Kakfrossa

Jorra, innan jobbet idag gick jag och Nor iväg till Willys där Celsiusskolans elever är stammisar. Fick med mig passionsfrukt till jobbet, powerbars för att det inte fanns något vettigare nyttigt men gott och sen de två kakpaketen ovan, oreos och ballerina.. åh.. Har även hunnit övat lite på power point presentationen och pluggat lite naturkunskap. Jobbet gick förövrigt superbra och ungarna skötte sig galant och båda tävlingsgrupperna kan nu sitt fristående mer eller mindre vilket är en otrolig lättnad. Imorgon väntas veckans längsta dag, går ifrån 08.30 - 16.00 med dubbelsam i slutet i två timmar. Herrejösses hur ska jag orka.. Men att klassen faktiskt är som den är underlättar en hel del. Nu blir det fokus på BB och sedan försöka sova, cuz  I need it. Hejsvejs!,

29 februari 2012

Sitter i skolans bibliotek med Calle och Nor och jag och Nor har precis skrivit klart våran power point presentation vilket känns skönt. Fick även reda på lite tidigare idag att vårat naturkunskapsprov är framflyttat till fredag vilket är en stor lättnad för mig eftesom jag kommer knappt ha någon tid att plugga ikväll eftersom jag jobbar tills åtta tiden. Bilden är inte meningen att den ska vara fin utan vill visa skärsåret som blev av incidenten igår då jag råka cutta mig själv ju, as I said yesterday. Snyggt sår sisådär. Nu blr det friskis och svettis pass på idrotten men ska vara med halvt, Hejsvejs!

Kalendern är en bra uppfinning, inte sant?

Sitter @ the moment i historia salen och gör inte så mycket. Lyssnar väl lite halvt medans jag och Nor sitter och fyller i lite behövligheter i kalendern. Det ryktas om att det är friskis och svettis på idrotten idag vilket jag helt ärligt inte orkar, känner mig småsnuvig (återigen) och vill ha orken kvar tills ikväll då friståendena ska vara så klara som möjligt tills tävlingen den 11e. Får se hur det blir, nästa lektion är naturkunskap sen idrott, och sist engelska. Hejsvejs!,


Red strips

Trött, tröttare, tröttas är jag. Sov inte riktigt lika bra som jag hade hoppats på då jag vaknade kvart vi två  i natt, var klarvaken, gick upp och sminkade mig och satte på mig vanliga kläder då jag upptäcker att väggklockan står på kvart i två.. blir lite mistänksamm och kollar därför på mobilen istället då det faktiskt visar sig att jag är uppe lite för många timmar än vad jag egentligen behöver. En klarvaken jag, trodde jag, gick o la mig och slockna nästan direkt. Knappt något minne av det, kanske gick i sömnen? Who knows..

Jaja, för hungrig för att skriva så jag drar ner till köket och äter  världens långsammaste frukost. Eftersom jag gjorde de flesta förberedelserna hade jag inte behövt vakna än, eller typ nu. Men jaja, Hejsvejs!,


Choklad pudding!


Dagen idag gick snabbt och därmed var den inte så speciellt jobbig. Efter skolan drog jag ner på stan med calle och ida för att kolla runt lite, gick in på en affär och det fick räcka. Lite impulsshopping blev det och jag fick bland annat med mig hem ett par jätte bekväma svarta jeans, basic är alltid bra att ha! Imorgon kommer studiebidraget och om jag känner mig själv blir det kanske något i väntan på jobbet, we will se about that. Har även snackat lite planer om helgen och känslan säger att det kommer bli otroligt bra. Otroligt kallt.. men bra.Dagens miss måste nog vara när jag råkat cutta mig själv (och nu tror ni åh hon är värsta emot) but wait... råkat skära mig på hakan med rakhyveln så jag har två ca 4-5 cm avlångt sträck/sår mitt på hakan. Fråga inte hur jag lyckades, cuz jag vet inte själv. Hann förövrig med en springtur och man känner redan att kondisen har sjunkit, man ska aldrig sluta när man är på topp har jag nu lärt mig. PowerPoint fixande med Nor via tele next, och sedan från plugg till annat plugg blir det naturkunskapsboken jag kommer spendera en del tid med i väntan på BB. Hejsvejs!

Draken Bertil

Sitter i  bibblan och ska skriva lite på min och nors PP. Dagen har gått relativt snabbt vilket är skönt. En lektion kvar som börjar om sisådär 30 minuter som varar ända tills halv tre som är träningsläran. Blir stan efter skolan om jag orkar!


Ingen vill veta vart du köpt din tröja

I brist på bilder blev den en bild på mig, min favvis tröja och min favvis pojk. Planen jag hade tidigare om att plugga i pauserna gick faktiskt bra. Men det blir att läsa några sidor som godnatt saga. Sen har jag pratat lite med en jobbkamrat till mig och vi har fixat och trixat lite med tävlingen BUSAM som kommer att vara den 11e Mars. Ska bli super kul att tävla med våra små gymnaster!

På tisdagarna har jag under ett antal veckor haft profil på tisdagar men var.. vad det nu är , 6e? 7e? vecka så byts det med idrottsteori. Där man bl.a får lära sig om vad man äter, mer om kroppen, mer om hälsan osv. Slutar någon gång vid två tiden och ska då dra ner på stan för att kolla om jag hittar något, sjukt sugen på att köpa något nytt att lägga ner i byrån! Får se hur det går med det. Nu har poojken gått och lagt sig och jag ska lägga undan datorn och mobilen för att läsa i naknak boken. Inte det minsta trött så kommer troligtvis vara vaken minst en timma till. Godnatt och sovgott!

 

 

 

 

 

Har även hittat en blogg jag tänkte dela med mig av för alla BB älskare, som inte har 24/7 http://bbelva.com/.


P I L G R I M








Helt ok första dag i skolan sådär efter lovet. Dagen gick snabbt då jag bara hade tre lektioner varav en behövde man endast sitta och lyssna på presentationer (som jag skrev i inlägget under då). Efter skolan drog jag ner på stan för att möta upp pojken min som slutade många timmar innan mig men fördrev tiden och väntade på mig, snäll pojke? Svar: Ja. Vi fick med oss varsin grej hem, han en ur snygg skjorta och jag dessa örhängen ovan. Ursnygga och glittriga, citerar min sjuåriga lillebror när jag säger att "dom liknar ju faktiskt halva disco kulor, fett coolt". De är tänkta att använda på lite finare tillställningar och har redan ett på G där jag har planerat att ha dom. Gjorde mig själv pannkakor till middag och satte mig sedan i lite pluggläsning, fått lite gjort. De mesta åker in genom ögonen och ut genom .. jag vet inte vad, något annat iallafall. BB börjar om ynka 20 minutrar vilket ställer till det ganska rejält, men varierar bb tittande med pluggläsning i pauserna! Bra kombo enligt mig själv. Slänger in något annat ikväll när jag känner fört. Hejsvejs!,

Taggad tjej till skola?

Precis ätit en galet godfrukost, macka med brieost. Does it surprise you guys? Nä, tänkte väl det! Planerna är att borsta tänderna, sätta på mig strumpor och sedan åka iväg till skolan för spanska. Hejsvejs!


Mitt schema


Man ser inte så noga, men äh! Såhär se veckans schema ut för mig för de som bryr sig och som ni ser börjar jag med spanska imorgon halvtolv, hej sovmorgon! Sen en fet samlektion med redovisningar, en kort engelska och sen slut. Jäklig bra start på skolan alltså. Trodde att jag hade sovmorgon på tisdagen också då vi har klassen uppdelat i två grupper på naturkunskapen men jag klagar inte. En extra lektion inför provet är alltid nice! Skoja, inte alltid men denna gång - ja. Tackar för mig och bäddar ner mig själv i sängen till reprisen av "får vi följa med?" Godnatt!

Man ba va?


Någon på facebook hade lagt upp denna på en status och man bara sugs in när grabben snackar. Klicka på mer videos efter ni kollat klart på hela denna. Ni kommer älska honom!

MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT




Dansen gick bra, men kunde ha varit bättre, men men inget jag kan göra åt saken just nu. Sitter just nu i min säng och mumsar på den otroligt goda middagen jag swappade ihop ba sådär. Resten av familjen åt köttbullar med hemma gjort potatismos men jag tog lite av gårdagens middag. Älskar kallskuret, som mest på sommrarna dock..  En halvtimme kvar innan BB börjar och jag har inget annat för mig så jag ska nog ta och repetera de sidorna jag läste tidigare i naturkunskapsboken för att se om hjärnan hängde med. Det börjar kännas lite småtomt utan min pojke här eftersom han sovit här tre nätter i sträck och varit med honom jäämt.. Men vi går i samma skola och kommer förmodligen att träffas imorgon. Btw, kom just på att jag har fetaste sovmorgonen (som alltid på måndagar) men ändå! Börjar 11.30 med spanska och har endast två lektioner efter det, varav en ska man endast sitta och lyssna på redovisningar. Helt OK start på skolan efter en veckas lov. Hejsvejs!

We found love in a hopläzpläjs

Sitter och gör absolut ingenting, därav de antalen inlägg som har lagts upp. Men var lugn, de kommer bli ett stort uppehåll om ett tag då jag drar iväg för att träna med elitgruppen. Vi har ett gig på G i början på mars och jag behöver gå igenom dansen många gånger innan den sitter helt. Helt sjuk hur snabbt den går! Kordinationen är då inte på topp efter mer än 4 veckors uppehåll. Blev förövrigt inte så mycket läst i boken, kanske en eller två sidor som max, men det är bättre än ingenting - det tycker iallafall jag. Men nu börjar det faktiskt dra ihop sig och jag måste nog kasta på jackan för att springa till bussen. Är hemma typ halv nio ikväll Hejsvejs,


Längre ögonfransar med hjälp av Xlash


Var ute på nätet och checkade och hittade denna produkt. Produkten ska tydligen ge dig en permanent förlängning av ögonfransarna med hjälp av ett serum i en mascara liknande behållare och borste. Det kan hålla från endast några veckor till flera år då ögonfransarna går till sin normala längd igen. Men frågan är om man tappar dom eller hur de går tillbaka till sin egna längd.. hum..

