Fredagsmys

Vi är nu inne på vår andra film, film nummer 1 var "Hang Over II" och nu har vi precis satt på "Finding Nemo", till det blev det naturgodis. Efter det här blir det troligtvis läggningsdags, är förbannad trött och har varit sedan jag slog upp ögonen. Att man aldrig kan sova en ordentlig natt och vakna upp och känna känslan att, inatt sov jag förjäkligt skönt. Väntar man på något gott väntar man aldrig för länge, inte sant? Godnatt på förhand!

American Take Away


Hallåhej! Blev en rätt kort skoldag idag som gick otroligt långsamt efter lunch till slutet. Blev för mig och calle att skynda oss hem till mig för att packa i ordning min väska då vi blev upphämtade strax efter att vi tagit steget innanför dörren. Blev american take away till middag idag, körde på en ceasar sallad den här gången också, men åh vad god den är! 
 
Hörs när jag känner för't , tune in later

Vakna och glada,

Godmorgon! Vaknade och gick upp precis när klockan ringde.. nästan haha. Lite segt blev det men ändå sitter vi här och det är 20 minuter kvar tills vi ska gå ner till bussen. Regnar ute och kunde väl inte vara lägligare då skoge man måste gå igenom för att komma till busshållsplatsen ifrån mig borde vara lagom geggig och blöt vid det här laget. Mindre bra och mindre kul. Idag är det en rätt kort skoldag, börjar 10.30 och slutar 15.45 med matte!
 
Tune in later,

Vi är bra konstiga vi,


Morsning korsing, blev inte en sån där jättelång promenad direkt men det var skönt att komma ut ett tag. Blev inte att träna nu ikväll då jag var alltför hungrig när jag kom hem ifrån skolans enda lektion så.. det blev inget. Skjuter upp det till morgondagen eller helgen helt enkelt. Nu blir det lite plugg för min del medans calle duschar, efter det blir det att läsa "flyga drake" och sedan tvtittande. Hörs,





Våffelmys!

Våfflor till middag och det kunde inte komma lägligare. Blivit lite dåligt med pannkakor och våfflor på sista tiden då jag förut åt det cirka 4 gånger i veckan - ja, hela fyra gånger i veckan! Till middag alla dagar dessutom. Nu ska jag och pussgurkan min dra oss ut och kasta sopor och sen gå en liten promenad. Kameran hänkar!
 
Tune in later,

En fin överraskning ifrån världens bästa


Hallå där! Calle kom strax efter 11 någon gång och hade med sig denna fina bukett rosor till mig, gulle♥
Nu har vi båda fått i oss nybakta scones och ska om en timma eller två dra oss in till stan. Kanske ta en tidigare buss och kolla runt lite på stan innan vi drar oss mot skolan och har 75 minuters media. 
 
Tune in later,

Vi hade i alla fall inte tur med vädret

Hej hopp! Min underbara calle får pryda detta inlägg. Och, tänkte bara förvarna att det kommer kanske bli en del bilder ifrån Teneriffa som får pryda inläggen då jag inte lagt upp speciellt många därifrån.
Men anyway anywhow, vaknade för inte alls länge sedan, somnade om en kvart och vaknade ja, nu. Sitter här och väljer mellan att gå ut och springa och köra lite styrka på det eller lämna det till ikväll och köra en mysdag (fram till skolans start dåra) nere vid soffan. Blir att gå ner och försöka göra mig någon typ av frukst då det lutar att göra scones.. men vem vet.
 
Tune in later,

Ny design, igen..

Visst är jag det, alltså, uttråkad alltså. Eftersom jag har den här rejäla sovmorgonen imorgon fanns det inte något som kunde dra mig i säng tidigt då jag inte riktigt måste stiga upp kring halv sju imorgon likt andra mornar. Suttit och redigerat lite med designen, allt är inte klart då headern ska bytas och sen är det lite småfix man ändå kanske inte märker av. Med den här designen blir bilder otroligt mycket mindre, men det ska väl gå det också antar jag. Det som var problematiskt med den förra bloggen var att på mindre datorer med mindre skärm även om man skulle gå in på min blogg via mobilen så behövde man scrolla en del då sidan var lite för stor. Så så är det.. nu ska jag öppna fönstret och vädra så kall och frisk luft kommer in och sedan ska jag hoppa i säng och kolla på tv. 
 
Tune in later,

Glad, Gladare, Gladast

Jobbade under vårterminen som gymnastikledare och har absolut inga planer på att sluta med det heller då jag nu under hösten ska bli huvudledare tillsammans med en kompis jag var ledare med förra terminen också. Sitter för tillfället inne och spanar runt lite på grupperna, hur fulla/tomma vissa är och lite sådant. Såg att vi nu är uppe i 3 av 4 grupper som är fulla och den sista är halvfull. Känns otroligt bra och gör mig bara ännu mer taggad!

När du slutar börjar vi

Idag gick skoldagen snabbbt! Spanska steg 4/ lunch/Atlet/Slut. Kort och skön dag. Blev att åka ner på stan för att möta upp calle, vi gick och handlade mellis och tog sedan bussen hem till mig. Han blev hämtad några timmar senare och här sitter jag nu. Borde läsa min svenska bok men känner att jag har allt för lite ork och lust till det för tillfället så jag ska göra det jag vill, kolla på tv och spela wordfeud mot främlingar,calle moa och william.
 
