MIN JEANSVÄST ♥

Yes, lite impulsivt sådär så blir jag snart upphämtad av calle och hans pappa för att dra iväg till boländerna för att köpa en efterlängtad sak! Kommer sitta i timmar med det och kommer nog ångra att jag köpte det bara för att jag kommer bli beroende likt old days ^^ 

URTUNNAT HÅR?

Hittade den är perfekta bilden på mitt hår för min poäng. Att jag för bara någon månad sedan tunnade ur håret, och man kunde fylla en hel ica kasse med det hår som låg på golvet - av baaara urtunningen! Helt sjukt, och sen nu när jag kollar på den här bilden ifrån teodors teateruppvisning runt skolavslutningstiden i juni så tänker jag bara.. hur .. fasen gick det här till? Nu har jag ju det burret jag tunnade ur.. Kommer aldrig bli av med det känns det som. Kommer svettas satan under de två veckorna vi drar utomlands sedan.. herregud..

KOM TILL MAMMA

Jag skulle bokstavligen kunna döda för att få ha en cupido mitt framför näsan på mig, som bara var min min min! Har precis ätit frukost men skulle kunna trycka i mig bra mycket utav den ändå. Vaknade en timma tidigare idag än igår, det vill säga vid halvtolv tiden någongång då jag faktiskt blev lite smått väckt så jag hade kunnat sova längre.. men men, är på ett mycket bättre humör idag vilket är skönt. Vet inte riktigt vad jag kommer göra idag, tar nog dagen som den kommer! 

NATTHUMOR


+ + + +

Jag är galet trött och ingenting finns att göra, godnatt!

AT THE MOMENT

Såhär ser det ut för tillfället hos mig, angående bild nummer ett så bestämde vi oss för att göra om lite i mitt rum. Vi satte upp hyllor, spegeln, bytte plats på byråerna, stereon, tvn och flyttade vägg för tavlorna! Inte så mycket att göra men det gjordes rätt och fick ta sin tid. Nu sitter jag här med matteboken och glass och försöker få lite gjort. Efter det ska jag mysa ner i sängen med någon mysig tvserie att kolla på. Hör av mig då!

THE DIFFERENT BETWEEN US

Lite små humoristisk bild. Kolla på storleken på fötterna, storleken på anklarna och färgen på skorna.
 
Idag vaknade jag någonstans mellan tolv och halv ett, vaknade av att jag fick ett "VAKNAAAAAAA" sms av calle då det vibrerade i handen på mig då jag av någon anledning höll i mobilen under kudden jag sov på(?). Calle sitter i bilen påväg hit och jag vet inte riktigt hur dagen ska se ut idag. Lite halvdant väder vilket gör det svårare att bestämma.. det är varmt men det blåser så otroligt mycket vilket förstör hela dagen, suck. Är även lite smått sugen på att agera modell ute i skogen och bli fotad - och fota så lite förslag finns det ändå. Hör av mig senare när det är bestämt för nu ska jag sätta på lite musik för att sedan avguda mina klädesplagg jag köpte igår. Åh.

NEW IN

 
 
 
 
Bild nummer..1. Min älskade jeansväst ifrån ginatricot/ 2. Tröjan jag letat efter här i uppsala men inte hittade så fanns det en kvar - i min storlek även denna ifrån ginatricot/ 3. Ifrån Monki/ 4+5 ifrån Prestige.
 


MATTEPLUGGNING PÅ GÅNG


Hemkommen ifrån stockholm för inte alls länge sedan, varit där sedan elva och det var otroligt skönt att kunna sätta sig ner och andas. Vi gick runt lite överallt och kollade och åt lunch/middag på Thank God It's Friday, gick runt lite till och drog oss sedan hemmåt. Fick med mig ett par saker hem, 2 toppar, en jeansväst och 2 par solbrillor. Visar bild på det senare.
 
Nu ska jag ta tummen ur rumpan och sätta mig med det eviga mattepluggandet, har en Ben&Jerry's Cookie Dough liggandes i frysen som jag för tillfället använder som mut mot mig själv. Om jag pluggar duktigt blir det glass! Bye

MOT HUVUDSTADEN

Vi vaknade inte for allt för länge sedan och är näst intill klara. VI blir upphämtade av calles föräldrar om bara några ynka minutrar och sedan bär det iväg till stationen där vi tar tåget in till stockholm allehopa! Kommer nog inte ha kameran med mig för att den är otymplig att ha med då jag inte har någon "handväska" av något slag alls. Nu plingar det det på dörren och vi är klara. Adios!

JAG KAN NÅTT SOM INTE DU KAN

Smått tuff bild, calle fångar hur en såpbubbla går sönder när den blåst iväg.
 

Bikinin är bytt! Superskönt och jag fick lite mer än 120kr tillbaka, trodde att de skulle totalvägra men som tur var så var det samma tjej i kassan som förra gången och hon mindes faktiskt hur hon hade lovat mig att byta. Mötte upp calle vid tre tiden och vi strosade runt på stan ett bra tag innan vi drog oss hem till mig. Jag fick med mig den där bikinin och ett par trekvarts svarta byxor på rea jag ska klippa av för att göra om till shorts. Då jag även ska försöka mig på det här med att sätta fast nitar! Ska bli spännande. Middag är äten och vi sitter och kollar på spanien - portugal. Inte för att jag kollar så mycket, håller mig för det mesta till med mobilen och datorn.
 
Planerna för imorgon är lite oklara än så länge, så jag återkommer med dom innan jag ska sova istället. Hörs om ett tag! 
 

MIN TRÅKIGA ÖNSKELISTA SO FAR

 
 
 
 

KLASS S11D

Ett foto på klassen fick pryda detta inlägg då jag inte har något att ta kort på för tillfället! 
 
Det verkar ha blivit lite av en standard för mig att slå upp ögonen vid halv elva då jag gjorde det även idag. Har inte hunnit med mer än att äta frukost, sätta på lite musik, öppnat datorn och kollat min email. Ska väl snart ta tummen ur rumpan för att fixa mig för att sedan dra mig mot stan för att försöka fixa bikinin ju. Väntar ett samtal ifrån calle också, när nu det blir. Han ska höra av sig när det inte finns mer att göra på jobbet då han förhoppningsvis pallrar sig hit ända ifrån Västerås.
 
Sommaren är kort spelas i högtalarna, får nästan lite nostalgi ifrån nians skolavslutning då de har som tradition att varje sommaravslutning sjunga den. Även sommartider som för den delen började spelas preciiis! Men iallafall, vet inte riktigt om det är glädje eller sorg som är känslan.. Aja!

FLOWER POWER

Passar på att gå och lägga mig när både datorn har slut på batteri, då jag börjar bli pömsig och när calle ska lägga sig. Och då har jag inte mycket mer att göra än att dra mig mot sängen! Skulle ioförsig kunna ta dessa 10 steg eller vad det nu är, för att komma fram till datorladdaren - men icke, ingenting jag orkar för tillfället. Råkade även missa min medicin mot halsflussen imorse då det var brottom men får väl ta igen det imorgon suck. Planerna för imorgon är inte mer än att vakna och sedan när jag vill/kan/orkar ska jag försöka dra mig ner mot stan för att byta till mig bikinin jag köpte häromdagen och få lite pengar tillbaka då de nu satt den på rea.. kassörskan lovade mig det och om någon säger annat får vi ta det då. Nu tackar jag för mig och säger godnatt :)

JAG - LÄNGTAR

Sitter här och suktar efter att få åka utomlands.. 42 dagar kvar tills jag och calle ungefär har stigit av planet på Teneriffa. En hel månad och 12 dagar. Ska bli så otroligt skönt att få komma bort och vara borta i två hela veckor ifrån sverige, umgås med familjen, bli brun och se stället och hotellet igen! Blir då tredje gången (om jag inte minns fel) familjen åker dit och det börjar kännas lite som hemma faktiskt. Påtal om nedräkningar! Endast 21 dagar kvar tills jag fyller år! iiiiiiH!
 
Jag tog mina två vänner ben & jerry och traskade upp efter jag hängt en omgång tvätt i torkskåpet, ligger nu mätt och belåten i sängen och pratar lite med calle på facebook och kollar runt på allas tråkiga profiler. Och det ska jag nog ta och fortsätta med ett tag till, adios!

SÅPBUBBLOR

Blev snabba puckar på morgonen direkt när jag skrivit klart det senaste inlägget. Mammsen hade planerat att dra iväg med min syster och hennes pojkar, och min lillebror såklart, till leos lekland. Eftersom att jag inte hade något bättre för mig så drog jag snabbt på mig de kläder som låg framme och tog en macka med mig i bilen. Vi kom hem efter tre någong gång och placerade mig på direkten i sängen med datorn i knät - standard. Ska tillbringa kvällen tillsammans med min mattebok, får se hur länge den vänskapen varar..

AND I'M UP

Lite smått cool bild som blev tagen på kvällen samma dag som calle fyllde år då jag, hans kusin emil och calle sprang runt på altanen på sena kvällen och blåste såpbubblor!
 

Jag vaknade nu, sent för att vara mig men jag antar att idag var den dagen då endel sömn skulle tas igen då jag sovit som en kratta de närmasta dagarna pågrund av att jag har vaknat en stup i kvarten av att jag har så himlans ont i halsen. Vet inte riktigt vad planerna är idag, om jag inte hade halsfluss skulle jag ha tagit en löparrunda och kört styrka efter det. Men nu har jag ingen aning.. Får se helt enkelt. Hörs!

