdig över hela händerna, det var så kul och kladda.. så nu har jag världens tjockaste lager som för tillfället håller på att stelna så jag kan varken skratta eller le då det drar i hela ansiktet på mig.. men det positiva är iallafall att det inte kliar som jag trodde att den skulle göra. Ska passa på att ta lite förfärliga bilder nu. Hejsvejs!,

VÄRLDEN BLÅSTE NÄSTAN BORT

Hemma nu efter en kväll hos syrran ute på vischan, vi blev bara vi och mormor då resten av la familia birnbaum tyvärr va sjuka.. Ska iväg dit på lördag igen för ännu ett födelsedagskalas. Nämligen världens sötaste Benjamin! Imorgon blir det tidig uppgång, väckarklockan som brukar vara ställd på nio är framflyttad med nästan tre timmar.. blir uppgång redan vid halv sex/halv sju tiden, och med det sagt ska jag försöka somna relativt tidigt idag så jag inte blir allt för grinig imorgon. Ska hoppa i min pojkes stora tshirt snart, packa klart det sista, ta bort nagellacket, sätta på ansiktsmasken och sen försöka hitta på något annat skoj på tvn som då inte är melodifestivalen. Hejsvejs!,

PARTAJ!

Slängde på mig något lite festligare och det fick bli skjorta med en överdragströja med halsband jag fick av min pojke, drar nu iväg på mer eller mindre festligheter med la familia och det blir en trevlig kväll med mycket lek med syrrans små pojkar! Kameran följer med såklart. Hejsvejs!,


MINI TRIP




Blev som sagt en liten minitrip till boländerna och lite sånt för att inhandla present till syrran min som fyllt år. Själv hittade jag inte mycket då det endast blev en ansiktsmask för min del, vet inte riktigt om jag tål denna billiga skit då jag faktiskt har fått uslag osv av såna här förut.. Men de är bra har vissa sagt så det blir lite spänning sen när jag väl prövar den ikväll. Jag har även börjat packa och gör iordning inför morgondagens utflykt och har allt nästan klart, tvättar UF overallen at the moment och hoppas verkligen att den inte krymper i tvätten då jag råkar illa, men inget sånt har hänt när jag tvättat förut så.. varför skulle det hända nu? Funderar på att rensa ut lite saker ur lådor mm. för att försöka få det så cleant som möjligt i rummet, blir även Sean Banan på högsta volym. Hejsvejs!

SATURDAY NOON

Vaknade imorse av väckarklockan as usual men snozade en halvtimme extra vilket var skönt att bara ligga och dega i sängen. Mormor ringde sen och det väckte mig. Har precis gjort i ordning mig och ätit frukost och lite sånt och ska snart åka iväg på lite äventyyr med la familia. Blir sen hem.. göra någonting och sen några timmar senare åka iväg till min syster för att fira att hon fyllt år! Kameran följer med - såkart. Hejsvejs!,


GODNATT!

Mitt sms-sällskap var för trött så jag blev dissad, han bestämde nämligen sig för att gå och sova. Så själva sitter jag uppe nu och gör absolut ingenting, Finns inte något att checka på tv och det finns inget att checka på datorn vilket sucks. Dock skulle en tidig läggning hela helgen göra mig gott då jag ska vara iväg på BUSAM i princip hela dagen med en jäkla massa barn i massa åldrar. Får bunkra upp med dextrosol, passionsfrukt, vatten och alvedon i dussin. Huvudledaren är bortrest i Bangladesh under tävlingen vilket betyder att vi endast är 3 hjälpledare som ska deala med barnen denna dag vilket sätter press men även ett otroligt ansvar på både mig och de två andra tjejerna. Men det känns bra och gymnasterna är inga bråkstakar så det ska nog gå galant! Nu blir det att stänga av datorn och sedan lägga mig i sängen i väntan på att däcka. Godnatt!

HISS & DISS

Det otroligt fina vädret vi har haft rätt länge nu, inte just idag då men igår och i förrgår då det faktiskt var strålande sol ute med nada moln på himlen. Känns faktiskt lite som att våren ska knacka på ens dörr vilken dag som helst and I can't wait!

 

 

Människor som ska av på bussar och går och ställer sig och väntar vid dörrarna. De klickar på knappen direkt när den åker ifrån en station, de riktigt dampklickar på knappen tills de ser att det faktiskt står "stannar" på skylten för att sedan tränga sig fram till dörren (även om det är smockfuullt på bussen) och sen står de där tills man själv hinner bli typ 4 år äldre? Jag förstår verkligen inte grejen..


