+ + + +

Tagen för knappt en vecka sedan hemma hos calleballe!
 
Tänkte bara göra ett inlägg snabbt innan mina ögon dalar ner helt och hållet och jag lägger mig i sovposition. Känner mig lite snuvig och har ont i kroppen efter gårdagens gympass vilket inte blev något bättre av att jag var ute och tränade imorse, sprang och gjorde ännu mer styrka. Det blev nog pricket över i:et känner jag. Plus att jag känner att jag vill ha tillbaka en normal dygnsrytm som inte innebär att man är uppe till 2 varje natt och vaknar samma tid dagen därpå.
 
Imorgon är det onsdag och det blir nog som så att jag och mammsen drar iväg på förmiddagen för att inhandla det sista inför resan så man har det gjort. Tredje gången gillt för min del och jag ska försöka få allt handlat idag så jag slipper dra mig ner en fjärde gång! Mot kvällningen tar jag bussen iväg på tjejmiddag för Amanda som åker till USA den 17e augusti och blir borta hela 10 månader. Efter några raders skrivande här har mina ögon dalat några millimetrar och jag tackar nu för mig och hoppar i säng med komedier att däcka till. Godnatt!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN CHARLIE

Nu är vi hemma igen! Eller, iallfall jag då vi släppte av calle ute i bälinge för hans första träning den här säsongen  eller hur det nu var. Påväg hem åkte vi förbi elgiganten då teodor ivrigt har väntat på ett spel lite allt för länge men det hade till hans förfasan inte kommit in. Jag ska nu sätta mig ner med matten och försöka få några kapitel gjorda!
 
Angående den första bilden, på mig och calle, ja, jag är blond ;)

IVÄG PÅ 1ÅRSKALAS

Vi har nu fått i oss "brunch" blev resterna av plättarna ifrån igår med sylt och grädde. Vi ska när som helst börja göra oss i ordning inför kalaset. Hade valt ut klänning igår men eftersom vädergudarna tydligen inte är på min sida och helt plötsligt missade att stoppa in lite värme for today så blir det långbrallor och en fin blus istället! Kameran åker med, adios :)

+ + + +

Godmorgon! Idag var ja en hurtigbrutta och steg upp strax efter nio för att köra lite intervaller i en backe här brevid och lite styrka genom hela kroppen på baksidan. Väckte för inte alls lång tid sedan calle och vi ska när som helst gå upp för att äta frukost/lunch. Planerna för dagen är 1års kalas hos min syster då hennes yngsta son fyller år :)

LET'S FLY AWAY

Efter gymmet, som förövrigt gick super, så tog vi vägarna förbi ica inne på kvarnen och handlade lite lunch, blev risifrutti med pannkakor, sylt och grädde. Kanske inte världens bästa "bygga-upp-musklerna-efter-gymmet-lunch" men det funkade i allafall. Efter middagen gick calle, pappa och teodor ner på ängen har nedanför berget för att spela fotboll medans jag agerade hårfrisörska och slingade mammas hår vilket blev en katastrof! Vilket blev bådas fel faktiskt.. jag kanske inte var världens bästa på att slinga och mamma köpte en alldeles för ljus färg vilket resulterade i att hon såg ut som en tiger, möjligtvis den där tigerkakan man brukar baka. Helt randig blev hon! 
 
Nu sitter vi sängen och zappar runt på tvn, inga bra program och kommer inte vara något mer eller mindre sevärdigt ikväll så jag tror det blir en tidig kväll för mig, är jättetrött.. Ska passa på att göra lite tidsinställda inlägg tills vi åker bort innan jag tappar de få idéerna jag har. Adios!

HURTIG BRUTTA

En bild ifrån fridas födelsedag! Tre tjejer saknas dock.
 
Ställde klockan på 10.00 om jag av någon anledning skulle sova längre än det, rättare sagt än gjort - så vaknade jag faktiskt inte innan klockan ringde! Mycket olikt mig. Men iallafall, fick dra mig upp, har nu hunnit fixa i ordning mig lite, ätit frukost och packat väskan lite halvt sådär. Calle ska nämligen dra iväg mig på äventyr idag, i det otroligt fina vädret så drar vi till .. . . . ..  *trumvirvel..* gymmet! Haha :( 
Ska försöka klämma in stan antingen innan eller efter på samma gång så jag slipper åka ner på stan och dras med alla andra om vädret ska fortsätta vara likt idag hädanefter. Blir att försöka shoppa det sista innan resan helt enkelt. Hör av mig när jag kommer hem. 
 
Adios,

TIDIG KVÄLL IKVÄLL

En bild ifrån fiskningen igår.
 

Det blir en rätt så tidig kväll ikväll, känner mig helt slut även om jag inte gjort ett jäkla skit idag. Endast suttit på rumpan och slappat, inte likt mig inte. Imorgon blir det 23 grader och strålande sol om klart.se har rätt - inte för att de haft det mer än två till tre dagar den här sommaren men.. jag ska i allafall försöka ta mig in till stan för att få lite ärenden innan vi drar iväg nästa vecka, sololja, solkräm och lite andra behövligheter behöver jag köpa in. Efter det kan jag börja packa!  Ska försöka hålla mig ifrån att packa tills på söndag, jag är nämligen en sådan som packar så fort jag får tag i väskan och sen är det roliga slut, när allt är packat och klart. Problemet med att packa för tidigt blir att man kanske vill ha någonting man redan packat ner och då river man upp det och man måste packa återigen! 
 
Nu lägger jag igen datorn, hoppa i myskläder, hämta ett stort glas vatten och sätta mig i sängen för att skriva en lista på allt som behövs göras innan vi åker. Godnatt i förtid!

SKA BESTÄLLAS INOM KORT

Medans ansiktsmasken sitter på och ska tas av om 10 minuter så sitter jag och kollar runt på lite kläder, jackor osv inför hösten. Super taggad på att köpa in en massa nytt och förnya garderoben helt! Vem är inte det liksom? Men men, denna finfina skinnjackan ska iallafall klickas hem. Lite billigare än jofama då det kostar under 500:- lappen.

GIRLI GIRL

Calle övningskörde hem mig och de drog iväg på mer övningskörning och jag sitter här. Ska noppa ögonbrynen, gegga på en ansiktsmask, klippa av mina fina långa naglar, måla serum och förstärkning (om jag hittar dom lacken..) och sen måla nytt nagellack! Sen blir det matteplugg och häng på rummet till tråkiga söndags komedier på tvn. Angående bilden så var det lunchen today, scrambled eggs med port salut ost i, mumma! :)

+ + + +

Vaknade strax efter halv elva, vi gick upp och åt frukost med de flesta i familjen sonesson vid tvn och nu sitter vi i soffan och kollar på tvn. Solen skiner inte lika mycket som igår men värmen sitter kvar vilket är skönt. Vet inte vad dagen har att bjuda på, får vänta och se helt enkelt! :)

FISKA VARE JA!

Lite pics ifrån fiskningen tidigare ikväll, var så himla fint med solnedgången när man satt med metspöt och kamerna.. Det är något jag tycker att flera borde göra faktiskt, riktigt avslappnande och ett kul sätt att umgås på - om man får napp lite då och då det vill säga! :)
 
Nu blir det film och eftersom att jag inte somnade förens halv fyra imorse och vaknade strax efter nio så kommer jag nog slockna så fort jag sätter mig ner. Har förresten fått en filt av calles pappa, jag och moa fick varsin då när vi är här tar Peters mysiga filt med lurv på insidan.. hehe..men nu har vi fått varsin och han hoppas väl på att få ha den i fred! 
 
Godnadd,

KVÄLLS VOLLEYBOLL

Såhär ser det ut för tillfället, med två lag varav två i varje! Vi åt middag strax efter sex och drog iväg till en brygga inte alls långt bort och fiskade, lite fisk blev det men ingenting som gick att äta pga av storleken tyvärr!  Vi har fixat i ordning en film också så den sitter på usb och sen blir det film tittning i vardagsrummet med allehopa!
Det blir "A Thousands Words" då jag inte orkade se den igår.. eller när jag nu skulle se den.. 
 
Adios!

