Angelica Blick


Cobra nail art

Suttit och inte gjort mycket nu på eftermiddagen. Emma och Benny kom efter två och hämtade deras söner som sagt som här inatt och de stannade på fika. Själv var jag ju och dansade, tillsammans med Ida vilket gick superbra. Idag har jag säkert målat om naglarna 7 gånger tror jag, rött, blått, svart, vitt, grönt, rosa och nu det här, cobra naglar! För de som inte vet vad jag pratar om så är det en bil som Calle och hans familj har som heter så, så det fick bli white stripes helt enkelt. 
 
Nu har jag precis ätit middag och känner mig inte riktigt på topp, hur trött/seg/hängig som helst och ska väl lägga mig i min nybäddaed säng och äta naturgodis till jag somnar. Låter som en förfärligt bra söndagskväll tycker jag, adios!

Fint ifrån H&M

Allt ifrån H&M, inte nog med det kostar inget över 300:-/styck!

Mot dansen

Hej på er! Blev en liten bild på håret idag, som förövrigt ser bra ut på bild!? Men fanimej inte i verkligheten då jag på toppen av huvudet har en orangeblond färg.. men men, har som sagt bokat frisörtid imorgon och då ska jag väl få någon ordning på det. Nu blir det att ta en frukt, fylla på vattenflaskan och dra sig mot stan för att träffa på Ida, efter det beger vi oss och dansar i 75 min, skoj! Tune in later

Söndag den 30 September

Godmorgon! Vaknade för ungefär en timma sedan och har inte hunnit mer än att skölja ur mitt balsam jag sov i under natten och även äta frukost. Grabbarna är fortfarande här och de har dragit ut på en liten promenix ut i det relativt fina vädret vi har för tillfället. Själv stannar jag inne, ska sätta mig och kolla lite i matteboken och sedan drar jag ner på stan, möter upp Ida och sen drar vi iväg på dans!

ÖVNINGSKÖRNING

Glömde helt och hållet berätta en grej igår! Strax efter att min syster och hennes familj kom hit igår så stack jag och hennes sambo Benny ut och övningskörde för första gången. Började med manuell, så det blev fyra motorstopp totalt. Hade lite problematiskt med att komma ihåg allt som har att göra med kopplingen men det sätter sig väl snart antar jag! :)

Misslyckad färgning

Hej på er! Färgade som sagt håret igår och måste bara meddela att det absolut inte blev som det skulle.. ser ut som jag vet inte vad. Bär mössa vart jag än går, hua hur jag ser ut alltså! Hur fan kunde det gå så jäkla galet? Det är frågan det. Aja. Idag vaknade vi strax efter åtta, jag gick upp, åt frukost och åkte iväg på arbetsintervju nummer 2 och sedan hem igen. Efter det vart det simskola med Teodor och hela la familia åkte iväg, Calle åkte motsatta håll och drog till Bälinge för att kolla på match, och nu sitter jag här! Ensam. Ska börja plugga matte när som helst och det blir det imorgon också. Ikväll sover min systers båda sönder på 3 och 1 här så det ska bli mysigt! 
 
Update: Har precis vart in och bokat tid hos frisören på måndag så dom får göra något åt den här hårsituationen, om det nu går.. Blir att leva utan pengar i fyra veckor då. Fan för att studiebidraget bara ligger på 1050:- 

Hårfärgning på gång

Färgen kostar 86:- och är köpt på en vanligt mataffär, färgen heter M1 superslingor. Ska se om jag kan få till några relativt snygga före och efter bilder också, ser ju ut som jag vet inte vad jag är i håret för tillfället och kommer troligtvis göra det efter det här också men, har man inte pengar at the moment att lägga på att gå till frisören så får det va så! :)

Glad, Gladare, Gladast, JAG

Här sitter gladaste jag och har precis läst emailet säkert fyra gånger bara för att, jag glädjs lite mer varje gång jag läser och nu är jag helt hysterisk. Stackars Teodor och hans kompis som är här och försöker i lugn och ro spela, själv hoppar och dansar jag runt och sjunger och skrattar i ren lycksalighet. Alltid kul med glada besked, inte sant? 

Jag rekomenderar -

Oatly havredryck, världens godaste frukost dryck - förutom juice då. Kostar kring 16:- på vanliga mataffärer. Testa!

Mattepluggning på gång

Hej på er! Hemma igen nu efter en snabb tripp till banken för att hämta mitt ID som jag ser förjävlig ut på och sedan mot, apoteket och affären för alcogel och hårfärg! Mamma ifrågasatte färgvalet, "varför köpte du blond hårfärg nu när det börjar bli höst och man brukar satsa på brunt?". Jo men det är så att jag har nu i lite mindre än ett års tid försökt att gå ifrån att vara svarthårig till att få tillbaka min vanliga färg, blond. Nu blir det matteplugg om gäller! :)

Studiedag

Godmorgon! Eller.. god förmiddag kanske passar bättre. Vaknade strax efter halv tio och fick ett litet träningssug. Så jag stack ut och sprang en runda och körde lite småstyrka genom hela kroppen efter det. Att träna i regnet måste nog vara det bästa som finns! Otroligt skönt. Nu sitter jag och har precis ätit upp resterna ifrån scones bakningen igår, det blev en väldigt försenad frukost om man säger så. Idag är planerna som så att jag ska åka iväg och hämta mitt ID, köpa alcogel till min infektion i örat (alltså örhänget) och sist men inte minst köpa hårfärg! Ikväll får vi middagsgäster, min syster och hennes familj kommer hit på middag då det var allt för länge sen, så det blir skoj. Efter det blir det troligtvis lite matteplugg. Hör senare helt enkelt! 
 