10 SANNINGAR OM MIG SJÄLV



1. Jag hatar godis
2. Jag äter aldrig snabbmat såsom hamburgare, kebab osv för att jag tycker att det är äckligt
3. Jag är snart 17 år gammal och är endast 160 cm lång
4. Jag har fyra syskon
5. Calle är den som känner mig som bäst
6. Jag gillar att klämma finnar på andra (haha andra tycker att det är growse)
7. Jag är otroligt morgonpigg
8. Jag gillar tysk hårdrock
9. Jag blir förbannad på folk som ställer sig upp 234567 minuter innan bussen stannar när de tryckt på knappen
10.Jag har 4 olika stilar. 1. Den "söta" ,klänningar, kjolar osv. 2. Den "rockiga", nitar, hål i byxorna osv 3. "snobben" med skjorta, blus under en stickad osv. 4. "baggybruden" som har baggy clothes, såsom stora byxor, stora tröjor, keps mm.

AZUL ES UNA CALOR BONITA


Sitter och gör i princip ingenting, försöker skriva klart mitt så kallade "CV", vet inte riktigt om man nu kan kalla det de men det är något liknande iallafall. Åt för ett tag sen och det blev pappsens hemgjorda hamburgare, inte för att jag är ett fan av hamburgare överhuvudtaget men.. det blev ätligt och det var faktiskt rätt gott. Har inga planer för kvällen utan kommer att göra det som faller mig i smaken, men det blir något i stil med att ligga och slappa i sängen, kolla på onödiga serier och dåliga program på tvn, smsa med min saknade pojke och blogga endel antar jag. Fick även en komplimang tidigare ikväll att min blogg var ursnygg, blev otroligt glad! Hejsvejs!,

SA NÅGON GLASS?













Skulle precis stiga innanför dörren då calle precis blev upphämtad av calles pappa så vi hann säga hejdå tack gode gud. Pappsen kom för ett tag sedan hem med en låda glass! Det blev magnum infinity, den nya solero och magnum classic. Någon som kommer att goffa denna helg? Japp! Syrran med la familia har kommit för middag och ikväll blir planerna att kolla tv och bara ta det lugnt. Ska även hinna med lite till förberedelser innnan BUSAM på söndag. Hejsvejs!,

FRIDAY

Sitter på naturkunskapslektionen och har gjort det mesta, jag är den ända som jobbar har jag en känsla av. Blir en hemmakväll för mig ikväll utan min pojke eftersom han åker iväg till dalarna för att hälsa på släkt hela helgen.. Men iallafall, slutar om 10 minuter och ska luncha med calle eftersom vi har lunch samtidigt idag! Hejsvejs!,


TVÅ TIMMAR LÅNG POWERPOINT?!

Dagen idag har varit otroligt seg. Tiden och lektionerna har gått riktigt långsamt och de har inte varit varken lärorika eller roliga. Sitter för tillfället på en sammansatt lektion, historia läraren snodde vår samlektion och kör på två timmar historia i endast föreläsning om andra världskriget.. YAY! Plus att min mobil har orange batteri så jag kan inte använda den till att fördriva tiden genom att spela spel o smsa. Tack gode gud för att datorn finns! Hejsvejs!,

HEMKOMMEN OCH FÖRJÄVLIGT TRÖTT

Har varit hemma sedan halv nio och har på dessa två timmarna som gått inte hunnit med så mycket mer än att duscha, ätit mat, emailat lite föräldrar angående BUSAM. Träningen med jobbet idag gick super, de var så duktiga så! Är nu riktigt taggad inför söndagens tävling då detta känns otroligt kul. Sitter för tillfället och smsar med pojken min och kollar lite på BB. Blir att sova så fort BB är slut för jag är helt slut och känner att jag behöver ta igen en massa sömn. Hejsvejs!