SNACK TIME




Planerna var att åka ner på stan kvart i fem för att fixa lite saker då jag upptäckte att det faktiskt är söndag idag och därmed stänger stan klockan fyra. Så det gick ju åt hellboda (tillägnat till Moa Örtengren). För att hålla energin uppe tog jag mig två kiwisar och hoppas på att dom hjälper mig när jag ska dansa ikväll. Fasar även, liksom de flesta uppsala ungdomarna, över morgondagen då skolan börjar. Men jag fasar inte inför skolan i sig utan mer veckan innan nästa lov då lärarna har, som alltid, lagt in alla prov just då. På torsdag har jag redan mitt första prov som handlar om hälsa och eftersom att jag inte har något bättre för mig tror jag att jag öppnar böckerna och börjar plugga lite. Hejsvejs!

BAKNING A LA SARA & CALLE




















Jora, listan färdiggjordes nästan. Blev två punkter som inte blev gjorda, "byta kläder hela tiden oj oj bajs" och punktera biltak. Vi kände att den sista blev lite för komplicerad och den innan blev lite för jobbig. Men bakningen tog längst tid och jag blev den som fick låtsas sola ute i snön. Calle blir upphämtad vid fyra och jag vet inte vad jag ska ha för mig då, kanske blir ut och fota eller något annat. Hejsvejs!

DAGENS TO DO LIST

I brist på någonting att göra brainstormade vi lite när calle satt och åt frukost. Och dessa 10 sakerna kom vi på att vi skulle göra, få se om vi prickar av något utav det eller om vi är så duktiga så vi gör allt. Applåder till dig som kan lista ut vad det står.

Alla kan då inte vara normala


Har precis fått i mig en jävligt god frukost, lingon grova och baguette med smör och brieost på..åååh... Skulle kunna äta det till frukost lunch och middag, plus alla mellanmål de sägs att man borde äta. Men jag försöker hålla mig för att inte tröttna. Calle ligger fortfarande i sängen och sover medans jag själv steg upp redan nio imorse och har fått klart det mesta på min powerpoint om samuppgiften jag pratade om förut. Då skrev jag den, och nu ska den redovisas inför klassen. Fick en välbehövlig natts sömn, vaknade inte en enda gång. Tror det var pga utmatthet (om man kan säga så?). Planerna för idag är inte många, resten av familjen ska iväg till studenternas för skridskoåkning och jag försöker så mycket som det bara går att få med calle också men verkar inte lyckas at all. Ikväll blir det dans och det var dagens planer. Hejsvejs!

R A Y B A N

Dagen börjar lida mot sitt slut, ögonen säger godnatt då det känns som om två jättar står på mina ögonlock. Så det blir förmodligen lägga sig ner för att sakta men säkert däcka med tvn på, dock har min tjockis-tv en super bra finess för mig, jag kan nämligen bestämma när den ska stängas av. Så då kan jag somna och sen så stängs tvn av på  bestämd tid! As smidigt ju.

Medans calle har suttit och kollat på någon fotbolls match som gick på tv har jag börjat kika runt lite på sommar och vår kläder och mina vårkänslor har ökat till max. Ska försöka med att införskaffa mig ett par RayBan's i sommar, om ekonomin tillåter det vill säga. Har även funderat lite på vad jag ska göra med sommarjobbpengarna och jobb pengarna i sommar. Om jag ska spara till något speciellt eller om jag bara ska ta det som det kommer - lägga ner pengarna på vad jag vill just då. Men det känns moget av mig att börja planera..

Imorgon är planerna att plugga (suck) och sen senare på eftermiddagen dra iväg och dansa. Nu säger mina ögon promt stopp och jag tackar för mig. Godnatt!

SLUTRESULTAT










Äntligen är vi klara! Två dygns jobb o som vi har jobbat.. Slipning, spackling,slipning igen målning 3 jäkla lager m.m. Som tidigare sagt så åkte vi till ikea och fick med mig hem de två svarta byråerna som ni ser på bilder ovan som nu är fyllda med kläder, dock fick inte alla kläder plats. Det är lite små/fin justeringar kvar som ska utföras såsom möjligtvis sängbyte, korg byte, tavlor jag ska göra ska upp, klockan ska upp och lite sånt. Men jag känner mig otroligt nöjd och jag och pojken min har gjort ett väldigt bra jobb!

Just nu sitter jag i sängen och checkar på, tro det eller ej, melodifestivalen. Första gången för iår, lika bra att börja någon gång haha. Ska försöka att inte röra mig ur fläcken på hela kvällen utan planen är att jag kommer ligga halvdöd i samma position jag gör nu. Bra plan enligt mig själv. Mammsen köpte hem en massa frukt idag så en fruktsallad kanske det blir senare ikväll, eller så blir det imorgon. Hare bra, Hejsvejs!,

THE WEIRDEST COUPLE OF THEM ALL

Nu har vi precis gjort iordning oss och är nu taggade på att dra iväg till ikea för att köpa byråerna om de finns, let's keep our fingers crossed for that. Har fått tvingat pappsen hela gårdagen och morgonen idag att han ska sköta tapetseringen som han förvånandsvärt sa åt oss att göra och han trodde verkligen att vi kunde. Men jag lyckades övertala honom till slut! Sen blir det byggning av möbler, vikning av kläder och möblering i nya rummet som ska fixas. Jag chansade ju på att rummet skulle bli klart imorgon, men det kommer troligtvis vara helt färdigt och sovbart redan ikväll. Glömde även lägga upp en bild igår på min tröja jag fick + nallen + kudden + kortet av calle, gotta love them all! Ikea next - Hejsvejs,

PS: För - och efterbilder utlovas!

CHOCKA CHOCKA BOM BOM



Rummet är nu redo för tapetserinng som kommer ske under morgonen imorgon. Pappsen kom hem med tapeten och den var över förväntan! Riktigt über snygg enligt mig själv och mammsen. Har även fixat skjuts, antingen mammsen och pappsen för att åka iväg till IKEA imorgon för att inhandla två stycken byråer. Har nu placerat mig raklång i sängen, tvn mitt framför mig, vattenglas brevid, datorn i knät, BB på tv och världens bästa pojke brevid mig. Imorgon blir det tidig uppgång, satt klockan på nio. Fokuserad som jag är på BB har jag nu suttit och skrivit detta i säkert 10 minuter. Ni får ha en fortsatt trevlig fredags kväll hörni. Hejsvejs!

En mycket speciell dag idag










Speciell är den för mig och calle som ni såg i inlägget imorse att vi firar sex hela månader tillsammans idag!
Klockan ringde vid nio men vi lyckades somna om, frukosten blev försenad då vi åt vid tio snåret. Man är mer än utmattad nu efter alla slipningar och alla x antal målningar, men det är en målning kvar och jag har även beställt en tapet jag ska ha, så den kommer antagligen pappa hem med ikväll så får vi se om den kommer upp redan ikväll eller om pappa känner för att göra det imorgon. Sedan skulle det behövas en tur till IKEA för köpning av byråer jag har en crush för - behöver faktiskt någonstans att ha mina kläder. Klockan sju ikväll blir det den sista målningen, förhoppnignsvis. Så nu blir det att ta det lugnt ett tag i väntan på mat. Hejsvejs!

MÅLARE



Dagen till ära blir att fortsätta renovera rummet och det har gått bra än så länge! All slipning is done och vi hann måla det första lagret. Andra lagret får vänta tills .. jag vet inte när. Håller tummarna på att rummet ska bli klart på söndag så jag kan flytta in och möblera så som jag vill. Målningen har gjort oss hungriga och vi byter rum till köket för lunch. Hejsvejs!

6 UNDERBARA MÅNADER MED MIN ÄLSKLINGSPOJKE




Övernattning hos mig själv?

Rummet blev såklart inte klart idag utan det kommer nog ta tills helgen att få allt klart. Övernattning i rummet brevid och har dragit in min sköna säng för att de andra två som stod här var icke sovbara, världens oskönaste sängar ever. Imorgon blir det en relativ tidig uppgång då rummet ska fixas! Skit görat är klart och det är det roliga kvar, målning, möblering och sånt. Är ivrig inför slutresultatet... ååh


I'm alive






Dålig update idag men jag har bra orsaker. Vaknade vid nio för att börja röja lite i rummet för att det skulle bli mindre att göra när calle kom sen. Sedan fick mamma för sig efter sin springtur att vi skulle åka iväg för att åka skridskor. Sedan blev det tre stopp hem, media markt, bauhaus och flugger färg. Blev spackel, rollers och lite bra ha saker till rummet som kommer att behövas. Sedan kom calle förbi studenternas så vi kunde plocka upp honom och sedan bar det iväg hem för att börja röja, det ser ut som på bilderna ovan och enligt mig är vi på en mycket god väg. Har hunnit med att ut och springa också så nu är jag hungrig - mat nästa!

SUPERMAN WANTIES

Haft sedan många år tillbaka en crush på superman saker. Klickade runt lite och skulle se hur utbudet var och jag är mer än sugen på att klicka hem dessa saker till sommarn!

TÄVLING - CANON SYSTEMKAMERA


Jag har en lillebror på sju år, han har sedan födseln haft jätte mycket svårigheter med allergier och har det ännu. Med födoämnen och astma och dåligt immunförsvar vilket beror på att vi inte kan åka utomlands pga att det är svårt att hitta hotell utomlands där sjukhus finns inom räckhåll för att han blir dödligt sjuk om han exempelvis får i sig vetemjöl eller något annat han är allergisk mot, vi kan inte åka mer än bara några dagar då vi måste ta med oss kastruller, stekpanna, tillbehör och specialbeställd mat ifrån apoteket. Även att flyga flygplan kan vara problematiskt då det finns jordnötter m.m på planet, folk kan sitta med ullstrumpor eller ullkofta och bara det lilla kan han regara på. Vi har inte möjligheterna till att åka utomlands. När denna resa kommer, då vill jag ha en bra kamera såsom denna (har hört mycket bra om den). Vill minnas varje minut av resan och kommer ha mycke nytta och glädje av den!