Har gått runt och fasat inför morgondagen redan i måndags då jag börjar halv nio och slutar halv fem, men icke.Sovmorgon står på schemat de tre första lektionerna vilket resulterade i att den här långa dagen jag fasat över inte längre finns och jag börjar inte förens när alla slutar, 15.15 och slutar 16.30. Ska inte klaga. Blir en kort och skön dag imorgon. Nu blir det som sagt wordfeud, godnatt!

FLYGA DRAKE

En bok på 352 sidor som har deadline och ska alltså vara utläst den 17e september. Mindre än en månad på oss.. yay..

PLUGGFIA

Hallå hej!
Sen dag i skolan som ändå slutade några minuter tidigt. Halvsex var vi hemma, hade köpt hem sallad som jag åt till middag innan resten av familjen, tog en dusch och satte sedan igång med pluggandet. Fick spanskan och svenska uppsatsen klar och ska läsa svenska boken "flyga drake" innan jag somnar. Nu blir det skype med världens bästa och efter det tv tittande och läsning. Hare,

PÅ TOPP

Hej hopp! 
 
Känner att den där hälsningsfrasen börjar bli lite allt för vanlig här på bloggen, men det är något som faller mig i smaken varje gång jag bloggar så det får vara så!
 
Skoldagen idag gick snabbt och det var få lektioner, lite blandade känslor på olika lektioner. Glad/Ledsen och arg/glad och nu är jag jätteglad! Fått en specialpedagog i matte på skolan och grupperna där jag och en kompis till mig kommer bli huvudledare i tillsammans i höst är i princip fulla redan nu! Och det är bara första dagen på anmälningsdagarna... 
Drog med Ida till stan efter skolan och fick med mig två tröjor, lite tjockare såhär till hösten. Lagade middag till mig själv, satte mig vid datorn och försökte spåna lite på mitt tal jag har i läxa till på torsdag. Lite väl "mycket" läxor för tillfället - men känner mig ovanligt lugn vilket känns bra. Nu blir det att ta ett sista tag i uppgiften i 5 minuter sen blir det ensam mamma söker på tv och efter det sova! Godnatt!

VAD ÄR DET SOM HÄNDER

Random bild ifrån arkivet, jag blundade, letade och valde. 
 
Sitter här och klurar lite på designen jag börjat med igår. Blir lite halv irriterad på blogg.se som har endel problem med alla dess koder som inte riktigt gör som de ska med mera. Så bloggen ser ut som den gör förtillfället och inget kan göras innan blogg.se fixar sitt!
 

LITE KRÅNGEL MED ALLT MÖJLIGT

Hej svejs!
Sitter här i skrivandes stund i knät på calle, med varsin skärm. Jag bloggar på och han kollar på man utd match på den andra. Sitter och försöker fixa ihop en liten halvny design på bloggen med utbyte av header färg med mera men det går väl lite sådär. Bilden är lite konstig och vill inte bli i den storlek jag skriver att den ska vara och lite sådant. Så.. headern ser för tillfället lite konstig ut men det kommer bli bättre såsmåning om!
 
Idag vaknade vi vid halv 10, gick upp och åt frukost. Musli och macka, två timmar senare blev det utgång i cobran med calles far och calle gick ut i trädgården för att hjälpa sin mor med att gräva. Hem kom vi med bilen efter mer än en timma. Nu sitter vi och väntar på att William och Moa ska skjutsa iväg calles och Moas föräldrar på fest här ute på vischan och att de ska komma med hämtmat. American takeaway blir det till middag!

ETT ÅR MED VÄRLDENS BÄSTA <3

Fin bild på en fin blomma jag fick för en månad sedan.
 
Det har blivit lite glest med bloggningen på sista tiden och ärligt talat så vet jag inte riktigt varför. Antar väl att skolan har dragit igång och det sätts mer fokus där än här (here we go again tänker ni) men så är det faktiskt. Anyway! Nu bloggar jag och det är bra. Så de få gångerna försöker jag göra bra.. haha skämt åt sido..
 
Idag vart det skola till kvart i fyra, en massa kärnämnen plus spanska så det  var väl en helt ok dag om man säger så. Efter det vart det hem till mig och jag och calle blev upphämtade strax efter fem av hans far och nu sitter vi här. Har precis gått ifrån middagsbordet som vi satt oss vid... strax efter sju någon gång och suttit tills nu. Kräft, grilladkyckling och potatisätning plus lite armbrytning har gjorts och nu sitter la familia i vardagsrummet med varsin filt allehopa och checkar film. Imorgon blir det att ta det lugnt och börja lite med plugget, om jag orkar det vill säga..
 
Påtal om rubriken så firar jag och calle faktiskt ett år idag, i ett helt år har vi hållt ihop. :)

+ + + +

Hej! Vanlig skoldag idag, visserligen var det skönt att börja på riktigt igen men lika skönt var det att lämna skolan. Halv 9 till halv 5 och endast fyra lektioner, en massa minus på håltimmarna skulle vi slutat vid halv fyra om inte tidigare.. suck. Nu sitter jag och är inne på min andra läxa, engelskan är gjort och spanskan ska göras. I helgen blir det att börja med spanskaläxa nummer 2 och svenska läxan. Lite fullt upp med läxor men nu slipper jag sitta och stirra i en vägg om kvällarna och har nu saker att göra (kommer ångra att jag skrev det där senare). Nu blir det fortsatt pluggning! Tog bara en lite blogg och kak paus. Adios!

