SKALA POTATIS C:

Det blev att gå runt på stan ett par timmar och drog sedan vidare till humc med sunnersta brudsen och hängde ett tag. Gick runt ett bra tag för att ens hitta någon liten gräsplätt kvar att sitta på, så mycket folk var det, usch! Blev upphämtad strax efter halv fyra tiden av Moa och William för att dra oss hemmåt hit, till landet ingenstans. Blev att sätta sig ute direkt och har inte hunnit med mer än det och skalat potatis. Det vankas fläskytterfilé och klyftpotatis, mumma.

VALBORGSMÄSSOAFTON

Ingen champanjefrukost för min del inte! Drog favorit frukosten dock minus smothien vi tyvärr inte hade bär nog till, suck. Har under denna morgon hunnit med att äta frukost, duscha, plocka ur diskmaskinen och fixat i ordning mig. Snart bär det iväg ner till stan med världens bästa pojke för att kolla läget. Antar att vi inte är ensamma på stan utan att hela uppsala befinner sig där. Sedan bär det iväg .. äh det tar vi då!

THE GOOD IN LIFE


Drog ut oss och satte oss idag också en stund på eftermiddagen på framsidan och drog oss mot baksidan för att agera åskådare till roligt trädgårdsarbete som utfördes av ett gäng sköna människor, dvs. calles mor och far. Kul vart det och det blev även den första lunchen ute, eller andra om man räknar med igår, men ändå! Blev inskjutsad i bra tajming då bussen kom redan 4 minuter efter jag blivit avsläppt och drog iväg med Rebellz och tränade en timma. Lite genomgång om en ny korr och nu är det ihop matchning av alla danser som gäller, sedan är det bara att repetera och repetera som gäller inför vårens våruppvisning i stora salen inne på UKK i maj.

Kom hem och möttes av finfint sällskap, min barndomskompis föräldrar som var på besök och det var mer än trevligt. Länge sedan man träffade dom! Fem år sedan om jag inte minns fel?. Aja, anyway anyhow, drog mig upp, åt lite Ben & Jerry's och nu sitter jag här som en död sill i sängen och väntar på bättre tider.. skoja, bättre tv program rättare sagt. Ska nog slänga igen datorn och försöka sussa tidigt ikväll.. men det blir aldrig som man planerar. Valborgs planer blir att.. ja det får vi se helt enkelt. Än så länge blir det stan med pojken min på förmiddagen, kanske drar vi oss mot forsränningen men det är väl lite smått hopplöst då jag inte kommer se något iallafall då jag är liteee kortare än va resten av Sverige eller snarare världens befolkning är. Aja, långt och kul inlägg idag. Yeye wow wow. Godnatt!

LETS GO WITH THE FLOW


Lunchade ute med resten av la familia sonesson på verandan - första gången för 2012! Riktigt skönt och gott, det blev resterna ifrån igår, mumma. Calles pappa är ute på vift men kommer väl antagligen hem snart för det vankas skjuts till mig där jag senare ska ta bussen in till dansträningen. En halvtimmes kortare träning idag, skönt skönt och bara korr, ännu skönare. Tär lite extra på hjärnan dock då man måste komma ihåg allt, men men!

BREAKFAST




Blev en riktig brakar frukost med äggmacka (såklart) både juice och oboy. Kunde nämligen inte välja så det fick bli lite av varje!  Nu sitter vi mätta och belåtna vid köksbordet och försöker komma på något att göra innan jag drar till mig och dansar.

IM UP


Vaknade för en dryga timma sedan och har bara legat i sängen och kollat på tv sedan dess. Jag blev kvar här inatt också men drar mig hemmåt senare på eftermiddagen då jag har dans träning med Rebellz. Calle gick precis för att göra i ordning frukost och jag tror att jag hänkar!

WHATS FOR DINNER TONIGHT?


Åh som jag längtat! En timme senare satt jag då vid matbordet och mumsade i mig det som är på bilden ovan. Oerhört gott och är otroligt mätt at the moment. Har suttit och kollat lite bloggdesigner, folksbloggar och redigerat ett x antal bilder jag tagit under dagen. Otroligt kul att äga en systemkamera när det är så fint väder som det var idag. Gillas starkt!  Enligt klart.se ska det dock inte bli lika fint väder imorgon utan 2 grader kallare, 12+ och en massa moln.. suck..

WENT TO THE LAKE






Moa och calles pappa drog iväg för att övningsköra och jag och de tre musketörerna drog ner till sjön här i närheten och gick runt och tog lite bilder och sånt där. Sitter nu i väntan på att calles pappa peter ska komma hem och börja grillningen av kycklingen.. åh..


SVAR PÅ TAL


Svar: Påslakanen är köpta på en affär här i Uppsala som heter "Household" och de kostade bara 49kr!

MY DAY IN PICS




Ungefär såhär har min dag sett ut i stort sätt, vi satt oss ute direkt efter frukost och har suttit här sedan dess. Tog oss friheten och åt ute på en filt där vi sitter och det var mer än härligt. För tillfället är hela familjen sonesson ute och fixar och donar med trädgården och det tvättas bilar. Viljam är för att hämta Moa och jag tror att det vankas familjemiddag åter igen. Grillad kyckling står på schemat och det ska bli så gott så!

LÖRDAG


Jag vaknade vid åtta och väckte calle ungefär en timme senare. Två hungriga själar drog upp för att äta frukost och det stod äggmacka på menyn. Får nämligen inte äta ägg hemma då vi absolut inte får ha det i huset för att min yngre bror är jätte allergisk. Så varje gång jag är här ser jag till att äta en del ägg! För tillfället sitter och checkar "Dance your ass off" som går på tv tre, ingen aning om vad dagen kommer bjuda på men antar att det kommer visa sig. Hörs!

NATTI NATT

Suttit vid middags bordet sedan åtta och har precis gått där ifrån, vi lyckades spela in halva big brother och sitter just nu och kollar på det. Är otroligt trött så att jag tror att jag däckar om någon minut eller två. Godnatt och ha en fortsatt trevlig fredag!

OH SUNNY DAY

Skoldagen gick som på räls och det flöt på något otroligt, roliga klasskamrater och rolig lärare som passade på att prata lite om sitt förflutna angående valborg men även visade lite aikido moves, att vi fick håltimme på svenskan som var sista lektionen gjorde dagen bara bättre då jag slutade redan vid kvart i två. Calle väntade kvar på mig och vi begav oss hemmåt till mig för att packa där vi sedan två timmar senare blev upphämtade av calles far. Sitter för tillfället ute i landet ingenstans och checkar criminal minds med la people Moa, William och Calle och själv försöker jag så samuppsatsen klargjord!

Let's go with the flow


Suttit med den förjävla skitsammen i snart två timmar och har väl för mesta dels skrivit en massa då jag sedan trott att det jag skrivit varit för dåligt då jag genast raderat hela skiten, och så har proceduren varit om och om igen. Snackade med calle i tele för en liten kort peppning då vi båda sitter och skriver den här skiten. Mobilen börjar balla ur ännu mer då jag anar att microfonen börjar sluta fungera.. men vi får se hur det blir med det. Skulle ju vara bra att kunna prata med folk. Nu blir det att försöka fixa detta någorlunda tills ikväll, helst innan bb börjar då jag skulle vilja sätta mig med min ben and jerry och äta den utan att behöva skriva samtidigt. Håller tummarna.. hörs!

BEN & JERRY's


Nationella prov imorse, skrivdelen i svenska och det gick väl sisådär. Säker på ett starkt E men inte mer inte. Satt inte de tre timmarna som egentligen skulle vara tillägnat till NP så det blev ett par håltimmar där innan jag hade två lektioner varav en framflyttad och där med slutade jag halv tre. Drog mig till stan och fick med mig glassen ovan hem och sitter här nu och försöker få sammen klargjord innan klockan blir allt för sent. Och.. jag ska väl fortsätta med det antar jag. Hörs!

LIKA SOM BÄR

Liten liknelse mellan en tidningsmänniska och min pojkvän. Hämtade posten och trodde calle var med i tidningen, men icke.

Äntligen hemma efter en otroligt lång, jobbig men händelserik och rolig dag. Var i skolan för en lektion på förmiddagen och stack sedan iväg till DC för att möta upp tre girls ur Rebellz och vi tillsammans drog oss mot UKK. Efter många om och men fick vi ett rum där vi kunde byta om till dessa otroligt snygga kroppsstrumpor. Var ute och vandrade runt om i hela konsterthuset och gick runt i dessa dräkter och det var oerhört roligt. Många olika reaktioner då vissa blev rädda, illa till mods och glada. Tillbaka till skolan efter det för en lektion till och sedan åkte jag till jobbet för avslutning med alla barn och det var lite smått tråkigt att behöva lämna dom.. men förhoppningsvis ser man dom igen i höst!
Har precis fått i mig middag och planerna för kvällen är att checka in sammen, imorgon blir det råplugg och finslip på den som gäller men nu ska jag bara ta det lugnt. Calle drog hem ifrån skolan idag pga en förjävla förkyldning och ont i halsen han råkat få och nu börjar jag känna lite i halsen.. bläää..