Scones - snabbt, gott och otroligt lättlagat

Morsning korsning! Efter lunch tid tog jag och Calle bussen ner till stan för att kolla på nya skor till honom och en tröja till mig, vilket slutade med att vi åkte hem 2 timmar senare med inga skor och ingen tröja men istället varsin sallad ifrån salladsbaren på ica, mumsigt värre. Vi tog en tidig middag och satte oss och pluggade lite, vi hade en lektion idag men fick en hemuppgift och därför var vi lediga. Men tyvärr väntas mer plugg, svenska, matte och RME. Trevlig helg med andra ord. Nu har Calle blivit upphämtad och jag ska dyka in i pluggisens värld, det här ska ska snabbt men ska göras ordentligt - hur nu det ska gå.. Tune in later

Hej lediga dag

Godmorgon!  När jag kom hem ifrån jobbet igår stod Calle i rummet med en ros, söt som han är hade han väntat på att jag skulle komma hem så att han kunde överraska mig! Vi somnade några timmar senare, jag var dödstrött. 
 
Idag vaknade vi strax efter nio, nu sitter vi och ska precis äta vår nybakade scones till frukost! Mumsigt värre. Idag är vi lediga då alla lektioner är inställda, yay! Hör av mig senare :)

Hej regniga dag

Godmorgon på er! Vaknade för 40 minuter sedan och är klar med allt redan nu. Sitter och väntar på att jag ska kunna gå ner till bussen för att åka till skolan. Idag är det två lektioner som gäller, spanska och gym, efter det blir det raka vägen till jobbet där mina smågymnaster väntar! Kommer hem vid halv nio tiden och hör av mig då helt enkelt. Ha en bra regnig dag! :D
 
Firade även 13 månader med min prins för två dagar sedan, ♥

Kvällens to do list

Hej hopp! Precis skrivit klart min journalistikläxa vilket var att man utifrån en intervju med en person i klassen skulle skriva ett reportage. Det blev färdigskrivet på ungefär 3 timmar, nu är jag klar och en utav sakerna på min to do list kan prickas av! Nu är det bara fyra saker kvar, tror dock att svenska läxan får vänta någon dag, prioriterar det andra först. Nu blir det pluggnign och sen ska jag sova :)

Svar på tal

Svar: Hej! Tack så jättemcket :) Jag går andra håret på Celsiusskolan här i Uppsala och läser det samhällsvetenskapliga programmet med inriktning media information och kommunikation vilket innebär att man läser lite mer om median i samhället och även journalistik! Har även valt till atlet :)

Vi fick aldrig någon sommar

Fin bild ifrån arkivet
 

Morsning korsning på er. Kom hem för någon timma sedan och kastade mig direkt i badet, som jag frös, jag har frusit hela dagen idag så badet blev pricken över i:et så att säga. Nu blir det att hämta ett stort glas vatten, känner mig lite småsjuk nämligen, efter det blir det pluggning tills jag ska sova!

Tre dagar till helg

God morgon på er! Här är man hurtig och gick upp strax efter sex redan. Hittade fram något vettigt att ha på mig och för bara några minuter sedan åt jag upp min frukost. Mums. Frukost är fanimej både den godaste och viktigaste måltiden på dagen! Idag är det en långdag för min och min klass del, börjar halv nio och slutar halv fem.. men men what to do? Om bara några minutrar blir jag upphämtad av Calle och hans far, sedan bär det iväg mot skolan och alla dess skojsigheter.

Ensam mamma söker

Halli Hallå! Jag och Teodor hjälptes åt att laga kvällens middag då det bara var vi hemma, det fick bli hemmagjord kebab med pitabröd. Efter det traskade både pappa och Calle innanför dörren och han blev upphämtad av sin mamma för bara någon timma sedan, Calle alltså. Jag skulle sätta mig och plugga och visst gjorde jag det, halvhjärtat.. kollade igenom lite instruktioner på edwise, klickade upp ett nytt word dokument, skrev överskriften men längre än så kom jag faktiskt inte. Är helt slut och orkar faktiskt ingenting för stunden, känner mig bara för att gå och sova typ nu och sedan vakna upp vid tolv, äta en god brunch och plugga hela dagen. Önskedrömmar.. blir att gå upp 6 för att sedan åka till skolan vid sju och sluta halv fem, suck. Blä på tisdagar, hatar tisdagar. Men leendet smyger sig på när tanken på att jag är ledig både torsdag och fredag och det gör mig lite lyckligare. Kram,

+ + + +

Hej på er! Måndag idag, skön skoldag som gick väldigt snabbt vilket var otroligt skönt! Efter skolan tog jag bussen för att hämta Teodor på skolan och sedan gick vi hem tillsammans. Kom väl hem för inte alls länge sedan och ska sätta mig och göra lite skitgöra, plugga alltså.

Myskväll

Go'kväll! Blev att sätta igång med pyssel strax efter middagen och resultat visar jag när det är klart! Efter det blev det glass och nu sitter jag här och ska stänga ner datorn och släcka i taket. Jag är trött och kommer nog somna för eller senare, blir lite x-factor tittande först. Godnatt i förväg! 

Fixelifix

Hej på er. Träning/Datorn/Träning/Dusch och här sitter jag nu. Hungrig och allmänt trött, har lyckats kollat igenom det jag har i läxor till veckan och även planerat in när det ska pluggas. Nu blir det ansiktsmask och nagelfix i väntan på att jag ska få göra min pizza, hemmagjort pizza står nämligen på menyn ikväll! 

Söndag

Hej på er! Hemma nu efter 75minuters dans med Ida. Blev att skynda oss till varsin buss då vi slutade lite senare men antar att det är sådant som händer. Hann precis med min buss och nu sitter jag här, ska köra lite till styrka i armar, ben, rygg och mage och sedan blir det duschen och fruktstund för min del. Därfefter blir det pluggning som gäller! 