LANDET INGENSTANS

Såhär har min dag sett ut i stort sett, jag och calle blev som sagt utskjutsade strax efter elva ut hit, lillebrorsan badade lite och de begav sig hem efter någon timma. Jag, moa, william, emil och calles mamma och pappa låg sedan ute och solade och badade. Nu har vi precis marinerat kött, fläskytterfilé och kycklingfilé med färskpotatis står på menyn. Barnen som får grilla idag då föräldrarna sticker iväg till huset mitt emot för grannfest! 

+ + + +

Invignen håller för fan på till ett ikväll och eftersom det inte finns något vettigare att se på svensk tv så får det väl bli det helt enkelt! Suck.. Imorgon på morgonen blir jag och calle utskjutsade till honom för att njuta av dagen då det ska bli 25grader varmt och strålande sol hela dagen och kvällen! Underbart! Tar med oss lillebrorn min så han får bada ett tag också, som han längtat.. Stannar troligtvis där över natten och kamern hänger såklart med. Godnatt :)

HAR JAG GÅTT OCH BLIVIT BLONDIN?

När mamma, pappa och teodor kom hem ifrån skokloster på eftermiddagen drog jag med pappa för att handla, köpte hårfärg och tankade på mobilen. Jag satte mig för att färga och calle kom inte långt efter det, vi stack iväg med hela la familia plus syrrans lilla familj till gropen, alla skulle springa och jag skulle passa barnen. Efter det begav vi oss hemmåt och åt middag, min syster fick för sig att färga mitt hår och tillslut såg jag ut som ett folie monster! Blev inte sådär snygga smala foliebitar man får hos frissan.. nej nej, det blev affro haha. Nu sitter vi i min säng, jag med datorn och calle med telefonen medans invigningen av OS står på tv utan att någon utav oss visar något som helst intresse.. tyvärr..

PAUS FRÅN SOLEN

Såhär efter snart 4 timmar spenderade ute i solen så känner jag att jag behöver en liten paus, drick mat och allmän vila ifrån solen. Potatis står och kokar för tillfället och tänkte köra på en lätt potatissallad med tillbehöv, kallt, gott och inte så värst mycket nu när klockan är lite för mycket för lunch egentligen.. Efter det hade jag tänkt att spendera lite mer tid under parasollet och fortsätta med matten jag suttit med en timma nu, adios :)

@ THE MOMENT

Vaknade imorse av att en viss lillebror kom in så söt som han va och väckte mig. Märkte efter ett tag att jag varken var i behov av nässpray eller behöva sätta mig upp pga kommande hostattack jag har fått de senaste 4 mornarna. Så springskorna åkte på och gick ut och sprang min vanliga 3km runda, efter det blev det 40 minuters styrka på baksidan med mig själv som tyngd. Efter det gjorde jag i ordning frukost och här sitter jag nu! Ute på altanen på framsidan och äter frukost i solskenet och hoppas på att kunna grunda lite mer :) Ska dock peela bort allt snart men.. ändå! 

+ + + +


Har nu ikväll suttit och gjord lite tidsinställda inlägg tills vi åker. Ska när som helst trippa ner för trappen för att gå och hämta b&j's i frysen och sedan trippa upp, lägga mig i sängen och sätta på filmen på bilden ovan! Den calle skickade till mig för några timmar sedan och den har nu blivit klar :D
Så det blir min kväll, föroppningsvis är den inte allt för lång så jag kan somna tidigt och sova ut imorgon.. det är verkligen något jag behöver känner jag. Imorgon när jag vaknar sticker jag ut på en löparrunda och styrkepass efter om hostan inte finns på morgonen!  Godnatt ♥

EXTREAM HOME SUITCASE MAKEOVER

Jag och calle hade lite smått tråkigt idag när städerskan var i huset och skulle städa - då vi absolut inte ville/skulle vara i vägen så vi gick ut i garaget och hämtade tejp och pimpade smått våra resväskor inför utlandsresan om .. *truumvirveeel* 12 dagar! För de som undrar varför de står "sarl" på min så är det för att eftersom calle egentligen heter carl (kallas bara för calle nämligen) så kom han på att han skulle kalla mig sarl det kom han på för kanske en eller två månader sedan. Så att så är det, jag hade egentligen en egen resväska men eftersom calle och deras familj inte behöver denna plus att den jag nu fått lånat väger ca 3kg mindre än den jag hade tänkt från början så får det bli såhär! :) Plus att man lär ju känna igen den när den kommer liggandes på bandet.. 

RÄV SOM HUSDJUR

Mamma hämtade upp mig ute hos calle strax efter halv två någon gång, hade först tänkt att ta bussen men när jag insåg att jag hade en stor resväska, en plastpåse plus tygpåse att försöka ta med mig så verkade det inte som någon bra idé att släpa med mig det på bussen så det var tur att mamma var snäll idag! Strax efter att vi kom hem bytte jag om och direkt efter det droppade det in lite fika gäster ifrån pappas släkt, jag fick en sen födelsedagspresent och de har bara för en liten stund sedan åkt hem. Så jag sitter här nu, ensam otroligt trött och.. ja inte mycket att göra faktiskt. Middagen är snart klar och jag fasar, känns som hungern inte kommer komma på ett bra tag då man fick i sig både lunch, fika och chips inom loppet på drygt 2,5 h. Calle håller på att skicka en film via datorn till mig at the moment och jag får väl bädda ner mig om ett tag för att se på den och sedan ta en tidig kväll ikväll. 
 
Angående bilderna förresten! När gästerna skulle åka, kommer den omtalade (även omtalad idag) rävungen fram.   Tam som han har blivit så stod jag inte mer än 1,5 meter ifrån honom och fotade. Riktigt coolt och roligt faktiskt. Han blev lite närgången där och jag har nog inte riktigt kommit över den gången då han nosade i rumpan på mig när jag satt och plockade jordgubbar för bara någon vecka sedan, usch va rädd jag blev. 
 
Adios,

FRIDAS FÖDELSEDAG PART II

Dagen får starta med en part II av lite bilder som blev kvar ifrån fridas födelsedag, blev inte kort tagna senare på kvällen villket var tråkigt, men men. 
 
Jag vaknade för ungefär 30 minuter sedan av att städerskan gick runt i huset och precis utanför våran dörr lät det BOMOMBOBMOBM CRASHSHHSH , typ så så jag har kollat lite instagram, kollat facebook, kollat bilder och när jag tröttnade på det tog jag upp datorn, och här sitter jag nu! Med en sovandes calle som undermedvetet bytte plats när jag steg upp ur sängen och rullade över till andra sidan och snodde åt sig min plats. Ska nog snart väcka honom, behöver ta en alvedon pga någon förjävla huvudvärk.. dock börjar den gå bort vilket är skönt. Sen är det bara kul att väcka folk, :)

FRIDAS FÖDELSEDAG PART I

Igår blev det full rulle hel a dagen, ingen tid för bloggning alls faktiskt och därav den otroligt dåliga uppdateringen. Drog som sagt iväg till frida halv 10 på morgonen för att sjunga med tårta och presenter med tjejorna. Efter det drog jag och amanda hem till emma, tillsammans med emma, för att städa och fixa. Några timmar efter det började det droppa in lite fler tjejor och vi satte igång högtalarna och började fixa i ordning mat och efterrätt, gott blev det! Vid 9 droppade calle och lite mer folk in och vi blev lite över 20 faktiskt, super skoj kväll som slutade halv tre då jag däckade hemma hos mig med calle brevid mig.
 
Idag vaknade vi precis strax innan elva, tog moppen ut till calle och har spenderat dagen med sol och bad, åt kall middag vilket var behövligt och drog efter middagen iväg för att fiska! Blev 26..27 fiskar tror jag faktiskt, william tyckte synd om fiskarna och vi kastade dom i sjön när vi skulle åka hem.
 
Nu sitter jag här, har redigerat lite bilder, calle har ätit kladdkaka och jag börjar bli lite smått pömsig faktiskt. Ska nu lägga igen datorn, sätta den på laddning och byta om till sov och myskläder. Tackar för mig och godnatt!