BORTA BRA MEN HEMMA BÄST

Hej hopp! Landade lite tidigare än planerat nu i eftermiddags. Calles pappa vad på arlanda för att hämta upp oss, vi åkte hem till mig för att lämna av min familj och blev sedan hemskjutsade hem till calle där vi åt lax och kollade på någon halvtokig film med hans storebror, packade upp och hade en liten presentutdelning! Blev hemskjutsad strax efter sju och har sedan dess packat upp, duschat och ätit lite gott jag köpte med mig hem ifrån Teneriffa igår. 
 
För tillfället sitter jag och catchar upp lite på olika bloggar, smsar med finfint folk, skriver med lite sött folk på facebook och tar det allmänt lugnt. Efter att endast ha sovit tre timmar inatt så är jag lagom trött, är uppe på övervarv at the moment och känner hur jag egentligen borde ha gått och lagt mig för några timmar sedan. Imorgon är det första dagen i tvåan för min del och det ska väl bli... kul. Två lektioner varav en är profil, det ska börjas lugnt!

GÖR DITT EGNA NAGELLACK!

 
                                               
Du behöver:
Gammal/billig ögonskugga
Två ark papper, ett du gör en tratt med och det andra 
med att lägga den mosade ögonskuggan på.
En tandpetare
Genomskinligt nagellack
 
 
 
                                                                        Hur du gör:
1. Använd en kniv eller något och skrapa ögonskugga från behållaren (det går bra att använda billig/gammal ögonskugga) och lägg det på ett papper så ögonskuggan har en pudrig konsistens
 
2. Använd en flaska genomskinligt nagellack i och rulla pappret till en tratt och häll i ögonskuggan
(Kan vara bra att använda en flaska som inte är helt full)

3.Använd en tandpetare eller dylikt och rör om tills ögonskuggan har intagit flytande form

4. måla naglarna! :D

FÖRSTA DAGEN I TVÅAN - ÄR JAG STOR NU?

Idag är det första dagen i skolan, önskar att jag vore där fast ändå inte. Det är lite både och. Första dagen vi börjar tvåan idag och jag känner mig faktiskt stor idag, även fast jag är en 17årig tjej på 159cm så.. känner jag mig ovanligt stor. 
 
Aja, det jag menade med det här inlägget var iallafall att jag skulle berätta att jag saknar min klass, mina klasskompisar, skolan, miljön, lektionerna (ja tro det eller ej!) och ja.. hela grejen i sig att vakna tidigt, åka iväg på morgonen gå i skolan, plugga, bli smartare, fixa bra betyg osv. Taggad satan på terminen och jag känner att det kan bli något bra! Ska försöka med att klara IG prövningen jag har i matte den 22a när det blir min första dag i skolan. Yes, det ska klaras.

GOTT MED CHOKLAD

På Fridas tjejmiddag när hon fyllde år hade en kompis till mig vid namnet Lova. Det blev denna kreation ovan, vitchoklad och bärmousse med bär som garnering. Man kan såklart välja att endast ha bär som garnering och inte i moussen! Jag kommer tyvärr inte ihåg receptet i huvudet mer än vilka ingridienser det var med så jag sökte på internet och hittade ett recept som verkar likna de minnet jag har :)
 
Recept
100g vit choklad
2 äggvitor
4 dl vispgrädde
skal och saft av 1  lime

Vispa äggvitorna tills de är vita och fasta, vispa grädden "lagom hårt". Smält chokladen över vattenbad (var försiktig, vit choklad bränner väldigt lätt!) Rör samman choklad och grädde, blanda ner rivet skal från limen och pressan över saften. Vänd försiktig ner äggvitorna, rör ej hårt! Låt vila i kyl i någon timme innan servering. Smakar himmelskt med hallon, lovar!

BUSTROLLET ETT OCH BUSTROLLET TVÅ

Hola! Heldag vid poolen idag, lunch hemma och nu sitter vi i väntan på att pappsen ska iväg för att bestäla middag. Efter det blir det .. någonting, troligtvis blir det att gå till restaurangen här inom poolområden och beställa efterrätt och efter det sova. Man blir otroligt trött såhär mot kvällningen efter heldagar ute i värmen och solen. Idag hade vi kring 36+ här borta och hemma, enligt en bild på facebook hade ni spöregn.. Trist för er! ;)
Idag började ettorna på vår skola och på måndag är det tvåornas tur, alltså min och calles tur. Blir en dag missad skola och på onsdag blir vår första dag med endast två eller tre lektioner som det ser ut för tillfället! Låter som pappsen kommer gåendes med maten, adios!
 

UPDATE

Hej hopp! Idag är det bara sex dagar kvar tills vi åker tillbaka till "kalla" Sverige!
 