AVSLUTNING @ WORK


Avslutning med jobbet idag vilket är lite lättande, men även otroligt tråkigt. Kommer inte längre denna termin ha några barn på onsdagskvällarna som piggar upp mig om jag haft en jobbig dag i skolan - vilken barnen alltid gör då de är på bra humör, always. Men även skönt då jag kommer kunna lägga ner dessa timmar på oklart skolarbete, om jag nu har något. Ska iväg så tidigt som möjligt till gymnastiksalen för att sätta mig med de andra 4 ledarna och skriva under cirkus 79 diplom, håller tummarna på att vi hinner på en timma. Annars blir det knepigt.. Hörs ikväll när jag kommer hem ifrån avslutninen med gymnasterna!

THE GIFT





Detta var det jag fick av calle igår, på vår 8-månaders dag. Skulle säga att det är en tavla,  och på en otroligt söt text. Det är inte två olika utan en enda lång med bild nummer 1 som top och bild nummer 2 som botten.

NATTI NATT


En lite smått söt bild för att visa hur mycket det skiljer mig och calle rent längdmässigt, lite mer än 25 cm är det nog! En bra bit dvs.

Drar mig sakta men säkert mot sängen nu för att checka in dagens avsnitt av bb på tvn som börjar 30 minuter,  däckar förhoppningsvis efter elva någon gång. Behöver sömnen, imorgon väntar en händelserik dag och känner att jag vill vara på topp. Har även helt glömt bort att visa det jag fick ifrån calle idag men det får bli imorgon när dagsljuset förhoppningsvis är här med sällskap av det som heter skolsken. Godnatt ♥

Måste även passa på att tacka pappa peter! Calles pappa alltså, då han har varit jiete snel o fixat en internet grejsimojs till oss så vi slipper fajtas om internet och kan nu sitta på toaletten och surfa om jag så skulle vilja, haha skämt åt sido. Tack till honom c:

ROSA KROPPSSTRUMPA


Bilden såg lite smått hemsk och brutal ut utan pixeleringen så den finns vara kvar på denna bild också! Dock var det inte meningen men eftersom det där var 2 strl större än vad jag egentligen ska ha på mig så blir det lite veck här och där, vissa större än andra och det ser helt enkelt väldigt brutalt och väldigt dåligt ut. Men som ni kanske ser är det faktiskt en kroppsstrumpa, baby-rosa närmare bestämt. Stagekläder jag absolut inte är van att dansa med över huvudtaget men det blir nog bra!

NÄSTA GIGG


Nästa gigg imorgon och ska iväg på skoltid faktiskt, tyvärr säger vissa och även jag i detta fall då jag skulle behöva befinna mig i skolan. Men det är saker jag kan catcha upp med, faktiskt. Detta gigg är det jag och tre andra i min dansgrupp Rebellz som ska på oh vi ska faktiskt befinna oss här i uppsala, närmare bestämt inne på UKK mitt i stan. Kulkul!

ÄR SOMMAREN KOMMEN?

Jo men visst är det så! Tror att hela facebook snart uppdaterat tusen gånger om att det faktiskt blir sol på valborg, 19+ och strålande sol efter två fram tills att solen går ner då. Men vädret kan ändras men man kan inte mycket mer än att hålla tummarna. Vädret för denna vecka ser inte så pjåkigt ut. Taggad på att sommarn snart är kommen!

EIGHT MONTHS DAY C:









Blev klar en timme tidigare och var hemma redan vid elva idag, svenska nationella gick super och är otroligt nöjd. Vi åkte hem till mig och gjorde en satsar lunch som bestod av bild nummer ett då det var kyckling gryta, couse couse och wook grönsaker. Vi har även hunnit med att göra hemmagjorda glassar, smoothie, två kladdkakor varav en blev inte riktigt en kladdkaka utan mer utav en stenkaka. Försök nummer två står för tillfället i ugnen och håller tummarna på ett bättre resultat!

Åtta månader ♥


Idag, för åtta hela månader sedan blev jag och världens bästa tillsammans c:

PJESSENT


Kom på igår kväll när jag skulle gå och lägga mig att jag helt glömde bort att slå in en sak, eller tekniskt sätt två saker. Klockan nio får ni veta till vem och till varför! Så kika in då ni.

För tillfället sitter jag och skriver prov @ the moment och som ni kanske förstår är detta ett tidsinställt inlägg. Mer skriver jag när jag kommer hem!

REDO FÖR PROV





Redo för nationella som börjar om en timma, bunkrat ihop med tre pennor, sudd och lillebrorsans pennvässare jag fick låna endast om jag lovade att inte repa den, det löftet ska jag nog kunna hålla! Jag har ätit frukost och är helt klar fixad och sitter för tillfället och väntar på calle och hans far som kommer och hämtar upp mig om cirkus 10minuter/ en kvart. Provet håller på i två timmar och efter det slutar vi, närmare bestämt 10.30 vilket är skönt. Blir hem och göra satsar lunch och plugga lite, kanske träna om jag orkar. Ska också nämna krya på dig till Idispidis som är för sjuk för att göra provet idag :c
Nu blir det håruppsättning och skopåtagning!

KVÄLLS SNACKS




Mycket riktigt, sagt och gjort så satte jag mig faktiskt och pluggade. Var lite motigt i början men det försvann snabbt vilket var skönt då det flöt på något otroligt bra. En och en halv sida skriven och typ lika mycket kvar. Tre dagar på mig och det känns bättre nu än va det gjorde innan vilket är otroligt skönt. Gjorde iordning glass och frukt i tid till att Den starka resan med Morgan och Ola-Conny började och är fortfarande super mätt. Ska spara lite länkar och sedan dra mig mot sängen och äntligen få hoppa ner i den nybäddade sängen. Imorgon blir det en kort dag då jag slutar redan 11.30 för att vi ettor har del 1 i svenska nationella imorgon och jag kunde nog inte vara mer otaggad än va jag är nu. Imorgon är en bra dag, more about that tomorrow. Godnatt!

PRIVATE PRACTICE


Kanske inte så mycket förändring på bilden i inlägget under men det känns som en större skillnad än vad det egentligen kanske är. Rent och fräscht rum, skurat, dammat och dammsugit, samt bytt sängkläder som jag bara längtar tills att få krypa ner i. Tänkte sätta mig och försöka få lite sam gjort tills det är dags för inlämning, ja, så får det bli!

STÄDNING PÅ G


Skippade den planerade träningen och skjuter upp den till imorgon istället, gjorde mig en god middag som bestod av kycklinggryta och couscous (?), mumma! Ska sätta igång med att städa rummet då det inte var något jag prioriterade i helgen. Dammigt, smutsigt och äckligt - uäk, sängkläderna ska även bytas och känslan ikväll då man kryper ner i nybäddat är obytbar, åh!

RED LIPS


Körde på röda läppar idag, lite jobbigt när man har en pojkvän man vill pussa på men det får gå! Sitter på näst sista lektionen som är samhällskunskap och sitter i ett litet grupprum med noris och skriver lite på min uppsats som ska in på fredag. Efter skolan blir det en sväng till stan och sedan hemmåt för att plugga och träna. Kanske blir en bra måndag trots allt!

NEWS FROM SKO.en

För er som inte förstod rubriken så är det nyheter ifrån skopunkten ni ser ovan, deras kvalité måste nog vara de sämsta någonsin men man får väl vad man betalar som man brukar säga. Ett par ballerina för 99:- är inte så mycket och du kan då passa på att köpa två för att vara på den säkra sidan! Och dom kör ju med de som dom alltid kör med, köp två och få halva priset på ena eller köp 3 och få ett par gratis. Två av dessa är jag lite smått sugen på att införskaffa när mitt cashflow kommer som sagt. Gotta love it!

Godnatt!

Ska dra mig mot sängen och sova hade jag tänkt, tänkte det för 30 minuter sedan också men det blev aldrig av. Får se om det går bättre denna gång istället! Vädring av rummet - CHECK. Vädring av täcket - CHECK, smuffsa till kuddarna - next. Godnatt!

Gladerligen var Hulda den som åkte ut ur BB också, tackar folket för det!

FavoRITER IFRÅN h&m

I brist på saker att göra drog jag en runda online shopping och fick syn på en massa fint av nyheterna inne på hm's hemsida. De har otroligt fula vår, höst och vinterkläder, men när det gäller sommarkläderna så måste jag nog säga att de överträffar sig själva då det mesta av nyheterna redan nu är slutsålt, suck.. Dessa är bara några utav de godingarna jag skulle vilja placera i min garderob!