TRUE SHIT



D I S N E Y

Hade lite smått panik igår när jag skulle slå in fridas paket, det mer "normala" pappret var slut och jag hade detta och blixten papper att välja mellan.. svårt val men valde det här i allafall! Adios,

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ♥

Klockan är nu lite efter 8 på morgonen och ska väl snart bege mig upp för att dra mig upp för att nästan kasta i mig frukost, packa väskan och sen dra ner mot bussen. Här ska det sjungas för en fin flicka som idag fyller 17 år! Grattis på födelsedagen snygging ♥
 
För de som inte vet vem det är som fyller år så är det lätt att lista ut! En blondin är med på alla foton och ja, that's the birthday child :)

SLEEP TIGHT

Har inte gjort mycket alls denna kväll, mucho skönt. Ätit paj, kollat på facebook, bloggar och kollat på tv! Ska nu lägga igen datorn och försöka få min såkallade "skönhetssömn" om den nu existerar.. Godnatt!

ALLBÄRS PAJ

Hemma irfån stan och allt stohej, fixade lite ärenden men har några saker jag inte kunde pricka av på listan idag, det får bli en annan dag! Jag och calle drog oss hemmåt, åkte med till ica, köpte vaniljvisp, calle blev hämtad, jag gick ut och plockade bär i skogen, vi åt middag, jag bakade paj och nu sitter jag här! I sängen, vid datorn med tvn på och ska väl knåpa ihop en födelsedagspresent!

ÄLSKAR SVERIGES CHARMIGA VÄDER

Godmorgon! Själv så väcktes jag av väckarklockan vilket absolut inte brukar vara vanligt för att vara mig då jag brukar vakna typ en timma eller två innan den ska ringa. Men men, skönt att sova ut ibland! Igår natt när jag skulle gå och lägga mig kollade jag vad det skulle bli för väder, 22 grader moln och sol stod det, vafan hände med det?! Att vädergubbarna aldrig kan gissa rätt. Står det sol blir det regn och står det regn blir det.. ja regn. Anyway anyhow, jag drar i allafall ner på stan idag och tar med mig calle, blir att köpa lite inför resan så man har det klart. Sen ska jag fota mig inför ID och äntligen försöka få den här jäkla synkollen för en gångs skull! Ska med bussen om inte allt för länge och bör väl.. rappa på nu. Adios!
 
Vi åker bara om 15 dagar nu! 13 dagar om man inte räknar med idag eller åkdatumet.. åååh!

+ + + +

Hej hallå! Jag har nästan precis stigit innanför dörren, varit hos Erika som sagt med Nelly som joinade. Det började med att jag väckte Erika den sjusovaren strax intill kvart i ett och sedan dess har väl dagen rullat på rätt bra. Vi har kollat på tv, snackat lite strunt, ätit pommes ur en långpanna med ketchup alla tre ur samma, färgat Erikas hår som faktiskt failade rätt totalt då färgen var gammal och resultatet blev... detsamma! , planerat fridas födelsedag och sist men inte minst gjort frisyren som hon så otroligt mycket och gärna ville ha som ni ser på två utav bilderna.
 
Jag ska nu ta mig något gott att äta till typ middag mer eller mindre, känner för något enkelt och lätt idag.. ätit en massa muffins som tog en stor plats i magen och som även hänger kvar nu. Ikväll blir det bara att ta det lugnt hemma, imorgon blir det en rätt hektisk dag skulle jag nog kalla den! Jag och calle drar ner på stan för en shoppingrunda med varsin "to-do-list"! :)
 
 

+ + + +

Godmorgon! Vaknade för inte alls länge sedan och ska när som helst gå upp för att göra i ordning oss. Jag sticker till sunnersta och calle sticker hem är planen so far. Drar med mig kameran som sagt och ska idag inte glömma minneskortet... gjorde det igår nämligen när vi skulle till min kusins födelsedagskalas. Var nämligen helt helt heeelt säker på att jag verkligen tog ur kortet ut datorn och stoppade in i kortet. Jag tar upp kameran i bilen för att fota och då står det såklart "no card". Yay!

TODAYS WAVE

Åt en god middag med la familia, jag tvingade pappsen att sätta upp min hylla som jag skulle ha/har för tillfället som ett mer eller mindre nattduksbord, lite smått ovant med jag vänjer mig med tiden. Efter det satte jag och calle oss ute på altanen med kort, filtar och infravärmen på. Vår vän kom på besök, rävungen alltså, men försvann fort.. möjligtvis för att han aldrig träffat calle förut, who knows?
 
Nu har vi iallfall kommit in, calle står i duschen och jag ligger i sängen, passar på att blogga och letar efter något vettigt tv program man möjlitgtvis kan kolla på. Imorgon drar jag som sagt till sunnersta igen för att träffa på Erika och Frida, vi har ett mission tillsammans vi nog ska klara av! Kameran följer såklart med och det blir nog ett gäng bilder. Inget mer inlägg idag, tackar för mig och säger godnatt!

LET'S PACK

Hejhej! Kom hem strax vid fyra tiden efter att ha firat min kusin Samuel som fyllde fyra år idag. Calle kom hit i sista sekund på moppen och hann med innan vi åkte. Duscha, byta om, fixa håret på 7 minuter, den ni! Vi har sedan vi kom hem bara suttit och tagit det lugnt, busat lite på altanen med basketbollen, packat ner oss själva i resväskan och skrivit både inköpslistor och packningslistor till resan! Endast 17 dagar kvar nu och det känns som en evighet tyvärr :(
 
Mamma och pappa står för tillfället och lagar mat, grillade hamburgare med pommes blir det och jag börjar bli lite smått hungrig. Kvällens planer blir inte mindre än att bara vara hemma och ta det lugnt, troligtvis utan calle då jag ska upp rätt tidigt för att åka till sunnersta på ett mission som sagt! Men vi får se :)

+ + + +

Jora, nu har man fått lite planer gjorda iallafall! Ska om inte alls många minuter försöka dra mig upp ur min lite allf för sköna säng för att göra i ordning frukost. Efter det blir det väl att duscha och göra i ordning sig, min lilla kusin Samuel fyller 4år idag och det är födelsedagskalas som står på schemat. Efter det blir det kanske hyra film, och mysa hemma! Det är mina planer för idag. Imorgon blir det troligtvis sunnersta again, har ett uppdrag jag måste påbörja och slutföra nämligen!

MY NIGHT IN PICS

Mycket trevlig kväll igår med finfint folk, skitsnack, mysprat,skratt och god mat! Vad mer kan man begära? Blev upphämtad av min bror vid midnatt och då var jag lagom trött alltså.. Vaknade för kanske en timma sedan och har inte hunnit med mer än att äta frukost och bara ta det lugnt. Hör sen om dagens planer, för de är fortfarande lite oklara. Adios!

OUTFIT

Hade ingen bild i lager till inlägget så jag fick, i brist på saker att göra - idéen att ta en bild för att visa vad jag har på mig för tillfället! Jeans, blus, jeansväst, klocka, gröna naglar och vita strumpor för de som bryr sig. Vet inte riktigt om jag ska matcha med mina röda nya converse eller om de gamla vita får sin tur idag. Jag ska snart dra mig mot bussen för att möta upp sunnersta brudsen vid affären, vi ska handla det resterande som fattas inför middagen ikväll. Blir kvar där tills sent ikväll så jag vet inte när jag kommer att komma hem. Vi hörs när vi hörs, adios!

+ + + +

Sitter på rummet och gör inte mycket alls. Sen sist ni hörde av mig har jag hunnit med att sola, ätit lunch, duschat, letat efter mina bortblåsta svarta favorit jeans och suttit lite vid datorn. Ska snart gå och röra runt lite i påsen med köttet jag marinerat sedan igår kväll, försöka leta fram kläder, packa väskan med lite saker jag ska ha med mig tills ikväll och sedan bara invänta klartecken för att åka, hör av mig innan dess :)

SEAN DEN FÖRSTE BANAN

Kör på bilden jag la upp igår som i princip symboliserar precis samma sak - det jag gjorde igår och det jag gör just nu. Bytt hus dock, önskar att jag var hemma hos calle nu och gled runt på en madrass i hans lite för varma pool och man kan bara vända på sig om man blir för varm så blir man avsvalkad! Menmen, jag tänker ligga ute tills molnen börjar täcka för mycket då jag får göra mig i ordning och hitta på något annat skojs, adios så länge!