Idag blev det en 50/50 dag, några timmar på förmiddagen blev det att ligga på stranden, vi byggde flygplan av sand och solade. Eftermiddagen bestod av bus och lek i poolen då vi fått teodor, min lillebror, som var världens räddaste för vatten då man inte ens fick skvätta vatten i ansiktet på honom har vi fått till en nästintill fisk!
Mot kvällningen blev det pommes och typ hemmagjorda hamburgare och efter det blev det en liten spelkväll på två småkasinon här i närheten, lite bilspel, airhockey och något galet hästspel som mamma och emma testade. Efter det drog vi iväg och köpte två efterlängtade saker till mig i en butik vi kollat ut förut och sedan blev det hem. Nu sitter vi här och klockan är 23.52 (00.52 i Sverige) och ska snart gå och lägga oss. Jag är trött, calle är trött och sägarna är uppbäddade. Imorgon vankas det heldag vid poolen!

GOTT EFTERRÄTTS TIPS!

En enkel och god efterrätt! Man kan byta ut persikorna mot nektariner, bananer, jordgubbar eller annan frukt man gillar! Kan serveras med vaniljglass eller en limeyoghurt som ni ser på bilderna ovan. 
 
Recept: 
8 st persikor
3 dl grekisk yoghurt
2 tsk florsocker
1 tsk vaniljsocker
1 limefrukt (skal och saft)
 
Rör ner sockret i yoghurten och pressa i limesaften och riv ner skalet. Dela på persikorna och grilla dem på hög värme tills de fått fin färg och mjuknat. Servera med kall yoghurt.

VI HAR DET BRA HÄR I VÄRMEN

Hej hopp! Idag blev det stranden efter frukosten, jag och calle gick upp lite tidigare så vi har nästan precis klampat in här på hotellrummet och ska snart äta lunch! Calle är och köper pommes och själv ska jag äta de efterlängtade syltmackorna. mumma. Eftermiddagen kommer att spenderas vid poolen, alldeles för varmt att vara nere på stranden idag då det inte blåser eller går att stå på stranden - cuz it's all black and grey..
Bilderna är ifrån igår!

+ + + +

Hej ifrån värmen!
Idag blev det en 50/50 dag, halva dagen spenderades på stranden och halva vid poolen, först strand och efter det pool. Vid fem gick jag och calle in för att duscha och fixa i ordning oss, gick runt lite på hotellet och har även fixat plats på BBQ buffén ikväll!

UNDERSKATTAT SOM FAN

Började för inte alls länge sedan äta risifrutti och i måndags (förra måndagen) när jag och calle var på stan och hade gymmat - köpte jag mig det till lunch as I said then.. så kom jag på att att det är otroligt underskattat! Billigt, gott och värt de 10kr det kostar. Mums,

AT OUR APARTMENT

Skrev för ett tag sedan ett långt inlägg om vad vi gjort de senaste dagarna och idag men eftersom att internet krånglade när jag klickade på "spara inlägg" knappen så gick det bort!
 
Men idag har vi varit vid poolen hela dagen, jag och calle tog både lunch och frukost på hotellrestaurangen. Vi tänkte dra iväg vid tre och kolla lite i affärer men eftersom att det blev upp till 38grader efter tolv så gick den planen i krasch. Blev poolhäng the whole day! Nu har vi precis ätit middag och ska ut mot staden som vi skulle tidigare idag då värmen dragit ner lite. Här ovan är iallafall bilder på vårat hotellrum, eller.. inte hela men vardagsrummet/köket, de som fattas är två badrum, terassen och mamma och pappas rum.
 
Adios,

W A N T I E S

Under sommaren har H&M då inte mycket fint att erbjuda - enligt mig själv. Men till hösten och vintern är då de brukar dra igång och få in en massa massa finfina kläder :D
Allt ifrån jackor, underkläder, tröjor, koftor med mera. Kolla in vettja www.hm.se  , klicka på länken och kom direkt till deras online webbshop.

UPDATE IFRÅN VÄRMEN

Ja men typ såhär har våra två dagar hitills sett ut, bad på stranden, bad i poolen, solning och lite glassätning! Nu sitter jag ute på våran enorma altan som det kommer bild på sen. Pappa och calle har precis kommit ifrån affären då de varit och köpt mat, igår vart det pizza för resten av familjen och pasta carbonara för mig och calle från restaurangen här inom poolområdet. Våra planer för resten av dagen är inte många skulle jag tro, äta middag om ett tag då klockan faktiskt är en timma mer hemma i Sverige och en timma mindre här, så man börjar bli lite smått hungrig faktiskt! Efter det skulle jag tro att det blir att gå på "rock show", eftersom det är ett Sunwing Resort hotell vi är på så är det så att det arrangeras shower fem dagar kvar i veckan (tror jag).
Schampo och balsam är nu köpt och jag ska nog gå och duscha, adios!
 

FINA CITAT


VI HADE I ALLAFALL TUR MED VÄDRET

Skillnaden för tillfället, inte sådär värst stor om man kollar på klart.se men jag gick in på en spansk vädersida och de visade att det skulle vara 27 grader ända upp till hela 35 grader! Vi kommer bokstavligen bli grillade här borta.. haha skämt åt sido! :)
Vet inte riktigt vad klart.se har trott att det ska regna på Teneriffa? ÖH. Ett stort frågetecken är va jag är. Tror vi klarar oss rätt bra ifrån regn om jag ska säga det själv. Inte ett moln så långt ögat kan nå!