PROMENAD TILL WILLYS

Inställd idrottslektion då idrottsläraren var sjuker. Det blev en liten promenix till willys som ligger typ 30m ifrån skolan för att inhandla mat till jobbet ikväll, det blev passionsfrukt, kelloges bars blabala såna där vatten och tuggumi. Blir tomt på bloggen ikväll då jag inte slutar jobba förens åtta ikväll. Sista dagen för BUSAM träning med barnen idag och hoppas att de är fokuserade cuz they need to.. Hejsvejs!,

 


AH MEN DU DÅ

Har precis lagt mig i sängen med tvn på, BB såklart. Skypar även med pojken min som jag saknar..
Gigget idag på fyrishov gick väl sisådär.. ena dansen gick bra, andra gick åt heeeelvete hahaha stod stilla för det mesta då jag inte förstor någonting. Men äh, bättre lycka nästa gång! Inte sant? Håller tummarna för det. Drog mig till bussen rätt snabbt och möttes av kaos då alla som kollade på matchen tydligen skulle få plats på en pytteliten enkel buss, fick nästan lite klaoustrofobi där ett tag men det funkade. Ska sova direkt efter BB för att imorgon är en dag då mitt fokus kräver att det är på topp. Har nämligen sista träningen inför BUSAM med gymnastikbarnen då tävlingen är redan nu på söndag. Hoppas på att de är lika fokuserade imorgon som förra veckan, för då kommer detta gå galant. Saknar mina barn dessutom.. eller alltså. Inte minaaaa barn utan, gymnastikbarnen om man säger så. Ska stänga ner datorn nu, Godnatt!


TJING A LING

Bilden blev halv bra men jag har inte tid för systemfotobilder och inte heller ta någorlunda ordentliga bilder via camen heller. Mammsen kom hem nyss och jag tiggde skjuts eftersom lillebrorsan ändå ska skjutsas till sin innebandy. Så vi drar iväg om cirka 15minuter och jag ska då hinna platta håret och packa ihop allt smink. Taggad tjej som ska lyssna på sean banans låtar hela vägen till fyrishov. Nu kör vi DC REBELLZ! Överdrivet satan, men.. Hejsvejs!,


SONESSONARNAS THING WITH THE LIP

Sitter lite smått efterbliven som jag är och tänker igenom allt mellan himmel och jord. Skoja, så djup orkar jag då inte vara då jag faktiskt har bättre saker för mig. Planerna blev ändrade idag då faktumet är att vi fick sluta hela 45 minuter tidigare ifrån träningsläran vilket var skönt. Planen sen var  att åka med Ida till stan för att hon skulle uträtta ärenden men det blev att jag drog mig hemmåt istället och här sitter jag nu och har ätit mellanmål, yoghurt med cornflakes och 4 skorpor med skinka och brie ost.. muuumma! Får inte glömma att packa i någon frukt eller liknande tills ikväll då jag kommer komma hem efter middagstid. Jag kan ännu inte slutet på en utav danserna och det känns som att jag kommer skämma ut mig något otroligt ikväll, men den smällen får jag då ta. Sätter in liten extra träning för mig själv right now och kör på så gott jag kan. Nu blir det träning! Hejsvejs!,


MAGI ÄR MAGI


MOA OCH SARA FLUMM

Sitter i bibblan med Moa, Ida och Nor och gör i pricip ingenting. Vi sitter och väntar på att våran träningslära ska börja om 30min och sen är planerna som så att jag och Ida drar runt lite på stan för att hon hade några ärenden att uträtta. Senare drar man vidar till A-hallen i fyrishov för att gigga med DC Rebellz. Hejsvejs!

AT THE SWEDISH LESSION

Sitter på svenska lektionen och är allmänt uttråkad. Vi sitter och ska diskutera i par om resor för utbytesstudenter eller liknande som kommer till Sverige och vad de kan tänkas vilja se. Suttit och granskat videor på facebook som är på dansen som vi ska dansa ikväll och försöker plugga in så mycket som möjligt. Spanska om 15minuter, lunch, träningslära och sen slut, så det blir en relativ kort dag. Vet inte riktigt om jag åker hem emellan gigget och skolan eller om jag strosar runt på stan tills det blir dags. Hejsvejs!,

TUESDAY MORNING

Tisdag morgon och det jag har på mig på bilden är dagens klädsel. Snart kommer calles far, och calle såklart och hämtar upp mig med bilen och sedan bär det iväg för ännu en dag i skolan. Hör av mig senare! Hejsvejs!,


GODNATT!

Tackar för mig och bäddar ner mig själv i sängen med BB på tvn och hoppas på en hel natts sömn, minns inte sist jag hade nått sånt. Godnatt!


DETTA MED DANS ÄR FANIMEJ KUL


Detta är den senaste showen ifrån DC's elevföreställning nu i vintras. Min dansgrupp är med tiderna: 0.25-0.28 0.53 - 0.59 och sen lite en sekunders snuttar här och där.