Jag är med och tävlar om en systemkamera för Canon där jag ska beskriva en resdröm/reseäventyr jag vill/har haft.

Taggad på att göra om helt!

Mätt och belåten med pasta och tomatsås i magen och börjar redan bli lite småsugen på glass..
Har suttit och kollat runt lite på olika tapeter och lite sådant eftersom att jag har valt att istället för att byta rum till det större så ska jag ta bort min walk in closet och påså sätt blir rummet större eftersom den tar upp ganska mycket plus att jag ska måla bort min tapet jag har nu till vitt och sedan tapetsera en annan vägg. Superduper taggad! Imorgon kommer calle hit och ska hjälpa mig med att skruva/slå ner walk in closet'en för att sedan i helgen fixa med tapeten och målning. Can't wait! Nu blir det Big Brother tittande och smsande med min pojke. Har även hunnit funderat ut en present till min pojke tills på fredag eftersom då firar vi 6 månader!

KNASBOOOLL


HEJ LILLSCHIT! Ville bara säga att du alltid glömmer att logga ut då din tokstolle! Men det e okej (a) Kötta plugg nu föfaan! / kalascallis <3

At Sonesson's & Birnbaum's bageri












Bakningen blev av och det var rulltårta och muffins med olika tillbehör i (som ni ser på den sista bilden). Rulltårtan blev faktiskt lyckad, kanske en aningen sockrig medans muffinsarna blev katastrofala haha.. calle hade inte bakpulver hemma men vi försökte ändå och jag säger bara en sak, baka inte muffins utan bakpulver! Nu har jag precis blivit avlämnad här hemma hos mig för att jag ska ta tag i plugget som en duktig flicka, men innan det ska jag svida om till träningskläder och löpning + styrka står på dagens schema. Sedan blir det hoppa i myskläder, snodde även hem en tröja ifrån calle som jag ska ha, stor och mysig och sedan blir det middag och sen plugg. Har inga gränser på läggning idag eftersom det är lov så jag hoppas att jag blir klar med plugget ikväll för jag har inte någon lust att sitta med detta några fler dagar. Nu blir det löpning. Hejsvejs!

LANTIS BUSSAR = INSTÄLLDA!

Facebook är en bra sida, uppdateras om saker man inte annars hade en aning om. Vi skulle precis fixa iordning oss för att åka ner på stan då det står på UL att alla lantis bussarna är inställda tills vidare för att det är en sån extrem halka ute på lantisvägarna där det inte vägarna är lika uppkörda som inne i stan. I mån om lite att göra blir det troligtvis cupcake eller någon/några andra bakningar. Hejsvejs!


FRUKOST PÅ SÄNGEN




Medans calle låg i sängen och sov fick jag ryck och gjorde honom frukost!

There is a heaven for us all


Lite smårolig bild jag tog på calle igår haha. Men iallafall, vaknade redan för en timme sedan för att gå upp och äta frukost, men är inte riktigt så hungrig som jag vill vara och därför sitter jag här nu utan någonting i magen. Sömntutan själv (calle) ligger fortfarande i sängen och sover. Dagens planer är inte många men igår sprang vi runt och letade efter muffinsformar för att vi ville baka cupcakes men vi hittade dom aldrig. Och sen när calles mamma kom hem frågade vi om de ens hade några och då tog det inte ens 10sekunder innan hon hittade dom - besvikna satan.. Så vi kanske bakar idag istället! Synd att det inte är lika fint väder idag som det var igår då vi skulle kunnat gå ut och fota idag igen.. Hejsvejs!

Dagens mellanmål



TJO BRE

HALLO HALLÅ! Sara sitter ute i köket och grejar o donar. Nej jag vettefan vad hon gör, hon är inte här i rummet iallafall.. Hon springer väl omkring o viker filtar eller nåt :) Jag håller er uppdaterade som fän, tur att hon har mig alltså! Kungligt av mig, hare king thingeling! eller som sara skriver - Hejsvejs,

Promenad @ Landet Ingenstans





Precis inkommen ifrån en promenad här ute på landet bland åkrarna. Jag tog med mig kameran ut och passade på att fota lite. Varje gång jag har varit här ute har jag tänkt att jag velat fota denna fina kyrka och nu när det var så fint väder ute passade jag på! Dock var den tyvärr stängd.. insidan får jag ta någon annan gång. Annars har vi inte hunnit med så mycket mer än att ha fotat lite ätit lunch, redigerat bilder och kollat på lite klipp på Big Brother, gymnastik och cheerleading. Ska ta och fortsätta att redigera bilderna vi var ute och tog. Hejsvejs!

Hannah Widerstedt


Hannah Widerstedt, bloggare och befinner sig nu i Big Brother huset. Folk påstår att hon absolut inte passar in i huset och att hon är dum osv. Hon må va blåst, och de starka åsikterna hon har håller hon inte inne utan låter gärna hela världen få veta genom hennes videobloggar (exempelvis denna ovan). Men jag tycker att hon som person passar i BB och kommer göra susen när det ska ställas till med saker. BB kommer inte vara sig likt utan henne i huset, that's it. Och angående videon som jag hoppas att du nu kollat igenom utan att ha brytit ut och skrikit av frustration. Tycker inte riktigt att hon har rätt i det hon säger om de svenska killarna. Dom är ju dom snyggaste?! Och snålheten hon pratar om att hennes x hade som problem måste ha berott på något annat än att han var snål..

Cigaretter är en pinne med en idiot i ena änden och rök i andra!

Morgonpigg tjej har precis fixat klart sig och ätit frukost och väntar på att gå ut till bussen. Calleman ligger och sover just nu och nu är tanken att jag ska gå in och väcka honom med en extra nyckel som han ska ha lagt ut på hemligt ställe, hoppas verkligen att han inte glömt att lägga ut den för då kommer han väckas genom att bli skrämd! Plan B är att banka på hans fönster tills han vaknar. Och den här gången ska jag bannemej komma ihåg minneskortet till kameran. Hejsvejs,


Bitch, om du hatar mig.. så ställ dig i kön och ta en nummerlapp & vänta tills jag bryr mig lite

Billden beskrev mina känslor för cirka 30 minuter sedan. Har nu löst det och det kunde inte ha känts bättre! Åkte hem ifrån calle idag vid fem för att springa men det gick åthelvete då jag bokstavligt talat ramlade av bussen. Bussen stannade med ett långt mellanrum mellan trottoaren och det såg inte jag, plus att det inte var sandat så BOM BOM BOM så låg jag på marken och lyckades sträcka vänster vad - LYCKAT! Så.. jag hade inte ens behövt åka ifrån calle från första början. Men jag tog mig hem och åt middag och har kollat på tv och bara tagit det lugnt. Sticker iväg till min älskling imorgon också och väcker honom, om han inte är vaken vid typ 10 då jag kommer vilket jag tror att han inte är. Resten av den lilla tid jag kommer vara vaken kommer spenderas med en liten Ben and Jerry av chocolate fudge brownie och komediserier på 6an. Tidigt uppgång imorgon och jag känner att jag vill vara pigg. Hejsvejs!

Pille pill i rumpan

Fortfarande kvar här ute i ingenstans och chillar. Har ätit lunch vilket blev pappa peters grillade kyckling, (calles pappa) och nu sitter vi och drömmer oss bort och scrollar inne på varenda inredningshemsida som finns och drömmer oss bort om att göra om våra rum.  Har även tvingat calle till att skriva en önskelista, även om det är 4 månader kvar till hans födelsedag haha.. bra att börja tidigt!

Måndag 20/2 - 2012

Kul de här med cam-bilder alltså. Vaknade redan vid kvart över åtta idag och åt frukost och fixade iordning mig för att sedan åka till landet ingenstans för att överraskningsväcka pojken min! Vet inte vad dagen har att bjuda på men.. får vänta o se! Blir troligtvis hemgång i eftermiddag då jag ska ut och springa igen och nu ska jag försöka få med mammsen också.Hade med mig systemkameran ut hit för att det brukar alltid vara så fint när solen ligger på, men så smart som jag är så glömmer jag minnestkortet hemma i min laptop.. LYCKAT.. Hejsvejs så länge!

SKULLE DU SAGT ÅT HENNE?


Kärlek är den härligaste känslan av alla känslor




Två bortglömda bilder ifrån en photoshoot för någon månad sedan.  Sitter just nu och tar det lugnt, scrollar på ikeas hemsida och drömmer mig bort om hur mitt drömrum kan tänkas se ut. Sitter även och skriver ner lite hur mycket mitt nya rum, som jag förövrigt ska betala mesta dels själv ska kosta. Prio ett är byrå som kommer gå på dryga 800:- och sen om jag fortfarande känner för att ha en dubbelsäng i sommar efter min lön har kommt (kommer antagligen vilja ha dubbelsängen fortfarande) och då kan jag köpa den. Om jag inte fått den i födelsedags present innan dess så att säga. Bytet av det nya rummet kommer ju med lite nackdelar - tyvärr, då så fort man går (typ) så hörs det ner till mammsen och pappsens rum. Så varje gång jag stiger upp på natten och ska gå på toa så.. haha goodmorning parents! Men om det blir för olidligt är det inte värre med det än att jag flyttar tillbaka mitt pick och pack till mitt gamla rum. Får se om man åker till ikea imorgon eller om det tar en hel dag för pappa och dra ut de som finns där just nu. Annars kanske jag åker och besöker min mycket efterlängtade pojke i landet ingenstans.. hum. får se. Hejsvejs!