DO IT ONCE - DO IT TWICE

Ska nu slänga igen datorn, känner inte riktigt att jag har något mer att tillägga, framförallt ingenting som kommer att hända nu under dessa timmar innan jag somnar mer än att jag ska kolla på tv och smsa med världens bästa som för tillfället befinner sig i en annan stad. Får se vad det blir utav dagen imorgon, vädret idag ska tydligen hålla i sig och vara kvar tills imorgon. Godnatt!

VICTORIA SECRET

Mycket finfina bikinisar. Båda är ifrån victoria secret och kostar kring 500:- i hela set dvs - båda två!

MIXAR LÅTAR

Suttit och försökt mixat ihop lite låtar och är nog i stort sätt klar. Slapp att åka med till simmskolan då pappa kom tidigare ifrån jobbet och kunde agera simmskolevakt istället för mig. Istället tog jag tummen ur rumpan och möblerade om rummet lite, för typ 74e gången om inte mer. Undrar hur länge det kommer se ut såhär. Inga planer för ikväll vilket är otroligt skönt, känner att jag inte har någon som helst ork alls och har inte haft sedan jag fick halsfluss i onsdags, känner mig ständigt trött och orklös.. suck. Istället blir det att bädda ner sig i sängen och se på kanal tre, "extrema mammor"!

LURING


THIS OR THAT


 
 
 
Sushi | Kinamat
Platta skor | Högklackat
Sötsaker | Skräpmat
Blondin | Brunett
Kaffe Te
Färgglatt | Svart
Facebook | Tumblr
Gossip Girl | Sex and the city
Jordgubbar | Hallon
Hemlagat | Hämtmat
Haloumiost Mozarella
Komedi | Skräck
Födelsedag| Julafton
Bada | Sola
Glass | Godis
Sminkad | Osminkad
 

NEW IN

Hemma nu efter ruskvädrets utgång och vad det hade att bjuda på. Hittade varken en regnjacka eller ett medtagbart paraply så det fick gå utan helt enkelt, blev rätt blöt men inget jag störde mig på. Dansade till två och fixade klart två koreografier vilket känns skönt, lite mer träning sen så blir det prima! Kom hem bara för 30 minuter sedan, men jag har hunnit få i mig lite sen lunch och kollat på inspelningarna utav danserna på fullskärm på datorn då jag suttit och skrivit ner lite fel, vad som behövs ändras och lite sånt där. Blir iväg dragen om en timma igen för Teodors simmskola då mammsen sticker iväg på zumba.. börjar bli lite standard känner jag. 
 
Bilderna ovan var saker jag fick med mig hem idag, en urball bikini, make-up remover och ett nytt nagellack faktiskt, mintgrönt fick det bli.

GODMORGON VÄRLDEN

Fin bild ifrån midsommar
 

Vaknade av att tvn stod på, måste ha glömt att sätta den på timer igårkväll innan jag somnade. Har just beställt lite grejer ifrån H&M, en urtuff bikini och en söt sommarklänning. De rear ju ut för fullt på deras hemsida men tyckte inte att jag hittade så mycket fint, eller snarare så att det inte fanns mycket fint som fanns kvar i min storlek så att säga. Idag har jag och två till tjejer i dansgruppen bokat danssal nere på stan och ska dra iväg och  öva lite innan gigget som är om den 30e. Inte för att jag är 100% frisk eller något, men dansa lite får jag ta och göra iallafall - I have to. Ska försöka dra in på en affär en snabbis och kolla om de har en bikiniöverdel jag vill ha också, sen bär det hemmåt.
 
NU: Frukostdags!
 

UPDATE

Det har blivit så otroligt dåligt med bloggandet dessa tre sista dagar, vet inte riktigt varför och kan då inte komma på någon vettig förklaring till varför det blivit som det blivit. Men dessa kommande dagar kommer det bli lite annorlunda på den fronten! 
 
Har varit hos calle och hans familj sedan torsdags förmiddag, firade även en liten lugnare midsommar där vilket var behövligt och otroligt skönt då jag fortfarande dras men den här förbannade halsflussen.. Vi badade, eller jag flöt mest omkring för att inte ta på krafterna för mycket, solade, badade, lyssnade på musik, umgicks och åt gott. Åkte in och pantade igår, blev inte riktigt lika mycket som förra gången då vi kom med ett fullproppat, och ja, det var ett fullproppat släp, men penar blev det vart fall. 
 
Denna morgon blev otroligt seg, en packningsglad moa och en mindre packnignsglad william sprang runt i huset och packade då de för tillfället befinner sig på Rhodos - lyllosarna! , jag låg och halvsov mer eller mindre till halvtolv och gick sedan upp för att göra frukost. Vi gjorde oss i ordning lite impulsivt och vi uträttade ärenden i ungefär hela uppsala. Stan - Gränby - IKEA hann vi med på lite mer än två timmar och fick bara med mig hem lite saker ifrån IKEA, calle likaså, lite ljus och örngott. Dvs, behövligheter.
 
Långt men behövlilgt inlägg - antar jag, ikväll sover jag ensam för första gången på sisådär tre fyra nätter och kommer bli otroligt tomt. Jag ska gotta mig med choklad och kolla på tråkiga söndags program. Hejsvejs!

VILKEN VÄNDNING

Ja herregud vilken vändning på vädret det blev. Igår satt man ute och svettades när man bara hade bikini på sig, 30 grader i poolen och badade ett x antal gånger för svalkningens skull. Och idag, ja, idag.. är det regnigt, tråkigt, grått och förfärligt väder rent ut sagt! Men tur med vädret hade vi i allafall på midsommar, härligt det vart fall. 
 
Idag vaknade vi rätt sent, pga att jag vaknade vid två inatt och behövde väcka calle så han kunde leta fram en ipren åt mig, halsen gjorde så ont att jag nästan blev gråtfärdig, hua.. Vi gjorde pannkakor till frukost som serverades med gammaldags vanlijglass och jordgubbar, mumma. Vid lunchtid åkte vi iväg för att panta burkar och sen har vi inte gjort så mycket mer. Transformers 3 går på film på tv, hela familjen sonesson - nästan, sitter bänkad framför den medans jag sitter med datorn en bit bort och söker på google med sökord "vad kan man göra när man har tråkigt" , både rimliga såsom orimliga men otroligt roliga förslag finns det där. Ingenting som nappar än dock, återgår nu till mitt letande. Adios!

MIDSOMMARAFTON

Haft en otroligt bra och mysig dag hitills, började med att ligga i soffan hela slanten och kolla på tv tills lunch. Blev sedan ivägdragen för att åka cobra, å så kul det var! Fort gick det, upp i 175 km/h blev det. Sen efter det har vi bara myst här utanför poolen, gjort midsommarkransar och myst vid poolen lite till. Och så kommer väl kvällen se ut också hade vi , och jag tänkt. Blir troligtvis mer inlägg ikväll för att datorn åker igen!

HENRI LLOYD

Den här supersnygga väskan fick calle som sagt i födelsedagspresent. Finns att köpa inne på holmlunds, även i färgen marinblå och den kostar 1 195:-

MY NIGHT IN PICS

N
Inte blivit så mycket bloggande idag, glömde faktiskt helt bort att jag hade datorn och kameran med mig och inte förens nu efter middagen kom jag på mig själv att jag hade varit duktig och packat ner båda i väskan. Idag har vi bland annat badat, eller jag har flytit runt med armpuffar då jag fortfarande inte får anstränga mig så jag får puls pga halsflussen), vi har ätit varsin jordgubbe - faktiskt första för hela året för oss båda. Vi lovade varandra redan i julas om jag inte minns fel, att vi skulle vänta tills sommarlovet men när det inte var så somrigt väder så flyttade vi det till calles födelsedag, vi har även lirat lite boll, försökt att göra vissa trix osv, jag lyckades slumra till lite i solstolen i skuggan när jag tröttnat på att spela fotboll. 
 
Calles farmor och farfar var här på sena eftermiddagen och vi åt en bakvänd middag kan man säga, efterrätten först och varmrätten efter. Blev grillad kyckling och potatisklyftor, mumma! Såhär på kvällen satt vi kvar de flesta, utomhus efter middagen, blåst såpbubblor och sprungit runt med myggsprutare allehopa. Tänkte lägga upp en bild på en utav calles presenter han fick av mig idag lite senare. Kika in om en kvart!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ♥


Idag fyller calle år, 17 hela år. Var ute på en runda med mammsen och lillebrorsan en stund på lite ärenden i boländerna på förmiddagen och sedan åkte vi tillsammans ut hit, till landet ingenstans och överraskade pojken med både sång och ett gäng presenter :)

FINT IFRÅN GINAT

Smått värdelös dag, men ändå behövlig. Inte gjort så mycket mer än att ligga i sängen, kolla bloggar och det här med att måla naglarna har varit något jag underhållt mig med som mest, och med det sagt behöver jag inhandla lite nya inom kort! Pojken min har anlänt för några timmar sedan i soliga Uppsala, pratar dock om allt annat än vädret som fick för sig att svischa förbi för ett tag sedan, ingen mindre än Mr. Regnskur. Syndis att jag ska ligga här hemma med halsfluss istället för att vara hemma hos honom i väntan på att han skulle komma hem.. Men imorgon ska jag bannemig dit, calle fyller nämligen 17år och jag ska äntligen få ge honom det rosa paketet + tre andra presenter. 
 