Godmorgon världen

Godmorgon på er! Somnade med tvn på igår och den väckte mig för bara några minuter sedan. Ska väl gå upp snart för att få i mig lite frukost och efter det blir det att lyssna på ljudbok och kolla in uppgifter vi fått i läxor, så jag vet vad jag har att göra med! Efter det blir det träff på stan med Ida :)

Skön brutta

 
Gå in på hennes blogg, claraslife.devote.se för att se mer roliga videos hon lagt upp!

HÖST SKOR

Allt ifrån skopunkten under 500:- . Billigt och bra!

"Tar bort finnar på bara några minuter!"

Det här är en ny typ av ansiktsmask som tydligen ska få bort finnar och orenheter man har i ansiktet. Man applicerar det som en vanlig ansiktsmask, när den stelnat ska man tydligen enligt dom "dra av orenheterna" med hjälp av masken.
 
Reapris just nu på den HÄR hemsidan, gå in och få 5pack för bara 149:-! 

Grå och trist lördag

Hej på er! Blev ett gammalt hederligt grått och trist Sverige väder idag, usch. Men visst gillar jag regn, men ska det regna så ska det regna ordentligt, inte dugga inte. Vi vaknade strax efter elva idag och vi åt en lite större frukost. Kom innanför dörren för bara några minuter sedan, calle körde, själv ska jag nog sätta på lite musik på mobilen och gå ut på en liten promenad! Lite småmysigt sådär, håller tummarna på spöregn. Hör av mig senare!

Fredag den 21a septemberus

God kväll! Skoldagen idag gick faktiskt rätt snabbt, snabbare än vad jag trodde. Film/Film/Engelska/Matte/Slut. Filmerna i början snabbade på det hela tror jag. Efter skolan blev det att möta upp Calle på stan och sedan tog vi bussen tillsammans hem till mig. Där blev vi upphämtade en timma senare och nu sitter vi här hemma hos Calle, mätta och belåtna och kollar runt lite på datorn efter skojigheter. Angående längan mackor på den bilden ovan här är att vi hjälpte Calles mamma att fixa snittar hon behövde göra :). Nu blir det kolla lite mer på datorn, hoppa ner i sängen och sedan bara ta det lugnt. Känns som om jag kommer somna tidigt ikväll med tanke på hur jäkla trött jag är. Godnatt på er i förväg!

Engelska läxa på gång

Halli hallå! Vi slutade skolan strax efter fem, den där twitter lektionen tog inte så lång tid som det var tänk så det var ju skönt. Efter det blev det att dra till stan, jag och calle gick runt och försökte hitta dit jag skulle på intervju och visst gjorde vi det! Kom i tid och fick komma in tidigare till och med. Gick ifrån där med världens största leende, och nej, jag har inte fått jobbet men jag kan säga att det gick makalöst bra och att jag är hur jäkla nöjd och glad som helst! Nu har jag ungefär halva engelska läxan kvar och den gör jag för första gången med ett leende på läpparna.. som om det vore allt så som pricken över i:et så kommer Calle hit om någon timma eller två. Hej så länge! :)

Lektion via twitter

Bild ur arkivet.
 
Sitter för tillfället på lektionen RME, men vi har nämligen lektionen via twitter?! Haha, så alla sitter tysta och han skriver frågor och vi svarar seriöst (jätte seriöst..).  Blir för mig att dra om 30 för arbetsintervjun som sagt. Efter det blir det hem, äta, göra engelska läxa och sedan sova. Adios

Skolfoto

Godmorgon people! Ny dag och dags för skolfoto. Går som sagt till halv fem idag och efter det blir det redovisning och en arbetsintervju på det! Calle och hans pappa kommer om bara några minutrar och hämtar mig, så nu blir det att packa väskan och klä på mig. ADios!

Bra dag på jobbet

Hemma nu! Eller.. kom hem efter kvart över åtta någon gång men har nu satt mig ner för första gången sedan dess och andats. Inget mer som ska göras nu ikväll, förutom att läsa den där förjäkla tråkiga boken som ska vara utläst på torsdag (?!). Går väl lite sisådär. Jag är trött och ska nu stänga ner datorn för att bara läsa och sedan sova. Jobbet gick super och alla barn var pigga och glada, åh va jag älskar mitt jobb! Imorgon är det en långdag igen, halv nio till halva fem och en arbetsintervju på det. Godnatt people!

Flyga Drake

Nu har jag läst över 40 sidor och jag är nu lagom trött på allt som har med läsa att göra, usch vad tråkigt det är! Speciellt när boken handlar om något så värdelöst som jag vet inte vad.. Anyway, har hunnit målat naglarna också i en utav de tre färgerna jag fick utav Calle när han kom hem ifrån England! Finfina nagellack i de färger jag önskat, trevligt värre. Ögonen håller på att gå igen så jag tackar nog för mig och går och lägger mig. Har ungefär 200 sidor kvar tills fredag i boken och spanska förhör imorgon jag inte pluggat något på. Kompis det går bra nu. Godnatt!

Älskade ängel - Bert

Bild ifrån arkivet då jag faktiskt inte vet vad jag ska ta kort på.
 
Skolan idag gick jättesegt och bättre gjorde det inte att det blev så himla dysert väder, hua. Drog hem med calle, missade bussen så vi gick iväg till centralen för att hämta hans telefon som varit inne på lagning. Efter det blev det hemmåt, calle blev hämtad, jag åt och nu sitter jag här två timmar senare. I sängen med plugg som väntar, suck. Efter det blir det att packa väskan, för imorgon är det jobb som väntar ju! :)

Pluggeliplugg


Morsning korsning! Kom innan för dörren för ungefär 30 minuter sedan och har väl inte hunnit mer än att byta om och plockat upp skolböckerna. Engelskan först, efter det blir det spanska och sist men inte minst blir det att läsa den otroligt tråkiga svenska boken som tydligen ska vara utläst tills på fredag! Ikväll kommer min prins hit och jag ska göra pannkakor, mums♥

Måndag - Ny dag, ny vecka


Hej och godmorgon på er! Jag vaknade lite innan min väckarklocka idag vilket jag absolut inte kan förstå varför. Känns som om jag aldrig somnat, så trött är jag. Jobbig helg och knappt någon vila så det blir det förhoppningsvis av nästa vecka istället! Idag går jag från 10.30 - 14.20 och det kunde inte varit skönare. Efter de drar jag iväg till jobbet och lämnar de nycklarna som var fel. Sen bär det hemmåt och jag ska plugga och träna innan min andra halva kommer hem! Skulle dock behöva hämta mitt färdiga ID också.. nu en månad för sent haha.. äh vi får se hur det blir. Adios!