A CLOCKWORK ORANGE

Hemma rätt tidigt då jag stack hem ifrån dansen, mådde verkligen inte bra. Brist på det mesta under dagen och 1000 skrikiga ungar och svårt och andas i A hallen då det var fullproppat, ingen stol var ledig. Men iallafall, dagen gick iallafall bra bortsett från det och alla barn var oerhört duktiga.  Suttit och kollat lite stage kläder till kommande våruppvisning för mig själv som är på UKK och vill inte avslöja något mer än så. Filmtema på dansen och DC Rebellz kör på " A Clock Work Orange". Ska kolla klart på big brother och sedan stänga igen datorn, håller tummarna på att Hulda är den som åker ut ikväll, fy vilken kvinna alltså.

VÅRUPPVISNING

Halv shaskig bild vilket beror på att orken på att ens sätta på systemkameran inte fanns. Men nu drar jag iväg till en heldag på fyrishov och kommer hem efter dansen vid åtta någon gång. Jag är på oerhört bra humör och ska försöka smitta av mig till barnen, vilket inte kommer behövas eftersom de älskar att stå i rampljuset och visa upp va de kan så kanske de smittar av sig lite lycka till mig istället. Lyckliga jag ska nu springa ut till bilen, det vankas skjuts. Hörs!


Regn.. regn.. & mer regn..

Vaknade upp till detta, regn och ännu mer regn. Men vad kunde jag förvänta mig bara efter en dag egentligen? Aja, vaknade för en timma sedan och har varit igång sedan dess, varit och letat kläder till gymnastiken, UF overallen var på språng men är nu funnen, även vit tröja och vita strumpor är på. Måste även ha med mig kläder till dansen ikväll eftersom att jag anser att det är oerhört onödigt att åka hem bara när det handlar om en timma eller två då jag bara hinner hem och sedan tillbaka. Har nästan allt fixat och vid halv tolv blir jag utskjutsad till fyrishov och jobbar. Längtar!

ORDSPRÅK


Fick spanskan gjord tillslut och har börjat kikat runt lite på olika sidor för att läsa in mig mer på ämnet i sig för att lättare kunna skriva uppsatsen. Det blir måndagens projekt det! För att imorgon blir dagen fullspäckad då jag drar in vid tolv tiden till fyrishov för våruppvisning med jobbet, och småbarnen som ska visa deras föräldrar va de kan! Super sött och de är så taggade så. Blir klar med det vid fyra tiden då jag faktiskt ar fyra hela grupper som ska in på golvet vid olika tillfällen. Sen efter det blir det dansträning och kanske publish av vår dansblogg med bilder och kanske någon video. Who knows? Tackar för mig och stänger faktiskt ner datorn redan nu i hopp om att somna tidigare än vanligt. Godnatt!

PLUGGNING på G


Hade sju lager med kläder på mig, och det var ett mycket bra beslut, tårna blev sönderfrusna tyvärr men men, sånt man får stå ut med. Bälinge förlorade tyvärr, 5-3 men bra kämpat ändå. Blev upphämtad strax före två och drog ut på landet till min moster för att fira henne och har ungefär precis kommit hem därifrån. Bytte om till myskläder och sitter för tillfället och ska försöka få lite plugg gjort, spanska uppsats på bara 100 ord tack gode gud och sedan en sam uppsats som ska vara max på 3 sidor.. lite värre de. Den ska in på fredag men lika bra att börja nu om jag skulle få förhinder någon gång i veckan. Ska även försöka planera lite inför morgondagen!

DRAR MIG UT I KYLAN


Bild ifrån ett inlägg tidigare denna vecka men ska ut och kolla på fotboll igen, dock själv denna gång med det blir nog bra ändå. Drar sedan iväg till min moster och firar henne med familjen och lite släkt om matchen hinner sluta. Annars blir det hem direkt efter för att plugga gärnet, här ska vi satsa på skolan! Bussen går om 10 minuter och jag borde rappa på, mycket kläder på är det som gäller, vill inte frysa som förra gången.. hörs!

l stands för love


Vaknade precis, sovit sedan klockan sex och kan inte säga att jag har blivit mycket piggar av det. Drog hem innan sista lektionen då jag inte mådde någe bra och kan inte säga attt jag mår mycket bättre nu vilket suger endel. Ingen aptit, hängig och alltmänt trött. Ska bädda ner mig i sängen igen för att fortsätta mysa och hoppas på att somna så snart som möjligt då jag vill vakna upp och må prima Hoppas hoppas..

Hell on wheals


Bild på mig och fina Kristin

Ungefär halva dagen avklarad och vill gärna spendera natten här då det inte lockar att gå ut även om det var för många miljoner. Om 20 minuter är det spanska och sedan två lektioner efter det, får reda på provresultatet på spanskan och håller tummarna på ett E. Efter skolan drar jag iväg och lämnar ännu ett CV och sen hemgång direkt. Lite smått sugen på att beställa hem kinamat men vi får se hur plånkan ser ut. Inga planer för kvällen och det känns otroligt skönt, måste dock försöka städa rummet men det är en annan femma. Nästa, spanska!

VÄDERPROGNOSER


Bilderna visar väderprognosen för de närmsta dygnen framöver och jag kan ju inte direkt säga att jag blir så glad över att det ska regna hela sex dagar frammåt, även fast jag personligen älskar regn så får det gärna vara sol och inga moln på himlen.

Har inte fått så mycket gjort nu under det närmsta timmarna mer än att ha duschat och ringt och grattat min moster som fyller år idag. Sitter för tillfället och är lite smått sugen på att äta ben & jerry och det blir nog planerna för resten av kvällen, det och kolla big brother. Godnatt!

IDROTTSLEKTION À LA S11D



En sovmorgon till 12.40 satt fint denna morgon, kunde dock ha varit bättre om man bara hade en eller ingen lektion istället för tre, men det gick rätt snabbt iallafall. Matte, historia och sen sist men inte sam och sedan slut. Drog då ner till stan med calle och lämnade in ett CV och stack sedan hem och gjorde mat. Han har precis blivit upphämtad och jag ska faktiskt sätta mig och göra några mattetal, tro det eller ej så är det faktiskt rent frivilligt! Ska ta tillvara på chansen och göra det när jag ändå har lust. Inga planer för denna kväll vilket är otroligt skönt, slappkväll med ben & jerry's jag och calle lyckades få med oss hem ifrån stan. Mumma!

FOTBOLLSMATCH




Hemkommen ifrån en lång men ändå snabb dag, vissa lektioner tog sin tid då intresset inte fanns kvar att ge och vissa lektioner som fick tiden att gå. Idrottslektionen idag var nog den bästa hitills jag någonsin haft och den var otroligt rolig. Mer sånt tack! Blev jobbet senare och efter det drog jag med lite folk ner till ekeby och kollade på fotbollsmatch, uif - bälinge och uif vann med 3-2. Inge vidare snygga mål då de var ren tur och inte av skicklighet, men det är sånt som händer. Fått i mig middag och kom just på att jag faktiskt har en förjävla lång sovmorgon imorgon, börjar nämligen 12.40 och har bara tre lektioner. Älska. Nu blir det big brother tittande och sedan något annat skojs, men säger godnatt och tackar för mig, datorn ska packas ner i skolväskan. Imorgon ser det lovande ut på vädersfronten 10+ och sol. Godnatt!

SOLSKEN, STANNA


Sol och lagom med värme, inte så att jag klagar direkt. Men det kunde varit varmare och hoppas på det under dagen. Hade matteprov för cirkus en kvart sedan och det gick faktiskt över förväntan! Men riktigt så bra gick det nog inte. Tror mer på att jag inte vill inse att jag kanske fick F.  Men men, nu väntas två lektioner innan lunch och det vankas 10 kamp på idrotten efter lunch, engelska och då blir det svenska nationella då jag endast ska sitta och lyssna, skönt att ha mitt gjort! Efter skolan ska jag dra iväg och pröva en kroppsstrumpa för okänd aktivitet - kommer berätta mer om det sedan. La mig igår med en förjävla träningsvärk, jag hade tur och vaknade upp med mindre vilket var otroligt skönt!

NATTI NATT


Drar mig emot sängen och ska bädda ner mig själv och tagga lite inför matteprovet jag har imorgon morgon. Kommer få ett stort fet F men men, värt att försöka iallafall! Imorgon blir en lång dag och jag behöver min skönhetssömn. Godnatt!

VI ÄR KONSTIGA


Måste bara påpeka att detta med inga planer inför kvällen är nog något jag ska fortsätta med. Jobba på med läxor och sådant som kan tänkas behövas göras (många s på slutet här alltså!) ska göras på eftermiddagarna då jag kommer hem har jag bestämt. Men det är faktiskt lite smått mysigt att sitta i sängen med datorn och segplugga emellanåt så det är ingenting som försvinner för evigt inte! Sitter och finslipar lite smått på mitt CV och det kan komma väl till pass snart, har lite planer på G nämligen..