TOKAR SOM VI ÄR

Min kväll har inte varit så speciellt händelserik att man behöver dela med sig av de småsakerna man gjort här på bloggen. Jag ska hänga kvar ett tag på facebook hade jag tänkt för att sedan gå och lägga mig i vettig tid ikväll då det blev motsatta igår av ledsamma skäl.. Godnatt ♥

MY DAY IN PICS

Ja, så har min dag sett ut för det mesta. Bad, sol, mer bad och mer sol och lite lite fotboll.. Kom hem för kanske 1,5h timme drygt och har inte hunnit mer än att äta middag, duschat och marinerat kött inför morgondagen. Ikväll har jag inga planer mer än att bara ta det lugnt, kolla på tv och kanske äta ben & jerry's :)

19 JULI

Blev en rätt sen kväll igår. Vi åkte ut på en moppetur efter calle beundrat sina fotbollsskor klart och efter maten drog vi med oss varsitt metspö och åkte till närmsta brygga för att fiska, ett napp blev det då vi var så dumma och slöa som vi var hade satt fast spöt under staketet så fisken hann rymma innan vi fick upp spöt. Men aja, lika kul var det ändå. Vi somnade strax efter halv två någon gång :)
 
Idag vaknade vi strax efter halv elva och har bara hunnit äta frukost ute på altanen och hunnit fixa lite planer till morgondagen båda två. Vi ska snart åka för att hämta upp en sak hos mig och sedan tillbaka ut hit då jag har planer på att sola och ta ett dopp i den 32 graders varma poolen. Nu dör datorn för jag har zero batteri, njut av vädret så länge det är kvaaar gott folk!

OCH NU ÄR MAN SJUTTON

Två finfina bilder på min tårta som min snälla syster gjorde åt mig.
 
Idag har vi inte gjort mycket alls, vi gick väl upp vid elva tiden, åt frukost och sedan har vi bara degat och kollat på skit program på tvn. Blev upphämtade för kanske 30-40 minuter sedan av calles pappa och bror och åkte ut hit, till calle alltså. Jag åt innan vi blev upphämtade medans resten av la familia här ute ska äta tacos.. (uäk). Calle springer runt och är helt överlycklig i hans nya blåvita fotbollsskor och skjuter på gräsmattan då jag själv sitter i solen - som tyvärr nyss gick i moln och ska väl fortsätta med att sitta här ett tag. Adios!

@ MY HOUSE

Efter några timmars firande med familj, släkt och fika så har dom begav dom sig hemmåt vid fyra tiden om jag inte minns fel. Min syster och hennes lilla familj stannade kvar och är kvar på middag, spelat ett dussintal antal kubbmatcher och middagen kommer att serveras snart! Fläskfilé inrullade i bacon och något potatisigt till står det på menyn. Om jag hade fått bestämma mat skulle det varit kinamat men folk i familjen tyckte motsatta plus att teodor inte tål, så det får bli en annan gång helt enkelt! Lite bilder har tagits under dagen och de kommer upp för eller senare, troligtvis senare ikväll. Nu ska jag ha en fortsatt trevlig födelsedag, Adios!

17 ÅR I STADEN

Blev uppvaktad på sängen med sång och presenter för inte alls så länge sedan. Fick precis allt jag önskade mig vilket va super!
 
500:-, nagellack, rosa överkastet, tygkasse, hårt skal till solbrillorna, springkläder - shorts och tröja, hörlurar, toalettrullshållare (haha inte haft någon sån på mitt badrum här uppe..), en söt klänning och en hylla jag ska ha som nattduksbord! Av calle fick jag den otroligt snygga klockan, conversen (ÅH) och den fina boken!
 
Tror inte att jag har glömt något.. nu ska vi alldeles strax gå upp för att äta en frukost, sen blir det bara att ta det lugnt, kanske småstäda lite tills gästerna kommer vid två :) Ändrade planer! Vi drar ut på en födelsedagslöparrunda istället och kör på en bättre frukost efter det!

JAG TACKAR FÖR MIG

Calle kom hit en snabbis och hämtade moppen som planerat och han har precis satt sig på moppen för att åka hem. Själv har jag släckt ner lamporna, dragit ner rullgardinen och bytt om till sovkläder. Ska efter detta inlägg stänga av datorn för att sedan inom snar framtid slockna. Jag kommer somna med ett leende på läpparna, för att imorgon när jag vaknar kommer jag väckas av ljus,presenter och sång av familj och min älskade pojkvän! Godnatt & sov gott, för det ska jag göra. 

ALL ABOUT STEVE


Sitter och ska snart dra igång en film, filmen ovan då titeln står i rubriken "All about Steve", små kul och den är enligt mig, värd att se. Jag har suttit och gjort fransk manikyr, inte för att den blev bra eller något men känner att jag målat naglarna lite för många gånger de närmsta dagarna så istället för att slösa ännu mer på nagellack, nagellacksremover, bomulls pads och förstör mina naglar. Har ingenting mer på hjärtat för tillfället, hejsvejs

SOMMARKÄNSLA GÅNGER TUSEN

 
Mmmhhm.. sommarkänsla..

SO CLOSE NO MATTER HOW FAR

 
Sitter här i min söta rosa klänning och gör inte mycket, fick lite sol på mig idag i omgångar då kakorna skulle in i ugnen. Mamma och robban köpte hem cupidosallad till lunch så vi satt ute tills dess att solen gick i moln. Calle sitter för tillfället på moppen påväg hit för att lämna av den och dra - typ. Lite krångel med bussarna då inte tidtabellerna matchar när man ska vara borta alla gånger ledde fram till detta. 
 
Ikväll är planerna inte många, ska försöka få kvällen att gå fort här hemma genom filmtittning, målning utav naglar - återigen och en ansiktsmask idag med! Nu hör jag moppeljud utanför fönstret, adios!

BAK & STÄDSTUGA

Mammsen och storebrorsan drog ut på äventyr för någon timma sedan, paketletning och äta på max är min gissning! Själv står jag här hemma och bakar lite inför morgondagen då lite släkt kommer för att fira mig. Dammsugaren står framme och är inte så värst sugen på att dammsuga, torka + ta undan en massa skit vi har liggandes överallt. Men jag antar att eftersom jag inte har något annat för mig så får det bli så. Inget ID fixande och ingen synkoll då jag kom på att calle har mina papper i hans jackficka.. men äh! Nu piper klockan och nästa plåt står på tur :)

GODMORGON

Idag vaknade jag strax innan nio, låg kvar och drog mig ett tag för att sedan dra mig ut på en springtur såhär på morgonkvisten. Fick sällskap av mamma, inte för att vi var så sociala då båda sprang med musik i lurarna men det var skönt att för en gångs skull inte springa helt ensam. Idag är det dagen innan min födelsedag och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på.. jag skulle behöva iväg till fuji för att fota mig, till synsam för att fixa synkoll och till banken för att fixa ID. Synd att jag städade igår, hade varit perfekt för dagen men men, något ska jag väl kunna hitta på i allafall. Nu, frukost!

THE GRASS IS GREEN

Typ hej blekfis!
 
Sitter för tillfället och gör i princip ingenting. Läser lite bloggar, kollar statusar på facebook och tittar på någon halvrolig film på tv, ingen jag skulle rekomendera direkt. Imorgon har jag inga som helst planer ännu, calle drar iväg på annat äventyr så jag får väl hitta på några planer jag med. Än så länge är ingenting mer än löpning + fys inplanerat och så får det väl fortsätta att vara tills imorgon. Inget vidare fint väder ska det bli imorgon heller, likt idag om jag inte såg helt fel på klart.se så det suger ju rejält. Känner att jag måste hitta på något imorgon eftersom att jag fyller år i övermorgon och kommer inte kunna tänka på något annat än det.. barnrumpan som jag är!

SKÖNBJÖRNAR

Hahahaha åååh! Riktiga skönbjörnar till butiksbiträde/chef eller vem det nu är som satt upp den här skylten!

ANSIKTSMASK

 
Blev för 30 minuter sedan upphämtad av calles far, åkte förbi affären och sedan blev jag avsläppt hos mig igen medans calle och hans far fortsatte hem till dom. Vi var lite smått sugna på ben & jerry's så det fick bli en sådan till kvällssnack ikväll. Jag har lite svårt med det här att bestämma mig ibland, eller ja, oftast... okej, alltid, så det fick bli två då jag helt enkelt inte kunde bestämma mig. Slöseri tänker vissa, men äh. 
 
