Blue sky as far as we can see





Idag vaknade vi med tuppen + några timmar haha. Åt frukost och gjorde iordning oss så vi var ute vid tio tiden. Strålande sol och inga moln på himmlen på fördmiddagen och lite molnigare på eftermiddagen. In och äta lunch vid halv ett snåret och sen ut vid två för att åka lite till sedan tog vi en långpromenad ner till lofsdalens ICA och köpte lite snacks för ikväll. Bilar två var på när vi kom innanför dörren och soffan är jävligt skön nu efter långpromenaden alltså, här spenderar jag kvällen kan jag säga!

Jag ser snö!



Bild jag tog påvägen hit. Snö här tillskillnad ifrån Uppsala.

Vi har suttit fram tills nu och spelat sällskapsspel samt varit jävligt osociala med wordfeud. Nu är vi trötta och belåtna och film står på agendan, kronjuvelerna där även min kompis Noah Byström som är den blonda skådespelaren!

Och en litet mini update om nuuuet. Vi har precis slängt ut överslafen på våningssängen pga att den stank gammalt urin.. så morgondagen kommer till största del ägnas åt att klaga.

@ Fjällen




Bättre sent än aldrig, är det inte så man säger..?
Vaknade vid åtta snåret för att packa det allra sista och sedan bar det iväg vid nio. Vi anlände bara för någon timma sedan då vi passade på att hyra skidor. Blev jävligt nöjd måste jag säga, både snygga skidor plus pjäxor och sköna för den delen. Nu blire lite häng med la familia!



Grattis på födelsedagen pappa!



Rätt kass uppdatering idag. Men har verkligen inte haft tid. Vaknade vid elva snåret och drog iväg till sunnersta för att klämma ner erikas kängor - yes I did it! Sedan drog vi iväg till gottsunda centrum för att panta, sen till stan för att byta buss som gick till boländerna och sedan stan igen! Fullrulle med andra ord haha!
Vi kom hem vid fem snåret utsvultna eftersom vi för andra dagen i rad inte ätit någon lunch..
Vi köpte med oss Cupido sallad hem för att kunna äta nån någorlunda god lunch imorgon i bilen på väg till fjällen.
Allt är packat och klart och imorgon vid nio tiden går bilen mot Lofsdaleen yayayayaay!
Ska även passa på att gratulera min älskade far som fyller år idag (:

Hemmagjord risgrynsgröt vare ja!



En utsvulten pöjk kom hit vid fem snåret ihop om att middagen var klar.. men icke! Det stod mellan att koka egen risgrynsgröt och pannkaka.. valet var svårt när vi ville olika saker. Men mitt val blev det och pannkakor blir det kanske till frukost imorgon om någon av oss orkar stiga upp tidigare för att steka dom..
Morgondagen kommer att vara fullspäckad, ärenden hit och dit i olika delar i Uppsala. Boländerna för att köpa tofflor till callis, stan för att shoppa, även för att calle ska klippa sig och sedan till Södra gottsunda för att panta och klämma ner kängorna i Erikas brevlåda eftersom det inte hände idag - tyvärr. Nu vankas det tv-tittande och bloggändringar som gäller!
Och juste, drar iväg till fjällen på torsdag med calle o resten av Birnbaum familjen!

Sneak Peaks












Dagens mission


Texten hamnade här nere för att det blev knasigt med collaget.

Men anyway anyhow! Det bilden står för är dagens mission, ska åka iväg till sunnersta för att försöka klämma ner ett par kängor jag lånat av sötisen Erika. Hur det ska gå.. euhm.. det får man allt se! Plus att detta inlägg också är tidsinställt, gjorde det för att jag kanske inte skulle orka starta datorn o göra ett när jag vaknade hahah.. lat eller vadå? jajaja..