Jag ska nog tacka för mig denna, än så, härliga sommarkväll, då jag ska lägga igen datorn och flytta den till ett annat rum bara för att jag inte ska orka hämta den när jag ska ligga i en sådär speciell skön position man gör ibland. Känner att huvudet behöver vila och jag kommer nog att slockna inom kort. Vaknat ett x antal gånger dessa nätter jag varit krasslig och det kommer, förhoppnignsvis att tas igen inatt. Hoppas på en natt fri från att vakna. Godnatt!

LAGOM UTTRÅKAD


Fortfarande sjuk, fortfarande hängig och fortfarande ingenting att göra. Sitter och fasar inför min nästa kur på fyra tabletter nu i kväll av medicinen då jag inte kan svälja piller utan måste sitta och dela dom och vips så är det inte bara fyra jag måste svälja utan kring 30 styckna. Barnsligt? ja. 
 
Det var inte så kul att berätta för calle om den tråkiga nyheten om att jag blivit sjuk. Men jag ska försöka orka mig upp imorgon för att , förhoppningsvis bli ivägskjutsad till calle på förmiddagen för att fira min lilla eller.. snarare stora prins. Ligger i sängen för tillfället och tycker allmänt synd om mig själv, det är för jävla varmt ute och det gör det inte bättre då huvudet värker. Solen är framme och jag skulle hellre velat spendera min lediga dag ute än inne, men icke. Fått i mig några glassar idag, vilket jag tror jag börjar bli beroende av då det svalkar i halsen och bedövar, tråkigt nog bara för stunden men får väl vara glad för det. Blev ett super kulit inlägg ju! Bara massa klagomål!
 
Btw, fick veta idag att jag behövs till ännu en gymnastikvecka om en vecka eller två. Härligt!

MAN KAN TRO ATT DET ÄR FREDAG DEN TRETTONDE

Hemkommen ifrån ett tidigt läkarbesök där han konstaterade att jag har *trumviiirvel*... - halsfluss! Vaknade upp bra tid idag, för att vara mig. Redan vid åtta slog jag upp ögonen och trodde jag var frisk, men icke, jag svalde och där drog de tankarna iväg. Halsen gör ap ont, är lite smått hängig och stel i nacken men ingen feber som de flesta halsflussare brukar ha och jag såg väldigt pigg ut för att ha haft halsfluss i nu fyra dagar. Grattis familjen, trevlig midsommar, haha, skämt åt sido. Har knaprat i mig första kuren och planerna för idag är som bortblåsta, suck. Saknar min älskling mest och en dag till att vara ifrån honom .. ja det suger. Helvete också!
 
Ska nu försöka få något frukostliknande i magen och sedan krypa ner i sängen och tycka synd om mig själv. Adios!

TV PLANERNA IKVÄLL

Planerna för kvällen har inte ändrats, hemma liggandes i sängen drar jag på tvn och det blir att zappa mellan femman och sexan. Dubbel avsnitt av  The Big Bang Theory på femman och filmen på bilden ovan på sexan. Rekomenderar tyvärr båda.

THE BOYS WHO


+ + + +

Eller ja, egentligen inte bara, utan föräldrar också. 
 
Cupidosalladen satt som en smäck, var lagom hungrig efter två timmars dans och en timmes strosandes på stan efter det. Mätt fram till nu och det börjar bli dags för middag, inte för att jag är hungrig då jag faktiskt smällde i mig hela utan mer att det är god tid för middag enligt klockan. Idag är det två dagar kvar tills calle fyller år, och en dag tills han kommer hem ifrån Västerås. Längtar ihjäl mig till båda, vill ge honom min present och jag vill träffa honom. Jag har inga som helst större planer inför ikväll, eller, friskna på mig framför allt. Känner mig lite bättre faktiskt, kan man inte tro efter att ha dansat i två timmar! Men jo, inte lika mycket värk i kroppen och inte lika mycket i huvudet. Plus att jag ser mycket bättre till skillnad ifrån imorse vilket underlättar endel. 
NU: Serier på tvn, tips är kanal 3! Dock är det gamla avsnitt men gamla godingar skadar aldrig.

JAG REKOMMENDERAR

Sommarlovskortet, man kan under perioden 1 juni till 31 augusti åka hur många resor du vill inom alla UL's bussreso dygnet runt. Själv har jag haft kortet andra året i rad nu och kan inte mer än rekomendera det, otroligt smidigt och skönt, man har allt betalt! Man visar upp det på statsbussarna och på regionsbussarna stoppar man in det i maskinen.

THE BOYS WHO


LUNCHMYS - CUPIDO




Dansträningen gick super, två av tre danser klara och det här känns som om det kommer bli bra! Mer information om gigget kommer senare. Hade ett tag att bara lunka runt innan bussen kom, gick runt i några affärer för att kika in lite fina sommarkläder som kanske ska köpas in, strosade förbi cupido och kunde inte hålla mig borta ifrån att köpa en sallad med mig hem. Så det blev dagens lunch, nu blir det.. antagligen matteplugg!

NYA BLOGG.SE DESIGNEN




Det här är den nya designen på blogg.se. Den är mer modern, lite mer finesser och lite sådant. Visst är det snyggt och bra! Men kommer nog att ta ett litet tag att vänja sig,som det gör med det mesta. Har hört om den här designen av andra bloggare och dom har totaldissat den. Icke sa nicke, en hiss för min del!

INGEN FÖRÄNDRING ALLS

Så här ser läget ut för tillfället, minus datorn och människan till vänster det vill säga. Satte klockan på alarm idag, på 10.00 för att jag skulle hinna fixa i ordning mig och ta det lilla lugna. Mycket snurrar och jag ser då inte normalt, suddigt som bara den, vet inte riktigt vad som har hänt men hoppas att det försvinner. Idag är tanken att  åka ner på stan för att möta upp några i DC Rebellz för att dansa och spika lite planer om det där gigget vi har nästa helg. Får se hur mycket dansning det blir för min del, antagligen inte någon alls då jag somnade med feber igår och har vaknat ett dussintals gånger den här natten av att min hals har gjort förbannat ont, suck.Ärendet på stan ska inte ta allt för lång tid så jag är nog hemma om några timmar igen. Hörs då!

SJUKA LILLA JAG

Ska nu lägga igen datorn och lägga mig ner, knarka halstabletter och tycka synd om mig själv med dåliga program på tvn som underhållning. Sökt jobb har jag också gjort så vi får se hur det blir med det! Godnatt och sov gott, jag håller tummarna på att det onda i min hals går över tills imorgon, lite osäkert på den fronten då jag ligger precis på gränsen till feber. SUCK.

TOP FYRA SERIER ENLIGT MIG


BEN & JERRY'S

Tog en snabbdusch och har nu släckt ner och dragit igen rullgardinen. Jag ska nu lägga mig i sängen med mina favoritgrabbar - efter calle såklart! Mys framför arga snickarn som gäller. Hej!

HEMLIGHETSFULLA JAG

Efter lite för mycket av sittandes och tycka synd om mig själv för att jag har ont i halsen, efter allt mattepluggande och tv tittande började jag fixa och dona med ännu en liten hemlighet! Ska väl påbörja den tredje och sista lilla hemligheten inom kort. När jag är för uttråkad det vill säga!
Jag är precis hemkommen ifrån Teodors simskola då jag fick sitta utanför medans mamma var iväg i en annan del av stan och tränade. Vi blev upphämtade strax innan sex och är nu hemma. Kvällens planer är inte många då jag är sjuker!

APELSINSLUSH

Ska börja med att säga att det här inte var planerat utan det var en olyckshändelse. Apelsinjuicen stog varm i skafferiet, så jag ställde in den i frysen och såklart så glömde jag bort att jag stoppade in den i frysen. Så för en stund sedan när jag skulle göra i ordning lunch öppnar jag frysen och och hittar förpackningen. Jag skär upp den för att den är helfrusen. Den ha stått framme nu ett tag och har blivit som apelsinslush! Jag gillar inte slush egentligen men det här var faktiskt helt okej. Mumsigt värre!

HOS MIG

Bäddat ner mig i soffan på nedervåningen framför Seven Heaven på tvn, har dock bytt ut datorn till matteboken och ska räkna några kapitel. Innan det ska jag försöka hitta något ätbart i köket, efter det kan matteräknandet börja!