Ser lite småstökigt ut i mitt rum och det var lite för länge sedan man dammsög och skurade. Kommer absolut inte ha någon ork med det imorgon så vitt jag vet så det är väl bara att köra igång I guess. 
 
Btw, köpte ansiktsmaskerna på Åhléns idag, 20:- för den bruna och 14:- för den rosa. Blir att pröva någon utav dom ikväll, och troligtvis blir det att måla om naglarna, lite tjejkväll helt enkelt. Adios!

SUMMER PARADISE

Bild i repris, yey!
Vid lunchtid drog vi oss mot gränby där vi blev avsläppta. Vi gick runt i lite affärer, köpte endast två smågrejer och sedan tog vi en lunch på barista. Tog bussen mot stan och sedan vidare hem, och nu sitter vi här. Blir väl upphämtade om sisådär 25 minuter då det ska köpas ben&jerry's. Sedan skiljs jag och calle åt för today! 

+ + + +

Mycket fin bild på mig och calleballe!
Nu har vi precis stigit upp och ska ta oss någonting att äta till frukost, planerna för dagen är inte ännu bestämda. Adios

BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG

Vaknade vid 10, direkt efter att jag öppnade ögonen drog jag på mig träningskläder och drog ut på en löparrunda, blev gamla vanliga rundan på 3km idag också och ett 30minuters styrkepass efter det. Lagom slut i kroppen nu alltså! Tog en mysig frukost ute på filt på gräsmattan i solen, drog sedan iväg med robban för att hämta upp calleballe, brorsan fick en åktur i cobran och sedan far det iväg hemmåt. Vi följde med och pantade någon timma efter det och sedan har vi bara tagit det lugnt, åt middag ute i spöregnet under taket vilket var mysigt med filtar dock lite väl kallt där ett tag, men jag överlevde!
 
Avslutade nyss ett samtal med min syster, hon får äran att göra min födelsedagstårta och har en känsla av att det kommer bli super. Calle ligger i sängen och spelar mobilspel och jag.. ja jag sitter här och har mätt ut lite löparrundor på internet och försöker hitta någonting vettigt att se på tv ikväll. Adios,

PINK CUTE DRESS

Tjenixen, inne på andra filmen. Gått en kvart så för de som missat så är det en komedi på kanal tre! Ingen aning om den är värd att se på men har man ingenting att göra så shoot. Jag ska nu lägga ner datorn för att krypa ner i sängen och kolla på filmen, kommer troligtvis decka om inte alls lång tid vilket kommer resultera i att jag vaknar tidigt imorgon. Lite smått sugen på att dra ut mig på en löparrunda då.. får väl se vad jag känner imorgon. Godnatt och sovgott!

FILM GÅNGER TVÅ

 
Kanal 3 kör på en riktig filmkväll ikväll! Fyra filmer på raken nämligen, dock endast två av dom i min smak och jag har tur då de är efter varandra. Wildchild, 20.00 - 22.00, och American Dreamz 22.00 - 00.10. 

+ + + +

Finfin bild på mig och min pojke!
 
Det blev en löparrunda på 3km idag och 30 minuters styrka efter det. Trodde att konditionen hade släppt totalt efter mer än en månad - men icke. Och mitt i styrkepasset kom robban hem! Vi sitter med varsin dator i varsin soffa. Jag är hungrig och vill ha mat, kött och pommes står på menyn och kommer sitta fint efter träningen. Vet inte riktigt hur planerna ikväll kommer att se ut, men hemma kommer jag vara i allafall! 

BAKFROSSA

 
 
Hemma nu efter en hel dags bakning hos calle! Blev choklad & vanilj muffins med chokladbitar i och likt den sista bilden fick de som överdrag - rosa glasyr med sockerkulor på. Sedan blev det choklad snitt och rabarber rutor! Eller, rutor och rutor.. men det var det som var meningen iallafall :)
 
Nu sitter jag här och har lassat in det mesta i frysen och ska väl dra på träningskläderna för första gången på 1,5 månad. Har lite olika funderingar, löpning eller cykling + styrkepass med vikter!

HEJ JAG HETER CARL


HEJ JAG HETER CARL OCH JAG ÄR TYCKER DET ÄR JÄTTEROLIGT ATT GÖRA SARA NYFIKEN INFÖR HENNES FÖDELSEDAG. Hon e dum dock.. sååååå dum.. för hon väckte mig onskefullt. Herrooooooo,

BAKA BAKA LITEN KAKA

 
Tog kvart i tio bussen ut till calle ifrån centralen och kom hit för prick en timma sedan. Vi är i full gång med bak, muffins är gjorda och första plåten är i ugnen. Det blir chokladmuffins med chokladbitar i och vaniljmuffins med chokladbitar i. Sen efter det blir det chokladsnitt! Om jag/vi inte har tröttnat efter det får jag kika runt efter annat gott man kan baka - med de ingridienserna vi har det vill säga!

LOVE IS ALL YOU NEED

Lyckades vakna en timma innan väckarklockan och har därmed en timma att fördriva, ska försöka fördriva den snabbt med hjälp av datorn så jag kan sticka iväg. Idag är planerna så att jag ska ut till calle för att baka till min födelsedag! Eftersom vi inte får använda ägg här i huset och mina försök till muffins i förrgår blev inte riktigt ätliga så får det bli såhär helt enkelt :)
 
Ska om lite mindre än en kvart börja fixa i ordning mig, äta frukost och packa ner lite saker som kan behövas till bakninigen, resten ska jag försöka med att hinna köpa innan bussen går. Sen blir det buss i 40 minuter jippi!

GOTTAR MIG MED GLASS

Planerna för kvällen hitills är att äta glass, kolla på ullared, göra lista på vad jag ska ha med mig till calle imorgon då vi ska fixa inför tisdag och sen plugga matte - om jag hinner!

TYGPÅSAR

Sitter och försöker komma på lite saker jag måste inhandla innan vi åker utomlands, dryga tre veckor kvar nu och jag fyller år på måndag så ingenting kommer fast ställas. Om jag inte får en tygkasse i födeledagspresent är det ett måste! Perfekt att ha med sig till stranden exempelvis, snygg och praktisk. Båda två är ifrån topshops online shop och kostar 99:- styck!

ROCK'N ROLL

Sagt och gjort, calle kom hit vid elva tiden. Istället för att han skulle bli avsläppt här så fixade jag i ordning snabbt för att åka med ner till stan. Vi gick runt där ett tag, drog runt lite i boländerna och calle införskaffade ett par assnygga Union Jack kuddar till rummet och själv köpte jag.. inte mer än en sallad till lunch på ICA. Vi åkte hem, tog en glass under taket när det spöregnade och sen stack vi ut i det fina vädret och fotade lite. Jag åt middag, calle åkte hem och här sitter jag nu. I sängen tittandes på komediserier as usual this time! 

A BEAUTIFUL POEM

Godmorgon! Vaknade inte för så länge sedan, 10 minuter ungefär. Det är sol ute vilket jag inte alls hade räknat med idag..? Igår stod det spöregn och 17grader?... öööhh. Men jag klagar inte! Hellre fint än mulet och tråkigt. Calle kommer väl om en timma skulle jag tro och jag ska väl gå upp för att äta frukost. Skulle behöva ner på stan idag för att snappa åt mig en bild till ID och sen en synkoll som är det sista som behövs för att jag ska få börja övningsköra nämligen! Men vi får se va som händer, adios
 
Dikten är skriven utav calle och det är coopywright på bilden så ingen snor texten!

NATTI NATTI

 
Ögonen känns tyngre än aldrig förr, och eftersom att jag troligtvis kommer vakna vid nio imorgon också, likt idag och dagen innan det så bör jag nog decka för eller senare. Jag tackar för mig och ska nu krypa ner i min säng och mysa till ett CSI avsnitt, godnatt♥

LÄNKBYTE


Kolla in denna blogg! Superfin och gullig tjej som skriver om lite allt möjligt. Hennes vardag, mode, gör länkbyten, lägger upp finfina foton. Tycker bloggen är garanterat läsvärd! Klicka på bilden för att komma till hennes blogg! :)

+ + + +

 
Efter en timmas snack med pojken i telefon strax efter att han blivit upphämtad av hans pappa och cobran så ska jag nu sätta mig en dryg halvtimme .. om inte en timma med matten till en film som går på kanal 6, action komedi "Hot Fuzz". Efter det blir det att sätta sig med godingen ovan för att sedan ha lite "spakväll". Fila,klippa, måla serum och måla naglarna, någon typ av ansiktsmask ska man väl kunna få gjord också! 
 