Nygårda julmust VS Apotekarnas julmust

Min personliga favorit måste nog vara Apotekarnas. Resten smakar skit, haha. Folk säger även att jul och påskmust är densamma - euhm.. iinget jag håller med om. Tycker att de smakar helt olika, julmusten är mer best och påskmusten är mer söt av sig. Dock kan smaken kanske variera beroende på tillfälle samt känslan när man dricker den, lol nu blir det för djupt.

ps, tidsinställt inlägg för nattugglorna ute i världen

According to Jim



Nu drar man sig mot sängen och ett maraton av According to Jim. Världsbäst humorserie enligt mig själv,

Erika says; stormen heter dagmar


Syskonen birnbaum är alltid lika trevliga på julafton!   och.. angående min "kala" fläck i huvudet så kan jag glatt meddela er at det är blond utväxt.


Hemkommen ifrån pojken min för några timmar sedan, vek tvätt , sorterade tvätt, sorterade kläder och la även in mina nyinköpta kläder ifrån dagens mellandagsrea-handling i garderoben. Blev fin fint de!
Packade in mig själv i julklappsfilten samt täcket, glömt fönstret på glänt innan jag drog iväg i lördags.. ops..
Men iallafall, imorgon bär det iväg en liten sväng för att göra ett litet mission i Sunnersta och sedan får vi se vad dagen bjuder på!

Shopping @ mellandagsrean



Vaknade vid tolv och vi blev nerskjutsade till stan av calles far så vi var där till halv ett/ett. Blev några kassar att ta med sig hem iallafall, inte alla syns på bild tyvärr.  Blev oxfilé till middag idag igen, namnam.
At the moment håller vi på att packa åt calle tills fjällen resan som inträffar redan på torsdag! Ska bli jätte kul att ha min pojkis med sig (:
Ska återgå till att vika saker nu .

Middag @ Sonessonarnnaaas place



Typ såhär såg middagsbordet ut idag, blev en rätt så tidigt middag. Tre rättersmiddag stod på menyn!
Till förrätt var det;  gravadlax,sill sås och potatis, varmrätt; grillad oxfilé med ungsbakade potatisklyftor och grönsaker och till efterrätt var det marääängswiiisch , och förlåt för den som tod illa upp för att jag kanske inte kan stava maräängswiiisch korrekt. Men iallafall.. kvällen fortsattes med sällskapsspel och sedan blev det tv för min och calles del. Imorgon vankas det julshopping med halva Sverige I guess. Julklappspengarna är till för att spenderas - inte sant?

Tjugofemte december tvåtusen elva



Blev utskjutsad till Landet Ingenstans vid tolvsnåret av storebrorsan och har varit här sedan dess. Gästerna har kommit och nu vankas det Pappa Peters Grilltime! Oxfilé och .. öuhm.. nått med potatis står på menyn! Smaskigt värre. Får se om jag sover kvar eller om jag pallrar mig hemåt senare ikväll.

Christmasgifts















Detta var några av mina otroligt braiga julklappar! Superduper nöjd faktiskt.
Imorgon bär det av till Landet Ingenstan, haha skämt åt sido, jag kallar stället där min pojkvän så bara för att han bor jaru.. rent käpprättåthelvete haha! Tillbaka till ämnet.. imorgon bär det av dit för att äta middag, det bjuds på oxfilé om jag inte minns fel, hans pappa är grillmästare - skojar inte! NAMNAMNMNAMNAM

Nu stänger jag av datorn för dagen, får se om jag har tid lust och ord för att göra ett inlägg innan jag åker imorgon. Annars blire ett eller två där!

Dansande jultomte var något nytt!



Hemkommen för bara någon ynka timme sedan ifrån syrrans villa ute på landet, det har varit mycket stoj och liv bland barnet - förståeligt dock. Middag, julklappsutdelning, tomten kom förbi och bjöd på en dans med en musikspelande samt rörande hatt (?). Alla vuxna fick sig ett gott skrat de med! Härligt att se barnen springa runt och glatt visa upp att de fick precis det som stod överst på önskelistan. Åh.
Men iallafall, dagen har flytit på bra och nu är jag jävligt trött. Kvällens planer lutar åt att lägga mig i sängen med nån kul julfilm på tv, julmust och den otrooligt mysiga filten jag fick idag. Ni får ha en fortsatt trevlig julafton, God Jul!