MUMMSFILIBABBA

Råkade klicka in på ett album jag skulle ha hållt mig borta ifrån.. smörgåsarna vi gjorde morgonen därpå när vi hade varit och handladt allt i till en supergod frukost är något jag vill ha just nu! Finns inget gott att äta hemma och orkar verkligen inte ta mig till affären.. huvudet dunkar på och kroppen likaså, halsen är väl ytterst pyttelite bättre men har gått till mer svullen än ont. Fruktar halsfluss, men inte ska det vara det! Ingen feber har jag heller så det är ju tur.
Jag sitter för tillfället och dricker ett glas apelsinjuice och ska väl ta mig något att äta förr eller senare. Hör av mig senare med något annat intressant :)

PINK ISN'T JUST FOR GIRLS

Man ser inte riktigt att det är rosa på bilden, den missvisar till färgen röd. Slog om calles födelsedagspresent för bara någon timma sedan och den här gången kommer inslagningen att vara tills födelsedagen hans. Anledningen till att jag lägger upp så mycket om hans paket är för att försöka få honom lite smått intresserad och nyfiken vilket jag faktiskt nu har lyckats med! Alltid är det jag som är den som håller på spricker av förväntan men nu är det ombytta rollar calleballe, så det så!
Jag ska nu hoppa i calles linne han lämnade kvar här av misstag, vilket kommer bli mitt sovlinne de närmsta dagarna då han inte kommer befinna sig i samma stad. Sängen väntar och mobiltelefonen lika så, håller på att fixa en sommarlista på spotify. Lite planering av calles födelsedag ska jag också försöka få gjorda, Godnatt :)

FÄRGGLATT IFRÅN GINATRICOT

Dagen till ära har jag gjort i ordning ett dussintals såna här liknane collage med bilder på otroligt fina kläder jag rekomenderar eller vill ha. Blir att dra upp dom när det behövs, eller snarare när jag vill dela med mig av dom, om det inte blir tidsinställda inlägg av dom pga att jag ska bort eller liknande.
Anyway! Dessa finfina tröjor kommer ifrån ginatricot och de finns att köpa på onlineshoppen och i butikerna (tror jag) de kostar från 99:-, minns inte riktigt. Personligen är bilderna satt i den ordningen jag gillar färgerna. Tröjans rygg är det som lockar. Plus att materialet är gudomligt skönt!

JAG REKOMMENDERAR

Myrrolja & Nagelserum, myrroljan luktar otroligt gott! Liknande apelsin/mandarin och andra citrus frukter. Myrroljan är tillför att naglarna ska växa snabbare, och nagelserumet är till för att stärka på lång sikt. Det finns nagellack som man penslar på som stärker, jag har prövat det men det fungerar bara på kort sikt. Så jag prövade på den här typen och det har fungerat mycket bättre. På två veckor, bara av att jag har penslat kanske 4 dagar morgon och kväll så har dom redan stärkts.
En liten märklig sak jag märkte när jag för första gången skulle använda dom var att det inte är som nagellack, det torkar inte på nageln och ger ingen vidare glans/lack som nagellack brukar göra. Så bli inte rädda för att de inte ser ut så som nagellack gör när man använder det!

IM SICK

Hade avkänningar redan igår, halsen  kändes lite skum och hes och idag har jag varit rätt orklös med det mesta inte varit pigg på morgonen och faktiskt haft två dagars sovmorgon då jag inte vaknat förens vid elva tiden vilket absolut inte är mig, är som sagt en morgon människa, vaknar tidigt och är hur pigg som helst och efter det kan jag inte somna om och jag kan inte sitta stilla. Halsen gör mer än ont för tillfället och jag och mammsen drog oss mot ica, jag pantade och bunkrade upp mig med lite halstabletter och tuggumi. Väl hemma, nu när jag skulle fota det så märkte jag färgkoden.. haha.. alla tre sakerna är mer eller mindre gröna. Ska nu bädda ner mig och söka tröst hos pojkvännen via sms, höres!

FIXAR OCH DONAR

Sitter och pysslar lite med en sak till inom kort. Hade som tidigare sagt ett dussintals idéer på vad jag ville göra, men det resulterade att det inte blev något utav det, likt mig! Får se om jag kanske avslöjar vad det är senare i veckan.. hum..

W A N T I E S

Supersnygg tröja, finns i två olika modeller och kostar endast 150:- , sitter och är lite smått småsugen på att klicka hem någon utav dom. Men jag har en så stor beslutsångest så det här kommer att ta ett tag det!

RUSKVÄDERSPROMENAD

Calle stack för en stund sedan och jag har återgått till att göra det jag gjorde innan, kolla på tv med datorn i knät. Funderar på att göra en sommarlista på spotify, dock tar det emot lite eftersom att det inte ser så speciellt sommrigt ut utomhus. Ska annars typ ta en runda runt kvarteret eller ner till vattnet, känner för en ruskväderspromenad, antar att ingen i familjen vill följa med så den blir lonely.. En till plan är att slå om calles present också. Får se om jag hinner med allt tills dagen är slut!

AT THE MOMENT AT MY PLACE

Precis såhär ser det ut hos mig för tillfället, vi båda sitter med var sin dator med tvn på. Vi har inte hunnit mycket mer än att äta frukost och bädda ner oss här. Vi sitter här och umgås då calle snart ska ta sitt pick och pack för att dra sig ut till bälinge där det vanks match mot fanna i det otroligt fina vädret. Själv stannar jag nog hemma och ska ägna mig åt några till kapitel i matteboken för att sedan snåla skjuts till affären då jag vill panta. Ska nu agera snäll flickvän och leta upp busstider åt pojken som är lite för inne i pokémon spelet sitt. Adios!

SÖTT MATTIPS

Sitter i sängen och kollar på reprisen av em matchen mellan grekland och ryssland, inte för att jag är så värst intresserad men, kollar mest bloggar. Calle är nere och försöker fixa ihop något kvällsmål, jag börjar bli lite smått trött och ska nog lägga igen datorn när jag hör hans steg i trappan.
Hittade detta otroligt söta mattips, eller snarare ett gulligt ägg tips på en blogg vars namn jag inte minns namnet på tyvärr, men hon hade tagit bilden ifrån we<3it. Själv har jag inte prövat det men det ska jag definitivt! Förstår dock inte hur man får till själva hjärtformen, men det är något jag hinner klura på. Hör nu calles steg i trappan och jag tackar för mig och säger godnatt!

NEW IN

Fick den här tröjan i en liten random present av calle när han kom hit, så gulligt så. Supersöt spets tröja ifrån monki, ingen aning om hur mycket den kostade för den som undrar får fråga så får calle svara på det helt enkelt.
Båda sitter vrålhungriga och väntar på mat, fläskkotlett med pommes står det på menyn. Rolig film på femman för den som är intresserad!

FILURERNAS FILURKUNG

Idag blev det en otrolig sovmorgon för min del, vaknade inte förens runt elva och det finns faktiskt inte så mycket att berätta om min dag mer än att jag har legat i sängen, kollat på datorn och tvn exakt hela dagen. Sitter och väntar nu på att filuren på bild ska dra sig hit, som jag saknat honom! Inte ofta vi är ifrån varandra så när det väl händer är det kris. Har haft barnen på dagarna som distration men nu när det är över blev det lite jobbigare. Så det ska bli kul att träffa honom igen, även om han drar iväg på måndag och ska jobba hela veckan.. men det det är ingenting jag ska tänka på nu.
Hade hellre velat haft sommar och sol ute men istället fick samhället regn, mysigt enligt mig själv. Är lite smått sugen på att gå ut och gå och bara njuta av vädret och lyssna på musik tills calle kommer. Och.. ja, jag tror det får bli så. Hör av mig senare! Adioooos

TWO GREEN THINGS

Sista dagen på sommarjobbet är nu kommen, kul har det varit dessa tre dagar och lite smått tråkigt att det är över. Fick lära känna en massa härliga barn! Efter jobbet åkte jag och köpte ett sommarlovskort och begav mig sedan hemmåt. Städat och plockat undan lite i rummet, gjort det lite fredagsfint med andra ord. Ska snart sätta på mig de gröna träningsskorna och köra lite styrka på baksidan, efter det blir det dusch, troligtvis mat och sedan mattepluggning :)
Så ser min plan ut hitills, ska försöka hinna med att lägga in någon dansträning denna vecka i kalendern också. Blir lite svårt eftersom att jag sitter och väntar på ett samtal för ett sommarjobb och det beror lite på om jag får det eller inte. Så vi får se vad som händer. Nu är jag taggad gånger tusen och drar mig till baksidan medans jag är det. Adios!

CITAT

Sitter här i min ensamhet och har precis lagt den resterande glassen i frysen och ska vilken sekund som helst, antagligen efter detta inlägg lägga igen datorn, släcka lampan och lägga mig i sovposition. Jag är mer än trött och jag behöver krafterna barnen suger ur mig och har gjort dessa två dagarna tillbaka genom att sova. Tror jag slocknade kring tolv igår om inte senare och jag känner redan nu att jag kommer slockna snabbare, härligt. Godnatt! ♥

PAKETINSLAGNING

Blev en rätt sen middag, har efter det suttit och pysslat lite med calles present som nu är inslagen och klar! Skippar matten totalt idag och kör på extra imorgon istället. Imorgon är det sista dagen med gymnasterna på lägret och det ska väl bli lite tråkigt.. börjar och slutar samma tid som alla andra dagar och imorgon är äntligen dagen calle kommer hem. Börjar få lite smått abstinens av att han inte är i närheten, och nu är det bara efter tre dagar.. vilket är lite illa men men. 

NU: Äta glass, dricka vatten och kolla på tv. En finfin plan enligt mig själv.