Slask-kaos

Kör på sminkfritt hela sportlovet för de som vill veta.
Jora, det blev en springtur till sist iallafall! Blev en dryga 2 kilometersrunda men jag börjar känna redan nu att jag blir mindre och mindre anfådd för varje runda det blir. Funderar på vad som är bäst, att utöka rundan eller att springa rundan snabbare sen.. Hum får se. Kikade in på Big Brothers hemsida igår innan jag gick och la mig och såg att majoriteten av de som är med är 30+ ?! Wtf.. Från ungdomar till mormödrar liksom. Och där sjönk intresset, inte helt dock. Får se ikväll om jag ändrar mig. Nu blir det lite styrka, dusch, mat och sedan placera mig i sängen där jag kommer befinna mig hela jäkla kvällen. FHejsvejs!

Drömma kan man alltid göra!

Idag har jag gjort i princip inget läsvärt. Haft datorn som underhållnings kompis sedan jag vaknade. Det blev inte att åka till calle idag som tänkt utan det blir imorgon eller i övermorgon. Har även fått klartecken på att jag får ta det stora sovrummet här uppe på "min" övervåning och ha mitt sovrum där istället. Så.. sportlovet kommer till mesta dels ägnas åt att göra det klart. Enligt mor och far ska de svarta takbjälklarna i rummet målas vitt och panel-sneväggen likaså. Får ta och pusha pappsen redan imorgon då han faktiskt är ledig på att försöka åka iväg och köpa färg. Har även spanat in lite nya möbler som jag än så länge finns i mina drömmar. En ny säng och garderob av något slag är något jag skulle behöva, mer garderoben/byrån än sängen då jag faktiskt inte har någon eftersom att jag har en walk in closet i mitt nuvarande rum man tyvärr inte kan flytta på.. Så vi får se hur det blir med det!  Vill även ut och springa idag eftersom att det gick super igår, lika bra att fortsätta och hålla kondisen uppe! Babbel babbel nu orkar jag inte. Hejsvejs!

Röd röd röd röd röd röd röd röd röd röd röD

Glad tjej så här på morgonen - as always. Är ingen sjusovare om man säger så! Vaknade redan halv nio och har faktiskt fått i mig frukost. Mer än taggad på Big Brother ikväll och jag vet fortfarande inte om det är min tv jag ska se det på eller calles.. han är sjusovarN i vårat förhållande, men nu är det förståeligt då han inte mår så bra.. Så vi får se va som händer idag, inget planerat än. Hejsvejs!

Nu har jag möjligheten till att skaffa mig en pokémon trupp!

Pärlplattan jag fick tidigare ikväll av min lillbror, han kom på efter att den gjorts att den liknar en pokémon boll. Så nu kan jag trolla upp pokémon's när jag vill, tydligen.. ^^  . Det har blivit mycket uppdatering idag vilket har givit resultat, många besökare men dock inte besöksrekord. Imorgon ska mamma och resten av la familia dra iväg på skridskoäventyr, jag har faktiskt tackat nej till det förvånandsvärt men skridskor är inget jag känner för att åka för tillfället. Så vi får se vad jag hittar på! Nu ska jag stänga ner blogg.se och därmed säger jag godnatt på er. Hejsvejs,

BIG BROTHER


Någon mer än jag som var nästan beroende och visste i princip allt om big brother och deras deltagare förra året? Jag må vara en blivande 17åring men gillar det fortfarande, dras till dokusåpor liknande denna och har alltid gjort. Det är ju så mycket intressantare att titta på när det är levande människor och det är inget manus eller någonting. De är faktiskt helt ovetande om vad som komma skall! Så det blir Big Brother tittande imorgon för mig 21.00 på tv11. Får se om det blir på min lilla tv eller om det blir på calles coola och stora tv jag fortfarande är helt faschinerad av då jag kan sitta i timmar och spola fram och tillbaka då jag inte orkar med pauserna mm.

Det blev ett litet dilemma vid åtta tiden då gladiatorerna började då jag samtidigt började se på en jätte rolig och bra film som går på kanal tre just nu. Vet inte vad den heter men.. kika medans ni fortfarande kan! Lite tjej-aktig film så boys.. stå över! Skämt åt sido. Jag har varit effektiv och fått mycket gjort, jag har tvättat, eftersom jag inte hade några rena strumpor kvar och har även gjort klart en skoluppgift och börjar plugga lite naturkunskap. Har nämligen prov på torsdagen efter lovet och jag känner att jag vill vara väl förberedd för engångs skull. Nu blir det titta klart på filmen och smsa med mig pojk, kanske plockar fram min Ben&Jerry också.. hum.. vi får se. Hejsvejs!

Chicken Fajitas






Springturen gick prima, sprang lite kortare än vad jag egentligen velat men det gick knappt att springa då man inte fick något fäste på den hala isen som kommit fram nu när det små regnat lite. Körde lite styrka när jag kom hem. Drog på högt i högtalarna och det blev två flugor i en smäll då mammsen körde lite spinning i rummet brevid, öppnade upp och satte högtalarna på max volym och köttade ett tag. Om cirka 30 minuter börjar gladiatorerna, som jag har längtat! Ska även försöka få ordning på lite arbetsmaterial inför provet jag har torsdagen då vi börjar skolan. Lika bra att börja nu när man ändå inte har något för sig, inte sant? Sen ska jag försöka få ordning på ett träningschema också ju.. det kanske blir imorgon! Pojken min känner sig lite bättre och febern är borta, få se om vi träffas imorgon eller om han behöver ännu en dag på sig att krya på sig. Hejsvejs!

Traning starts .. NOW

Har funderat på att gå och sprina några timmar nu men min huvudvärk har hindrat mig. Med lite huvudvärk kvar så skiter jag i den och drar ut och sprigner iallafall. Eller, det kanske blir en power-walk. Det värsta som kan hända är att jag mår sämre än innan och det får jag hanskas med då. Ikväll vankas det kyckling fajitas. Har även skrivit en mini-träningsdagbok över sportlovet, vilka dagar ja ska träna och lite sådant. Om jag har för tråkigt ikväll kommer jag försöka utöka den och skriva en bättre varian som ska gälla för varje vecka. Men nu ska jag inte dra ut på tiden längre utan tar mig själv i kragen och sticker ut i det vidriga vädret. Hejsvejs!

Sickness


Sitter och saknar min pojke något otroligt, fast han blev upphämtad för bara en halvtimme sedan.. Tvingade calle att ta tempen för att han såg så otroligt hängig o sjuker ut och jag hade mina aningar på feber vilket de visade sig vara. Så han får ta och krya på sig <3. Vet inte vad jag ska göra idag, känner inte för att göra något och speciellt inte planera något. Är dock lite sugen på att kanske gå ut på en promenad eller liknande.. hum.. vi får se. Ska gå in på lite hemsidor och checka lite vår och sommarkläder som skulle kunna tänkas bli mina inom snar framtid. Hejsvejs,

Riktigt brakarfrukost!

Riktig koma blev det då inte. Vaknade ett antal gånger inatt då calle hostade o jag agerade nässprays hämtare. Vaknade med huvudvärk men den börjar gå över nu när jag fått i min brakar frukost med både skorpor och müsli och juice, haha dock fanns det inte så mycket juice men det var gott så länge de fanns kvar. Idag har jag inga planer alls mer än att jag tror att calles pappa kommer och hämtar oss vid två tiden för att sen åka hem till honom. Hejsvejs!

Uppgiften - CHECK

Med denna otroligt charmiga bild tackar jag för mig då jag suttit i timmar och gjort klart sammuppgiften och är mer än död imorgon och vet inte om jag kommer att vakna upp imorgon eller om jag faller in i en koma som kommer att vara hela sportlovet. Godnatt!

Flitiga flickor

Första lektionen avklarad! Fast ne. Sitter kvar i ett grupprum med ida och nor för att försöka få klar samskiten skiten. Naturkunskaps läraren är sjuk idag också och det betyder att vi har en fet håltimme då vi börjar halv tolv. Ska väl återgå till att vara en duktig flicka och jobba. Hejsvejs!

Go to hell - please?

Så här arga är vi typ nu. Min lillebror har medömkan och tycker att det är jobbigt att göra såna här typer av arbeten då han inte fattar någonting, men han är sju så jag förväntar mig inte att han ska det heller. Har fixat klart filmanalysen, orkade verkligen inte lägga all min tid på den så jag skiter nästan fullständigt i om jag fixar den eller inte. Är stressad som bara den över samuppgiften då jag vill ha så högt betyg som de bara går.. och jag måste se till att fixa det innan morgondagen då den tyvärr ska in. Sitter i köket för att få mer gjort eftersom att mitt rum inte funkat nå vidare som pluggrum dessvärre. Verkar ha fått flyt på att skriva ikväll men önskar att det var om sammen.. åh som jag tjatar men nu får de fan va nog på slarvigheter!

Kan man någonsin tröttna på pannkakor?

Som svar på rubriken så säger jag, nej jag tror inte att man, eller kanske borde säga jag istället, kan äta för mycket pannkakor. Det är inte det godaste som finns, men det ligger två. Kinamaten är på plats nummer ett enligt mig, beroende på vad det är såklart. Men iallafall, var utsvulten när jag kom hem för precis en timme sedan och passade på att göra middag direkt så jag kunde använda tiden jag har nu fram till jag ska sova till att skriva klart film analysen och samarbetet. Filmanalysen ska in imorgon under skoldagen så det är den jag kommer att fokusera som mest på då sammen ska in 00.00 på natten till lördag.  Calle blev upphämtad för ett tag sedan av sin pappa vilket var tråkigt.. hade velat pussat på honom mer! Men iallafall, ska återgå till filmanalysen för den behövs göras klar. Hejsvejs,


Grupprummet man vill vara i - eller?..