Julaftonsmorgon















Dagen började redan 08.45 då julkalendern var julaftonmorgonens prio ett. Efter det blev julklappsöppning för min och calles del då vi tyvärr inte ska fira jul med varandra.. Med det var kul ändå! Och därav bilderna ovan, julklappar åt hela bunten haha. Nu vankas det julmusik samt julstök innan vi drar iväg til syrran min och firar jul med lá familia Birnbaum!

God Jul!

Glass i stora lass!



Pappsen kom hem med en flyttlåda fylld med glass tidigare idag. Ben & jerry's, nya magnum, sandwich samt filurglass. Namnanmnam! Känner att man kommer lägga på sig ett eller annat KG denna helg.. är det jul så är det!

The day before X - mas



Dagen har rent ut sagt varit kaotisk. Vaknade vid elva snåret för att sedan dra iväg och hämta ut pojkvännens julisklappisar då de inte anlänt till butiken, åkte hem för att sedan åka tillbaka för att hämta dom då posten varit där , men icke. De kommer inte förens på måndag! WIHO.  Julen är över.  Okej inte riktigt, har fyra andra julisklappisar så han får vänta med den som kommer senare. Jul gånger två!
Kom hem till en övervåning skinande ren , städpöjk number one. Kvällen kommer att spenderas med Ben & Jerry's, tv, och lite julklappsinslagning samt min andra halva.

Julklappsinslagning - CHECK!








Två ynka dygn kvar tills julafton!



Som rubriken lyder så är det äntligen två dygn kvar tills julafton!

Vaknade vid tolv snåret idag för att dra iväg för att inhandla de sista julisarna , mötte upp pojken min vid tre för att åka hem till mig där vi sedan gick ut för att göra snölyktor med lillebroren. En mini och en jätte lykta blev det. Far till pojken min kom förbi en sväng för att lämna julklapparna hans julklappar han köpt till mig. Lagom nyfiken alltså. Kliar i fingrarna och jag vill verkligen slita upp pappret. Can't waiit..
Kvällen kommer att spenderas med pojken, la familia de birnbaum och en jävligt god julskinka till middag.

Shopping a la saris @barkaby


Detta var det som inhandlades @barkaby idag.
Skorna, ifrån Nike factory, jordan air  REA - 210:- (800kr egent.)
Både de ljusa och mörka jeansen ifrån Filippa K , REA - 150:- /stk (1300kr stk egent)

Har och hade inte lust att plocka fram systemkameran och hålla på med pro-bilder idag. Så det blev rätt kassa bilder ifrån mobilen istället. Jeansen på filippa K var verkligen skit billiga , av anledningen att det hade varit provkollektionen av just de paren, dvs att de hade kanske haft de på dockorna i affären eller haft de som prov exemplar i något visningssammanhang, men det syndes inte att man använt dom ett dugg! Så det var inget som störde mig direkt.
Fick även ett tips av den otroligt trevlia italienaren som jobbade i butiken att man ska absolut INTE tvätta jeans. Får du en fläck? lera eller liknande, gnugga jeanstyget emot varandra , ex benet emot det andra benet.  Enligt honom blir jeansen snyggare ju mer du använder dom. Säger bara .. tror på det när jag ser det!

Well, I know the feeling



Första inlägget då, funderat på att skaffa blogg i åratal med har varken haft lusten orken eller kunskapen till att göra någon vettig design samt header. Men nu har mina tjejkompisar pushat satan och nu har man tagit sig i kragen och fixat lite iallafall! Stort tack till pojken min som gjort det mesta då c:

Startade första dagen på lovet med uppgång med tuppen, 07.00 var jag uppe för att vakta lillebrorsan. Däckade totalt när mammsen kom hem vid tolv och vaknade vid två snåret då jag och storebrorsan drog iväg till barkaby för lite shopping! Två par jeans ifrån filippa K och ett par skor ifrån Nike Factory blev det för mig. Bild lovas senare.

Första inlägget wihoo

Detta är bloggens första inlägg och den kommer från själva designaren av denna blogg. Jag har skapat headern och en jävla massa andra som ligger i bakrunden på datan nånstans. Sara kommer väl börja skriva av sig när det händer, hon e segus strutsus! NU ERE SLUTT HERROOOOOO