NÄR KOMMER SOMMAREN TRO

Hemma nu efter dagens äventyr! Jobbade ju som sagt ifrån 09.00 till 15.30, vi var och bada en timma inne på fyrishov en sväng på eftermiddagen, jag smög ifrån 3 minuter tidigare för att hinna med en tidigare buss. Drog mig in till stan för att byta en grej och sedan ta sjuan till eriksberg där jag blev upphämtad och drog iväg på simskola med lillebrorsan min. Blev ingen matte ifrån fem till sex idag, men jag är allt för hungrig för att ens kunna tänka för tillfället så jag flyttar min mattetimme till efter maten istället. Nu börjar det lukta mat och jag ska nog dra mig neråt, adios!
Vi

PANNKAKOR MED SYLT PÅ

Sitter och ska gå på lunch nu, blir pannkakor med sylt och grädde och barnen är hysteriska över det och har varit sedan igår. Alla vill att man ska sitta brevid just dom, så vi får se hur det blir! Nu måste jag kila, barnen kallar. Blev lite ändrade planer på eftermiddagen, blir upphämtad på stan i all hast vid fyra tiden och ska sedan dra iväg med lillebrorsan på simskola. Yay! Adios!

ADRIAN HAMMOND

Eftersom att jag inte har så värst mycket för mig så letar jag lite efter tidsfördriv, vilket för det mesta har fallit på klädbutikernas onlinshoppar. Hittar en massa fint man vill klicka hem både åt mig och åt calle, dessa tröjor ovan är bara några av de otroligt snygga kläder som finns.  Allt är ifrån stayhard.se, in och kika där om du är intresserad!

UPPSALAFLICKORNA

Vaknade nyss, blir att gå upp direkt och fixa i ordning sig. Planerna efter jobbet är att byta en grej och sen åka hem och räkna matte en timme igen. Idag blir det pannkaka till lunch på jobbet, lite småsugen att betala 55kr men ändå inte. Får se hur det blir, går till halv fyra idag med så vänta er ingen uppdatering förutom den på förmiddagen. Adios!

GODNATT & SOV GOTT

Tackar för mig denna halvtidiga kväll, känner att jag behöver en relativt tidig sussning efter en hel dags jobb med barn. Men kul är det så jag ska inte klaga! Försöker likt som jag gjorde idag att lägga upp ett inlägg innan jag drar, och sen har jag knåpat ihop minst ett tidsinställt inlägg också på förmiddagen någon gång. Och bara för att jag saknar min calle så himlans mycket så kommer det antagligen att bli en del bilder på honom eller oss två tills på fredag, om jag inte får något fotosug då jag har en massa annat på ingång. Godnatt♥

TYGKASSAR

Aldrig riktigt förstått det här med tygkassar. Visst är det praktiskt, det är i princip en väska, dock tål den varken regn eller smuts så jag har aldrig - även om det är jävligt snyggt och bra att ha en, så har jag aldrig tagit mig i kragen och köpt en. Dessa sjukt snygga tygkassar kommer ifrån tshirtsstore's online butik och alla kostar 99:-!
En liten svar på tal, gissar dock på att det är han själv som frågade och gav påståendet men haha! Fick en fråga vem, enligt han/hon, hunken med svart tröja och svart keps är. Han heter Tim Friberg och går i min klass. Något mer du ville ha svarat så får du fråga igen!

MINA POLARE

Blev sugen på mina polare Ben & Jerry så det fick bli det. Gott och välförtjänat efter en dag som denna, lite belöning behövs ibland. Glass och nya avsnitt av kniven mot strupen blir min kväll this far!

SVAR PÅ TAL

Ja men åh vilken bra bild tänker ni. Och ja, visst är det? Fick en fråga för bara några dagar sedan om vad jag hade på mig på skolavslutningen. Det här är klänningen jag hade, den kostade 149:- och är ifrån H&M. Till det hade jag mina balklackar som är ifrån nelly, 12,5 cm svarta otroligt fina! Hade även en vanlig svart enkel kavaj ifrån H&M och smycken ifrån pilgrim till det.

PLUGG PÅ SOMMARLOVET SATT FINT DET

Satte 45min på tidtagaruret för matteplugget men resulterade i att jag satt i 1,5 timme istället. Känns bra faktiskt, fick alla förutom ett rätt på kapitlet när jag rättade och felet var ett slarvfel för jag missförstod frågan lite, så det känns mer än bra. Hunnit smsa med calle efter fem då han slutade jobba och han verkar trivas med att jobba på ica vilket är skönt, så det inte var raka motsatsen! Nu ska jag lägga upp ett mattepluggsschema som ska skrivas ut och fullföljas ända fram till skolstart. Har även hunnit läsa lite mail, ett gig för DC Rebellz är på G som faktiskt ska hållas i forumgallerian för de som är intresserade!

GAMMAL BILD JAG VET

Jobbet idag var urkul, lite jobbigt då och då men så ska det vara! Fick lära känna en massa härliga barn, hela 46 stycken. Vi slutade strax efter halvfyra och var i stan någon halvtimme efter, drog ner till darkwell för att försöka fixa mitt öra nu för andra gången och jag ska passa på att säga att om ni ska göra hål högt upp på örat, i brosket gör det inte hos silver & sånt! De använder pistol och har fått förklarat för mig idag att det mosar brosket och förstör det så om ni ska göra det gör det hos någon piercare med kanyl. Efter lite halvt avsvimmande hos darkwell fortsatte jag min stanrunda med en affär och sen blev det hemfärd. Sitter nu här med ett ömt öra, trött kropp, ont i foten pga blåsor av conversen, värmeslag och ont i huvudet. Ska dra mig neråt och fixa någonting att äta och sen blir det lite matteplugg, kanske blir vise versa men vad gör det. Adios!

JOBBAAAAAAAAAA

Klockan står på 06.44 och jag känner redan nu att jag kunde sovit lite längre, men men.. jag har faktiskt jobb som kallar! Ska barnen lära sig gymnastik så ska dom. Jobbar som sagt till halvfyra så är väl hemma någon timma efter det, så ni vet. Blir om 45minuter upphämtad av calle och hans far, standard.. allt är sig lik en vanlig skoldag alltså, underbart.. or not. ADios!

TIDIG SUSSNING PÅ SOMMARLOV?

Ja men ni såg rätt, ska lägga mig redan nu. Inte för att jag kommer somna inom den närmaste timmen eller snarare, timmarna.. så är det värt ett försök. Imorgon jobbar jag mellan 08.30 och 15.30 om jag inte har tagit helt fel på tiderna. Ska jobba med sommarläger på gymnastiken med uppsalaflickorna nämligen!  Inte nog med att jag jobbar den här veckan ut så ska calle iväg till en annan stad och jobba och han kommer inte hem förens fredag kväll.. suck. Då calle jobbar är det schemalagt här hemma med pluggning av matte, känner att detta kommer funka prima faktiskt! Godnatt på er, och kul att många tittat in idag trots skolavslutningarna och allt. Godnatt, hör av mig imorgon innan jag åker! 
NU: Skummläsa rolig bok.

SAGAN OM JÄTTEN

Ville med dessa bilder visa (intressant nog) hur enorm min rektor på skolan är. Över två meter lång, klarar inte av att gå raklång genom någon dörr eller någon typ av öppning i skolan och det ser lite komiskt ut där på bilderna då han verkligen ser jäkligt enorm ut. Kul att behöva tacka av honom i trean sen, själv är jag ju inte riktigt hälften så lång som honom ens en gång så det kommer nog se kul ut!

SOMMARAVSLUTNING!

Som klassen har tjatat om alla dessa bilder! Här har ni dom, finally.
Blev som sagt sommaravslutning, fika med klassen, lite traumatiserade muffins med tabasco i gjord av två killar i klassen, gott. En i klassen vågade smaka och honom såg man inte på ett tag kan jag säga! Efter det vart det show i aulan då lärarna sjöng och hade gjort om några låtar bland annat björn ranelids låt Mirakel och Euphoria. Sen blev det en tur på stan, fixade en sommarpresent som uppskattades otroligt mycket av min yngre bror, en lavalampa haha.. att så lite kan göra en unge så himla glad. Kul att se. Drog sedan in lite senare med sunnersta brudarna till stan, åt en otroligt mysig middag på en verande med filtar,prat,skratt, spöregn och sol. Vi drog runt lite efter det men nu sitter jag här hemma, skypar med calle och har fått tagit fram jobbar kläderna till morgondagen. Sommarlovet varade inte så länge då jag faktiskt ska upp lik skoltid imorgon och jobba! Sommarläger för gymnastiken som gäller denna vecka ut, sen är det klart!

WHAT'S UP WITH THE WEATHER?

Vädret är inte acceptabelt! Det är fanimej 11e juni och jag minns inte senast vi hade sån värme då man kunde gå runt i shorts och linne. Förra året kunde vi sitta ute i maj, minns det såväl! Vi satt ute i majsolen och det var strålande väder, inga moln på himlen och det var så varmt att man inte frös utan kofta. Så kommer vi till juni, år 2012, året då vädret failar totalt. Regn hela denna vecka, regn hela förra veckan och regn nästa vecka. Ja må älska regn, men nu får det fanimej ta och räcka.. man kan tro att det ända svenska folket gör är att döda spindlar..

MUMSIGT TIPS

Nämnde den här drycken igår, att det va en utav mina och calles favoriter som är nylanserat här i sverige (rätta mig om jag har fel!) Jag har smakat alla tre och.. nummer ett var inte riktigt min smak, lite för mycket kaffe än vad jag tycker om såhär dags. Nummer två smakar som choklad med en liten kaffe touch och tummer tre är nog hitills min favorit! Inte så mycket kaffesmak, varken för mycket eller för lite. Plus att dom är inte speciellt dyra heller! Endast 10:- på mataffärerna, exempelvis ICA. Gotta love it :)

SÖTT I SOMMAR

En söt sommartopp ifrån veromoda för under 200:-



JAG VILL HA

Allt kommer ifrån veromodas webbshop! , allt under 300:-

NÄSTA - SOMMARLOV!