HO HO FIRA JUL MED SEAN BANAN

































På sista lektionen blev det engelska redovisning vilket gick galant, kunde i princip inte ett skit men det visades nog inte då det flöt på ganska galant. Det blev ingen lång vistelse på stan efter skolan, utan bara 15 minuter då vi preciis lyckades missa bussen. Har även fått tag i gratis live streem till BB 24/7 vilket var otroligt lätt förtjänt! Har precis ätit middag och resten av kvällen kommer spenderas genom att göra det jag känner för, jag njuter (nuuuuter som calle säger) av att jag inte har några läxor. Ah juste! Ska förövrigt flytta ihop med Emma.. haha skämt åt sido, det är en samuppgift. Måste även öva lite på danserna vi ska framträda imorgon på fyrishov i A-hallen klockan sju på basket matchen, tror det är uppsala basket mot - 08 stockholm.. Not sure. Plus att det kommer befinna sig lite publik då en av dom är kompis till mig (hej lonely) nej men jag har inte så många basket intresserade kompisar - faktiskt. Men iallafall det jag ville komma fram till var att det kanske kommer kunna komma ut en film på det för de som är intresserade av det. Hejsvejs!,

AT BIBLIOTEKET

ff

Sitter i bibblan med Nor och Emma. De sitter och kollar på varsin dator på någon serie eller film och jag sitter och gör i princip ingenting. Ingen sam lektion och därav den långa håltimmen. Börjar vid kvart över två, har lektion i ungefär 15 minuter och sedan slutar vi. Brist på inspiration at the moment. Hejsvejs!


MÅNDAG FÖRMIDDAG

Vaknade innan klockan ringde idag vilket blev en jävla massa tid över för min del att göra iordning sig på osv. Har hunnit äta frukost och nu är det ungefär 20 minuter kvar tills jag ska gå ut till bussen för att åka till skolan. Taggad är jag men det beror nog på det otroligt fina vädret, drar på min mindre finare skinnjacka och tar en längre promenad till bussen idag, Hejsvejs!,


NÅGOT VI VET MEN INTE DOM

Något vi vet, men inte dom. Om någon trycker på knapparna är det dehär de ska göra:

Amandus Allstadius: Blir automatiskt nominerad.
Sipan Cakir:
Får beställa valfri hämtmat.
Annica Englund:
Under 12 timmar måstet du var du än går ha väggkontakt.
Tenny Engdahl: Ska ha tvångströja under sex timmar.
Camilla Jacobsen: Välj ut någon som är din privata butler under 24 timmar.
Marcel Söderqvist:
Du måste äta veganmat i två dagar.
Hanna Rosenberg:
Du får dubbel matpeng vid nästa matinköp.
Jimmy Österling: Du får dela ut två extra röster vid nästa nominering.
Hannah Widerstedt: Du får din matpeng indragen vid nästa matinköp.
Kija Habibzadeh: Ditt ord är lag under 8 timmar.
Hanna Johansson: Du får in tre kilo godis.
Lars Bergström: Innan du pratar med en person måste du krama denne.
Marcelo Peña:
Behöver inte delta i hushållsarbete på tre dagar.
Joe Rovik:
Måste bära en maskeraddräkt under 12 timmar.


TAKE A SMILE

Hemkommen för ett bra tag sedan efter en mycket lyckad dansträning. Träningen gick som smort och vi fick allt gjort - as planned. Vi gjorde faktiskt en ny dans på bara femton minuter vilket jag tycker är riktigt effektivt och bra gjort av oss. Är nu redo för gigget inför tisdagen - nästan, behöver bara gå igenom den gamla dansen någon gång till så att den sitter ordentligt. Har även hört något om nå stort gig senare i april..hum.. låter spännande. Imorgon är det veckans skönaste dag då jag börjar halv tolv, har tre lektioner och sen slutar jag. Håller tummarna på att det blir lika fint väder imorgon som idag. För tillfället sitter jag och skypar med min älskling och har BB på, surprise? Nä tänkte väl inte det och ska fortsätta med det ett bra tag till. Några pojkar i klassen var Avicci i fredags men har inte hört att de varit till nå sjukhus pga incidenten som hände så de är antagligen oskadda. Ett stort grattis igen till Emma Holst och Ida Eriksson som båda blir sjutton år gamla idag! Ett år närmare friheten. Hejsvejs!