Upate

Hej på er, jag har för en stund sedan bäddat i ordning sängen med nya sängkläder och lagt mig och har kollat på en halv film, ska ta en liten paus för att gå ner att hänga tvätt och sedan blir det fortsatt mys. Blir en annan film efter det här så det blir mys gånger två, efter det ska jag sova. Är hur trött som helst.. imorgon är det skola och jag går till 14.20! Tidigaste dagen och ja, jag älskar måndagar + att min pojke kommer hem!

Städning - check!


God kväll people! Klockan har precis slagit sex och jag har precis ätit middag. Jag kom hem strax efter tre någon gång och har städat sedan dess. Blev en dusch och middag efter städet och som sagt, nu sitter jag här, i sängen och bara njuter av att inte göra någonting. Jag ska när som helst ner för att hänga maskin två och lassa i en tredje maskin, kanske hinner en fjärde innan jag ska hoppa i säng till och med! Ikväll blir det bara mys för mig själv, calle kommer hem imorgon och jag kunde nog inte längta mer!

Den sällsynta solen är här

Solen bestämde sig att titta förbi även idag och kul är väl det! Igår satt alla vi på kursen inomhus i elva timmar och kunde inte ta del av solen som i år har varit sällsynt. Men idag så ska jag ut och fota lite hade jag tänkt om.. jag hinner det vill säga. Skrivit upp en liten to do list och den ser väl lite ut såhär:
- Städa rummet
- Tvätta
- Byta sänklädar
- Läsa min tråkiga svenska bok
- Plugga spanska
- Skriva rent lekarna jag fick på kursen
- Packa gymnastikväskan så att den är klar
- Svara på jobbmail
- Hitta ett bra foto på mig själv
- Leta fram mina referenser
 
Så det är väl min dag, men först vid tolv ska jag åka ner för att möta upp Idis på stan! Så vi får se helt enkelt om det finns tid för fotning över huvudtaget. Kommer hem vid två igen och då blir det städning och tvättning som är number one. Nu ska jag göra mig i ordning lite smått och såsa vid tvn ett tag!
 
 

Avcheckat på listan

Suttit väldigt effektift om jag får säga det själv och skrivit på skolarbetet som förövrigt blev en dag sen inlämnad som jag helt och hållet skyller på min kurs, så det så. Har även skrivit klart emailet jag skrev igår samt skickat iväg det så förhoppningsvis har alla föräldrar i de fyra grupperna jag har nu fått ett mail om lite information om gymnastiken med mig och Ida. Känner mig väldigt vuxen. Jag ska nu sätta mig ner med papper och penna och skriva upp en to do list som blir morgondagens bekymmer, kommer på en massa redan nu.. jag som hoppats på en lugn och fin söndag då hela helgen har varit måsten. Men måste man så måste man!

"Vi är konstiga allehopa allehopa.."

Bild ifrån förra veckan då jag, Emma och Calle hängde lite i skolans aula.
 

Hemkommen nu efter en otroligt lång dag på gränbyskolan, kurs för jobbet var det som gällde i ungefär 10 timmar och jag är helt slut. Mammsen kom och hämtade mig så det gick lite snabbare att komma hem så det var snällt av henne! Jag har hitills bara hunnit äta middag, tvättat bort smink och bytt om och lite sånt där och ska nu sätta mig med lite jobbmail och sedan lite plugg. Så det är så min kväll ser ut ett tag framöver iallafall! :)

Pictures from last weekend


Kommer inte riktigt ihåg vilka utav bilderna ifrån förra helgen jag har visat och vilka jag inte har laddat upp. Men de blev dessa som jag tror mest att jag inte visat :)


Det var i väntan på mamma

Tog lite bilder imorse och tänkte att det kunde fördriva. Sitter som sagt på kurs..

Uppe med tuppen!

Godmorgon alla vakna människor! Vaknade för ungefär precis en timmas sedan och nu har den precis slagit åtta. Idag bär det iväg på kurs igen och jag gick upp i god tid för att försöka hinna med bussen men min snälla mamma tågade upp och berättade att jag kunde ta det lugnt eftersom att hon erbjöd sig att skjutsa mig, snälla mammsen. Springer runt i Calles tjocka tröja och gör inte mycket, packar i ordning och lite sådant. Ska som sagt iväg på kurs idag, hel dagskurs och skulle väl tro att jag kommer hem om ungefär prick tolv eller tretton timmar.. haha.. Ni undrar säker varför jag är ombytt till myskläder och ska på kurs men det är så att eftersom det är för gymnastiken kursen är så ska man faktiskt vara ombytt! Rätt logiskt om man tänker efter  :)
Synd att det otroligt fina vädret kommer när jag ska spendera hela dagen i en kall gymnastikhall och resten av världen får vara ute och fota i det fina höstvädret.. suck. Ska man tjäna pengar så ska man, Ha en fortsatt trevlig lördag gott folk!