BLOGGAR JAG LÄSER PART II

Andra inlägget med bloggar jag läser. Här gäller det precis samma sak som igår, att om ni klickar på respektive bild så kommer ni till respektive blogg :)

SANNINGAR OM MIG

 
Jag är förjävla envis av mig, helt sjukt faktiskt
Jag har en beslutsånges, kan stå och välja glassmak i säkert en timma om jag skulle få..
Jag och min mamma har slagit vad om hur lång jag ska bli, men ingen minns om vad
När jag nyser skriker jag, har du inte tinnitus.. ja då får du det!
Jag har hellre calles t-shirtar på mig än mina egna
Jag blir brun otroligt lätt - utomlands
Jag kan gråta som en bebis, går inte riktigt att förklara men jag gör det med tungan och gommen (?)
 
 

SANNINGAR OM MIG

Min lillebror är allergisk, och då menar jag jätte allergisk - tar ett tag att räkna upp allt..
Folk säger att jag har flera stilar. Mer rockig, söt, stilig, street (dansen) och "vanlig"
Jag möblerar om när jag städar bara för att jag gillar den stora förändringen, det känns som det blir finare då
Calle är min första riktiga pojkvän, och vi firar nu den 24e augusti ett helt år tillsammans!
Jag är inget stort fan av att kolla på film
Jag börjar nu tvåan i gymnasiet - känner mig stor..
De flesa ungdomar längtar tills de får gå in på klubbar och dricka lagligt när de fyller 18, själv längtar jag till min 18års dag för att jag får beställa vad jag vill precis när jag vill via internet då (haha..)
Calle är 30cm längre än vad jag är 

VI LEVER, VI ÄR FRAMME!

Hej hopp! Nu är vi framme på hotellet, hunnit checka in, packat upp, bytt om och gått en sväng lite i området i jakt på lite vatten och lite smått och gott, bland annat supergoda kakor. Flygningen gick bra, sex timmar lång och vi landade precis då det var planerat! Nu sitter vi och har precis tagit upp bäddsoffan i vardagsrummet och det vankas lägglags. Även om vi är en timma innan här så har man inte riktigt ställt in sig än såhär efter bara några timmar på ön haha.. Så klockan är just nu 23.58 hemma hos er och här är den 22.58! :)
Godnatt!

BLOGGAR JAG LÄSER PART I

Gjort två olika inlägg med länkar och tips på bloggar, eller, tips och tips men dessa är de tre av ungefär sex stycken bloggar jag läser för tillfället! Klicka på bilderna för att komma till respektive blogg

HEJDÅ SVERIGE, HEJ SANTA CRUZ DE TENERIFE

Sitter just nu på flygplatsen, lämnat in våra bagage och gått igenom säkerhetskontrollen och sånt där man brukar göra. Vi sitter på ett café och har inte alls mycket för oss, taggad som jag är kan jag knappt sitta stilla så jag tror att det blir en vända eller två i taxfree butikerna här nära nu (planet går 14.55). Hör av mig när jag kommer fram så att ni vet att jag lever! 

I N S T A G R A M

Tjenixen! Nu har jag gjort som så att under veckan som gått har jag, när jag inte haft något annat att göra, suttit och gjort lite tidsinställda inlägg till det lite mer eller mindre bloggpausen som kommer att bli under dessa två veckor jag och calle drar iväg utomlads. Eftersom att inte bloggen kommer vara så otroligt uppdaterad så kommer jag hålla mig till instagram, eller, till calles instagram rent tekniskt då min mobil är lite för oldschool då man inte kan ha instagram på den (?). Lite för gammal HTC..  Jag heter: sarabirnbaum och calle heter charlessonesson, så följ oss! :D

0 DAGAR KVAR TILL TENERIFFA

Såhär ser det ut ifrån min vinkel just nu, datan i knät och ja.. tvn är numera på. Vaknade för kanske en kvart sedan på grund av att jag var täppt, igen. Hör hur mamma och pappa går omkring där nere och försöker fixa klart det sista innan avfärd. Jag försökte somna om men det var nästintill omöjligt så jag sket i det och ska väl snart lunka mig ner till nedervåningen för intag av frukost (oj vad konstigt det lät.. haha). Calle och hans far kommer vid elva tiden med caravellen skulle jag tro, snäll som calles pappa är skjutsar han oss till arlanda! Jag hör av mig igen innan vi drar :) Hej så länge!

LAST NIGHT IN MY OWN BED FOR 2WEEKS

Finfin bild ifrån midsommar på mig och kvinnan med de grönaste fingrarna jag vet!
 

Nä nu räcker det faktiskt med dator. Suttit lite för mycket vid datorn och tvn de senaste dagarna bara för att jag kan och inte kommer kunna under två veckor nu. Eller kan.. kan jag ju men att sitta vid datorn är faktiskt inte min prio number one när jag är utomlands och tv kanalerna där borta är inte riktigt lika som här hemma då det mesta är dubbat eller är på spanska såklart. Ska erkänna att jag har lite panik över matten också, har ju som sagt en IG prövning att göra när jag kommer tillbaka och man har väl alltid en mer eller mindre nervositet inom sig innan ett prov, har jag pluggat tillräckligt? har jag pluggat på rätt saker? med mera. Men det ska nog gå bra! Sitter och velar lite på om matteboken ska packas ner i handbagaget eller inte, men ska jag väl bestämma innan det är för sent I guess. 
 