ÄR DET DE HÄR SOM KALLAS KÄRLEK?




SOMMARJOBB


Och så var det snart sommar igen och det betyder att det är dags att leta sommarjobb - för mig iallafall. Förra året fick man ju lite hjälp av kommunen då man bara sökte vilket period man kunde arbeta och vad i en rangordnad ordning. Men nu när man går första året på gymnasiet får man inte den hjälpen då man tydligen måste hitta ett själv. Nummer ett är att skriva ett CV så det får blir dagens mission, sen har jag några stället jag ska ge mig CV till och kan inte mer än hålla tummarna på att de vill ha mig. Eftersom att vädret är fantastiskt ute kanske jag sätter mig ute på trappen och skriver förhand så jag kommer ifrån datorn en stund. hum.. vi får se. Hejsvejs!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN EMMA!


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN IDA


SUNDAY MORNING

God morgon på er, jag vaknade vid åtta idag men fick inte tillåtelse av calle att stiga upp då han promt skulle ligga på min arm. Men nu är vi båda vakna, pigga och har ätit frukost. Calle sticker iväg om en timma för träningsdags, lillebrorsan åker iväg på kalas och sen sticker jag iväg vid fem tiden för dansträning. Vänta er en väldig massa inlägg idag så håll utkik! Calle hoppar runt med musik på högsta volym och spelar luft gitarr och drar nu och joinar honom. Hejsvejs!,

DU ÄR SOM DU ÄR MEN JAG GILLAR DIG ÄNDÅ

Ligger för tillfället med en halvsovandes calle på armen och han däckar nog vilket sekund som helst. Själv är man inte så speciellt trött utan kämpar flitigt med att samla "bb" poäng då man kan vinna dygn med 24/7, och eftersom att jag inte har något speciellt för mig imorgon så kan väl 24/7 va rätt för mig. Relativt tidig uppstigning imorgon då klockan är satt på 09.00 då calle senare vid tio snåret drar iväg för träning och lämnar mig kvar här, ensam.. Kommer antagligen bli endel bloggning imorgon i brist på saker att göra. Ska nu stänga ner datorn för att kolla klart på Sing A Long och sen är planerna att däcka. Godnatt!

INCIDENTEN PÅ AVICCI KONSERTEN




NATURLIGT GOTT / NATURLIGT VACKER/ CALLE


Var ju som sagt med pappa tidigare idag för att handla och lite sånt, passade på att köpa lite lördagsgodis åt älsklingen min som kämpade på med den tidiga fysen som han förtjänar så väl!

ALLA SOM VILL FÅR PLATS

Hemma nu efter en runda på stan och efter en dryga timme med dansträning, fick lämna tillbaka jeansen som tur va och får tillbaka pengarna på kortet där de hör hemma. Lämnade tillbaka några saker igår och liksom idag ville de att dom skulle in på kortet men de har inte kommit än? Om de inte kommer innan måndag måste jag gå dit och klaga. Calle blir kvar inatt också för han har träning tidigt imorgon. Dock inte lika tidigt som idag men ändå! Vi sitter just nu i väntan på att pappsen ska bli klar med grillningen av kycklingfilé, hoppas på att det blir snart eftersom att jag inte ätit sedan elva vid lunch. Hejsvejs!

Cuz the party is in my head


Lite äventyr har man haft iallafall. Drog med pappa till affären i brist på att inget att göra, plus att why not? Vi handlade och jag bestämde maten, grillad kyckling filé med pommes o bea och sen drog vi in på en sko affär och jag, skoproffset själv, haha skämt åt sido, jag hjälpte honom att välja skor. Han pekade på ett par skit fula först men vi gick ut i affären med de snygga i påsen vilket var tur! Även passat på att städa lite på rummet och gjorde det effektivt så nu har jag ingenting att göra, igen. Funderar på att dra ner på stan i väntan om att calle ska bli klar, vi ska nämligen gå och byta mina jeans som har pajjat och sen ska jag iväg och dansa lite inför gigget jag pratade om att vi hade på tisdag. Det är nämligen ett gig för Uppsala basket på fyrishov då vi ska dansa i pauserna. Invidge förra årets skinnjacka idag, den är otroligt ful men det är någon iallafall.. letar ju som sagt efter en ny. Men nu blir det packa danskläder och sen dra iväg för att träffa de andra girlsen och öva. Hejsvejs!