BRA & GOTT HÄNG




Bra häng och gott käk vart det denna eftermiddag. Hade sedan tidigare en pizza i frysen vi drog fram då jag åt lite dåligt med lunch och efter gymmet blev jag vrålhungrig. Slank även ner nästan hela kladdkakan i både min och calles magar och vi är mer än mätta för tillfället, bilden är ifrån kladdkakan hur den var innan vi huggit in, just so you guys know.  Gymmet blev bra och har inte varit med om att jag skakat så mycket när jag gått ner ifrån stentrappan för att ta mig ut ifrån gymmet. Men anyway anyhow, sitter för tillfället i sängen i myskläder och har absolut inga planer för kvällen. Otroligt skönt!

I've tried it

Äckligt nog så har jag faktiskt prövat det, och gladerligen fungerade det. Man måste dock vara noga med att tvåla in sig efter att man sköljt av geggan eller vad jag nu ska kalla den så det inte finns olja kvar som kan ruttna, plus att oljan i sig luktar inte speciellt gott. För de som inte såg mitt inlägg förut om detta så är det olivolja och socker blandat som fungerar som en mjukgörande peeling. Try it!

S T R I P E S

Blir en sån här crapy cambild såhär på morgonkvisten. Ställde klockan redan på kvart över sex imorse och stegade upp inte länge efter det, väldigt motigt men väl behövligt. Blev klar med allt klockan sju och har spenderat all min tid sedan dess till att plugga in lite till spanska. Plugga flitigt är inte så dumt faktiskt! Förhoppningsvis kommer mödan vara värd och jag klarar förhoppningvis provet idag. Blir inte en full skoldag idag då jag på svenskan endast ska sitta och lyssna på de andra som talar likt som jag gjorde under gårdagen och sedan blir det gym, slutar vid två och ska hem på direkten med pojken min och försöka få lite matte gjort. Plikten kallar, datorn måste stängas ner. Hörs!

KOMPLETTERIng HIT & DIT


Löpar rundan gick över förväntan och min kondis var inte så dålig som jag trodde, eller inbillade mig att den var så jag sprang på ett tag. Möttes av calle och hans far på vägen och bestämde mig för att vända och köra lite styrka i uppförsbacken vilket var pain in the as, så det kommer definitivt kännas imorgon. Det blev ingen större pluggning efter jag tränat utan drog på mig myskläder, åt och satte mig och designade en blogg till mitt dans crew, lite likt denna men lite färger ändrade och headern är såklart utbytt. Kommer länka till den här när den är färdiggjord så ni kan se våra dansfilmer. Hur bra är inte det? Men anyway, fått i mig en halv ben and jerry och jag är mätt som en plätt, ska försöka rulla vidare till byrån och rulla tillbaka med spanskaboken och den ska få joina mig denna kväll. Har fått lite kompletteringar för endel arbeten och prov inskickade nu och det känns som om en börda är borta ifrån mina axlar. Måste även slänga ur mig det att jag hade ju svenska nationella talet idag och det gick förjävla bra, därav mitt lyckliga och braiga humör. Godnatt!

LÖPARRUNDA PÅ G


Kom hem vid fyra och har suttit och pluggat lite spanska sedan dess, gjort lite själv diagnoser och jag börjar bli på godväg till provet imorgon som för övrigt är ett omprov för att det var 4 eller fem i hela spanska klassen som klarade provet och resten fick IG, stabilt. Men aja, nu känns det bättre än innan så jag får väl hoppas på några poäng mer än förra gången. Ska bege mig ut och börja träna upp kondisen lite för att sedan ta en efterlängtad dusch och sätta igång med lite matteplugg. Jag är på ett sånt otroligt bra humör idag, super härligt verkligen. Hörs!

GOD MORGON VÄRLDEN


Vaknade upp till skolsken som ni ser på bilden och det måste nog vara den bästa känslan att vakna av, speciellt nu när vi inte haft så mycket sol på sista tiden här i Sverige. Har precis käkat en förjävla god frukost och har hunnit kollat igenom mitt svenska nationella tal några gånger och det känns oerhört bra om det! Skön känsla även där. Vi gjorde ny korr igår med dans crewet och vi ska dansa till dubstep, älska låten.. åh. Stolt över att jag faktiskt hann med relativt bra i den då den faktiskt går nästan i 220 km/h haha.. skämt åt sido, nu väntar en spanska lektion halv tolv och jag ska börja fixa klart mig. Hörs!

GOTLÄNDSKA RAUKAR

Smått härlig bild ifrån ett raukställe på gotland ifrån förra sommarens klassresa med 9A.

Dansen gick bra och har fått reda på att vi har 3 otroligt roliga gigg på gång. En ny korr är utlärd som även  är vårshows dansen och jag har goda aningar angående det. Ska bli otroligt kul faktiskt Imorgon väntar en ny dag och en ny skolvecka och jag kunde inte vara mer taggad känns det som, detta med svenska nationella talet kastade jag åt sidan och började på ett helt nytt jag faktiskt skrev på, tro det eller ej, endast 15 minuter. Tack min kära pojkvän för bra inspiration. Du är guld värd.

Den kommande veckan ser ganska lugn ut för min egna del, vad de gäller inlämningsuppgifter iallafall. Prov på både tisdag och onsdag och har hål hela förmiddagen fram till klockan 12.40 då jag börjar skolan, gotta love it! Nu går en taggad tjej och bäddar ner sig i sängen och tackar för mig. Sovmorgon till halv tolv imorgon men jag behöver sömnen, tro mig. Godnatt!

HAVE TO HAVE

399:- ifrån carlings. Denna skönheten ska bli min! Vare sig den vill eller inte..

SCHYST RESVÄSKA


Hittade denna resväska på internet och är lite smått sugen på att köpa den alltså, men det är ju detta med google.. Vet inte vart den finns att köpa!

LET'S MAKE IT TWICE

Blir en gammal goding till bild då jag för tillfället har bildbrist då jag inte har något att fota för tillfället. Genrepet med gymnasterna gick superbra, och de var jätte duktiga verkligen! Blev upphämtad av min snälle pappa och sitter för tillfället redan som skrivet ett antal gånger och finslipar mitt svenska tal jag fortfarade är lite smått osäker på.. Känns inte riktigt som att det är så bra skrivet som jag vill att det ska vara, men men det ordnar sig nog tillslut. Sedan blir det matte och spanskaplugg och sedan vid fem bär det iväg till träning med mitt dans crew Rebellz. Hörs!

UPPSALAFLICKORNA


Är uppe med tuppen och ska vilken sekund som helst bli skjutsad till fyrishov för genrep i några timmar med gymnastikelverna (mitt jobb på onsdagar) och det ska bli kul! Efter det blir det troligtvis hem på direkten för att åka hem och skriva klart dessa halvfärdiga uppsatser och skriva klart mitt svenska muntliga som ska vara klart imorgon morgon, suck.. Senare på kvällen blir det att dra iväg på dansträning. Hörs!

MYS LÖRDAG




Myskväll på G hemma hos mig då jag vilken sekund som helst ska gå och sminka av mig och kräma in mig, för att sedan bege mig ner mot frysen för att hämta min bästa vän vilket ikväll blir Ben & Jerrysen. Ska senare ta och stäna ner datorn för att bädda ner mig själv i sängen med världens mysigaste filt, alla mina åtta, nio kuddar eller vare nu är och sedan kolla på filmen ovan, "John Tucker must die" som börjar 21.30 och går på kanal fyra. Check it out! Blir uppgång rätt tidigt imorgon då jag ska iväg tidigt för att ha gengrep med barngymnasterna på fyrishov. Sedan blir det hem för att plugga klart det sista. Godnatt!

TEENAGER POST

Haha dessa teenager post är så otroligt sanna, allehopa! Sök på "Teenagers Post" på google om du vill läsa fler.

CALM AGAIN


Kan andas ut för första gången på dagen och nu känns livet lite roligare än vad det gjorde innan jag bestämde mig för att plugga gärnet. Historian är nästan färdigskriven och lika så med svenskan, lite finslipning kvar fortfarande. Börjar dock bli lite osäker på ämnet till talet och är lite smått sugen på att byta, men vi får se om det är något jag hinner eftersom det är lite ont om tid. Syrran med sönerna är här på middag och vi har precis ätit grillat, sprang upp efter middagen med datorn som ändamål och håller nu på att gå in i pluggzonen igen och ska försöka fixa denna svenska för att sedan gå in på spanskan, duktig som jag är glömde jag boken i skåpet och måste söka mig till information via google men det ska nog gå bra, antar att jag borde sätta igång innan klockan slår för mycket och min hjärna tar helg på riktigt. Hörs!

ZUMBA FITNESS

Tro det eller ej men mammas övertalningsförmåga fungerar faktiskt ibland. Hon drog iväg mig på ännu ett zumbapass och denna gången var så mycket roligare och effektivare - kändes det som iallafall. Han körde lite nya och svårare moves och då blev det lite av en utmaning vilket var roligt. Fick lite svenska gjort på morgonen och det som är kvar på mitt tal är lite finslipning och sen är det klart. Ska nu börja med andra pluggningen vilket är historia uppsats och ska senare ta en paus och försöka få in lite spanskaplugg, prov på tisdag nämligen. Hörs om ett tag som ni förstår!