Planerna för morgondagen var gjorda tills de sprack för bara en kvart sedan.. skulle åkt till calle och bakat till min födelsedag - med ägg denna gång och förhoppnignsvis kommer det bli ett bättre resultat än dagens. Men icke, städerskorna kommer och vi får lov att göra annat helt enkelt. Han kommer hit vid elva skulle jag tro, ska klura på planeringen angående morgondagen och jag återkommer!
 

DEJTA MATTEBOKEN ETT TAG

Sitter bänkad på golvet efter många om och men. Idag vid tolv stack vi iväg mot stan för att försöka hitta en strandklänning till utlandet till mig och efter det drog vi oss mot centrum för att lämna tillbaka filmerna vi hyrde igår och köpa en subwaymacka till calleballe. Jag ställde mig för att baka efter vi ätit lunch vid två och har väl nästan i sträck hållt på sedan dess.. började med marränger vilket blev failat för att jag råkade göra för lite smet så det blev kanske bara 10stk. Sedan skulle jag göra muffins, eftersom att vi vårat hur ska vi inte ha mjölk och ägg när vi bakar så blir bakningen allt svårare så muffinsarna blev oätliga. Men sånt händer antar jag.
 
Nu sitter jag här själv hemma då resten av la familia är i elljus spåret och springer , inklusive calle. Själv skulle jag egentligen ha gått ut för att gå en stund med matteboken väger tyngre tyvärr. När folket kommer hem ifrån deras springtur så blir det troligtvis mat och sen ska jag fortsätta med mitt eviga mattepluggande.. Köpte som sagt jordgubbar och glass igår - och har gjort marränger idag så om jag är duktig får jag det som efterrätt!

OJ OJ OJ OJ

Ungefär såhär ser det ut i dagsläget utanför mitt fönster, grått och tråkigt. Bloggade inte mer än ett inlägg igår, kände att jag ville och kunde avstå ifrån fler faktiskt, låg ju i en del då det blev 11 hela inlägg i förrgår faktiskt. Men igår vaknade jag vid 9, gick upp och åt frukost och underhållningen fick bli att kolla på när familjen och släkten klippte sig. Drog vid elva tiden iväg med mammsen till gränby och mötte upp min syster och hennes två pojkar och gick runt ett tag, drog en lunch på max  (yay..) , till gränby igen en snabbis, ica och sen fick det bli hem!  Kanske var hemma kring.. 16.00? Det jag inte visste var att calle hade överraskat mig - eller skulle överraska mig då han trodde att jag var hemma så han var hos mig vid ett medans jag kom hem vid fyra.. stackarn! Pappsen lurade upp mig på övervåningen strax efter jag och mammsen kommit hem och där stod gullungen  med min favoritros i handen. Så gullig så! Vi åkte och hyrde filmer med mamma och kikade på gammelfarmors grav.
 
Idag vet jag inte riktigt vad som händer, har fortfarande en sovandes calle brevid mig nämligen. Men jag antar att han känner samma som jag vilket är att vi inte kan ligga och dega hela dagen! A big no no.. Frukost står på schemat först vartfall och jag är hungrig. Adios!

+ + + +

Uppe med tuppen nästan, vaknade vid 9 och gick upp en timma efter det, åt frukost och nu sitter jag bänkad i soffan och kollar på la familia birnbaum som klipper sig och ska väl göra ett tag till 2 av 5 klippta, 3 to go! 

MINA KVÄLLSPLANER

 
 
Yes planerna är inte många, eftersom jag fortfarande känner mig lite smått krasslig så kommer jag bara dega i sängen tills jag somnar. Håller tummarna för att halsontet ska vara borta när jag vaknar imorgon då jag äntligen kanske kan börja träna igen! Var väl kanske fyra veckor sen sist då jag bara varit mer eller mindre halvkrasslig hela tiden vilket suger, hade en ypperligt bra kondition innan jag blev sjuk.. alltid ska det på något sätt föstöras när man varit duktig och tränat upp den! Suck.. Aja, Sista inlägget för ikväll då jag nu är uppe i snart elva inlägg! Har man bloggsug så har man I guess. Godnatt!
 
Countdowns
29 dagar kvar tills jag och calle åker utomlands
8 dagar kvar tills jag fyller 17

MY BACKYARD

 
 
Min baksida. Älskar den om sommrarna, mjukt gräs, allt är grönt och bär kan plockas. 
 
Jag ska nu kräma in ansiktet med en kräm som ska ta bort orenheter och förhindra dom att uppkomma och peeling i ett, och efter det får jag äntligen krypa ner i min nybäddade säng och kleta nagelserum och nagelstärkande på naglarna i omgångar. Adios

MIN KVÄLL SO FAR


 
 
Blev lite lonelytime med Teodor, jag gjorde i ordning varsin sallad och passade på att äta den utomhus när solen fortfarande var framme. Gick över till grannen och plockade jordgubbar (var lugn jag tar inte utan att fråga utan jag har faktiskt tillåtelse!). Fick en kompis nosande i rumpan, skrek till, han sprang iväg, jag lyfte på nätet över jordgubbarna, märkte att en död fågel satt fast och den var bara fem centimeter ifrån mig kändes det som och jag skrek en gång till.. därför blev det inte så mycket jordgubbar plockade.. haha jag kommer att drömma mardrömmar inatt känner jag. Påtal om min "kompis" som nosade mig i rumpan så är det såklart rävungen som jag pratat om förut. 
 
Sitter nu och väntar på att det ska börja något intressant på tv, jag har lagt till lite på önskelistan och även bytt sängkläder, mysigt värre. Sträckningen i tungan eller vad det nu var jag kände har släppt men istället har jag fått lite annat ont i halsen och jag fasar att det är halsflussen som är tillbaka.. eftersom att jag skippade att ta tabletterna de två sista dagarna så finns det risk att det möjligtvis är den som är på g.  Btw, på fredag kommer min storebror hem ifrån Tyskland!

AT THE MOMENT

Det fina vädret kom och jag fick en massa skuldkänslor över att jag låg inne, kollade på tv, latade mig och blev allmänt seg som jag förövrigt har varit hela dagen idag. Öppnade fönstret helt, slängt av sängkläderna, plockat lite blommor och satt dom i en vas och till sist så har jag plockat upp de kläderna som låg på golvet och samlade damm. Även fått önskelistan gjord så alla i familjen är nöjda och glada! 
 
Har istället flyttat mig utåt, sitter på baksidan under taket i skuggan med datorn och kamerna och mår snäppet bättre. Saknar min pojke som troligtvis är ute och spelar fotboll i det fina vädret och ska när som helst ta ett dopp i deras 32 graders varma pool.. lite avis är man! Gått runt och fotat lite på baksidan och tänkte visa hur vi har det, de bilderna kommer upp lite senare. Btw, jäklar vilken update det har varit idag! Uppe på nio inlägg om jag inte räknat helt fel.

MITT FAVORIT MÄRKE

Visserligen gillar jag färgerna lika mycket som märket med det är märket jag vill märka ut nu. Otroligt bra nagellack för den som vill ha färg som torkar snabbt, med en stor och fin borste, en färg som man inte behöver måla flera lager av och en färg som är värd priset! Tror de brukar kosta kring 60:- på åhléns eller liknande. Värt att testa!

SMÅFÖRÄNDRINGAR


Lite småförändringar är gjorda, nytt typsnitt och även en halvdålig/halvbra header, och vitt istället för grått i bakrunden det får vara för tillfället. Tills jag orkar sätta mig ner och göra en mer ordentlig! Jag och calle ska även bli fotade av hans kusin emil inom kort tid och sitter väl lite och väntar på att de bilderna ska få pryda min header antar jag. 