För omväxlingens skull kom en relativt pigg calle och väckte mig för bara 20 minuter sedan. Lite smått snärjit med tiden men det är nog något som fixar sig. Blir det lite varmare klädvalet idag då vädret inte tillåter annat, suck, hade velat haft klackar.. men icke! Nu blir det fix till bra musik, det har inte slagit mig ännu att jag faktiskt slutar första året på gymnasiet om två hela timmar :D

DREAMER IN A DREAMER WORLD

Sitter här helt förstört, förbannad, förjävla förbannad och alla slags synonymer på det. Datahelvetet stängde av sig själv för systemuppdateringar och min skoluppsats finns nu inte längre. Fan också. Efter nu 1,5 plattandes av hår är det lite plattare och skulle behövas 1,5 timma till. Sverige förlorade, yes they did, såg tyvärr inte mer än till första halvlek då jag tröttnade totalt. Criminal minds dåliga motsvarighet började precis och jag får väl underhålla trötta mig till det, dagens godnattsaga. Målat naglarna med myrraolja och stärkande serum, fick inte bli någon färg på dom tills morgondagen inte. Kläder är framplockade, blev inte så himla uppiffande utan det fick bli något simpelt helt enkelt!
Godnatt på er, försöker slänga upp ett morgoninlägg vid åtta tiden, om jag inte försover mig.. *peppar peppar ta i trä*.

SKA PÅBÖRJA DET INNAN DET ÄR FÖR SENT

Bild på citron och maräng kakan vi gjorde idag! Den kunde ha fått stått några minuter till i ugnen men god var den, lite improvisering blev det också men resultatet blev ju inte uruselt.

Har satt platttången på värmning redan nu och ska väl låta den stå där.. åtminstonde en kvart för att få nå den högsta värmen. Jag har nämligen inte de lättaste håret att platta då det är så otroligt tjockt och fluffigt och de vill helt enkelt inte ligga ner platt. Måste nog införskaffa mig ett såntdär speciellt hårserum man sprutar eller geggar i håret innan man plattar som hjälper till att hålla det fint och rakt. Underhållning måste man ha när man plattar håret, eller, jag i allafall och för idag blir det fotbolls EM, Ukraina-Sverige spelar nämligen (NÄHE). Jag, den minst fotbollsintresserade i hela Sverige ska kolla EM, yes you heard me!
Påtal om i princip ingenting, fick reda på mitt svenska nationella resultat förra veckan och engelska idag och jag kan då inte vara nöjdare! Eller jo, tekiskt sätt så kan jag väl det men hur som haver, otroligt nöjd blev jag i allafall. Efter en massa babbel nu så blir det tyst ett tag, adios sålänge!

OFTAST I MINA HÖGTALARE

En verkligen skitbra låt, gör sig bäst i hörlurar/högtalare som pallar otroligt hög volym med en bra bas!

JAG VILL HA

Finfina smycken har jag hittat, min favoritsmyckessida har precis lanserat nytt, helt nytt! Alla nya smycken, de har även börjat sälja små väskor, skarfar och kläder. Måste älska! Det här ovan är något jag vill, till och med.. kansk ska beställa hem.

NYA FAVORITEN

Blev hemskjutsad för inte alls länge sedan, kom på att jag hade en liten skolsak kvar att göra innan jag tar sommarlov imorgon så det blev inte något universitet firande för mig inte. Så det är väl typ det jag ska ägna mig åt den här kvällen. Känns inte så speciellt inför morgondagen, då det är skolavslutning.. alla skriver om det på bloggar, instagram, facebook, att dom längtar så jävla mycket till skolavslutningen och hej och hå! Det har blivit lite som när man fyller år och julafton, det var roligare när man var yngre, nu är det bara som vilken annan dag som helst. Hej hej här var man depp! Nejdå, skönt ska det bli vilket som.
Varken jag eller calle kommer att få så långt sommarlov då vi båda börjar jobba redan på onsdag! Jag bara den veckan slut (tror jag) och calle i två hela veckor ända bort i västerås! Drycken på bilden har blivit min och calles favvis nu, 10:- på ica, billigt och bra! Inte för att jag gillar kaffe men detta går fanimej an!

CALLE SOM LITEN



Sitter på den stora datorn för omväxlingens skull, ledig idag och det känns ju super såhär innan avslutningen imorgon. Planerna för idag är inte många, blir att ta det som det kommer. Ikväll blir det universitetsfirande om inte syrrans familj kommer på besök då dom inte kom i fredags pga sjukdom på minstingen. Fick världens baksug nu och ska nog gå och dra förslaget för calle, här ska det bakas!

Hittade den supersöta bilden på calle när han var liten här på datorn, så söt!

MY NIGHT IN PICS

Blev inskjutsade till calle på eftermiddagen och vi gjorde i ordning grillad lax och mosad potatis till resernärerna som flugit nu på eftermiddagen. Har hunnit med att slå och spruta ihjäl cirka 16 bin idag totalt som totalstörtade ner i poolen. Slängde även ner Greger i poolen så nu är den ren och fin igen! Efter maten drog jag och calles mamma igång tvn i vardagsrummet med sista avsnittet av DHW och grabbarna drog ner till tvn där då dom inte var så intresserade. Nu sitter jag trött som jag är i calles säng och zappar bland kanalerna, adios!

SPARBÖSSA FIXAD!

Matchen slutade 1-1, vi begav oss och lämnade filmen vi lånade igår och handlade lite med min familj. Grillspet med kycklingfilé och pommes blev det till middag. Lyckades, av någon anledning, lova calle att han fick se EM matchen på tvn i mitt rum idag och det var väl lite av en miss om man säger så. Calle och jag drog igång ett litet pyssel nu efter middagen och vi har gjort en ny sparbösa till mig, en som jag kan se igenom den här gången! Blev för nyfiken när pengarna var i ägget så det fick bli såhär.

BRA START PÅ DAGEN

Vaknade vid nio och steg upp strax en timma därefter, blev en löparrunda och the same old same old, 3km. Tog mig kanske en kvart och då hade Calle tagit sig upp och satt sig framför tvspelet med min yngre bror Teodor. Gjorde lite styrka, hoppade in i duschen och gjorde en otroligt god baguette med mozarella, skinka och sallad. Ska definitivt göras oftare! Nu pågår det fix, calle har match om sisådär en timma eller två vilket betyder ingen vidare stress vilket är skönt. Adios!

LET'S GO TO THE MALL

Såhär har min eftermiddag/kväll sett ut i stort sätt. Calle kom hit vid halvfyra/fyra tiden någon gång och ingen orkade resa sig ut soffan på ett bra tag. Men vid femtiden fick vi ryck och bestämde oss för att gå upp till centrum för att panta burkar. Under tiden vi gick bestämde vi oss för att köpa med oss hem en brakar frukost till morgondagen med goda baguetter, mozarella till mig och lite sånt. Mackor blev det till middag, subway för calle och en baguett med kyckling röra ifrån ica blev det till mig då jag faktiskt inte gillar subway. Vi passade även på att hyra film som vi smaskade mackorna till och filmen har nu precis slutat, calle drog och skulle duscha ur waxet och själv sitter jag och klurar lite på vad det finns för tvprogram att kolla på.
Planerna för morgondagen har jag redan klurat på, calle spelar match här i mina trakter och ska ner och kolla på honom med min yngre bror om vädret tillåter, annars blir det bara jag. Plus att det blir en brakar frukost och jag längtar!

SYSTEMKAMERA SÄLJES!

Skriv i kommentars fältet om ni är intresserade! Andra kommentarer hänvisas till andra inlägg.

HEJ VÄRMEN, JAG HAR LÄNGTAT EFTER DIG

Sitter och väntar på busfröet på bilden som kommer om sisådär en timma skulle jag tro. Skoldagen var inte direkt ansträngande, vilket brukar bli så nu på sista tiden innan skolavslutningen. Tre lektioner och betygssnack på två av tre av dom, på den tredje som skolsköterskan och pratade lite. En glad tjej åkte hem, åt två mackor och sitter nu här och ska fixa en snabb skolgrej på datorn jag glömt, inte jobbig alls så det är helt lugnt.
Idag är det fredag vilket betyder, enligt Birnbaums tradition så brukar min syster med familj komma hit och äta middag. Men har inte hört någonting så vi får se hur det blir med det. Jag har en liten plan om att ut och löpa och köra lite styrka sen också, men har sträckt någon muskel mellan revbenen och överansträngt någon muskel i benet så v får se hur det blir med det. Adios!

SÖMN IS WHAT I NEED

Blogg.se vill inte riktigt sammarbeta. Vi har nog en sak gemensamt, jag och blogg.se alltså, båda har en riktigt dålig dag. Jag glömde att slänga in ett inlägg innan jag drog ut och tränade men jag ville inte missa regnet, då jag faktiskt älskar regn för de som inte visste det, och speciellt när man ska träna. Det blev en löparrunda på 4km och ett inte så tungt styrkepass efteråt. Ska nu dra mig mot sängen då ögonen inte vill sammarbeta.. jag vill se slutet på programmet på kanal 5, medans ögonen vill sova..suck. Imorgon är calle ledig den lyckosten, själv har man tre lektioner som är helt utspridda på dagen, en på morgonen, en vid lunch och en vid tretiden. Men, snäll lärare som vi har lyckades vi flytta lite så istället för att sluta tre, slutar vi vid ett någongång. Härligt härligt! Godnatt!