FREDAG DEN 13e X2

Fredag den 13e drabbade inte mig personligen igår men såg på unt.se att en beväpnad man hade tagit sig in i statshuset och att polisen spärrade av hela korsningen vid statshuset. Plus att man vaknar till detta på bilden, snökaos, vilket betyder att det blir en inställd DM match för att planen är snötäckt, jippie! Det blir då att försöka ta tag i plugget direkt eftersom mammsen och syrran försöker dra med mig på zumba återigen, får se.. har mycket i skolan att göra och det skulle vara skönt att bli klar med sånt skolarbete innan man gör någonting annat..

MYSPLUGGNING

Men visst är det så, suttit och myspluggat ett tag och istället för att dra igång historian satsade jag på att fixa svenskan som number one istället, så det blir att försöka ta tag i historian i dagsljuset då man även är lite piggare. Sitter och har nästan kollat klart på big brother och ska när som helst stänga av datorn och lägga mig i sängen och kolla på tv och förmodligen däcka efter ett tag. Morgondagens planer blir som sagt att plugga på morgonen och drar sedan vid ett tiden iväg med ett gäng från klassen och ska checka calles fotbollsmatch, sen blir det hem och fortsätta mig roliga pluggande. Båda glasspaketen står orörda tro det eller ej men har faktiskt inte varit speciellt sugen, blir morgondagens kvällsfika istället. Godnatt!

MYSPLAGG NUMBER ONE

Fastnat lite för det här med myskläder, alltid har jag underskattat det och.. till vilken nytta då? Världens skönaste känsla att bara glida i myskläder efter middagen. Något jag definitvit ska fortsätta med! Hemmagjorda och grillade hamburgare blev det till middag och middags sällskap hade vi av min syster med familj återigen denna fredag, och ja, det är lite utav en tradition om man kan kalla det så. Har även en calle fri kväll och ska försöka ta tag i plugget som jag då inte hinner ta tag i helgen som jag sa förut. Facebook är nerstängt och nu blir det historia och svenskaplugg med filmen "Big Daddy" som för tillfället går på kanal tre. Världens sötaste unge med, check it out!

BEN & JERRYS

Skoldagen gick snabbt, hål på sista lektionen och då passade jag och calle på att dra oss ner mot staden för att inhandla vår favoritglass som han sedan glömde i min frys, bra för mig och dåligt för honom då jag blev en ben and jerry rikare. Ikväll blir det pluggning som gäller då jag inte har någon tid för det i helgen, det ska hinnas med matteplugg, historiaplugg och framför allt svenska plugg där jag ska skriva ett tal då vi har det som nationella redan på måndag. Det märks att man börjar närma sig slutet av ettan!

MATTEPLUGGNING PÅ G

Ja men typ sådär känner jag mig nu efter nästan två timmars pluggning av matte, vanligt trött och trött på matte över huvudtaget. Calle drog iväg på träning för nästan två timmar sedan och lämnade mig ensam kvar här mitt ute i ingenstans och hade inte mycket för mig, och därför plockade jag fram matteboken och gjorde några tal, dock är matteprovet inte imorgon 'puhh' utan det är framflyttat till onsdag nästa vecka. Vet inte riktigt om det berodde på att det är fredag den trettonde och att han är väl troende till sånt eller om han var snäll eller vad det nu berodde på. Men men, sitter och taggar lite till big brother och ska hoppa i myskläder och sätta mig i sängen och spela mobilspel i väntan på att det ska börja. Godnatt!

OH SUNNY DAY


Man kunde nästan tro att den fredag den trettonde har bytt plats med torsdagen efter morgonens incident..er. Missade två bussar, satt ute och frös i närmare bestämt 2,5 timme. Men det gick bra hur som haver och befinner mig nu efter många om och men i landet ingenstans. Är lite smått sugen på att baka, dock håller calle på att fixa disken så ska gå ut och hjälpa honom med det. Hörs!

grillmästaren


Missade lite totalt att ta med mig datorn hem ifrån skolan idag så jag sitter på min gamla delldatorn at the moment och det känns lite konstigt att skriva då jag blivit van med det andra tangentbordet. Jobbet gick bra och har fått i mig middag och har inte så mycket för mig just nu. Ska sätta mig och checka big brother och försöka få en datafri kväll, om det nu går.. Man är lite smått besatt vilket är tråkigt. Imorgon är jag och resten av folket på min skola lediga och jag ska då dra mig till landet ingenstans för att spendera dagen!

♣ Godnatt ♣

Lika trött som vanligt och tackar för mig denna kväll, har mycket att stå i imorgon och behöver så mycket energi som behövs. Godnatt!
Imorgon blir det enligt klart.se 10+ och moln

OLDIES ♥


TÄVLA OM JC SKOR

Tävlingsreglerna lyder följande, du ska gilla jfr.se på facebook, du ska dela denna bild som kommer att komma upp när du går in på deras facebooksida, och sist men inte minst skriva en motivering varför just du ska vinna! Lycka till!

MIN VECKA

Jobbig vecka, men ändå inte. Den kunde ha varit värre och den ser säkert värre ut för andra studenter. Dragit mig till sängen för tilfället, krämat in mig - om man kan säga så (?) och sedan provsmakat min smoothie som jag förövrigt kastade direkt efter det. Usch fy och blä! Rekommenderar er att inte låta passionsfrukt stå i en timma eller två i yoghurt.. det smakar bensinliknande.. urk. Imorgon blir det jobb som vanligt på onsdagar och blir inte mycket till uppdatering förens efter åtta. Sitter och njuter av iskallt vatten i en plastmugg då diskmaskinen gått sönder så det är så vi dealar med diskproblemet.

SARA REKOMMENDERAR

Köpte ju denna otroliga kräm på, tro det eller ej, Rusta för någon helg sedan och måste säga att den överbeträffade vad jag hade förväntat mig. Det står moisturising 24 hours och kan bara säga, 24 hours of it, it is! Den är otroligt bra och helt klart värd sina 40 kronor. Super bra att ha under foundationen om du ska vara "fin" en längre tid. Pröva!

PLUGG..PLUGG & MER PLUGG

Skulle ju som sagt tidigare försöka fixa ihop en lite småplanering för att få mer koll på när uppgifterna ska in och när jag ska plugga på det som ska pluggas. Har väl gått lite sådär då jag nu sätter mig för att kolla igenom allt, bättre sent än aldrig brukar man säga ju! Skolan startade inte lugnt efter detta lov inte då vi fick en stort PM i historia att göra, samhällskunskaps uppsats och sedan måste jag faktiskt börja skissa lite på mitt tal jag ska hålla på redan på måndag i svenska nationella, hade spanskarprov idag och det gick åt helvete, men men och sen tar det faktiskt inte slut då jag faktiskt har matteprov på fredag. God help me.. Ledig på torsdag vilket är skönt, få se till att göra något nödvändigt utav dagen då jag faktiskt har planer för hela helgen. Tjing!

HOME SWEET HOME

Grått,regnigt och blåsigt väder idag och min önskan ifrån igårkväll slogs tyvärr inte in, suck. Gymmet gick bra, skönt att vi varannan vecka har egen träning på tisdagar då man går runt och tränar själv men läraren går runt och hjälper till med det som behövs. Tog mig hemmåt med calle jag mötte upp på stan och han har för ett tag sedan dragit iväg på uteträning med fotbollen stackarn.. Jag gjorde mig själv pannkakor men failade dock, råkade hälla i vitlökssalt istället för vanligt bordssallt vilket gav en mystisk smak, men men! Själv älskar jag denna typ av väder, syftar då på regnet, lite smått sugen på att dra ut på en promenad med musik i lurarna men att det inte regnar mer stoppar mig. Istället drar jag fram matteboken vilket är mer än behövligt!

PROV NÄSTA!

Drar iväg på spanskaprov nu i hopp om bättre tider, ingen bra känsla inför detta men men. Sen blir det lunch och sedan iväg på atlet, gym dvs med en ny lärare. Får se hur detta går! Efter skolan blir det matteplugg och planering av resten utav alla uppgifter, när de ska göras and so on.

CAMINANDO

Sitter för tillfället på en otroligt försenad historia lektion som skulle börjat redan för en halvtimma sedan, skönt för oss, stressande för läraren. Försöker plugga lite till spanskaprovet jag har om 1,5 lektioner och kan inte säga att det fastnar någon större information inte. Läraren väntar inte många dagar innan lovet utan slänger ut sig en stor uppgift direkt, jippie.

♣ Godnatt ♣


Tackar för mig denna kväll och ska likt som igår och alla andra dagar detta påsklov, dock lite tidigare nu än vanligt vilket är tråkigt. Men imorgon är det skola som gäller, ingen sen start utan jag börjar redan 08.30 imorgon, men slutar vid kvart i två vilket är skönt så jag hoppas på en solig och, varför inte varm dag? Men enligt klart.se så ska det faktiskt bli regn imorgon vilket suger. Men det finns inte så mycket att göra åt saken antar jag.. Godnatt!