Sitter och har alla lektioner avklarade förutom samhällen som är just nu. Sitter i ett gruppgrum med några i klassen och försöker arbeta, de går väl sisådär. Men jag har inte mycket kvar att göra utan fortsätter göra klart den hemma då jag jobbar bättre. Lång dag idag och det börjar kännas, är så trött så jag knappt kan hålla ögonen öppna. Planeringen för kvällen blir pluggeri från när jag kommer hem och sedan tidig läggningsdags. Känner att jag upprepat typ allt så.. Säger Hejsvejs!

V stands for V


Helknasig bild, jag vet.
Hemma efter fem timmars jobb, det gick bra as always. Börjar få kläm på detta med gymnastik nu. Känner mig som att jag kommer slockna vilken sekund som helst men jag är så oerhört sugen på glass så jag tror att jag ska smälla av.. så det kanske blir en glass innan sängdags. Skulle egentligen behöva få lite till gjort på filmanalysen som bokstavligen är ett rent jävla helvete - ursäkta språket men.. that's how it is. Man måste ha typ gjort filmen för att svara på filmen så utförligt som läraren vill att man ska vilket blir lite svårt då jag tyvärr inte gjort filmen "the four feathers" dock önskar jag inte att jag gjort den heller för att den var kass. Men dagen har varit skön och inte haft någon lektion idag. Fick även reda på för en stund sedan att vi inte har någon naknak imorgon och det betyder sovmorgon! Gotta love it för att imorgon går jag nämligen till fyra.. Men det är endast morgondagen kvar och sedan fredagen sedan är det sportlov och det ska bli jäkligt skönt. Hejsvejs,

Ovärd dag?

Hela dagen är ett enda stort missförstånd. Det visade sig vara sant det där om att matteläraren var sjuk, plus att våra naknak lärare var sjuk så ingen lektion där heller. Plus att nu på historian sitter vi endast i bibblan och skriver på vårat grupparbete vilket inte är så himlans jobbigt och idrotten är jag fortfarande osäker på om ja ska vara med på idrotten då jag fortfarande vaknar mitt i natten och använder nezeril varannan timme. Ovärd dag med andra ord.. Ska iväg redan vid tre tiden idag och lära mig alla fristående till jobbet så det blir 5 timmar på jobbet idag länge men kul! Men nu väntar Moa och vi har lunchdejt, Hejsvejs!

15 februari

Svårt att ta sig upp imorse, det tog i som fan! Återigen ett FML- moment. Blev lite missförstånd om att matteläraren var sjuk, först stod det att han var det och en minut senare stod han inte på listan, förrvirrande? Ja. Men jag drar iväg mig till skolan iallafall och man kan ju inte mer än hoppas på att dom tog bort honom utan att tänka på det. Men min naknak lärare är sjuk och har därmed håltimme på den lektionen så.. Onsdagarna som brukar vara rätt jobbiga blir då inte de minsta jobbig idag. Känner mig fortfarande täppt i näsan och det blev inte bättre av gymmet igår så jag tror inte att det blir någon friskis och svettis för mig idag på idrotten. Nu måste jag springa ut till bussen. HEjsvejs!

En som kör parkour är en ninja i smyg


Vaken? Yes ma'm.  Sitter och har gjort lite skolarbeten vilket var mer än behövligt. Fick in flytet på samuppgiften och gjorde några hundra ord på den och gick sedan vidare till filmanalysen på historian där det tyvärr blev lite mindre gjort. Rättade lite saker och jämförde samt diskuterade lite olika svar och sånt med calle. Blev en riktig festmåltid då det bjöds på bakad potatis med räkröra och bacon, super gott! Har även märkt att jag inte är ett stort fan av bara potatis, alltså den klumpliknande saken, det går ner utan problem när de är i former såsom pommes och potatisklyftor men mer motit när det gäller skolans äckel-potatisar. Tog mig sedan en och en annan chokladbit som jag kände mig mer än värd av ifrån den enorma asken och jag kan ju bara säga att min sida av asken är snart slut och jag kommer antagligen bli mer än sugen på att börja hugga in på calles sida snart om jag känner mig själv rätt. Ska försöka hålla mig och överlåta uppätandet av det till honom, det blir nog bäst så - på alla sätt och vis. Tyckte bilden ovan var lite kulig, någon person som jag inte minns namnet på la upp den på facebook tidigare idag och jag snodde den dirr! Imorgon blir det jobb as usual på onsdagar och jag måste vara mer än alert för att huvudledaren åker nämligen iväg så det blir jag + två andra personer som måste kunna alla rutiner till BUSAM. Press? JA! Men det ska nog ordnas. Sitter nog kvar i skolan en timme imorgon för att passa på att göra klart lite skoluppgifter så jag slipper sitta när jag kommer hem ifrån jobbet. Blev ett långt inlägg, men det var behövande. Allt flöt på och jag antar att jag behövde skriv av mig. Godnatt på er!

Alla hjärtans dag


Dagen blev oerhört kort då jag började vid 10.00 och slutade redan vid halv två. Åkte hem i ren sorg av att inte kunna fira alla hjärtans dag med calle som jag som hemskt gärna ville. Åt en otroligt sen lunch och sorg smsar lite med emma som jag förövrigt fick sällskap med på bussen idag, yay. Men femton minuter senare hör jag en jädrans massa snabba fotsteg i trappen och några sekunder senare står han i min dörröppning med en ros och världens finaste paket han slagit in så fint..  Fick den röda rosen ovan och även det jäkligt snygga navelsmycket med rosor på. Rosor som presenter börjar bli lite av en tradition i vårat förhållande lite av our thing I guess. Calle öppnade även sin present på en gång och blev jätteglad.. haha å som vi skrattade medans vi läste igenom den. Jag hade nämligen köpt en bok, "till min älskade" där man själv (jag) skulle fylla i en massa saker om oss, om calle osv. Så alla hjärtans dag blev inte förstört som jag trodde att dagen skulle bli! Calle åkte hem vid fem då han blev upphämtad av sin far och jag har inte fått något skolarbete gjort. Dock börjar jag faktiskt bli lite smått pepp på att skriva lite på samuppgiften och fixa mitt förbannade C i slutbetyg.. här ska det kämpas! Hejsvejs,

Måndag den 13/2 - 2012








La av med pluggandet för ett tag sedan då jag hamnade off track och hade varken orken eller lusten till att försöka få mig på spåret igen. Åt upp det sista av min stora Ben&Jerry och har även tagit några chokladbitar. Blev ingen träning idag som jag hade planerat tidigare idag så den flyttas till imorgon istället då det faktiskt är gym på mitt schema. Dock har jag varit förkyld i en vecka nu och är fortfarande inte helt frisk, så vi får se hur det blir, om jag vaknar upp utan täppt näsa imorgon eller om det är raka motsatsen. Blir en välbehövlig sovmorgon imorgon till halv tio och slutar vid halv två om inte tidigare. Imorgon är det alla hjärtans dag, som alla kanske vet och tyvärr kommer jag inte kunna fira den med min pojke.. kommer istället tänka på honom hela dagen imorgon och ska pussa på honom extra mycket när han är friskus! Hejsvejs,

Vecka sju är helvetes vecka..


Random bild för att jag inte orkade ta någon annan. Lat? - ja.

Redovisning i engelska idag av engelska boken och det gick förvånandsvärt bra. Vaknade på helt fel sida av sängen men ett och annat i skolan gjorde mig på bättre humör, först fick jag reda på att Moa hade tappat ett glas på en kille i skolan som tydligen varit med på idol och sen noris på samhällskunskapen då bruden släppte loss helt! Nu tänker ni säkert snuskigt men det var inget sådant, den oskyldiga flicka som hon är släppte ut sig en och annan svordom i mängder vilket var förvånande då hon aldrig brukar svära.

Sitter nu och kan gladerligen snart bocka av filmanalysen som vi gör på historian och ska sedan börja med sam-uppsatsen som ska vara klar tills nu på fredag. Som jag sa tidigare är vecka sju för mig helvetes vecka då allt möjligt ska in och allt möjligt ska redovisas och prov i alla möjliga ämnen äger rum. Försöker göra så mycket som möjligt nu, och sedan imorgon efter skolan då jag slutar vid halv två och ska hem på direkten för att sätta mig med plugget och BLI KLAR. Kom även på att vi har ett grupparbete om  imperalismen som ska in på torsdag.. hum.. Får nog köra på emmas idé och skriva upp allt som ska göras för att sedan bocka av alla en för en. Känslan när man bockar av något är obeskrivlig. Men nu har jag haft min såkallade "paus" i skrivandet på filmanalysen och ska återgå till det jag borde göra. Hejsvejs!

De tre musketörerna

 


Sitter på samlektion just nu och försöker skriva lite på samuppgiften så jag slipper det senare. Imorgon är det alla hjärtans dag som alla vet och det är ingenting jag kommer fira för att min pojke ligger hemma och är sjuker..  Ska skynda mig hem då mammsen kanske drar iväg på zumba senare ikväll om hon inte ångrar sig vilket jag faktiskt tror hon redan gjort. Annars blir det träning för mig då jag kanske drar ut på en power-walk eller liknande och sedan kör ett styrkepass vilket. Får se hur det blir med det! Ska lägga bloggen bakom mig för tillfället och fortsätta på samuppgiften. En lektion kvar och sedan slutar vi, längtar! Hejsvejs,

TITTUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUT


Fanns ingen ork till att ställa mig och göra pannkakor halv nio då man väl kom hem. Jag behövde mat, och det var fort! Kände redan hur blodsocker nivån sjönk redan under den första halvtimmen på träningen. Blev därmed resterna ifrån wooken från gårdagens middag som förövrigt var dagens lunch, lite ut tjatat? Svar ja. Missade även bussen hem, hade 2 minuter på mig att kuta till bussen men jag, har inte tur med bussar och missar de alltid medas calle alltid har sån jäkla tur. Så jag fick sitta i mina shorts som gick precis till knäna i kylan i 40 minuter i väntan till nästa buss. Världens dilemma har jag framför mig, ska jag ta och äta Ben&Jerrys eller choklad ifrån jätteasken ikväll..? Aja, haha, ointressant. Hejsvejs!