SMOOKE WEED EVERYDAY

Slutade som planerat vid tolvtiden och calle likaså, vi drog ner på stan ett tag, jag blev för hungrig så vi tog nästa buss som gick hem till mig och åt. Calle blev upphämtad för inte så länge sedan av William och Moa och de lämnae mig ensam kvar här. Mammsen droppar snart lillebrorsan här hemma och jag blir då kvällens barnvakt. Det var det här med löpningen och styrketräningen också.. det blir beroende på om pappsen kommer hem innan det blir allt för sent. Planerna för nuet är inte många, sitter och kollar bråk på kanal tre och tänker nog fortsätta med det ett tag. Adios!

LET IT BE LET IT BE

Blogg.se kolapsar när jag försöker ladda upp en bild så det fick bli denna som blir någon typ av symbol över att det är sol utomhus. Eller iallafall så vitt jag kan se med gardinerna nerdragna. Det blev en sovmorgon för mig idag, jag börjar klockan tio och slutar vid tolv tiden, så jag ska väl försöka överleva. Calle blir snart avlämnad av William och av hans mor och far då de åker bort idag. Nu ska jag försöka få i mig någon frukost och fixa i ordning mig!

HOLA SEÑORITA

Suttit och inte gjort något vettigt sedan jag skrev sist, förutom att äta Ben & Jerry's då såklart. Finns absolut ingenting vettigt på tv och jag är smått irriterad över att jag glömde att spela in det sista avsnittet på Desperate Housewifes igår. Jag har även suttit och klurat på min önskelista lite såhär i förväg, fyller år om 41 dagar och tyckte att det var på tiden, ju tidigare desto bättre.. fast nej. Har även suttit och checkat efter lite födelsedagspresenter till calle då det är lite mer relevant då han faktiskt fyller år om två veckor ungefär. Ja men jag hör väl av mig igen om jag har något annat intressant att få ur mig!

STUDENT DEL TVÅ

Glömde som sagt lite studentbilder igår, eller glömde och glömde, det var snarare att jag inte la upp dom med flit. Har nu under nästan 1,5h städat och faktiskt möblerat om! Vet inte riktigt om jag är nöjd med just nu får det se ut såhär, dock kommer det säkert sluta med att jag ändrar om innan jag ska sova om inte, imorgon. Jag ska nu byta om till myskläder, ta mig en ben & jerry och krypa ner i en nybäddad säng och kolla komediserier på tvn, det ända som fattas är min mysiga calle..

MORSNING KORSNING

Studenterna fick pryda detta inlägg.
Skulle gjort en inlägg om vad dagen skulle bjuda på tidigare idag, men calle missbedömde tiden lite och trodde att matchstart var en timma senare än vad den egentligen var så blev det lite stressigt där ett tag. Men han hann och det är det viktigaste! Hans farmor och farfara hämtade upp oss här nere vid vägen och det var även mitt fotbollssällskap för dagen. De hade lite otur med vädret då bara några minuter innan matchstart så började det hagla och strax därefter spöregna, men inte stoppade det bälinge då de vann med 3-2 och calle gjorde det avgörande målet.
Nu sitter jag här ensam, calle har precis blivit upphämtad av hans mor och far och jag funderar på om jag ska storstäda rummet och varför inte möbler om på samma gång? Roligt med nytt! Skulle vilja träna också men jag tror att jag skippar det idag och lägger det på morgondagen istället. Det kanske blir lite styrka mot kvällningen men inte löpning inte. Adios!

VRÅLÅK

Vrålåk, ja, tolka det hur ni vill men den där bilen var nog den skönaste jag någonsin suttit i! Herregud alltså. Åkte med som sällskap för att hämta Calles kusin på skolan efter att flaket hade släppt av alla och drog sedan en runda i stan. För de som inte vet vilken bil det är så är det en Rolls Royce, årsmodell 62.
NU: Sova!

STUDENTFIRANDE

Det här var ungefär lite mindre av hälften som fick komma upp idag, resten tar jag ikväll om jag orkar eller imorgon. Stack ju som sagt iväg strax efter elva tiden till Fyrisskolan där vi skulle se William springa ut med familjen Sonesson, sedan bar det hem till Calles & Williams morbror för studentmottagning. Efter många om och men fick vi hem båda två, med samma åk men vid helt olika tider. Vi åt en otroligt god sommarbuffé, prinsesstårta till efterrätt, vi ungdomar som fanns kvar lite mot kvällningen busade lite med musiken också då det dock inte fick de reaktionerna vi hade hoppats på då de diggade till musiken istället för att ifrågasätta. Vi tog sedan en bulle och kom hem för kanske en timma sedan. Nördar oss likt gårdagen med varsin laptop i knät men jag ska snart slå igen min för att sedan slockna, jag är galet trött.. Godnatt!

STADIG FRUKOST

Drog mig upp lite tidigare än calle idag, passade på att fixa en "brakar" frukost, juice, smoothie, macka med en otroligt god salami på, mums! Vi sitter fortfarande här nere och kollar på extrem home makeover och ska väl om en halvtimma om inte en timma fixa i ordning oss. Studentfirande på gång!

DAGS ATT SUSSA

Sussnings dags för familjen Birnbaum/Sonesson, imorgon väntas en stor och lång dag. Tar med mig kamernan när jag drar på studentfirande så vänta er uppdatering med bättre bilder mot kvällningen! Godnatt!

SOCIALA PARET VARE JA!

Socialaparet kan man kalla oss, standard hos oss. Båda sitter med datorerna uppe, tvn och alla lampor är på, snacka om att vi är bovarna om det är en höjning på elräkningen, haha skämt åt sido. Mitt engelska muntliga idag gick super och blir förvånad om jag får mindre än ett C (hej här är vi självsäkra!). Jag börjar bli trött så det skulle inte förvåna mig om jag däckar på calles axel med datorn på och i knät, that's how I role.

BULLFIKA ÄR GOFIKA

Calle kom hem för bara några minuter sedan och han har, vilket faktiskt har blivit lite av en tradition, att han äter bullar, bullar i mängder. Hann inte ens få kort på alla bullar förens redan två av sex styckna låg i hans mage. Det blev en förlust, en väldigt stor förlust, men lika glad är han ändå vilket är bra! Har lyckats kommit på klädsel till imorgon, "varm" och snygg klädsel då vi faktiskt ska spendera tiden ute i tält, dock med värme men ändå!

NAGELFIX - CHECK

Som tidsfördriv drog jag igång lite nagelfix, myrraolja, stärkande serum och nagelmålning blev det! Det matchar förhoppningsvis det jag kommer ha på mig imorgon..

MAMMA SA, MAMMA SA, LEK ALDRIG MED ANDRA BARN

Hemkommen nu efter en teater på lillebrorsans, och även min gamla skola. Efter mitt engelska nationella drog jag och calle ner på stan för att kolla, fick med mig hem ett nagelförstärkande - välbehövt. Har precis fått bra längd och jag brukar alltid sabba dom, typiskt mig. Calle drog iväg någongång efter att vi bar oss iväg mot Teodors skola för att spela match mot IFK, så han kommer väl hit om en timma eller två. Tills dess ska jag försöka fixa ihop någon typ av outfit för morgondagen, Calles äldre bror William och deras gemensamma kusin tar nämligen studenten och det ska firas tillsammans. Vi gymnasieelever är lediga imorgon på treornas dag så det vankas en mer eller mindre sovmorgon!
Hittade även ett otroligt gammalt klassfoto ifrån när jag gick i femman, vilket år det nu var.. 2006/2007 om jag inte har räknat helt galet. Om ni inte redan hittat mig är jag brunisen längst ner i vänstra hörnet nummer 2 på raden, tjejen med flätor och randigt linne!

MIN VECKA THIS FAR

Såhär ser min vecka ut så här långt, förhoppningvis har vi inte några fler lektioner efter naturkunskapen som har flyttats till engelska lektionen, och att lektionerna på fredag är borta.

MONDAY MORNING

En sovmorgon blev det då inte, vaknade 1,5 om inte mer timma för tidigt och har en sovande calle brevid mig, lyllos honom som fortfarande sover. Dagen idag blev inte lång, fick ett email av spanska läraren att det inte är någon lektion, väntar fortfarande svar ifrån samhällskunskapsläraren. Den ända lektionen, eller om man ens kan kalla det lektion, blir då det engelska muntliga nationella. Vet inte riktigt vad dagen har att bjuda på, men jag skulle vilja gå ut och springa redan nu men jag tror att jag sparar det till i eftermiddag. Adios!

LETS GO WITH THE FLOW

Calle kom hit strax efter fem tiden någon gång, det blev elva middagsgäster idag och det stod färskpotatis och grillad fläskfilé på menyn. Har under dagen varit ute på tre eller fyra ruskväderspromenader och jag har fått någon i samma intresse, nämligen syrrans äldsta son. Efter en massa tuneringar i bowling och annat wiispelade har vi nu dragit oss upp mot tvn där det vankas big brother final! Imorgon börjar vi båda strax efter tolv och det är även dagen då storebrorsan och hans flickvän drar sig hem till tyskland igen.. suck.. och sist men inte minst mitt näst sista prov, nämligen muntliga i engelska.