LÅNGKLÄNNINGAR

Sitter och kollar runt lite på olika hemsidor efter fina långklänningar till sommaren. Inte aftonklänningar utan mer, enkla och tunna. Prövade förra veckan i strl S och den var som ett tält. Den var helt rak och den var alldeles för lång.. Men vad hade jag väntat mig? Om jag ska köpa en långklänning måste det nog vara på barnavdelningen eller att jag måste sy upp den en centimeter eller två.. om inte mer haha..

Glass

Kunde inte hålla mig ifrån att vänta med glassen längre än såhär. Lyckat glasspyssel, hur gott som helst!

EN STARK RESA

Skulle dragit mig mot calle at this point men det blev ändrade planer och sitter för tillfället och väntar på att big brother ska börja. Ska försöka få tiden att gå snabbare genom att kolla på roliga saker på tv och kvällens första stopp blir" En stark resa med Morgan och Ola-Conny" då de ikväll faktiskt är nere på gran canaria där även jag kommer befinna mig om några få månader!

Estudiando


CUTE DRESS - DIVIDED

Bilden gör definitivt inte klänningen rättvisa, men urgullig det är den iallafall!

GLASSPYSSEL

Hemma nu efter några timmar på stan med pojken, fick med mig ett par svarta enkla cykelbycor och en urgullig rätt kort sommarklänning som jag tänkte visa i ett enskilt inlägg om ett tag, calle fick också med sig några saker och vi passade på att köpa födelsedagspresent till hans storebror. Eftersom att jag vaknade vid lunch åt jag frukost på lite fel mål vilket har resulterat i att jag är nästintill vrålhungrig nu, mexicanos chips ligger på min byrå men jag ska försöka hålla mig..

Fick för mig att färga lite glass jag förhoppningsvis är sugen på ikväll, troligtvis till big brother. Nu blir det spanska plugg! Nämligen grammatikprov i det tomorrow jag förträngt helt, suck.

DRAR IVÄG PÅ ÄVENTYR

Har precis fixat iordning mig klart och ska när som helst bege mig ner mot bussen där calle blir avsläppt om några minuter, ner till staden är det som gäller och jag är mer än sugen på att få med mig något tröjliknande hem. Hoppas hoppas!

IM UP

And im up. Har redan hunnit fått i mig frukost, och hunnit planerat lite besök på stan med pojken min lite senare idag. Tills dess ska jag inte hinna med något speciellt utan bara ta det lugnt, kanske räkna lite matte om det faller mig in vilket jag hoppas att det gör men om jag känner mig själv rätt kommer det sluta med raka motsatsen, att jag alltså inte orkar.. Nu blir det dejt med duschen!

MORE FROM HOLLISTER

Åh! Dom har ju bara så oerhört mycket fint så man bara vill ha alla pengar i världen och köpa precis allt ifrån deras hemsida. Gimme gimme!

♣ Godnatt ♣

Tackar för mig och kryper nu ner i sängen, bokstavligt talat för att jag är så slut i kroppen och jag längtar innerligt efter att få slockna och få min skönhetssömn på min prinsesskudde. Godnatt!

BIKINIDRÖMMAR ♥

Samtliga bikinisar kommer ifrån Hollister och kostar kring 400 kr i styckpris. Lite väl dyrt för en bikini enligt mig själv men man kan väl alltid önska sig till födelsedagen och hoppas på det bästa? Skulle inte direkt tacka nej till dessa godingar! Vill ha om allehopa, dock lite smått surt att det inte fanns någon helfärgad marinblå underdel.. men men.

SOMMARPLÅGAN ÄR HÄR

Denna låt kommer man höra världen runt på en massa ställen, refrängen sätter sig direkt och den är lätt att lära sig. Sommarplågan number one tror jag att den kommer bli. Någon som misstycker?

DESIGNEN ÄR FÄRDIGGJORD

Och äntligen var designen färdiggjord..nästan. Haha, lite små fix är det kvar men som sagt, man blir aldrig helt klar utan man kan alltid förbättra saker och ting. Det blev inte lite förändringar på den förra designen jag höll på med tidigare idag utan drog på mitt uppdraget att göra en helt ny vilket var tur eftersom denna blev jag riktigt nöjd med!
Sitter förövrigt lite smådepp över att Marcel åkte ut ifrån big brother, att den jävla Hulda ska vara kvar alltså.. kvinnan bidrar inte med ett jävla skit utan bara sitter där och flåsar som en flodhäst och gnäller på att hon vill ha cigg. Marcel drog sig på uppdraget att göra lite action i huset vilket är behövligt, men nene, inte det tittarna i år vill se antar jag. Aja, inte mycket man kan göra åt saken.

SÖNDAGSMYS

Sitter för tillfället i sängen och har preis bäddat ner mig med datorn i knät med big brother på tvn. Har inget planerat för kvällen utan tar den som den kommer, blir troligtvis att kolla på random program på tvn tills jag däckar. Lite smått sugen på att sätta på en film, dock har jag varit så duktig att jag har slarvat bort kontrollen till DVDn , och det gjorde jag förra sommaren och sedan dess har jag faktiskt inte kollat på film. Så vi får se hur det blir med det. Lyckades även få några saker uppskrivna på to buy listan som inte ska vara helt omöjliga att få tag på.

LADDA MOBILEN ENKELT

Ladda mobilen enkelt via internet och få ett comviq erbjudande där du får rabatt på när du ringer till folk, klicka på bilden för att komma till hemsidan!

ROLIG BUSRINGNING

En verkligen superkul busringnings grej. Du skriverin hur gammal ditt busringningsoffer är, vilket ämne du vill att den ska bli blåst med att prata om och grovhetsfaktorn. De har rösten, de har buset. Du styr med hjälp av siffrorna på telefonen. Busenkelt! Jag har faktiskt testat haha.. skit kul!

AT SARIS PLACE

Såhär ser det ut i mitt rum för tilfället då jag och calle, i brist på något att göra, möblerade om mitt rum för typ den 12345676543e gången. Men snyggt blev det och har inga planer - ännu, på att möbler om det. Måste bara säga att detta med snetak förstör ju endel då man förlorar en hel långvägg till att kunnat ha sängen ståendes emot.. suck.

CASH PÅ ETT LÄTT SÄTT

plusikassan.se
Lite småfjuttig bild sådär va, men ändå! Hittat denna hemsida via en blogg vars namn jag tyvärr inte kommer på för tillfället. Men hon tjänade, och tjänar pengar på att bli medlem på denna hemsida och göra lite uppdrag och sådant du behöver göra för att casha in. Jag blev medlem för bara några dagar sedan och tycker redan att det fungerar fin fint. Pröva du med! Klicka på bilden för att komma till sidan där du regestrerar dig.

EN HJÄLP PÅ TRAVEN


SANT ELLER FALSKT

Är det sant eller är det falskt att man faktiskt blir brunare av att äta morötter? Svaret är, tro det eller ej, ja,man blir brunare av att äta morötter. Dock behöver man äta en ganska bra mängd för att det ska bli något resultat men det är ju en annan femma! Istället för att man ska gå och äta morötter till både frukost, lunch, middag och alla mål där emellan så finns det faktiskt tabletter man kan köpa på apoteket där ämnet betakaroten finns, vilket är ämnet i morötter som gör dig brunare. Det räcker att ta en sådan tablett om dagen, så ta det lugnt med morötterna..

SMART SPARBÖSSA

Påskpysslade som sagt med lillebrorsan häromdagen, i fredags rättare sagt. Och detta blev då resultatet,
jag gjorde ett jag med när han höll på och jag kunde inte komma på vad jag skulle göra med det eller
vad man kunde använda det till. Jag och calle fick en liten småkul idé och målade ägget och gjorde det till
en smart sparbössa till utomlandsresan, eller till överhuvudtaget då jag, liksom många, lite småproblem med
att hålla pengarna kvar när man väl har!

Doing nothing

Har absolut inte gjort ett skit idag och tänkte fortsätta i samma visa, om jag inte drar iväg på en springtur för
att återta den braiga konditionen jag en gång hade. Men har precis plockat fram papper och penna och
tänkte börja skriva upp lite saker jag have to buy innan vi drar iväg till andra breddgrader i .. augusti.
Ja lång tidkvar men när man inte har något att göra får man göra det bästa av situationen. Får under sommarens
gång pricka av det som köps på listan och hoppas att allt blir avprickat innan det är för sent.

Under ombyggnad

Bloggen är precis som rubriken lyder, under ombyggnad. Håller på och fixa lite ny design och lite sådant,
lite kvar men vet inte om jag orkar mer för stunden. Sitter för tillfället och äter min favorit macka, baguett
med smör och brieost på, det blir dagens lunch. Pappsen har gått och blivit lite överdriven då han har pyntat
hela huset med djurgårds saker.. suck.