Pannkakor med syyylt på

Gjort klar lite skolarbete as planned och nu har jag i princip ingenting att göra längre. Taggar mig själv genom musik på högsta volym med mina 4 kickass högtalare och kör igenom lite fristående (till jobbet) så det sitter säkert! Detta med cambilder är lagom roligt alltså.. Drar på mina nya skor jag och min bror hjälptes åt att betala när vi var i barkaby i december när han var och besökte Sverige tror även att kepsen åker med. Ingen som gör middagen till mig idag då resten av familjen är och är trogna hejjare i globen på hockeymatch, Sverige - Finland så det blir jag som får ta tag i det och koppla på mina lagamatskills och det blir antagligen pannkakor - surprise? Nä tror inte det. Hejsvejs!

Är våren påväg?

Vaknade för drygt tre timmar sedan med steg upp för ungefär två timmar sedan. Mitt humör kaosade lite då jag upptäckte att vi inte hade någonting att dricka till frukosten och när jag äter frukost, måste jag ha något gott att dricka, det blev vatten tillslut. Calle drog för precis en timma sedan för fotbollsträning och han lämnade mig kvar här med en passa plugg att göra. Har precis gjort klart bokrescensionen (stavning?) på engelska, " A child called it". Har nu samhällskunskaps uppsatsen att slå mina två bruna stora ögon på. Fick veta under fredagens lektion att vi fick ännu en vecka på oss att skriva vilket är skönt! Lite stress då jag har ett land kvar att skriva om plus lite finslip på den skrivna plus att det ska göras en powerpoint eftersom att man tydligen ska redovisa skiten. Eftersom att en vecka las på, så har han nog högre förväntningar på oss eftesom vi nu fått ungefär 2,5 veckor på oss, om jag inte minns fel. Men det ska nog bli mer än ett E! Planerna för nuet är att gå ner för att äta lunch och sedan kolla på sammen och sedan vid fyra dra iväg på dansträning. Tagga tagga! Måste bara passa på att välkommna solen, stanna så länge du viiiiilll , en fågel har viskat i mitt öra att plusgrader is coming to uppsala under morgondagen..

Like the old days














Satt som sagt tidigare och kollade igenom en massa bilder, dessa bilder är tagna allt ifrån på skolan, till kvällar i med tjejerna och angående den sista på sötaste erika så tvingade jag ut stackarn en regning dag för att fota henne. Men det resulterade i väldigt snygga bilder så det var trotsallt värt det. Calle går just nu ner för trappan (komiskt för förra gången gick han precis upp för trappan) och hämtar sin andra glass. Till gladiatorerna lyckades jag glufsa i mig två mini Ben&Jerrys choklad fudge. Riktiga glass ätare är vi!

Hej jag heter Carl C:






Gladiatorerna tittande, var det inte så? Dock är även cambilder roliga att ta och det blir pausernas underhållning, har man kul så går tiden fortare. Inte sant?

Try to love yourself before you try to love someone else

Jag och min lillebror sommaren 2010.
Mätt och belåten med kyckling wook i magen har vi suttit och kollat på en massa filmer och foton ifrån våra såkallade fjortistider, vi båda har haft dom men vi var då inte dom värsta som fanns! Som ni såg på inlägget om chokladen så har vi ett och annat att äta ikväll men ändå ser jag calle, just nu, upptågandes för trappan med magnum ghana cocoa, personlig favorit ifrån hans sida. Vi fick en låda med glass för ett tag sedan (ni som läst min blogg ett längre tag förstår vad jag menar) och ingen annan verkar äta dom så.. han är en trogen dammsugare.  Kvällen kommer tillbringas tittande på gladiatorerna och sen tror jag faktiskt att jag deckar om jag känner mig själv. Imorgon blir det samma tids uppgång liksom idag, sedan drar calle iväg vid elva tiden för att träna och sedan vid fyra tiden drar jag iväg på dansträning med elit gruppen för första gången nu efer bytet av lärare samt tillkomsten av personer i gruppen. Får se hur det blir.. hum.. Nu börjar gladiatorerna och jag har inte lust att missa en minut så, Hejsvejs!

Var det någon som sa choklad?






Åt precis lunch och fick med mig upp en chokladask större än vad jag själv är lång. Skämt åt sido, mycket choklad blev det dock slängdes lite då det var endel likörer och sånt. Vi har ännu inte hittat på något att göra utan tvn är på as usual. Började en diskussion om att få byta rum, till det stora rummet här på övervåningen som mamma och pappa nu har påstått i sju år att det ska bli ett vardagsrum. Har det hänt? nej. Sitter och väntar tålmodigt för svar och hoppas på ett ja såklart.

Saturday im inloved

Jag lever! Vaknade vid tio men låg kvar en timma extra för att det var varmt och mysigt. Har precis fixat iordning oss för .. det vet vi inte än. Men jag vill hitta på något iallafall, inte bara sitta hemma. Nu blir det lunch för mig för jag var hurtig och gick upp nio och åt frukost då calle gick upp vid elva haha.. Hejsvejs!,

Får, får inte får, får får lamm - brain fucked

Dagen slutade en halv timme tidigare då läraren blev trött på klassen så hon bokstavligt talat slänge ut oss. Plus att det inte var så värst jobbiga lektioner, mest sitta och lyssna lektioner förutom matten och sammen, även såna behövs ibland. Begav mig sedan, med sällskap av calle och emma ner på stan för att köpa ett skärp till calle och en Ben&Jerry till mig. Tog sedan bussen tillsammans då emma hoppade av tidigare för att besöka pojkvännen på rosendal. Väl hemma blev det hysteriskt med maten då jag var den som skulle komma på något att laga. Hittade lite fläsk kotletter i frysen som visade sig vara ruttna - FML moment. Mamma kom hem och gavlade i frysen då hon hittade hamburgare så.. så fick det bli! Det med pommes och bea smakade finfint. Har även hunnit blivit ompysslad av calle då jag av någon anledning antagligen skar upp halva armen i duschen. Ska lägga ner datorn för att vila ögonen på tvn istället. Hejsvejs!

Ah han decka

Sitter i bibblan med ett gäng personer, två lektioner avklarade och 2 kvar, svenska och engelska. Har håltimme på spanskan återigen då läraren för typ femte gången på två veckor är sjuk. Ikväll blir det ensamt i huset då pappa ska iväg på middag med hans kollegor på jobbet. Blir bara jag mamma, calle och teodor hemma. Min uppgift att komma på någon mat som ska lagas och tror även jag agerar kock. Hejsvejs!

 


Nervsammanbrott?

Fick lite skrivet på samuppgiften trotsallt, men det var då inte mycket då jag total kaosade i ett nervsammanbrott för någon minut sedan. Längtar efter helgen mer än någonsin, helgen för att vara ledig men inte för att jag just kom på att jag har ungefär en miljon grejer att ta hand om innan jag ens kan tänka tanken att slappa. Nästa vecka blir ett helvete då engelskaprov,engelska förhör, samredovisning, svenska redovisning + inlämning och en jäkla massa mer står planerat. Nu tackar jag för mig denna kväll och ska lassa upp ett stort lass med glass, kolla på tv och somna när jag somnar och smsa med världens bästa som jag saknar något otroligt.. Hejsvejs!

 


Livin' da vida loca

Sitter här mätt och belåten och försöker att fokusera på samhällskunskapsuppgiften vilket går rent åt helvete. Har för många saker intill mig som stjäl uppmärksamheten. Calle blev för en dryga timme sen upphämtad av hans far fast med övningskörande Moa bakom ratten (klicka på namnet så kommer ni till hennes blogg). Ryktas som att många i klassen är klara med uppgiften och jag antar väl att jag är den sista som gör den - as always. Men jag tycker att det är bättre, plus att jag skriver och presterar bättre om man gör det någon dag innan uppgiften ska in. Ologiskt? Ja vet. Det är det mesta i min värld men det är något jag får leva med. Ska nog försöka att stäng av tvn, sätta på ltie musik därav endel rammstein låtar och sedan försöka få lite gjort på samuppgiften iallafall, det är mitt mål för ikväll! Plus att, om jag har tid över ska jag göra mig ett tränings schema. Har nämligen upptäckt att det kan vara jäkligt behövande. Hejsvejs!,

Alla hjärtans dag is coming up!


Dessa lappar satt uppklistrade i hela celsius skolan denna torsdag, lite små kul enligt mig och det påminner mig väldigt mycket om hur USA  och även liknande process är med i filmen Mean Girls. Undra om det är så att det bara är Celsius skolan som har detta eller om det är flera som har snappat upp idén. Sitter hemma just nu och fryser som aldrig förr, jag har fått i mig lite glass och mango och funderar på att dra och duscha för att sedan hoppa ner i sängen med täcke,kuddar och filtar. Tror calle kommer förbi en sväng vid halv fem tiden då han blir upphämtad av sin pappa vid fem, långt besök, inte sant?  Hejsvejs,

Hela dagen är ett fuck my life moment

Vaknade vid tre tiden inatt av att jag var för täppt i näsan och inte kunde andas - FML moment. Och sedan vaknade jag vid åtta då halsen var tjockare än aldrig förr - FML moment x2. Men tog mig iväg till skolan ändå, och nu sitter jag i skolan bibliotek. Endast tre lektioner idag som sagt och har redan en avklarad, slutar kvart i två då jag starkt funderar på att köpa en Ben&Jerry och dra hem och äta efter skolan. Huum.. ja det får nog bli så. Hejsvejs,

Hipp Hurra! För här kommer bumbibjörnarna, studsar genom sagorna och vi får följa med


Precis när jag skulle stänga av datorn så av någon konstig anledning hoppar sidorna knasigt och det som förut var facebook blev en bild på mitt schema. Ingen aning om hur det gick till men nu fick jag även reda på att jag har 1,5 timmes sovmorgon imorgon! Åååh så jag längtar.. Ingen större sovmorgon kanske men det är något iallafall. Men konstig som jag är så kommer jag väl antagligen vakna normal tid iallafall och sedan njuta av att jag kan göra mina morgonrutiner en aningen långsammare än vanligt.  Tackar nu för mig och vi hör av mig imorgon då jag förresten slutar 13.45 och har likt idag, endast tre lektioner - love it! Hejsvejs,