NAGELLACK I MÄNGDER

Suttit och sorterat lite nagellack, ska snart skriva upp de färger jag behöver - antagligen ska önska mig i födelsedagspresent. Endel behövs bytas ut då de börjar torka och vissa behöver fyllas på!  Ska försöka hitta lite favoriter som jag lägger upp om ett tag :)

LITE AV MIN ÖNSKELISTA

Röda converse, hawaiian tropic produkter, en stor fin (möjligtvis) rosa neccesär, presentkort, ricinolja, moroccan oil och presentkort. 
 
Det är några saker jag har valt att sätta på årets önskelista! Avgudar hawaiian tropic produkterna.. åå..

BLIBRUN TIPS!

1. Skrubba fram lysern!
Peeling är A och O när det gäller att kunna bevara solbrännan lite längre. Innan du drar iväg på solsemester, drar till solariumet eller är ute en hel dag under solen då det är garanterat att du får färg - peela dig! Du kan göra hemmagjorda superlätt, men också köpa för mindre än 100:- på affärer såsom ica, konsum, åhléns med mera
 
 
 
2. Insmörjning av huden är viktigt
Huden behöver en massa fukt på sommaren (även på vintern). Ju torrare hud i grunden du har.. dest fortare flagnar solbrännan bort. Så se till att smörja in dig ofta, även efter dusch. Det är extra viktigt att tänka på insmorningen när du vistas i luftkonditionerade lokaler då det bidrar en massa till att huden blir torr. 
 
3. Behöver du hjälp inifrån?
Det finns faktiskt piller för att få en liten hjälp på traven med att bli brun, själv har jag mest hört talas om att man ska äta mycket morötter då det innehåller betakaroten så ska man äta otroligt mycket, men sen finns det som är på bilden ovan, nämligen "Maxosol". Det förlänger brännan, gör så att brännan blir brun och inte röd plus påskyndar att du faktiskt blir brun - allt detta i samband om du vistas i solen.  Är faktiskt lite smått sugen på att testa detta själv, även om jag blir pepparkaka..

ÅTERIGEN REGN


Regnat har det gjort sedan igår kväll, blev ett litet uppehåll i natt/imorse och nu för bara några minuter sedan börajde det ösa igen.. och ska väl göra ända tills måndag nästa vecka om det inte sker något mirakulöst tills dess. Hoppas på varmt och sol den 17e iallafall! 
 
Idag vaknade jag vid sju av att väckarklockan på mobilen ringde, vettefan vad den gjorde på men vaken blev jag. Lyckades somna om en timma eller två men sen vart jag för pigg, satte på tvn och har legat här sen dess och planerar på att göra hela dagen lång faktiskt. Mår fortfarande inte sådär jättebra så det blir bra det. Kanske drar mig mot ica för att hyra film om jag inte lyckas att få någon att göra det åt mig, annars blir det att hålla sig till tvn!

VISSTE DU ATT - HUDVÅRD

 
Visste du att.. 
.. ägg är bra mot oljig hy?
..  mosad banan kan användas som ansiktsmask?
.. mosdad persika är bra mot torr hy?
.. salt och mjölk blandat djuprengör din hy?
.. jäst hjälper mot finnar och orenheter?
.. honung stimulerar din hy?
.. bakpulver hjälper mot fet hy?
.. morötter ger din hy mer fukt?
 

SKICKLIG PÅ ATT LJUGA

Blev varken matteplugg eller att fara iväg till ica då det tyvärr inte fanns någon ork till något utav det. Känner mig lite smått krasslig men hoppas att det går över under natten. Istället har jag bara legat och degat till Gost Whisper på tvn, va någon typ av maraton då det gick kring sju avsnitt efter varandra - jag klagar inte! Har inte ätit middag än så jag ska väl försöka få det gjort innan jag totaldäckar i sängen lite för tidigt för va jag har somnat de närmsta dagarna. Spöregnat, åskat och blixtrat har det gjort under de närmsta timmarna och calle har ingen ström vilket betyder att jag inte har haft någon typ av kontakt med honom sedan 18.00.. känner mig lite smått ensammen så jag får väl hålla mina två tummar jag har och hoppas på att strömmen kommer tillbaka snart. Nu ska jag försöka knåpa ihop en och annan önskelista inför födelsedagen, endast 9 dagar kvar nu! (tjat..tjat..). Adios.

WOOOOPSI


Blev ett litet smått avbrott i bloggandet, inte bloggat sedan.. torsdags eftermiddag om jag inte minns fel? 
 
I fredags var det sista dagen på jobbet och jag trodde att jag skulle vara tröttare än vad jag var! Det märktes att jag somnade tidigt. Ungarna skötte sig galant och jag drog efter det iväg till stan i väntan på buss, tog bussen ut till calle och överraskade stackarn som annars hade behövt vara ensammen ända till natten! Vi åt grillad lax och färskpotatis och sedan satte vi oss och myste på deras altan med dussintals ljus och myggspiral, vi satt där ifrån klockan 18.00 till 00.30, det regnade sista timmen vilket bara gjorde saken mysigare. 
 
Igår blev det poolhäng hela dagen, åkte även iväg med cobran med calles pappa i en dryga timme vilket var super härligt. Bara sitta i bilen och njuta, underbart verkligen! 
 
Idag vaknade vi vid elva, strömavbrott tidigare på morgonen och inatt vad jag förstod.. både ac:n och väckarklockan var avstängd, plus att calles dator spökade och satte på sig själv mitt i natten. Calles moster och farmor kom vid två tiden för trädgårdsvandring. Jag, calle och calles kusin emil blev utskjutsade av calles pappa, de släppte av mig och de ska iväg på "hemligt uppdrag" och eftersom att jag fyller år om ENDAST 9 dagar så har jag mina aningar om vad det såkallade hemliga uppdraget kan vara! 
Nu sitter jag i min säng och ska försöka få lite matte gjort, efter det ska jag försöka orka dra mig mot ica för att handla lite efterrätt! Glass, jordgubbar och maränger.. mummaa

MY HAIR IS ON FIRE

Hej hopp va trött jag är! Höll på att somna när jag satt och skrev diplom igår och lika med när jag åkte buss, så fort jag slöt ögonen var jag i princip helt borta. Jag är otroligt trött och vet inte riktigt vad det beror på, man tycker att om jag nu gått upp vid sju och lagt mig vid elva sedan måndags så ska man väl få någon typ av rutin på det? Men det verkar inte som det. Imorgon är det sista dagen på jobbet och det ska bli både skönt och härligt, lite blandade känslor där faktiskt. Anyway, sitter och nästar somnar bara nu men ska försöka att hålla mig vaken tills halv tio åtminstonde så jag inte vaknar upp mitt i natten av att kroppen tror att den sovit klart. 
 
Så vid 10 tiden får jag sova, innan dess ska jag köra lite på nagelvård vilket var ett tag sedan och märks! Måste bli lite bättre på det här med att fota relevanta och roliga bilder.. hum.. ja.. får dra mig en funderare över det. Hejs,

+ + + +

Soligt, varmt och och otroligt fint väder. Det stramar åt lite att gå till jobbet då jag gärna hade somnat om några timmar och sedan lagt mig utomhus för att sola och dra hem till calle för att bada. Men nej nej! Jobbet blir ju prio först och det är faktiskt inte allt för dåligt då vi är ute tre gånger, en på morgonen, en efter lunch och en på eftermiddagen, så det är inte så illa. Igår hade jag en dålig kväll och humöret och orken fanns inte för att plocka fram datorn överhuvudtaget så jag kör på ett morgon inlägg istället.
 
Jag drar mig till bussen om ungefär 10 minuter,  börjar klockan 09.00 och slutar som vanligt 15.30. Idag slipper jag att fixa matsäck då det oftast tar en massa tid såhär på morgonen, min tur att äta med barnen i restaurangen nämligen - pannkakor står på menyn , precis som förra veckan jag jobbade haha.. Aja, lite ska fixas innan jag bör dra mig så, hejs!