VEM BLIR DEN LYCKLIGE?

Har uttryckt mig om det här förut men säger det åter igen. Den jag tycker förtjänar att vinna är Hanna, den jag egentligen vill ska vinna är Annica och ja, Amandus får väldigt gärna komma trea för min del.
Grattis Hanna till vinsten! Inte för att hon är den typiska big brother deltagaren men pengarna kommer nog väl till pass då hon skulle betala av en massa lån. Bättre det än att pengarna går till en massa onödigt.

EN STOR FET DISS

En riktig äckelpäckel juice, någon blandning av passionsfrukt, apelsin, äpple och päron. Vidrigt! Rekomenderas absolut inte..

I SANDLÅDAN

Drog mig som sagt ut med två av tre pojkar ut i ruskvädret och byggde sandslott, eller födelsedagstårtor som Benjamin sa att det var. Och varje gång man la någon blomma eller liknande på tårtan var man tvungen att säga grattis på födelsedagen! Har även hunnit med att hjälpa lillebrorsan med sin klockläxa, tänk om man hade såna där uppgifter i skolan.. va det skulle vara så mycket lättare då! Kunna skriva hur mycket klockan är när det gått en timma eller två.. Nu blir det lite inomhus mys innan jag drar iväg med mammsen till affären!

SÖNDAG FÖRMIDDAG

Vaknade upp med springsug även idag och det fick bli, likt som igår morgon, en morgonrunda på lite mer än 3km. Hann även med att försöka visa en tant vägen då hon höll kartan upp och ner och vågade inte göra en usväng även om det var helt öde, så det gick väl som det gick. Jag hann precis ut ur duschen då syrrans söner kom inspringandes, eller den ena sprang och den andra sov. Så det blir väl i stort sett dagens planer, umgås och leka med dom. Adios!

VISSTE DU ATT..


..Om du skriker i 8 år, 7 månader och 6 dagar har du producerat tillräkligt med ljudenergi för att värma en kopp kaffe.

..Om du bankar huvudet mot väggen förbrukar du 150 kalorier per timme.

.. Marilyn Monroe hade sex tår på ena foten
.. Att du dagligen andas in en halv liter av andra människors anala gaser
.. Att bita på naglarna är lika snuskigt som att slicka rent toalett stolen

COUNTDOWNS

10 dagar kvar tills sommarlov
4 skoldagar kvar tills sommarlov
19 dagar kvar tills calle fyller 17 år
45 dagar kvar tills jag fyller 17 år
66 dagar kvar tills Teneriffa
83 dagar kvar tills jag och calle har varit tillsammans ett år♥

DAGS ATT SUSSA

Ordet sussa.. himla kul alltså. Hörde det för första gången när jag var otroligt mycket med min barndoms vän Nenne, då hennes pappa alltid sa det när vi skulle gå och lägga oss "nu är det dags att sussa prinsessor!", glada minnen det där alltså!
Drar mig mot sängen, dock lite svårt när jag redan ligger i den. Ska i allafall stänga ner datorn, motigt likt varje kväll men känner att jag kanske suttit liite för länge vid den idag. Väderprognoserna för morgondagen ser då inte bättre ut, utan liknande väder som det blev idag ska det troligtvis bli imorgon också, suck. Men! Grejen är den att jag faktiskt älskar regn, men om det ska regna ska det fanimej spöregna, annars finns det då ingen vits med det. Jag är lite smått sugen på att göra några tidsinställda inlägg innan jag ska sova bara för att jag inte har någonting annat för mig och för att det är kul. Adios!

10 TRUTHS ABOUT ME

1. Jag gillar inte varken, godis, chips, snabbmat eller läsk
2. Jag ger lätt upp på det jag inte är bra på, vilket har blivit till en stor nackdel
3. Jag har en städmainiak till pojkvän, mitt rum är därmed oftast städat
4. Jag gillar inte att se på film
5. Jag är inte ett stort fan av att gå på bio, usch
6. Jag sover med 7 kuddar i sängen när inte calle sover här, dock har mamma kommit på mig med att jag beslagtagit alla extrakuddar och hon planerar en comeback för att ta tillbaka dom
7. Jag har nog världens segaste mobil, dock är den vit, och det är snyggt
8. Jag älskar att möblera om i rummet efter jag städat, så jag verkligen känner att det blir någon förändring
9. Innan jag träffade calle älskade jag smycken, men hade inga, nu har jag ett helt smyckesskrin fyllt
10. Jag gör ingenting jag inte måste

SOMMARSKOR JAG VILL HA


GOTTAR MIG

Grillad hamburgare till middag och en ytav de nya smakerna på ben & jerry's som efterrätt. Har nu bäddat ner mig i sängen och sitter och kollar mästarnas mästare. Vet inte riktigt om det är min typ av program men det får man väl se!

SATURDAY IM IN LOVED

Jag. Älskar. Dessa. Klockor. Tror den hamnar nästan högst upp på min födelsedagslista i år!

JAG VILL HA


Sitter här och drömmer mig bort, en massa saker jag vill ha till mitt rum då jag vill lägga lite mer final touch på det. När jag har pengarna ska jag försöka få det klart! När den dagen nu är kommen det vill säga..

NY DESIGN!

I stor brist på saker att göra har jag suttit och klurat på en ny design, eller ny och nu, det är samma design men har ändrat lite färger och även headern. Är lite smått osäker på stilen i headern så den kanske ändras, men otroligt nöjd över det lilla "black and white" temat. Stilrent och snyggt, så det ska vara!
Fick ett sms nyss där det stod att bälinge vann med 5-2, grattis till dom! Vet inte riktigt hur kvällen ser ut men har lite plugg som jag  behöver få gjort, som sagt, en mer eller mindre plugghelg. Tråkigt, men otroligt behövligt.

++++

En bok jag fick i födelsedagspresent i fjol, lite kul sådär. Tror jag bara läst igenom halva men minns inte någonting utav det, för bara skojs skull ska jag skummläsa igenom den, så får man se om man blir klokare!

SMÅTT & GOTT

Drog ut med pappsen och lillebrorsan på en lite smått onödig trip ut till boländerna strax efter frukost, men jag hade ingenting annat för mig så det fick bli så. Vi stannade till på rusta och jag fick med mig det ovan hem, lite nödvändigheter. Springturen imorse var hur bra som helst, sprang nästintill 4km och jag kunde ha sprungit mer, men det får bli en annan gång. Calle har dragit sig iväg till match mot Roslagsbro, tyvärr står jag inte där som en stöttande flickvän utan blåsten hindrar mig, usch.

TRÄNINGSDAGS

Somnade och vaknade med samma idé, att gå ut och springa på morgonen. Vädret är väl inte sådär jätte bra och jag tror att ingen i huset vill följa med så det är väl inte så peppande. Men det blir nog en springtur i alla fall och sen lite styrka efteråt. Hörs om ett tag, adios!

HEAT? COME BACK PLEASE

Har nu under min pluggar kväll hunnit med att skrivit klart naturkunskapen, historian och finslipat på min bookreview. Allt har skickats in och jag kan med gott samvete klappa mig själv på axeln och säga bra jobbat!
Sitter och drömmer mig bort, till solen och till värmen som bara fanns där för några dagar sedan, men jag antar att det bara är ett minne blott (nej men här leker man poet!). Ska nu göra mig en björntjänst och stänga ner datorn lite tidigare än vanligt (en kvart typ?) men det är alltid något. Blir nog en rätt tidig läggning idag med tanke på att jag har haft en lång dag idag. Godnatt!

SA DU GLASS?

Glass för 480 spänn är då inte att leka med. Det här med att vara ute och springa 3-4 dagar i veckan låter så mycket mer lockande nu än vad det gjorde för någon vecka sedan. Skämt åt sido! Har någonting att unna mig nu när jag är så duktig och pluggar, glass i stora lass... mumma! För de som missat detta totalt så är det här två av Ben & Jerry's nyaste smaker, och företaget har lyxat på sig med att lägga till 10 kronor på hur mycket de kostar egentligen. Istället för 49kr är det 59kr!

NEW IN

Hemkommen efter ännu en dag man kan räkna bort ifrån de få skoldagarna som är kvar. Drog mig ner på stan efter skolan i ensamheten och fick med mig det som finns på de halvshajskiga bilderna ovan. En tröja jag fick för halvapriset pga ett litet hål på ena sidan, mascaran och myrraoljan fick jag för för en rätt billig penning då jag hade 50kr i presentkort.
En nyklippt calle knackade för en stund sedan på dörren för att lämna en bok, och jag ska när som helst sätta mig och plugga och det kommer hela kvällen - roligt nog, att bestå av. Skulle vara barnvakt imorgon, men vet inte riktigt om det blir av då halsfluss befinner sig bland syrrans familj. Så det blir antagligen en hel plugghelg för min del. Plugga fredag kväll,lördag och söndag. Trodde jag var klar med pluggandet efter helgen, men idag på sista lektionen spottar läraren ut sig något jag inte hade hoppats på, ett läxförhör/prov i svenska nästa vecka. Jag. Orkar. Inte. Förstår verkligen inte varför man lägger ett provliknande läxförhör precis i slutet av en kurs. Naturkunskapsboken ropar mitt namn, adios!