Keep up, be strong and belive in yourself

Hemkommen och utmattad som aldrig förr! Var med på alla fyra gymnastikgrupper idag som är efter varandra och med ingaa minuters mellanrum vilket gör att blodsockret spökar då och då. Plus att vi började med friståendet i alla grupper idag vilket är roligt. Men som sagt, jag gick i skolan idag och det gick bättre än förväntat. Trodde jag skulle decka och dö under första men det flöt på vilket var skönt, febern har lyckats hålla sig borta som alltid. Minns inte ens när jag hade feber senast och jag har tendensen till att aldrig få det heller. Fick även träffa min älskade pojke imorse då jag pratade på som aldrig förr vilket jag tror att han märkte, sjukt hur mycket man kan sakna någon även om det bara är en dag man är borta.. så det var skönt att träffa honom. Även morgondagen blir relativt kort då två lektioner efter lunch blir inställda, en för att läraren är i calles klass och kollar på film och den andra lektionen för att det är frivilligt att vara där eftersom vi bara ska skriva på samhällskunskapsuppgiften. Har även sett att det är mer än 40 personer som kikat in idag - utan att jag länkat vilket är jätte kul! Keep up. Hejsvejs,


Mango må vara den godaste frukten


Som sagt så slutade jag då 12.15 idag men stannade kvar och åt med tjejerna, eller jag åt inte men de andra gjorde. Det var nämligen tacos till lunch och jag tackar gud för att jag var täppt i näsan idag så jag slapp känna lukten av den vidriga tacolukten, amen for that! Drog sen ner på stan en vända för att kolla saldot på kortet och köpa bussbiljett till senare idag då jag har tackat ja till att ta den sena gruppen och därmed slutar jag klockan åtta då skolbusskorten slutar gälla - yay.. Har varit hemma i ungefär en timma då jag inte gjort så mycket, har hunnit med att skära upp mango som ska med till jobbet ikväll, fyllt en vattenflaska samt plockat fram jobbkläderna. Ska nu skära upp en alvedon och trycka i mig, byta om och sedan lägga mig i sängen tills jag går ut till bussen som går vid halv fyra. Resten av klassen skulle åka skridskor på idrotten idag och vi får se om alla ligger på sjukhus med brutna ben eller om de klarade sig. Hejsvejs,


Favorit bikinin funnen?


Hittade även denna bikini igår när jag var på nätet och sökte. Herregud.. SNYGG.SOM.FAN. Kanske överdriver något, inte den snyggaste bikinin jag sett med helt klart supersnygg och värd priset, överdelen på 129:- och underdelen på 99:-

Glada tjejer på historia lektion

Godmorgon,  första lektionen avklarad och sitter just nu på min andra vilket är historia, grupp arbete står på tur om imperialismen. Har endast en lektion till och sedan slutar jag vid 12.15. Då blir det hemgång, får se om jag orkar stanna kvar och äta lunch här eller om jag drar hem och äter hemma istället. Väl hemma blir det vila inför jobbet vid fyra tiden då jag börjar och slutar inte förens åtta idag. Hejsvejs,

Let's keep our fingers crossed and hope for the best

Har nu suttit vid datorn lite för länge än vad jag borde. Skäms nästan lite när man har världens samuppgift som ska in nästa vecka + redovisning på den och har inte jobat någonting på den under dagen idag då jag faktiskt har varit ledig. Men jag kan väl dra till med en anledning som i detta fall lyder; jag är sjuk och har faktiskt inte så mycket ork. Har suttit och nyst som aldrig förr under kvällen och börjar fundera på om en förkyldning är på ingång. Tror dock att det går över inatt eftersom att det är så mitt immunförsvar fungerar för de som inte visste det! Morgondagen blir relativt kort då jag faktiskt kommer skippa skridskoåkningen på idrotten - buhu.. jag som faktiskt längtat och försökt dragit med calle motvilligt till studan för skridskåkning. Men icke. Slutar där med 12.15 och har endast tre lektioner plus att jag ska höra med min huvudledare på jobbet om hur sjuk jag måste vara för att avstå *håller tummarna*. Har även börjar fundera på detta med alla hjärtans dag och allt.. hum..

 


WANTIES




Sitter och kollar runt på lite hemsider och suktar efter att äga det mesta. Får väl ta tag i mina ekonomiska problem och spara till något eller några av dessa skönheter som jag håller alla mina tio fingrar i kors för att få bära för eller senare. Samtliga plagg kommer ifrån HM, carlings och ginatricot.

Världsmästare på pannkakor vid de här laget






Tänkte höra av mig och berätta att jag lever åtminstånde. Har försökt fått igång internet ett antal gånger tidigare idag men det ville de motsatta. Var hemma ifrån skolan idag, mår för jävligt. Halsen är tjock, huvudet gör ont, är hängig. Har någon typ av virusinfektion. Får se om jag orkar ta mig till skolan imorgon, hoppas på att ett mirakel ska ske under natten då jag är frisk när jag vaknar. Jobbar nämligen imorgon och det är något jag verkligen inte vill missa nu när vi övar till BUSAM och allt. Pannkaka till middag och jag gjorde nog de godaste pannkakorna jag någonsin ätit - HEJ EGO. Börjar bli lagom duktig på det när man nu äter det fyra gånger i veckan..
Har även hunnit med att äta en liten Ben&Jerry fudge brownie, en skål med gammaldags vanlij glass och en halva av en halv stor cookie dough dock var det jäkligt behövligt för min hals. Ska nu hoppa ner i sängen och vänta på bättre tider. Hejvejs,

FÖR HONOM







Med en Ben&Jerry cookie dough vid min sida sitter jag och letar efter saker att göra på datorn. Har suttit och kollat runt på lite kläder, killkläder som prio ett just för att jag inte ska göra mig mer shoppingsugen än va jag egentligen är. Samtliga kläder kommer ifrån Nelly och kostar mellan 300:- och 1300:-

Before I die I want to..


Bilden tagen av Sophie Eriksson, klicka på bilden för att komma till hennes blogg!


Att bussarna alltid ska krångla..

Hemkommen efter ett x antal timmar sedan. Skolan gick rätt så snabbt och det var det var mer än välbehövt. Ett antal buss incidenter inträffade på vägen hem då bussen ifrån skolan till stan åker en hållplats och stannar sedan för att evakuera pga rök och bränd lukt så det blev att gå till stan. Sedan får jag ett sms ifrån Nor då jag samtidigt ser att hennes buss dalar ner baklänges ifrån slottsbacken. Men påväg hem gick jag förbi kvarnen och inhandlade en mango och en väl förtjänad Ben & Jerry. Fick även besök av pojken min som för ett tag begav sig hemmåt. Känner mig krassligare än innan, har inte någon ork till något utan ligger bara deckad i sängen med min älsklings filt virad runt om mig. Måste hinna kolla igenom tränings uppgiften som ska vara inne innan 00.00 inatt också.. Det blir prio ett. Hejsvejs,

 


Sjukling?

Halvkrasslig tjej sitter just nu på samlektion och gör i princip ingenting, sitter och söker på lite om mänskliga rättigheter i Kina och det är det ända. Svårt arbete som ska in nästa vecka och jag siktar högt så jag lär väl börja någon gång. Vaknade med känningar om halsfluss men tog mig iväg till skolan iallafall, när jag kommer hem ska jag dränka mig med glass, kanske stannar vid affären på vägen hem och köper mig en Ben & Jerry som får stå för lindringer av halsen. Hejsvejs,

L stands for love




Sitter och leker för mig själv inne på picasa och redigerar lite bilder och sådant. Hemkommen för ett bra tag sedan ifrån agerandet av jury. Det gick bra, dock inte så många som sökte, informationen spred sig inte så mycket som vi hade velat. Men vi fick tag i en person vi kan tänka oss ha i gruppen, det var liksom det som var syftet. Väl hemma fanns det hemma gjord kebab (inte min favorit direkt). Men det slank ner iallafall. Har även slängt ett och annat öga på min träningsuppgift på elva sidor som ska vara inlämnad imorgon(?). Lite smått osäker på om jag gjort tillräckligt.. får se om jag vaknar mitt i natten av ren osäkerhet och gör en tolfte sida. We will see about that. Ska stänga ner datorn nu och smsa med världens bästa. Hejsvejs,

Paketinnehåll






Detta var de jag hade  beställt. Måste säga att jag är toknöjd! Båda ringarna är ba så jävligt snygga och korsen lika så. Åh älska.. Ännu några smycken att fylla mitt stora smyckesskrin med.

Paketupphämtning


Efter jag att jag duschat drog jag och pappsen till centrum då jag passade på att hämta ut mitt efterlängtade paket som innehöll 2 ringar och ett par örhängen. Passade även på att panta burkar vi har lyckats samla på oss, blev hela 73:- , inte dåligt det inte! Sammlagt 273:- tjänat idag det vill säga. Börjar bli lite brådis just nu då min buss går om sisådär 30 minuter. Ska hinna byta tröja och sminka mig plus ta mig iväg till bussen i halkan.. hum.. Hejsvejs, Oj juste. Bilder på sakerna kommer senare denna kväll - jag lovar.

Extreeeem room makeover!












Kom hem vid halv tolv tiden då jag åt en lunchmacka och sedan deala jag till mig 200:- genom att städa rummet ovan som jag även möblerade om. Budet var 100kr ifrån mammsen men jag lyckades få henne att lägga på en hundring till. Catching! Tog till nu på mig, lika bra att vara nogrann på en gång eftersom lillebrorsan har astma. Planerna för nu är att hoppa in i duschen och duscha av mig allt damm jag lyckades få på mig, göra iordning mig och sedan äta något litet innan jag drar iväg för att agera jury som sagt. Det är nämligen så att det behövs en till tjej eller kille till våran elitdans grupp DC Rebellz så jag ska sitta och granska och komma med förslag och lite sådant på vem vi skulle kunna tänkas "anställa" om man säger så. Ska även bli oerhört roligt att träffa de andra i gruppen efter ett väldigt långt uppehåll! Ska väl dra iväg och utföra de planer jag nu lyckats planera för en gångs skull. Hejsvejs!