Nu tackar jag för mig den här kvällen och det glädjer mig att jag kan säga, att idag är det den sista kvällen på två veckor jag kommer att spendera i Sverige. Två veckor jag kommer att spendera med min underbara familj, systers familj och min soulmate som även är min pojkvän.Längtar!

WIFI INGÅR!

Efter att calle dragit zappade jag runt lite på tv, gick ner och åt rester ifrån igår och sedan åkte jag med mamma iväg till apoteket och till gränby, vi letade bokstavligen runt i alla klädesaffärer i hopp om att hitta en långklänning till mammsen min.. men icke.. Vi återvände hem lagom till att spöregnet kom och nu sitter jag här. Trött, glad och täppt i näsan. Ska gå ner och ta lite glass om ett tag och sedan lägga mig i sängen och kolla runt på bloggar och zappa runt på tvn. Slappt men otroligt skönt!
 
 
Btw, eftersom att wifi ingår på hotellet så kanske det kommer upp ett inlägg eller två som publiceras i skrivandets stund! Har i och för sig gjort en massa tidsinställda inlägg men lite update om att jag lever då och då ska jag förhoppningsvis klara av :)

HOTELLET VI SKA BO PÅ

Har helt glömt bort att visa lite bilder på hotellet vi ska bo på, här kom det en hel del! Det här hotellet finns på Teneriffa, det är ett Sunwing Resort hotell och det är min familjs personliga favorit hotell. Underbart ställe, underbar ö och ett underbart hotell. Det enda som är minus är väl att sanden är grå, pågrund av att det är sand ifrån Teide (vulkanen) när den fick utbrott :)

HEMMA

Yes, hemma nu och fick inte med mig så mycket. Tandborste, navelsmycke och gratis marabou någon stod och delade ut. Tröjan var en utav de sakerna calleballe fick med sig hem och bara för att den var så jäkla snygg så fick den också följa med och pryda det här inlägget! 
 
Planerna för nu är att gå igenom resväskan och se att allt är med och packa lite till handbagaget. Om en tag drar calle iväg på match och då ska jag börja med min "spa kväll" jag pratade om igår.
 
Adios,

MOT STADEN

Calle kom nyss med bilen, övningskörde alltså. Vi ska nu dra oss ner mot bussen och kommer väl hem någon gång i eftermiddag!

+ + + +

En bild ifrån förra veckan när vi var ute och fiskade.
 

Vid nio slog jag upp mina ögon idag och sedan dess har vi ätit frukost och degat framför tvn. Calle har precis satt sig på moppen och ska hem och fixa sig då han efter det blir hit skjutsad igen. Planerna för dagen är att vi ska ner till stan och fixa det allra sista, växla pengar, köpa nya hörlurar till calle med mera. Senare ikväll drar calle iväg på match med seniorerna och jag ska köra på en traditionell "spa kväll" , måla naglarna, anisktsmask och lite sånt! 
 
Hör av mig innan jag drar, adios!

+ + + +

Sonessonarna var punktliga, kom vid två tiden som planerat och syster med familj någon timma efter det. Det blev paj med vaniljvisp som fika. Syster med familj stannade på middag och har precis satt sig i bilen påväg hemmåt då det ska packas. Idag har jag och calle packat klart, helt klart, och det enda som är kvar är nu tandborsten. Vi stuvade även om lite i packningen med all teodors mat och min ligger nu på 19,2 kg vilket känns betydligt säkrare än 20.3 kg. Jag och calle sitter nu i sängen och inväntar att en film på kanal tre ska börja och efter den filmen ska jag nog sova.. Efter att ha vaknat tre gånger nu tre nätter i rad pågrund av min täppta näsa så har nu mamma Ann-Chatrin (calles mamma) givit mig en dos med två olika nässprayer och jag hoppas på att sova normalt inatt! 
 
Adios,
 

REN VS. SMUTSIG

Har inte tagit mig upp ifrån sängen denna morgon, eller, jo tekniskt sätt så har jag väl det då mormor ringde på hemtelefonen och jag hade den vid örat, volymen är otroligt hög så vi ska höra när det ringer även på långt håll och jag bokstavligen studsade upp! Inte nog med det så kunde jag inte andas pga att min ena näsborre var igennäppt.. precis som klockan två och halv fem imorse.. (!)
 
Än så länge ser det ut att vara fint väder och tur är väl det! Idag är planerna att göra det där jag pratade om att jag skulle göra igår kväll.. nämligen städa. Torka hyllor, lampknappar , dörrar och lite sånt. Sen vid två kommer det fika besök, nämligen Sonesson's och någon timma efter det kommer syster med familj och hänger lite. Fullt hus? yes. 
 
Skulle tro att calle kommer villken minut som helst nästan, tror nämligen att han skulle ta moppen in lite (mycket) tidigare för att bara va, och där fick jag städhjälp! Hyllorna sitter lite för högt upp för att jag ens med stol ska kunna nå.. och har man en pojkvän som nästan är 190 lång så fixare sig.
 