MEMORIES

 


SÅLD PÅ SKINNJACKOR




Detta med skinnjacka och skinnväst är ett måste för mig nu i vår. Den snyggaste jackformen en brud kan ha? Yes.  Vet inte vart nittrenden tog vägen men jag har iallafall inte hittat många skinnjackor med nitar på vilket är tråkigt eftersom att det är så galet snyggt?!

Samtliga jackor kommer ifrån google, bubbleroom och jofama

Saturday morning


Vi kom hem vid elva tiden igår efter att ha varit med ett skönt gäng folk i sunnersta. Vi drog hem relativt tidigt med tanke på att calle skulle upp tidigt idag. Vi vaknade md tuppen idag eftersom att klockan var satt på 07.00 eftersom calle skulle iväg och fotas med sitt nya lag plus någon typ av fys på brandstationen. Har än så länge bara hunnit äta frukost i sängen och.. ja inte mer än så. Träningstid för mig idag då en extra lektion lagts in eftersom att vi har ett gig på tisdag och jag behöver mer än öva på dansen om jag ska kunna vara med. Tror det blir vid tre/fyra tiden någon gång. Ska även då passa på att byta mina jeans som jag upptäckte var sönder igår, skit jeans på ginatricot alltså. Hann vara med nor och ida på stan igår och fick med mig ett par svarta dr. demin j jeans som precispreciis hade kommit in. Väntat på dom i åratal! Men nu är dom mina och det känns mer än bra. Nu blire att dega ett tag i sängen för klockan är inte ens halv tio och det är lördagsmorgon.. Hejsvejs!

BACK TO REALITY

Ganska brottom nu, hållt på o packa lite sånt o tänkt på vad jag ska ha på mig ikväll ett bra tag nu. Kvällen kommer spenderas med några sunnersta folk och grilla och ha det allmänt trevligt! Vi ska vara ute och därmed har jag säkert fyra eller kanske till och med fem lager kläder på mig just nu. Måste nu springa till bussen, hejsvejs!


Springfealings for real this time

Jora, hurtig som man vaknade man halv sju imorse för att kunna sega sig riktigt rejält. Pojken min har lyckats fått igång WIFI på min tele - tack gode gud. Har också laddat ner det dära spelet "draw something" som har blivit lite av en våg liksom wordfude var för ett tag sedan. Samhällskunskapen börjar om 15minuter och vi ska tydligen börja med ekonomi nu. Yeah! Fast ne. Hälften av klassen drar iväg lite senare då de ska till, liksom resten av alla 95or, till globen för att kolla på Avicci. Hejsvejs!,

Psykiska & fysiska sjukdomar


Pluggmarathonet is over, för tillfället iallafall och jag tog en liten paus och målade naglarna med genomskinligt nagellack, krämade ner ansiktet rejält och sitter just nu och skypar med pojken min och planerar morgondagen och helgen. Fick reda tidigare idag att det är hål på sista lektionen imorgon så jag slutar redan vid två efter matten vilket är en lättnad - om det är fint väder dvs. för då kommer livet kännas så mycket bättre. Efter skolan blir det att dryga runt lite själv på stan i hopp om att hitta något snyggt som kanske får följa med mig hem. Har även lite planer för kvällen men mer om det berättar jag imorgon för nu är det en halv timme kvar innan BB börjar och jag ska hinna med att läsa lite till i naturkunskapsboken innan jag lägger den åt sidan ett tag till. BTW, pauser i pluggandet är otroligt underskattat. Det behövs, om man är villig att börja igen efter pausen det vill säga, då man checkar av om något verkligen har fastnat. Plugg vare va? Hejsvejs!

Naturkunskab naturkunskap NATURKUKSKAP

Calle har precis dragit, jag har precis fått i mig mat och har precis hämtat naturkunskapsboken som förövrigt ligger tätt till min sida just nu och kommer vara min bästa vän de närmaste dygnet, okej, kanske inte hela dygnet men fem timmar ungefär. Sampresentationen gick bra idag och det är skönt att den är över. På måndag är den en till, i engelska, så vi får se hur det går. Ska inte lägga ner mer tid på massa strunt utan kör naturkunskaps plugg från och med nu tills BB börjar, och denna gång ska jag bannemej fixa det där med att plugga i pauserna! Kanske gör ett inlägg när jag har min efterlängdade mini paus. Hejsvejs!,