Frukost är det viktigaste och godaste målet på dagen




Finally fick jag min efterlängtade och välbehövande frukost! Min tallrik på bild nummer 1 och calles under, jag kör på nyttigare med frukt och müsli medans han endast tog vanliga kellogs flingor, tvingade dock på honom lite av mitt. Om ungefär 30 minuter kanske så drar calle iväg på träning och samtidigt blir jag hemskjutsad. Får väl se vad jag hittar på! Blir väl antagligen städa rummet och tvätta. Dock skulle jag behöva upp till centrum för att hämta ut mina smycken.. humm.. vi får se hur det blir med det. Kommer säkert göra endel inlägg pga brist på saker att göra, så håll utkik under dagen vettja! Ska dra iväg och göra mig iordning och packa ihop mina saker och lite sånt. Hejsvejs,

Uppe tillsammans med tuppen


Har ingen bättre bild för tillfället så det fick bli den där. Ligger just nu i sängen med en sovande calle brevid mig. Själv vaknade jag för ungefäär tjugo minuter sedan vilket förvånar mig, brukar sova tills minst tio.. Men pigg som jag alltid är när jag slår upp ögonen så kunde jag såklart inte somna om, snodde åt mig en bärbar och ligger just nu och kollar runt på like stuff. Frukost blir det väl om minst en timma för klockan tio måste jag iallafall väcka sömntutan jag har brevid mig för träning! Och då blir det som sagt hemåkning för min del. Hejsvejs,

Kompis det går bra nu

Hemmåt planerna sket sig, jag bestämde mig för att stanna trotsallt. Har flitit suttit och väntat hela kvällen på att gladiatorerna ska börja, redan fem minuter innan satte jag mig på första parkett, vilket i detta fall är längst ut i sängen. My spot. Calle sitter och gottar sig med både choklad och en gott och blandat påse då jag sitter tomhänt, haha tro inte att han är glupsk! Jag gillar inte godis så det går ingen nöd på mig. Imorgon blir det att vakna relativt tidigt för att calle har fotbollsträning vid halv tolv tiden, så det blir hemgång tidigt inge sova ut inte! Vet inte riktigt vad jag ska underhålla mig med fram till klockan fem då jag drar iväg och agerar jury. Påtal om det! Du som är 14+ och känner att street eller hiphop är din stil, och känner dig manad att vara DC's (danscenter) yttre och att du känner dig bekväm med att stå i centrum och åka iväg på dansuppdrag - kommentera här! Audition imorgon. Hejsvejs,

Landet ingenstans


Efter många om och men tog vi oss ut hit till landet ingenstans, pappsen skjutsade ut ut oss så snäll som han är. Väl här hemma hittade jag min plats rätt snabbt framför tvn med calles mamma, gost whisper, åh så bra det är. Sedan har det väl inte hänt så mycket, vi tog oss ett mellanmål för ett tag sedan vilket gjorde mig mättare än mättast så liten magsäck som jag har. Funderar på att åka hem ikväll för att fixa ännu mer plugg så jag slipper komma efter vilket passar bra eftersom jag sticker iväg och agerar jury imorgon och calle har träning. Hum.. vi får se about that! Ska väl fortsätta med att göra.. ingenting, börjar bli rätt långtråkigt. Hejsvejs,

P E N T A - X


Bättre sent än aldrig, inte sant? Matteprovet igår gick rent åt helvete haha, men lika glad var jag ändå. Drog ner till stan och blev jag och hans brors flicka upphämtade av calles storebror och calle. Medans de var och gymmade satt jag på matteprov, orättvist. Vi blev skjutsade hem till mig där det blev byta om och lite sådant sedan tog vi bussen ner till stan där vi mötte upp tjejerna på Bowlaget och bowlade i en timma, när det var slut drog vi till East City och åt för att sedan två timmar senare bege oss hemmåt. Kväljningar så fort man öppnade dörren, la familia åt nämligen Tacos, haha de passar på när jag inte ska äta hemma. Inte min favorit alltså. Världens fail igår kväll då calle hade ett stort glas med cola på magen, medans jag höll i calles telefon då jag av någon anledning höll på att tappa den ner på golvet , fick tag i den i sista sekund och drog upp armen snabbt satan då jag stöter till hans cola glas med armbågen och hips vips så ligger colan i heela sängen.
Snart blir det att dra hem till calle och chillaxa lite , får se om jag sover kvar or nat.  Tar även med mig systemkameran! Hejsvejs,

Välj mellan följande svarsalternativ: 1. Stressad X. Stressad eller 2. Stressad


Känner mig lagom stressad. Matteprovet gick väll sisådär, tvekade alldeles för mycket på mig själv vilket resulterade i att jag sket i att lita på mig själv, suddade ut det jag skrev och skrev något annat vilket i dett fall inte alls var smart eftersom det jag suddade ut visade sig vara det korrekta svaret - fuck my life gånger tusen. Blev två timmar film på historian då man endast satt och frös i det otroligt kalla rummet. Är inget stort fan av film men denna gick att titta på, om jag måste såklart vilket det var nu. Drog hem snabbt med pojken min i det otroligt kalla vädret, snackade o lite sådant då hans far och den övningskörande moa kom och hämtade honom någon timma senare. Jag lagade mig själv pannkakor och satte därefter igång med plugget direkt, prio ett blev tränings uppgiften på profilen, elva sidor lång blev den. Och nu sitter jag och håller på med prio nummer två vilket är spanskan, redovisning imorgon och är lagom lost, men det löser väl sig. Ska försöka hinna klart relativt fort så jag kan åtminstonde börja på naknaken (naturkunskapen) så jag har ett hum om det iallafall, sedan blir det sovning för min del, hade planerat på en tidig kväll ikväll, sisådär nattning vid tio tiden men det gick ju åthelvete med det. Imorgon väntas en massa kuligheter och dess raka motsats, läkarbesök, prov och ska iväg på kvällen med brudsen och såklart, min pojke. Säger tack och hej för mig, och eloge till dig som hade orken till att läsa. Hejsvejs,

Är man duktig så är man!

Super fint med blommor i ansiktet tycker vi här, nästa modet!
Anyway, sitter i skolans bibliotek och finslipar på min debatt artikel vi har som uppgift i svenska att skriva om hållbar utveckling. Om endast några minuter avslutar jag och nor vårat arbete för att vi tycker att vi förtjänar det och så går vi och tar lunch. Nästa lektion är matte då vi har prov, inte lika taggad som jag var innan. Men det ordnar sig! Sedan har våran samlärare och historielärare snackat lite så det blir en dubbel lektion idag på två timmar och då blir det film. Kommer somna, hatar nämligen att kolla på film.. hehe..

 


Livsmedelsverket

Sitter just nu på första lektionen vilket är naturkunskap, två glada tjejer brevid mig och allmänt taggad på dagen - kompis det går bra nuuu. Dock lite mindre tagg när jag tänker på att jag har matteprov idag.. Har intalat mig själv att jag inte ska bry mig om jag får ett underbetyg, utan ta det som det kommer och.. deala med det då. Ingen av mina hjärnalvor är fokuserade på det läraren säger, vilket är synd. Ska ge det ett försök iallafall, Hejsvejs,


Procentuella förändringar och jämförelser


Som jag skrev i inlägget innan skulle jag göra lite sidor i matteboken, men.. min hjärna ville det motsatta. Jag hann så långt som att öppna boken, fatta pennan och hann knappt kasta ett öga åt matteboken då jag insåg att jag verkligen inte orkade. Lyckades göra ett tal men sedan blev det hejdå till matte boken. Istället har jag fastnat vid tvn vid något knasigt program, chattat med min pojke och kollat runt på endel bloggar. Dock så börjar mina ögon ta och strejka nu, jag är trött, tröttare tröttast at the moment.. och med det sagt tackar jag för mig då jag ska lägga fram kläder tills imorgon och sedan bäddar jag ner mig själv i sängen och sover. Hejsvejs,

Snälla matte, kan du inte bli vuxen och lösa dina egna problem?

Det blir en dålig cambild idag pga att jag helt enkelt inte orkar dra fram systemkamern. Kom hem för cirka en timme sedan ifrån jobbet och även idag blev en lyckad dag. Man märker hur barnen utvecklas efter bara några gånger, urkul! Fick även passa på de mesta idag, plint, kullerbytta och även handstående. Pappsen kom och hämtade mig så snäll som han är så jag slapp ta bussen som jag förövrigt missade. Har inte hunnit mycket mer än att äta middag, packat upp skolväskan, svidat om till mys kledur (kläder dvs, men jag kallar det kledur) , fyllt på almenackan och sist men inte minst plockat fram matteboken. Morgonsdagens mission blir att ta itu och försöka få minst ett E på matteprovet. Pluggar endast någon halvtimme eller så, mer orkar jag faktiskt inte, är helt slut! Hejsvejs,


The scramble for africa


En lektion avklarad, four to go. Två innan lunch och två efter lunch och därmed är denna dag den jobbigaste dagen i veckan. Sitter just nu på min andra som är historia, föreläsning om de olika imperalismerna (stavning?) har vi fått denna och det är ganska så chill och bara sitta och lyssna. Planerna som smeds igår angående matteplugg blir av! Tack och lov. Hinner iallafall några minuter innan jag måste dra mig mot jobbet. Blir väl hemma vid sisådär sju tiden då jag sätter igång med de andra 6 uppgifterna som behöver göras, får se hur många jag hinner ikväll innan jag total deckar av trötthet. Hejsvejs,