Adios,

- - - -

Kvällen är kommen, jag ska snart gå ut för att hämta kläder som hängt på tork större del utav dagen men av någon anledning inte torkat. Efter det ska jag borsta håret och försöka få mitt hår att bli plattat! Inte sådär jätte lätt då man har omkring så många hårstrån som tre personer har tillsammans.. Kommer ta en evighet men eftersom att jag inte har något bättre för mig den här kvällen så får det bli så.. Du jag och Dupree på trean för den som inte har något bättre för sig, 
 
Godnatt

SÖT NECESSÄR

Här är den söta necessären jag pratade om tidigare! Ynka 30:- kostade den. Vi åt en fantastisk god middag, godaste kycklingen pappsen gjort på länge faktiskt. Nu ska jag försöka ta tag i lite småstädning som behövs göras. Imorgon kommer Sonesson's på fika vid tvåtiden och på måndag blir det iväg på stan för att fixa det allra sista inför resan så det finns i princip ingen tid för städning förutom idag. Blir att damma och dammsuga plus skura imorgon när jag vaknar! Inge vidare kul på tv ikväll men får väl ta det som finns antar jag, annars blir det film och "All about Steve" som har blivit lite av en tradition att kolla på när jag inte har något bättre för mig. Ska läsa lite i matteboken också då jag faktiskt ska lämna kvar den här hemma i Sverige när vi åker iväg. Så det gäller att ligga på innan dess!
 
Adios,

MIN VÄSKA HAR ÄTIT UPP SIG

Slängde ner min packning i panik imorse för att den skulle vägas så mamma och pappa kunde planera vem som ska ha vad av Teodors mat. Blev förvånad då den bara vägde 13 kg. Dagen gick, fick lite av teodors mat, kom på saker jag glömt och nu står jag med en övervikt, 20.3kg och den får endast väga 20kg. Yay.. Blir att tänka om lite då jag behöver ner med ett eller två klädesplagg till som för tillfället tvättas.
 
Sedan jag hörde av mig senast har jag inte gjort så speciellt mycket. Packat lite till och fixat till en kompis blogg lite, inget mästerverk direkt men det funkar. Ska snart dra upp matteboken och räkna lite, grillen ska tändas och det blir grillad kycklingfilé med potatishalvor at the Birnbaum's 

PAUS FRÅN PACKNINGEN

Efter en timmas packning tar jag nu lite paus, sätter mig ute, umgås och äter glass! 

PACKNING

Vaknade vid normaltid, åkte iväg med pappa och teodor till boländerna för att köpa det allra allra sista inför resan då jag inte orkar göra det någon annan gång. Lika bra att göra det idag så man har det klart och faktiskt kan packa klart i god tid! Fick med mig hem lite tuggimin, en deo, clerasi,tandkräm och en jättesöt necessär jag tänkte visa sen. Nu blir det på med musik och packa i lugn och ro som gäller, som jag väntat på det!

SNÖ OF SWEDEN

Det här är ett verkligen superfint armband jag fick ifrån calle förra sommaren, tredje gången vi träffades. De ni! Haha.. det var tänkt som en födelsedagspresent då jag fyllde år bara några dagar därpå. Älskar det ♥

FASTNADE LITE SÅDÄR PÅVÄGEN

Kvällen har inte varit mycket till att skriva om. Suttit vid datorn, kollat kläder, smycken, skor, bloggar med mera. När filmen kl. 22.00 började stängde jag precis ner datorn, emma ringde upp och hjälpte mig med ett mattetal jag suttit och klurat på ett bra tag och där fastnade vi. Efter mattetalet var löst och jag hade förstått allting så hips svips så var klockan strax över tolv. Va vi babblade på! Efter ett sånt härligt samtal kan jag nu stänga igen datorn, återigen och försöka sova. Mer taggad än innan på skolan och det känns som om det kommer bli ett fantastiskt år! Snyggingen Emma får pryda inlägget, 
 
Godnatt,

ENDAST FYRA DAGAR KVAR

Jag och världens bästa på bild.
 

Calle har precis satt sig på moppen påväg hem och jag kollar på det första som gick på när jag satte på tvn, systrar i jeans. Efter middagen idag fick jag ett sånt där litet ryck, satte mig nämligen på baksidan och täljde! Ja, jag täljde. Kvällen kommer inte bestå av mycket, sugen på något att äta sedan ska jag lägga mig i sängen och kolla på nått skoj som förhoppningsvis finns att kolla på. Morgondagen är ett stort frågetecken, men på söndag kommer sonessons hit på fika!
 
Om fyra dagar åker jag! Endast.. fyra.. jäkla dagar!