Godnatt ♥

Hej på er people! Klockan är nu strax efter tolv och jag har inte hunnit vara hemma många timmar.. eller jo.. kom hem strax efter 10 någon gång då jag av någon anledning helt glömde bort att det var kurs idag för mig! Men det gick bra. Imorgon är det samma visa, 09.00 - 19.00 med kurs så det blir en heldags aktivitet med lekar och skojsigheter. Nä nu blir det att sova för min del! Ska upp tidigt imorgon då jag vill vara pigg. Hoppas på finare väder också.. Godnatt! :)

Ruskväder

Jo men visst är hösten här.. ruskväder med regn, blåst och gråa moln så lång ögat kan nå! Blä! Jaja, mössan åker på idag.Blir en halvlång dag idag, går till kvart i fyra och efter det ska jag bara hem hem hem! :)

Jag saknar dig

Hej hopp. Sitter här i min ensamhet i sängen och letar efter saker att göra, kan meddela att det inte går nå vidare på den fronten alltså. Suttit och läst ett antal bloggar då folk jag inte ens vet vilka de är har skrivit om deras dag. Så jag är så uttråkad att jag bryr mig om va någon jag inte känner gör, herregud. Sitter och saknar gör jag också, saknar Calle mer än mest fast han bara varit borta en dag.. ska försöka klara mig ända tills måndag med det är tamefan tveksamt. Suck, ska nus stänga ner datorn vilken minut som helst och sedan lägga huvudet på kudden, somnar jag så somnar jag. Godnatt!

Stiftelsen - Vart jag än går

 Finfin låt som just nu ligger längst upp på min spotifylista!

Dagen innan helg, tagga

Hej på er! Otroligt lång och seg dag i skolan idag, usch fy och blä på såna. Visst är det rätt roliga lektioner men idag blev det en jätteseg film som handlade om ..jag vet inte vad i aulan på de hårda stolarna, snacka om att rumpan gjorde ont efter ett tag haha! Anyway, blev att svänga förbi willys med Ida efter skolan, blev glass och nogatsås - helgens räddning då calle inte är hemma. Ikväll blir det att mysa, äta glass, kolla på tv och sova tidigt. Är förjävla trött!

Godnatt ♥

Go'kväll people! Hemkommen ifrån jobbet för ett tag sedan. Jag har bara hunnit fått i mig lite kvällsmål och skickat iväg ett email. Sa hejdå till Calle idag som sticker bortåt idag och kommer hem på måndag kväll. Kändes väldigt tufft..
Aja.. jobbet idag gick bra så tankarna på pojken min flög iväg och det gjorde tiden också! Fyra grupper gick rätt snabbt. Suck på att skolan av någon anledning hade bytt nycklar så vi inte kom in. Men det löste sig så det vart ju bra anyway. Nu ikväll ska jag inte göra så mycket mer än att skypa så länge som möjligt och sedan blir det sovdags, börjar nämligen 08.30 och går till 16.30 imorgon.. Godnatt!

JOBB PÅ GÅNG

Nämen tjenare! Sitter i skolan och ska nu ta bussen till jobbet. Äntligen får man träffa alla små - och stora gymnastikungar! Åh som jag och Ida har längtat! Jag börjar vid halv fem och slutar strax efter åtta. Så, vi hörs när jag kommer hem helt enkelt :)

Fördriver tid

Morsning korsning! Sitter at the moment i ett grupprum med Calle och kollar på lite klipp på youtube om 9/11. Blev lunch tidigt eftersom vi fick sluta spanskan 15 minuter tidigare plus att jag gick med bra nyheter därifrån, känns bra. Blev lite fotning i aulan med Emma och Calle efter det och nu sitter vi här, uttråkade och gör inte mycket nödvändigt. Jag sitter och väntar på att klockan går snabbare så att jag kan dra mot willys och köpa mig lite mellis och sedan mot Ida och bergaskolan där det väntas planering och en timma efter det.. jobb! 

Morgon update

Hej på er och godmorgon! Vaknade glad, sovit hela natten inatt vilket är skönt. Ska nu dra mig ner mot nedervåningen för att äta frukost och sedan packa det sista i jobbväskan. Efter det bär det iväg mot skolan och en lektion med 09.30 bussen. Jobb efteråt! :D

9/11 - 2012

Hej hopp! Lång dag idag, även om vi slutade strax efter fyra. Idag har vi fått en gruppuppgift på journalistiken och världens konstigaste läxa på RME:n nämligen "skaffa ett twitter konto, och följ minst 3 personer". Jaha, tänkte hela klassen. Men aja! Efter skolan åkte Calle med mig hem och vi gjorde pannkakor till middag. Han har precis blivit upphämtad och jag ska nu hoppa i säng. Otroligt trött och mår fortfararande inte prima men det ordnar sig nog. Imorgon väntas det en otroligt kort dag i skolan, 2 lektioner närmare bestämt och sedan står jobb på schemat! Godnatt :)
 
 
 
Angående bilden så är det ett hörn utav Calles mammas växthus ! 

+ + + +

Hallåhej! Sitter i skrivandes stund i skolans bibbla med emmispemmis och calle drog väl för en timma sedan på lektion. Rast i 1,5h och vi har nu tröttnat, ja, tröttnat på rast. Vi har suttit och gjort lite hinderbanor till barnen på gymnastiken så det var bra! Lektion om 3 varav två precis efter varandra med samma lärare så vi håller tummarna på att få slutat lite tidigare än 16.30.

Hej jag är trött

Morsning korsning på er! Blev en sen dag för mig, blev som sagt uppringd igår och blev tillfrågad om jag och en annan tjej kunde hoppa in som huvudledare på en skola idag. Anyway, skolan gick bra, kort och skön dag - älskar måndagar. Jag har precis fått i mig en liten sen middag och ska nu byta om till mys kläder och hoppa i säng. Blir att kolla ensam mamma söker och lägga mig tidigt. Är verkligen hur trött som helst nämligen! Godnatt i förväg :)

Kirrat ledartröja!