THIS OR THAT

 

Morgon/Natt 
Kaffe/Te
Harry Potter/ Sagan om ringen
Svart/Vitt
 McDonalds eller Burger King - Inget, blä

Tårta/Paj

 Choklad / vanilj - beror på!  
The Simpsons /Family Guy
 Cola/ Pepsi - Inget, blä
 Batman /Superman
Fantasi /verklighet 
 Komedi /Skräck 
 Pannkaka / våfflor 
 Hamburgare /korv - Inget, blä
 Salt /peppar 
 Peanut Butter / gelé 
 TV-program / filmer 
 Regn / snö

Kärlek / pengar
 Filmer / Läsa  
Presentkort / pengar 


BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG

Lite små muppig bild på calle tagen i söndags hemma hos hans moster!
 
Dagen idag var bra, otroligt varmt i hallen dock.. i början var det helt ok men sedan när det blev kring halv tre då kände man av det rejält. Men det ordnade sig vilket var tur! Jag drog mig neråt stan med buss för, hann checka i några få butiker innan det var dags att möta upp syrrans sambo för handledar och indtroduktionskursen för att få köra bil. Den var otroligt långtråkig och är väldigt glad att den är över. Den var slut kring halv nio och har varit hemma i dryga 40 minuter bara. Hann göra i ordning glass och jordgubbar med chokladsås också och ätit upp det faktiskt, börjar bli en aningen trött nu - eller har varit hela dagen då jag inte riktigt än har kommit in i rytmen att stiga upp halv sju varje dag och att jobba med barn nästan sju timmar i sträck då det tar endel på krafterna också kan jag lova. Så detta blir nog mitt sista inlägg då jag lägger igen datorn om bara några ynka få minutrar, godnatt!

ÄR PÅ KURS

Sagt och gjort, yes är påväg på kurs med min systers sambo som ska agera handledare under dessa år. Kursen är på 4h och har hört av dussintals som har gått på lika att man dör av tråkigheter. Men, den är inte till för att vara rolig utan mer behövlig, likt skolan alltså! Dock har jag ingenting emot att gå i skolan som vissa andra har. Men anyway anyhow, som tidigare sagt så håller den här på i dryga 4 timmar och är väl hemma kring halv 10 tiden skulle jag tro. Adios!

THIS OR THAT

 

Blå/Grön
Träslöjd/Syslöjd
Mörk choklad eller ljus choklad? 
Blommor eller träd? 
Kaffe eller te
Bloggen/Ridning 
Starbucks/Espresso House 
Hemmakväll/Utekväll 
Bada/Sola 
London/New York 
Shoppa/Slappa 
Sminkad/Osminkad 
Pojkvän/Singel 
Blå/Rosa 
Havet/Pool 
Sverige/USA - inte varit i USA
Dansa/Sjunga

Tv/Data

Innebandy/Fotboll
Matte/Engelska

Sommar/Vinter

GLASS & JORDGUBBAR

Efter några kapitels mattepluggande fick det tillslut bli glass,jordgubbar och chokladsås. När det nu är uppätet drar jag mig mot sängs, eller befinner mig redan där men datorn ska stängas ner och rullgardinen ska rullas ner.  Sovdags för lilla Saris. Godnatt!

VÄRLDENS FINASTE BLOMMA

Har under mångamånga år dragits till blommor, inte att ha dom på rummet då jag tyvärr dödar dom på direkten men mer att fota. De blir så otroligt vackra nämligen, rosor ligger på topplistan hos mig.. roda, rosa, vita, champange färgade åh..

DET EVIGA RÄKNANDET

Dragit fram och ner böckerna på golvet, mysigaste platsen och även lätt den bästa platsen att plugga på - enligt mig själv då. Ska dra igenom nå kapitel eller två innan jag bäddar ner mig själv i sängen med glass, jordgubbar och gammaldags vaniljglass och efter det ska det sovas! Satt en läggningstid idag vilket blir 22.00 för min del, här ska det vridas tillbaka klockor så de ba tjuter om det. 

COUNTDOWNS

15 dagar kvar tills jag fyller 17!
36 dagar kvar tills jag och calle drar mot varmare breddgrader!
 

+ + + +

Sitter för tillfället i sängen, kom hem för inte alls länge sedan, en timma eller så. Jobbet idag gick bra och det känns som att veckan kommer flyta på rätt så bra vilket känns skönt. Fick ett lite spännande samtal idag på rasten och kan väl inte mer än säga att det ska bli förjävla kul, och behövligt.. mer än så säger jag inte ;). Tjugo minuters väntetid på bussen idag så jag drog mig till stan för att köpa lite jordgubbar och mango jag ska äta ikväll med vanlijglass.. mumms!

NU: Middag!

THIS OR THAT

 
Starbucks/Espresso House 
Hemmakväll/Utekväll 
Bada/Sola  
Shoppa/Slappa 
Sminkad/Osminkad 
Pojkvän/Singel 
Blå/Rosa 
Havet/Pool  
Marabou/Magnum 
Sova/Vaken 
Blogg/Facebook 
Julafton/Födelsedag 
Kläder/Inte kläder   
Rosa/Lila
Linne/T-Shirt
Basket/Fotboll 
Rihanna/Britney Spears 
H&M/Cubus
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TUFFT


Fotade calles mobil imorgon helt random idag, blev lite ryckig och råkade ta två efter varandra. Blev coolt vartfall!  :) ( HEJ RANDOM )
 
Nu är det iallafall lunch på jobbet och jag ska väl bege mig ut för att äta med resten av folket. Smaklig måltid till mig själv och alla andra, och en fortsatt trevlig dag! Få betalt för att leka.. De ni!

GODMORGON!

Vaknade med tuppen och är faktiskt pigg! Men man brukar ju vara det i början, senare i veckan kommer jag knappt kunna släpa mina korta ben. Jag har ätit frukost och gjort mig i ordning, hittade även på linnet ovan jag hade förra veckan jag jobbade, det var inte mer borta än vad jag trodde. Så jag sitter klar nu, eller näst intill klar, endast maten som behövs packas ner. Jag blir upphämtad om 20minuter av calle och hans mamma. Sen tar jag  och calle skilda vägar då han drar mot väteråsbussen och jag bussen mot jobbet. Adios!

AND IM OUT

Ögonen blir tyngre och tyngre, var nog inte så smart att sitta uppe till vad det nu var.. halv 2 och spela sims igår men men, man gör misstag här i livet som man tar lärdom av! Imorgon blir det gymnastikjobb hela veckan, å va kul det ska bli! En massa nya barn att lära och umgås med ska bli kul.Lagt upp "This or that" inlägg måndag, tisdag och onsdag då de kommer att komma upp mellan 12.00 och 15.00 alla tre dagarna så håll utkik.  Försöker slänga upp ett inlägg imorgon när jag vaknar - om jag vaknar. Nu tackar jag för mig och säger godnatt!

+ + + +

Två pics ifrån idag ovan. Vi åkte som sagt hem till calles moster där det bjöds på fika och lite sådant, vi blev efter några timmar hemskjutsade till mig, vi gick ut och sparkade lite boll med teodor och sedan satte sig grabbarna bänkade framför skylanders på wii. Jag passade på att fixa lite lunch inför imorgon samt letade fram arbetskläderna. Värmde några bullar och bosatte mig i sängen med datorn i knät för att kolla bloggar, bloggarna är nu färdigkollade och jag funderar faktiskt på att släcka ner och dra mig till sängs.. men.. inte riktigt än :D

I'LL BE RIGHT BACK

Ser ut såhär men har bytt bort tröjan och byxorna mot en vanlig svart enkel långklänning. Nu drar jag och calle, med hans föräldrar till hans moster för att fira henne. Hör av mig ikväll, kamerna följer med såklart!

NATTINLÄGG

Hallå! Förjäkla dålig uppdatering idag vilket faktiskt beror på att jag helt glömde bort att jag hade datorn och kameran med förens bara någon timme sedan då jag upptäckte det när jag öppnade väskan. Smart av mig. Men iallafall, vi åkte ju som sagt iväg till boländerna jag, calle och hans pappa och vi fick med oss detta hem! Sims 3 - finally. Har haft sims 1, sims 2 och nu sims 3. Efter det åkte vi ut hit, spelade tills middagsgäster kom, calles moster, mormor och morfar, gjorde uppehåll i spelandet tills elva då vi satte oss igen och har suttit tills nu då jag börjat få nog. Ögonen känns tyngre än aldrig förr och jag vill sova.. så det är planen. Godnatt och sov gott för de som inte gör det än!