Godmorgon

Vaknade vid elva tiden och var inte helt utvilad, men traskade upp ändå och åt frukost för att sedan göra iordning mig, har inte hunnit så mycket mer än det. Gårdagen var jättetrevlig och kom hem vid tio tiden och slocknade bara någon timme eller två senare. Får se vart dagen leder mig, men vid tre/fyra tiden kommer syrran med la familia och umgås.
Fick även en fråga i "påskafton" inlägget om varför jag kallar min pojkvän calle för calleballe. Varför skulle jag inte kalla honom för calleballe? Jag har frågat om det är okej och han har ingenting emot det. Det är inte så att det är bara det jag kallar honom. Fått svar på din fråga nu "anonym"?

PÅSKAFTON

Bilden blir en favorit i repris om man säger så, har lite bildbrist för tillfället då jag inte orkat startat systemkameran idag. Vi vaknade rätt sent idag, 11, vi tågade upp och blev tillsagda att gå ut för att påskharen hade tydligen varit här och lämnat ägg. Fick även ett till ägg av calleballe today, hapi.  För tillfället håller vi på och bokar duschen och ska göra oss iordning för påskmiddag hos calleballes farmor och farfar med alla sonesonnare några kvarter bort. Kommer inte hem förens ikväll så hör av mig då!

MUMMSFILIBABBA

De sista gästerna drog för kanske 40 minuter sedan och jag och calleballe sitter för tillfället i sängen och letar lite allt möjligt på internet, allt ifrån fotbollsskor till bikinisar till vad det kan vara för sevärt på tvn ikväll. Det blir att sova tidigt idag eftersom att jag har endel sömn att ta igen, ingen väckarklocka ska ställas imorgon och jag ska njuta av denna sista dag då man faktiskt kan sova ut. Planerna för morgonagen blir troligtvis att dra iväg några kvarter härifrån till calles farmor och farfar där släkten sonesson ska fira påsk. Godnatt!
Bilden är dagens efterrätt som var oerhört god, speciellt glassen. MUMMA!

AT THE MOMENT

Drar mig till sängen, vilar och kollar på tv ett tag innan gästerna kommer. Det blev inte mycket av det matteplugget jag hade behövt utan jag fick prioritera städning av övervåningen istället. Sov inte mycket inatt och somnade sent, har en känsla av att jag kommer slumra till och även somna väldigt tidigt ikväll. Hörs senare!

A MOMENT, ONE LIFE

Uppe med tuppen! Fast inte riktigt, hunnit med att plocka iordning lite i rummet, duschat och gjort iordning mig nu väntar en otroligt sen frukost och sen ska jag försöka plugga lite matte och dammsuga trappen innan gästerna kommer vid tre tiden. Funderar lite smått på om jag ska gömma calleballes påskägg idag istället för imorgon.. för att varför ska man vänta? Hum.. får se.

UTLANDSRESA ♥


Men visst är det så, lite senare i sommar så drar jag och min familj, min systers familj plus en liten sonessonare som faktiskt följer med till utlandet i två hela veckor, gran canaria närmare bestämt! Snacka om om att jag längtar gaaalet..

WHAT IS THIS?


Jadu, nämde ju tidigare imorse att mammsen väckte mig tidigt igår morse imorse men att det dock var värt det. Börjar minnet komma tillbaka?... Jaru, vad kan detta handla om? Det får ni se om några minuter, så kika in och kolla om ett tag igen så ska jag berätta mer!

Happy moment


Ska när som helst dra mig till sängen för att ligga och vänta på att jag ska däcka, as usual. Har spenderat kvällen med att surfa runt på en massa bloggar i brist på saker att göra och har knappt orkat kolla på big brother vilket är en otroligt stor wow faktor när det gäller mig som vanligtvis inte brukar vilja missa en minut. Men men, sånt händer ibland I guess! Har även hunnit pysslat lite med calles "påskägg", i plural, och de är nu redo för att gömmas. Planerna inför imorgon är inte många på fördmiddagen, bara ta dagen som den kommer för att sedan vid fyra ta emot en massa middagsgäster, påskmiddag at the birnbaums house är det som gäller. Nu tackar jag för mig och ska krypa under täcket och sova. Godnatt!

VÄRLDENS FINASTE ♥


ÄGG VS AVOKADO

Påsken handlar ju i princip om ägg, missförstå mig inte då de grundligt handlar om något annat. Men ändå, i vår familj och endel av den närmaste släkten äggallergier, även min yngre bror vilket faktiskt är lite smått tråkigt såhär på sommaren då man brukar äta en del äggmackor, ägg till midsommar och framför allt ägg till påsken. Vi byter ut äggen till avokado, dock gillar jag inte det så ingen förrätt för mig imorgon inte! Men jag har planerat in lite annat på lördagen så jag ska förhoppningsvis få äta ett eller annat ägg då!

PYSSEL

Visst blev det påskpyssel och visst blev det zumba. De gamla pysslet med balonger, tidningspapper och tapetklister blev aktuellt då det inte fanns så mycket mer att pyssla med här hemma och det ska bli påskägg imorgon med kycklingar, vilket är min yngre brors idé, får se hur det blir med det. Mammsen lyckades dra med mig på zumban iallafall, kan dock inte säga att det var oerhört kul men det var då inte tråkigt. Kan ge det några gånger i hopp om att det blir roligare för varje gång man går, om inte, då får det räcka med den dans jag dansar annars.

LiveLaughLove

BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG

Vaknade rätt tidigt imorse av att en viss mamma stod och skrek, men det var det värt! Drog senare vidare med mammsen och mötte upp mormor och handlade inför imorgon då hela familjen birnbaum kommer på påskmiddag. Kom hem för ett tag sedan och har bara hunnit äta lunch sagt hejdå till calleballe som stuckit iväg på fotbollsträning. Mammsen försöker få med mig på zumba med moster och min syster och henne själv ikväll ,men.. får se om det blir av. Så länge drar jag igång lite påskpyssel med lillebrorsan!
LiveLaughLove

AT THE MOMENT

Sitter för tillfället på golvet bakom sängen för att calleballe inte ska se då jag pysslar lite med hans påskägg inför lördagen. Han ska dock få se det när det är klart och därför lägger jag upp det synligt på bloggen. Andra halvan blir rött för att det är lagets färg om man nu kan kalla det så. Lite smått klurigt att få runt pappret på ett snyggt sätt utan att det knögglar och sånt men det får vara, han får nöja sig helt enkelt!
LiveLaughLove

NEW IN FOR HIM

Allt köpt för ynka 380:-

AT HOME



Hemma igen efter några timmar ute på stadens gator, blev lite shopping för calleballes del dock ingen för min egen del. Ska ta kort på vad calle köpte lite senare så kika in!
LiveLaughLove

MOT OÄNDLIGHETEN & VIDARE

Calleballe traskade in redan vid halv sju och sedan dess har vi varit uppe. Vi har precis ätit frukost och calle springer runt som ett flygplan medans jag fixar iordning mig det sista. Sedan blir det stan och boländerna som gäller för våran del!
LiveLaughLove

PÅSK INSPIRERAD

Som sagt, gjorde iordning mina naglar för ett tag sedan och det tog otroligt kortare tid än förväntat, inte för att jag gjorde det så noggrant, as you guys can see, men det var inte helt förfärligt heller och det syns inte så värst mycket i verkligheten vilket är tur! Fick denna inspiration av kycklingar när jag var ute och sökte på nätet häromdagen på påsk, av någon anledning, och detta är resultatet då. NU blir det den sista halvtimmen på big brother med en chokladbit eller två och smsa med min pojke som kommer hit imorgon på morgonen!
LiveLaughLove

THIS IS NEXT

Kör på en liten brud kväll ikväll och ska satsa på att få ansiktet rent ifrån orenhetliger(?)om det ens finns några, med ansiktsmask och alla dessa krämer jag lyckats samla på mig under alla mina sexton år här på jorden, funderar starkt på att klippa naglarna för att sedan måla dom i någon fin färg och allt detta medans jag kollar på Desperate Housewifes, tagga!
LiveLaughLove

FUNDERINGAR..

Är lite smått sugen på att tatuera mig faktiskt. Har haft en liten fundering ett tag på någon utav dessa bilder, vilken kommer jag faktiskt inte säga men haha, någon av dessa är det iallafall, lovar. Dock inte alla själva tatueringarna utan även placeringen, då jag inte vill ha den tatueringen som är längst upp till höger som täcker halva magen, usch fy och blä.
LiveLaughLove

WE FOUND LOVE

En sång som får mig att minnas endel♥

NEW IN

Hemma nu efter några timmars ute på shopping, detta var det jag fick med mig hem plus lite andra påskpresenter. Både jag och mamma är lite smått skeptiska till skinnjackan men jag fick den för en billig peng, rätt så, och sen är den oerhört snygg.. ska fundera tills imorgon då jag ska ner till staden igen för att träffa min saknade calleballe och strosa runt i affärer. Vi får se..
LiveLaughLove

DRAR IVÄG PÅ ÄVENTYR

Duschat och fixat iordning mig och ska alldeles strax dra ut på en biltur med mammsen och min yngre bror för att inhandla lite stuff. Är lite sugen på att gå in på lager 157 men vi får se,
LiveLaughLove

PLEASE?