Yes, den här terminen fick man ledar och hjälpledar tröjorna gratis! Jag som hade med mig pengar och tänkte köpa jag. Så det var ju skönt! Tur så passade det perfekt också, helt perfekt längd, passform och skön stretch i tyget så den här kommer bli nya träningsfavoriten att träna i haha.. Ikväll blir det tända ljus och myskväll framför en film på kanal fem med världens bästa pojke♥

+ + + +

Häpåre! Kursen tidigare idag slutade tidigare än beräknat, mammsen, pappsen och teodor åkte förbi fyrishov för att hämta upp mig och sedan vidare till gränby för att kolla lite saker. Fick även ett samtal av jobbet och jag ska iväg imorgon efter skolan för att vara vikarie huvudledare på en skola, superkul!
 
Calle kom hit strax efter att vi kommit hem och sedan dess har teodor och han suttit och spelat wii. Nu sitter vi och busar och har allmänt tråk i väntan på dagens middag, pastasallad. Ikväll blir det lugn kväll, yrseln är inte över och jag är fortfarande rätt hängig av mig, så det blir en myskväll helt enkelt! :)
 

Ut på vift

Nämen tjenare! Vaknade tidigare än väckarklockan som stod på halv nio idag så jag passade på att duscha innan jag gjorde i ordning mig och åt frukost och sånt där annat trevligt. Är nu helt klar, sitter och väntar på snälla mammsen som ska skjutsa in mig till fyrishov där ledarupptakten för gymnastiken är! Så, sitter på kurs till klockan ett. Nä nu blir det tandborstning och på med skorna så att vi kan åka någon gång. Hörs senare! 
Btw.. bara 6 grader för tillfället och det är lika kallt idag som det brukar vara vid vintertd..

Kulturnatten?

Sitter här som en och en annan mupp och gör inte mycket. Att städa rummet tog inte så lång tid då det bara låg kläder lite överallt och sen var det bara att byta sängkläder. Mer orkade jag inte städa såhär mot kvällningen så det får bli en annan dag! Storstäd helt enkelt. Sitter här utan pojkvän att mysa med så det är inte mycket till mys här inte, det blir att stänga av datorn lite tidigare än vanligt och låta huvudet vila vilket jag verkligen tror behövs. Så medans hela Uppsalas ungdomar ränner omkring på stan drar jag mig mot nagellackslådan, här ska det målas naglar! Igen. Godnatt i förväg :)

Operation städdags!

Det ser lite små kaotiskt ut på mitt rum för tillfället, lite saker som ligger här och var som inte ligger på rätt plats och sådant. Så nu blir det att städa lite för att sedan bara ta det lugnt resten av kvällen. På återseende! :)

Ska vi plocka äpplen i min trädgård, du & jag -tjalala

Hejhopp! Blev en sväng med cobran hem till mig där jag blev avsläppt och nu sitter jag här på min stol i köket och väntar på mat. Är inte speciellt hungrig men något revbenspjäll går nog ner, ikväll blir det bara en myskväll. Måla naglarna, ansiktsmask och något dåligt as always att titta på tvn. Det blir min kulturnatt det.
Imorgon blir det ledarupptakt!

Godmorgon

Godmorgon! Vi är uppe nu och sitter redan vid varsin dator och nördar oss. Det är tyst i huset då resten av la familia sonesson sover men vi ska ändå smyga ut till vardagsrummet och sätta sig snart och efter det blir det att hitta på någon god frukost! :)

Vi är bra sociala vi

Har ungefär precis gått ifrån middagsbordet, hunnit kräma in ansiktet i några nya krämer Calles mamma köpte till honom men jag skulle bara pröva.. Just nu sitter vi vid varsin dator i varsin del av rummet. Jag nerbäddad i sängen och Calle sittandes vid den stationära. Är otroligt trött och mår väl inte mycket bättre än vad jag gjorde innan så det blir en rätt tidig kväll ikväll för mig. Inga planer för morgondagen än så länge, men det kanske blir en tur ner på stan för att kolla läget om jag kan det, beror lite på hur jag mår imorgon. Tjugo minuter kvar tills en film på tvn börjar och jag ska nu byta om till myskläder, godnatt! 

Grillning på G

Hejhopp! Sitter vid matbordet och pratar kuliga saker med Calle och hans far. Jag har varit ute och fotat lite så det kommer komma lite bilder antingen ikväll eller imorgon på det om jag känner fört! Blir grillning på g, fläskytterfilé och kyckling. Mumma!

Faith Hope & Love


Har helt glömt bort att visa det jag fick på min och Calles ett års dag den 24e Augusti! Ett halsband och armand, båda ifrån Hallbergsguld här i Uppsala. En riktig superkille på presenter han alltså! :)

En gladare Sara!

Nu efter många om och men har jag äntligen fått mitt körkortstillstånd! Fick hem ett brev för kanske 1,5 vecka sedan av transportstyrelsen då det stod att de avböjt min ansökan för att jag glömt svara på om jag hade nattblindhet.. haha.. men det tog inte lång tid innan jag fick det här och det var ju bra! Så nu blir det ut att köra så snart som möjligt! :D

Mango Curry


Hola! Vaknade med en calle brevid mig, han hade smygit sig in tidigare. Han drog iväg med bussen tidigare och jag med den efter mot doktorn. Kom hem för drygt en halvtimme sedan och har bäddat ner mig med sallen ovan som är dagens lunch. Mår väl inte sådär jättebra så det blir att vilavilavilavila hela helgen, men på söndag är det jobbmöte och sedan dans! :)

Jag.Hatar.När.Sånt.Här.Händer




At the moment

Hallihallå! Ligger för tillfället i sängen och gör inte mycket mer än att kolla på tv och leka lite med inställningar på kameran. Mår inge vidare så jag tänkte bosätta mig här i sängen ikväll, tända ljus och bara mysa, kanske framför någon rolig film eller så! 

Frukost!

Hejsvejs, här sitter jag nu med lite plast i halsen. Orkade inte ta bort det när jag skar upp gurkskviorna och vissa plastbitar runt om ramlade inte av. Suck. Men gott var det i allafall!

SÖNDAG 7 OKTOBER 20.00!