++++

Idag har det varit den segaste dagen på väldigt länge. Vi vaknade kring tolv, åt varsin scones ifrån igår, kollade på tv ett tag tills vi åkte iväg med mamma och teodor till banken och fixade det efterlängtade ID-kortet till mig. Inte för att jag kommer ha någon användning av det förens vi kommer hem ifrån utlandet men det känns bra att det finns där när jag väl kommer hem! Efter det åt vi lunch, glass och sedan kollade på lite mer tv. Calle blev panik ivägskjutsad till bälinge av mamma då han helt tappat bort tiden och nu har mamma och pappa dragit iväg på en springtur. Marinerat kött ligger i kylskåpet och jag ska sätta på mig träningskläder, hänga tvätten och sedan köra lite styrka på baksidan hade jag tänkt. Kör inte så mycket kondis idag då jag varit snuvig i några dagar, pulsen ska jag försöka hålla låg. Hör av mig senare!

NEW DESIGN

Kände för lite förnyelse. Rummet är städat, sängkläderna är bytta och ny header plus färgbyte är fixat. Jag sitter just nu och väntar på calle som ska komma hem om inte allt för länge, får dock inte tag på honom överhuvudtaget och börjar väl bli lite smått orolig. Men det ordnar sig nog! Jag ska om ett tag, ja, 20 minuter för att vara exakt, byta om till myskläder och hoppa i säng och kolla på en film som går på kanal 6 21.00, "Step Brothers". Har för mig att den är bra då den också fått 6,7 av 10 stjärnor på någon tv.nu. Inga som helst planer för morgondagen mer än att hela familjen minus mig sticker iväg och springer imorgon igen och sedan är det middagsgäster här. Adios!

PACKNINGSBORD CHECK


Jag och calle smygstartade faktiskt lite igår med att börja packa, eller.. packa och packa kan man väl inte säga. Mer att kolla ut vad jag kan tänkas ha med mig, vad som behövs tvättas, köpas in med mera. Gått runt lite i huset och sett att flera familjemedlemmar har börjat, likt mig, småpacka och min yngre bror är klar (?). Jag som skrev upp på en lapp för min egna skull, bara för att jag inte skulle börja packa tidigare.. att som tidigast skulle packa på söndag kväll.. och se hur det gick! Music ska på, ska byta sängkläder, dammsuga och fortsätta småpacka. Sedan blir det hemmagjord ceasarsallad till middag, adios!

MIN HAWAIIAN TROPIC SAMLING HITILLS

Var som sagt på gränby med mamma och teodor igår och fick med mig hem "after sun" och oljan bakom den ifrån cubus där de har extrapris på hawaiian tropic produkter, resten fick jag på födelsedagen för någon vecka sedan. Men åter till gränby. Jag gick först in på Åhléns där jag hade varit och kikat tidigare på priser, utbud osv, tror oljan kostade 185:- och "aftersunnen" kostade 95:-. Så jag gick runt lite i gränby och kollade om fler butiker hade samma produkter, svängde först in på cubus och där fick jag båda två för, hör och häpna, 159:-! 
Tror oljan gick på 85:- och "aftersunnen" på 74:- . Sicket kap..

BRUNCH

I väntan på att calle skulle komma fick jag den briljanta idéen, nämligen att baka scones! Så scones och persika skivor blev det till frukost-lunch. Så vi satte oss inne i vardagsrummet, åt varsin scones och degade framför tvn och nu har calle precis dragit iväg, han ska ner på stan för att klippa sig och sedan träning i bälinge. Själv har jag inga som helst planer för dagen, blir troligtvis att stanna hemma och ta det lugnt och kolla på de tv serierna som man vanligtvis brukar missa då man inte är hemma eller orkar ta sig tid att ligga och dega framför tvn.

TJEJKVÄLL

Godmorgon! Igår kom jag hem lite efter midnatt, bäddade direkt ner mig i sängen, såg ett avsnitt sex and the city, ett halvt avsnitt av jims värld och sen deckade jag. Ligger nu vaken, klockan halv elva fast jag kunnat sova längre! Men när man är täppt i näsan så vaknar man vare sig man vill eller inte några gånger om natten då man inte kan andas. Suck. Kvällen var jättetrevlig igår och vi åt otroligt god mat som kocken Lova stod för, förätt var det dipp med grönsaker och bål, till varmrätt blev det ungsgjord kyckling penslat med soja och rosmarin med potatishalvor och till efterrätt blev det gino med hallon kesella och vaniljglass! För de som inte vet vad gino är så är det en spansk (tror jag) efterrätt då man blandar en massa frukt, river på choklad och sen så får den stå inne i ugnen ett par minutrar och bli lite varm, mycket gott och det är verkligen något jag rekomenderar. 
 
Calle kommer om 30min med moppen och jag ska väl försöka ta mig upp och få lite frukost i magen innan det är dags för lunch - planerar nämligen vanlig lunchtid tillskillnad ifrån igår. Adios

++++

Av en smått bildbrist får rosen jag fick av calle häromdagen pryda inlägget!
 
Blev uppdragen imorse strax efter tio, fast jag vaknat vid fem då jag var i akutbehov av en nässpray eftersom jag absolut inte kunde andas med näsan, usch det var hemskt! Jag mamma och teodor drog iväg till boländerna och gränby, fick med mig två nagellack och två hawaiian tropic produkter. Efter det blev det en sväng till doktorn och sedan hem för att äta den efterlängtade lunchen som blev väldigt sen idag. Jag ska nu sätta mig och klura lite på vad jag ska ha på mig ikväll, efter det blir det bloggläsande, dusch och sedan måste jag göra i ordning mig :)