Drog på mig själv en längre sovmorgon denna morgon och sov, eller.. halv sov till klockan elva då jag egentligen vaknade halv tio.. suck. Men solen skiner, än så länge vilket gör mig på bättre humör. Gjorde iordning en lyx frukost idag igen med smootihie och mackor till det. Dagen har än så länge inga planer, skulle behöva en sväng ner i boländerna men vi får se hur det blir med det.
LiveLaughLove

GODNATT!

Sysselsatte mig genom att kolla igenom en fotobok jag fick av morfar för ett tag sedan, lite tips på hur man kan fota bättre och lite trix och sånt. Ska checka om boken är till hjälp då det är ljust ute och jag kan gå ut och fota lite. Big brother började för en kvart sedan och ska dra mig mot tv skärmen istället för dataskärmen. Godnatt!
LiveLaughLove

SOLA BADA UTE OCH STEKA

Drar på en sån här härlig bild igen, och kan inte undvika att sakna utlandet en gnutta mer varje gång jag sneglar på mappen med utomlandsbilder, åh.. Men anyway anyhow, sitter för tillfället placerad i min säng där jag tänkt spendera resten av kvällen med datorn i knät. Kollar lite på Big Brother och längtar lite smått till sändningen klockan tio. Calleballe kom tillbaka hit efter två timmar och åkte på studs då jag faktiskt lånat ut honom för en kväll,  tro det eller ej!
LiveLaughLove

TRASIG TILL MIDDAG

Trasig är en synonym för paj för de som inte fattade kopplingen. Och nej, pajen är inte bränd även om den ser ut så, men brun är den iallafall! Bilden gör den inte rättvisa.. men god var den iallafall och gjorde faktiskt två såna för att kunna ha något till lunch eller frukst imorgon.
LiveLaughLove

SMYCKEN

Kollat runt lite på smycken och hittat endel jag själv ska köpa och resten ska önskas till födelsedagen!
LiveLaughLove

MY "LITTLE" SUNSHINE

Efter många bussbyten traskade han äntligen innanför dörren - med mjöl! Nämde ju innan att jag skulle dra igång lite bak, påskbak. Det gick bra tills allt var framplockat förutom mjölet som då var slut.. YAY.. Calleballe blev precis upphämtad av sin far då de ska ner på stan och fixa lite grejs och nu blev man ensammen igen. Inte lika tagg på bak men det brukar alltid komma när man väl börjar, as always. Funderar lite på middagen också, paj låter väldigt lockande.. hum..
LiveLaughLove

NOTHING TO DO

Sitter och har absolut ingenting att göra i calles stora tröja och fula byxor, men något oooootroligt sköna,min fantasi börjar strax dra igång om jag känner mig själv rätt. Calleballe sitter på bussen påväg hit och ska joina mig ett tag, tror vi ska baka - as always. Riktigt bakar-par är vi. Brukar bli så att jag bakar och calle äter. Någon som känner igen det eller? haha.. Börjar bli lite smått sugen på att dra ut och fota också, men det får vänta tills varmare väder för mina händer kommer bli frusna.
LiveLaughLove

TITANIC 3D

Är lite smått sugen på att dra på premiären av denna, dock inte så taggad när jag vet sedan den vanliga filmen sågs, att den är närmare bestämt fyra timmar lång. Plus att jag inte är ett stort fan av att gå på bio över huvudtaget.. haha..
LiveLaughLove

FRUKOST A LA SARA

Lyxade till med smoothie, improviserade lite när det gällde den, vi hade inte alla ingridienser hemma men gott blev det iallafall!
LiveLaughLove

SVART SOFFA SVART VÄGG

Har inte varit vaken så länge då jag vaknade redan vid tio, skönt med sovmorgon när man har lov! Och nu tänker ni, vadå? Är det verkligen en sovmorgon om man sover till tio? Yes it is, for me. Vaknar egentligen nio faktiskt. Men men, drog min ner till övervåningen för en liten omväxling, ingen hemma och jag kan njuta av lugnet och kolla på vilket proram jag vill på stora tvn. Frukost nästa!

COLOURS

Hittat lite bra fakta på en sminkhemsida där de har radat upp vilken färg på ögonskugga som framhäver dina ögon som bäst. Här har ni det!
Blåa ögon - Orange, rött, rosa och ros färgat
Tips, skapa en snygg kontrast genom att lägga en linje med svart eyeliner längs med den understa fransraden

Bruna ögon - Blått, kalla lila och gröna toner.
Tips, Har du en skugga i en varm ton som du gillar kan du hjälpa den på traven genom att applicera en ljust skimrande ögonskugga över, så får skuggan en något kallare effekt

Gröna ögon - Lila,  blått, rost, gult,

KILLARNAS FAVORIT

945:- för  100 ml. Inte värt enligt mig själv, men men!  Var inne HÄR och kollade runt och hittade denna sida där boysen har radat upp deras favoritparfymer. Och denna vann då priset som "killarnas favorit parfym" tydligen. Har själv inte luktat på den men det står att den ska lukta vilda jordgubbar, violblad, björk och cederträ.. haha hum..

LiveLaughLove

B I K I N I K A O S

Varit inne och kikat lite då och då på HM's bikinisar ihopp om att de skulle ha extra snygga detta år, men icke. Det bara anländer fulare och fulare. Snälla, ta in såna ifrån förra året - de var skitsnygga, eller varför inte köra på något som kunderna, och ungdomarna kanske kan tänkas använda istället för dessa. Hoppas någon gläds av dom iallafall, dock inte riktigt i min smak. Håller tummarna på bättre bikini tider för HM!
LiveLaughLove

++++

Hissar känslan man har när man har cashflow, underbara känsla kan du inte stanna lite längre? Istället för att vara på besök får du mer än gärna bosätta dig.
Sveriges väder. Herregud, är det inte så att vi i Sverige har fyra årstider som ska infalla under fyra olika tidsperioder om året? Nejnej, istället kör vi alla på en och samma dag! Mycket bättre alltså.. eller?

TAKING IT EASY


Har precis bäddat ner mig framför den lilla bit av big brother som är kvar men några chokladbitar. Gästerna stack vid sjutiden och då fick calle för sig att ta moppen hit och stackarn drabbades av hagel på resen.. Han har precis blivit hämtat, kommit tillbaka.. och sen åkt direkt igen, sånt som händer ibland när man glömmer saker I guess. Känner mig lite smått ovan med möbleringen än så länge men jag antar att det lägger sig som de andra tusen gångerna jag har möblerat om. Nu ska jag leta något roligare att se på!

LiveLaughLove

TÄVLING

Jag är med och tävlar för att kunna vinna denna urläckra bikinin som som de flesta vet, föreställer USA:s flagga. Varit runt och letat jätte länge efter en sån här men har inte hittat någon (?), måste nog varit för att den är så oerhört efterfrågad och poppis. Klicka HÄR, om du också vill vara med och delta! Bikinin är i onesize. Tjejen som har anordnat denna tävling heter Amanda Wahlgren.

 

LiveLaughLove


WHATS FOR DINNER TONIGHT?











COUNTDOWNS


108 dagar kvar tills min födelsedag
82 dagar kvar tills calles födelsedag

THE PARADISE



Sitter och drömmer mig bort lite smått till varma soliga dygn och vita stränder. Var ju på en liten minitrip för ungefär ett år sedan med mammsen och hälsade på min äldre bror som då bodde på grancanaria. Och där är bilden även tagen. Suttit och kollat igenom en massa minneskort vi tagit under året och hittat endel kul. En timma kvar och sen kommer gäster, innan dess ska jag hinna med att tvätta.

LiveLaughLove

STÄDNING - CHECK

Städningen är nästan helt klar då jag om ett tag ska bege mig mot tvättstugan och tvätta lite sängkläder. Rummet är inte 100% klart heller sedan vi gjorde om det för någon månad sedan. Lister och två hyllor ska upp, dock lär det ta ett bra tag innan det händer men men. Magen kurrar och det vankas fläskfilé till lunch!

LiveLaughLove

PLEASE WEAR IT


APRIL APRIL DIN DUMMA SILL

 

 


BYE BYE SNOW


Snön må vara borta, för tillfället men kylan finns tyvärr kvar och engligt de på vädret ska det hålla i sig hela påsklovet.. suck. Aja, vaknade för kanske en kvart sedan och har hunnit med lite att planera på den korta tiden. Nu bir det frukost och sen blir det ommöblering med storstäd! Senare på eftermiddagen kommer morfar och hans tjej på lite korvgrillning, för mig blir det kyckling.

LiveLaughLove