Premiär på solsidan på kanal fyra. Jag vet någon som kommer sitta bänkad då i alla fall ;)

+ + + +

Godmorgon people! Sovmorgon till 3 den här veckan också, precis likt förra torsdagen. Men jag klagar inte! Gick upp för ungefär 30 minuter sedan och har bosatt mig i soffan med täcke och kudde. Sitter och funderar på vad jag ska äta till brunch, scones förslaget har dykt upp men det finns inget vetemjöl.. suck. 

Flyga Drake

Hola! Gammal bild ur arkivet men den passar in idag också. Har nu suttit i strax över två timmar och skrivit en massa listor till jobbet, uuuuuuh va jobbigt det var. Mår väl lite sådär just nu, lite hes, ont i huvudet, ont i kroppen, snurrig och otroligt trött. Ska gå och lägga mig snart och hoppas verkligen att jag vaknar upp frisk! Godnatt!

Idag börjar nedräkningen - startar på 7

Morsning korsning! Började dagen halv elva, hade två lektioner och slutade strax efter två. Mötte upp Calle på stan och tog bussen tillsammans hem till mig där han för bara någon timme sedan blev upphämtad. Jag har precis ätit middag och ska nu sätta mig ner och gå igenom länkarna med anmälningarna till gymnastikgrupperna jag är ledare för. Verkligen superkul, är nog lycklgare än ett barn på julafton tror jag! Efter det blir det att rita hinderbanor - yay!

Skönhetstips - Få bort påsar under ögonen

Det här med att dölja påsar under ögonen är något många tycker är svårt. Men det är inte så svårt som många kanske tror att det är! Med rätt produkter och med kunskapen om hur du ska göra så är det faktiskt enkelt. 
 
Först och främst.. se till att använda en bra och täckande concealer. Concealern ska täcka bra, men även ljusa upp området. Ett bra tips är att försöka köpa en concealer med ett lite orange pigment då de har bättre täckningsförmåga för de "blåa" partierna man oftast har under/över ögonen - det orangea naturaliserar de blåa pigmenten. En bra concealer som många tycker om är denna  ifrån makeup store och kostar 165:-. 
 
Nu till det viktiga! Hur du egentligen applicerar concealern.. många applicerar nämligen helt fel! Du ska inte lägga en lätt concealer klick och smeta ut det precis under ögat. Utan applicera den iställer under och på sidorna av ögat det vill säga i ögonvrårna. Precis som påbilden ovan! 
 
Här ser ni före och efter bilder då hon använt concealer på det högra ögat och ingenting på det vänstra!
Och nej.. det är inte jag på bilderna utan de har jag tagit ifrån google.

Saras specialare


Hallihallå! Började träna strax efter fem någon gång och det blev bara 40 minuters träning idag då jag nu tränat tre dagar i rad och har träning imorgon i skolan. Jag lagade dagens middag idag, blev cousecouse med kyckling och wokgrönsöker med sås till det!  
 
Nu ikväll blir det lite spanska plugg och bokläsning, möjligtvis lite glass till de svenska hollywood fruarna ikväll. Jaja, plugg väntar så jag hör av mig i pausen. Adios!

The summer is gone - forever

Hej hopp! Hemma nu efter en otroligt skön dag i skolan. Blev att åka ner på stan med Calle efter skolan för att hitta ett par jeans åt honom som planerat och byxor hittade vi. Jag lämnade av Calle vid busshållsplatsen och drog mig mot ica för att köpa frukt och stannade utanför vila där det var rea. Blev ett par svarta supersköna jeans för 100:- som egentligen kostat 399:-. Värt. Efter det blev det bussen hem, åt mellis och nu sitter jag här i soffan i vardagsrummet. Svarat på lite jobbmail och så och ska nu kolla lite barnlekar och låtar på google. 
 
Tune in later!

Hej älskade dag

Vaknade med känslan av att jag verkligen inte ville till skolan just för att jag skulle sluta halv fem. Kom till skolan och den känslan försvann, två lärare borta och där försvann tre lektioner och jag slutar halv 12.20! Otroligt skönt må jag säga.. Har hål för tillfället, jag och emma sitter i bibblan och väntar på att ida ska tåga in och vi gör inte mycket alls. Efter skolan blir det troligtvis stan för att hitta byxor åt calle! 
 
Tune in later,

Godnatt ♥

Ska läsa ett eller två kapitel i min tråkiga bok jag tjatar om hela tiden. Om jag känner mig själv rätt så finns det en stor chans till att jag somnar med boken i handen. Så nu tackar jag för mig och säger godnatt! 

Ensam mamma söker

Detta blir kvällens räddning! Halvkul, halvintressant men fint med kärlek.. haha!

Jag råkar gilla glass... & sås





Träning - check!

Blev att ligga ute i solen och lyssna på musik i väntan på att jag skulle kunna träna. Blev ingen konditionträning idag utan endast styrka i 60min. Satsade på att träna mest armar den här gången vilket resulterade i att när jag skulle dricka efter armpasset så tappar jag glaset när jag ska försöka lyfta upp det och får allt vatten på mig.. haha! Anyway.. blev dusch och middag efter det. Nu har jag precis läst klart 2 kapitel ur den otroligt tråkiga boken "Flyga drake" och även checkat lite på engelska orden. Känns som en bra kväll och ska nu in på spanska "pluggsidan" på internet och kolla! 
 
Tune in later,

Hemma!

Hemkommen efter en kort och skön skoldag. Tre lektioner vilket gick relativt fort då en utav dom var det redovisning, andra var det idrott och tredje var det matte då jag sprang runt i halva skolan tillsammans med läraren så det blev endast några minuter pluggande. Just nu sitter jag utomhus i det nästan sommarliknande vädret, varmt och skönt när solen är framme. Mammsen och Teodor drog iväg på innebandy nyss, jag har ungefär precis ätit mellanmål och hade tänkt träna om någon timma eller så! 
 
Höres

WALLET


Ny plånka, 100:- 

MARLEY & JAG



Tips på film! Går på trean för tillfället - började 21.00. Väldigt bra och rolig enligt mig själv! :)

FALL SHOES


Återigen lite halvshaskiga bilder, blir så när det är mörkt och man har halvdåliga lampor med konstigt ljus då man måste fixa tillgjort ljus och ja, då resulterar bilderna i det ovan!  Anyway, anyhow, köpte som sagt skor igår då vi var in till boländer calle, calles pappa och jag. 299:- 

Jag är finito


Hua! Städade som en tok. Dammsugning, dammning, vädring och allt som hör till var klart inom dryga timmen. Lagom slut satt jag mig och åt middag och piggare av det blev jag då inte. Har suttit och fixat lite med en skiva till jobbet och efter det här blir det att skriva upp allt som behövs göras i pluggväg och sen är det väl bara att börja med något så man kan pricka av saker och få den där härliga känslan att jag är helt klar. I pluggpausen blir det bloggning och då hade jag tänkt visa två saker jag köpt!

Städdags!

Bild ifrån arkivet!
 
Hemma ifrån festligheterna, var ute på vischan och firade min mosters man som fyllde år idag. Grattis till honom! Åkte därifrån strax efter fyra, blev ett stopp på coop och sedan hemmåt. Calleman har precis blivit upphämtad, själv lämnar han mig här med ett rätt dammigt och smutsigt rum samt med dussintals läxor. Så ja, så ser min kväll ut. Städ och läxor! 

Tune in later,

Scones frukost!


Vaknade otroligt tidigt idag, redan vid 08.30! Hörde att någon var utanför, öppnade fönstret och där stod Calle.  Han skulle bara lämna av en väska innan de åkte vidare till Ulva. Jag satte på mig sprinkläder och mötte mamma i dörrn, båda hade tänkt lika och det blev en 3 km runda för oss båda. Efter det blev det styrka, dusch och sedan scones bak. Åh vad gott det är med scones! 
 
Nu sitter jag med myskläder nerbäddad i sängen och gör i princip ingenting, surfar runt lite på olika bloggar och så där. Om en timma eller två blir det att göra i ordning sig! 

Höres,

Jag klappar mig själv på axeln, bra gjort Sara, bra gjort

Har nu suttit i över en timma och sökt jobb, måste lämna lite blanketter till vissa men det får jag fixa på måndag.   Är helt slut och skulle behöva 12 timmars sömn, dock känner jag mig själv rätt väl och vet att jag inte kommer sova tills 11.30 på förmiddagen imorgon, suck.. 
Imorgon ska Calle och hans kompanjoner i Bälinge stå som parkeringsvakter, tur har ni då det ska bli 20 grader, moln sol och inga som helst regndroppar! Nä , nu blir det prata med pälski på facebook, sen sömn. Imorgon blir det födelsedagsfirande! 

Godnatt

Man kan inte få för mycket motivation

Sitter här och surfar runt på lite allt möjligt som har med träning att göra. Motivationstips, kläder, skor, träningspass, bilder på goda frukter, ja ni förstår! De här bilderna ovan med citat på var väl de jag hittade först när jag rätt snabbt scrollade ner på första sidan på google. 
 
Tips på ännu mer motivation!
1. Träna i bekväma, snygga och färgglada kläder. Man blir gladare och känner sig snyggare,
2. Träna tillsammans med någon om du inte har träning som din favorit, det gör det roligare!
3. Gör i ordning någon bra spotify lista med motiverande och dina favoritlåtar och sätt på medans du tränar
4. Träna det du vill och det du tycker är kul. Men försök att balansera det..
 
Hum.. det var väl de tipsen jag hade for now. Det här med träning kommer helt out of nowhere kanske ni märker då jag inte pratat speciellt mycket om det tidigare. Men jag hade en period i mitt liv, förra sommaren om jag inte minns fel då jag var ute och sprang minst 4 gånger i veckan. Man kommer av sig så lätt då man blir förkyld eller om man på något sätt får förhinder den dagen du har planerat din träning. Men nu ska jag försöka komma igång igen, göra ett träningsschema men inte tänka så mycket på maten. 
 
Tune in later,
 

Minispa!


Blev hemskjutsad av Moa som övningskörde in till stan där vi släppte av William. Nu är ljus tända, ansiktsmasken är på och nu ska naglarna rengöras, filas och målas serum! Det är ungefär det jag kommer ha för mig inom den närmasta timmen och något så kul som att hänga tvätt. Efter det blir det att försöka få igång pluggeriet, mycket skönare att plugga såhär mot kvällningen tycker jag. Avslappnande och mycket mysigare. På tv visas inte något speciellt sevärt så det blir American Pie - The wedding, på vilken kanal den nu gick..
Lite smått halv shaskiga bilder, inte nå vidare ljus såhär på kvällskvisten..
 

Dagens to do


Nu har vi gjort i ordning oss, duschat och hoppat ur myskläderna. Vi har samlat ihop familjen sonesson's pant förråd och ska åka och panta. Blir en snabbis förbi mig också för att kolla om vi har några. Tror inte att vi kommer upp i så mycket som förut när vi var och pantade då vi fick åka dit med en släpvagn och det blev 802:- spänn! Helt sjukt, kommer ihåg att folk kollade på oss som värsta tokarna när vi stod med 3 vagnar fulla med kassar var.. haha! 

Lördag den 1 september


Godmorgon! Vaknade strax efter halv tio och har bara hunnit göra i ordning frukost och satt oss i vardagsrummet. Vet inte riktigt vad dagen kommer bjuda på, eller, inte fint väder i alla fall men vet inte vad vi ska göra. Calle sitter och sorterar godis i godhets väg och resten av la familia sitter och kollar på tv. Jag ska försöka plugga lite spanska på internet och sedan blir det tv tittande för mig med!