Bytt bloggportal!

Hej på er! Jag har nu bytt bloggportal så ni kommer hädan efter att kunna följa mig via denna -> www.sarabirnbaum.forme.se

Höstfeelings

Go'kväll! Här sitter jag och har pluggat sedan två i eftermidags och har nu lagt av med det och satt mig i sängen med glass och på tvn går el final på ensam mamma söker! Jag kan nu checka av spanskan och lite av svenskan ifrån plugglistan och kvar står då den andra halvan av svenskan och sedan matten, det blir morgondagens att göra, för ikväll blir det inge mer plugg utan en tidig kväll väntas för jag är dödstrött trots att jag inte gjort något jättejobbigt. Godnatt i förväg people, godnatt.

Pluggfia

Halli hallå! Sitter här och pluggar och har gjort i en timma eller två och det är något jag kommer fortsätta med nu i kväll. Har svenska, matte och spanska att ta tag i innan jag tar lov! Bäst att jag återgår, skulle bara skriva något för att visa att jag lever och vad jag gör. Adios!

Löparrunda

Morsning korsning! Tog en liten oväntad sovmorgon idag och sov på länge för att vara mig, steg upp strax efter tio faktiskt då jag vaknade av att jag hade råkat kommit åt kontrollen till tvn och därmed hade den gått på. Anyway, jag ska nu dra på mig springkläderna och dra ut på en löparrunda, blir nog lite styrka efter det och sedan en efterlängtad brunch vilket jag bland annat tror kommer att innehålla scones, mumma! NU: Ut i ovädret.

Frukostinspiration!

Något jag älskar och har gjort ett tag är det här med frukost! Vad är inte det bästa som finns förutom en otroligt jättegod frukost? Här är lite frukostinspiration som faller mig i smaken, gott med massa frukt, något annat än bara mjölk att dricka, grönsaker som pålägg och frukt + musli i yoghurten. Mumma! 
 

THIS OR THAT

 
Choklad/Vanilj
Snickers/Twix
Komedi/Drama
Kakor/Glass
Lägenhet/Villa
Pannkakor/Våfflor
Silver/Guld (vitt guld)
Katt/Hund
Frukost/Middag


Shine bright like a diamond

Hej på er! Finfin dag idag som jag spenderade tillsammans med min vän Emma. Vi strosade runt på stan ett tag, knäppte massvis med fina höstbilder och tog oss och besökte mitt nya jobb. Efter tre var jag hemma igen, tog mellis och satte mig och redigerade lite bilder och har äntligen lyckats fått ordning på alla bilder jag har genom att dela upp alla i olika mappar med olika kategorier. Verkligen superskönt att få det gjort!
 
Nu har jag precis ätit middag med familjen, hemmagjord pizza stod på menyn! Mumsigt värre. Nu blir det att byta om till myskläder, det vill säga pojkvännens allt förstora kläder och mysa så gott det går utan honom vid min sida. Jag hör av mig senare helt enkelt! Adios!

På äventyr!

Morsning korsning! Ska precis traska ner till bussen nu för att åka iväg och träffa en kompis, har kameran med mig. Hejs!

Vädret är det fina med hösten

Godmorgon! Klockan är halv nio för tillfället (eller egentligen halv tio då man ställde tillbaka klockan en timma inatt). Känner mig rätt så utvilad så jag tänkte snart traska upp för att äta frukost. Har inga större planer för idag förutom att jag iväg och dansa vid ett. Hejsvejs!

Pictures from yesterday

Hej people! Kör på lite bilder jag inte fick upp igår pga brist av tid.
Idag vaknade vi som sagt strax efter tio, åt frukost och flyttade inte oss ur soffan förens klockan var efter två någon gång. Då drog grabbsen igång ett hockey spel, ni vet sånt där man ställer på bordet och drar i pinnar? Ja sånt! Dom satt med det i dryga två timmar och själv satt jag på en stol och tittade på, urtråkigt. Men mammsen kom och hämtade mig strax efter fem, vi drog och handlade och nu har jag precis kommit hem. Ska sätta på mig träningskläderna och köra lite lätt styrka genom hela kroppen bara för att. Efter det blir det middag, entreco och pommes, mumma!

Vackra lördag, vackra dag

Godmorgon på er! Vaknade för inte alls många minuter sedan och ska snart ta oss upp för en mumsig frukost vid tvn. När man vaknar upp till sånt här väder blir man allt sugen på att dra sig ut för en fotopromenad, så vi får väl se vad dagen har att erbjuda. Calles kusin kommer hit om några timmar också, så vi får se helt enkelt!

Kvällsupdate



Hej på er! Efter skolan traskade jag och Calle hand i hand till hans pappas jobb, var där och åkte sedan med william och moa hem hit till familjen sonesson. Här gjorde vi tillsammans i ordning räkor, rostat bröd, ägg, majonäs och andra röror till middag, till efterrätt blev det godis för dom och naturgodis för mig, mumsigt värre! Vi sitter nu och är inne på vår andra film, eftersom att film nummer 2 inte riktigt faller mig i smaken passar jag på att checka och ladda ner lite appar på calles mobil såsom twitter osv då min mobil är paj! Nu blir det filmtittande i värdens bästa famn. Godnatt i förväg!

Kvälls update

Hej på er! Skulle lägga mig tidigt ikväll men den planen rök när jag kom på att det är final i masterchef. Efter det blir det sängdags! :)

@ the moment

Hej på er! Sitter i ett stort grupprum med några i klassen, har precis räknat klart lite mattetal. Istället för en långdag idag blir det inställda lektioner, så istället för halv fem slutar jag vid ett! Superskönt! NU: mattemöte, efter det en lektion.

Kvälls update

 
God kväll! Blev upphämtad ifrån jobbet strax efter nio och hemma några minuter efter det. Blev att hjälpa pappsen med sin nya telefon och äta en sen middag. Suttit och fixat lite med jobbet och hunnit kolla igenom lite pluggsaker, fått lite struktur på det hela med andra ord! Jag ska nu ta och lägga mig i sängen och läsa igenom twitter flödet jag inte uppdaterat sedan åtta imorse, för de som missat vad jag heter där så är det; sarabirnbaums. Imorgon går jag långdag så det blir att sova tidigt. Godnatt i förväg!

Mot jobbet

Nu blir det att dra iväg till jobbet för att planera! Kommer hem efter åtta någon gång, som varje onsdag :)

Det blir en vanlig onsdag

Bild ifrån arkiver på mig och emmsi.
 
Känns som om jag vaknade när tuppen gick upp men när jag tittade på klockan en extra gång var den två timmar efter det, så fel man kan ha! Ska snart dra mig upp ur den varma sköna sängen för att göra i ordning mig, packa väskan, göra matsäck tills ikväll och efter det äta frukost. Måste hinna med alla dessa saker innan jag måste dra mig till bussen, då det var därför jag ställde klockan på 15 minuter tidigare men självklart har dom minutrarna gått åt till att snooza. Här gäller det att prioritera! 
NU: Operation försöka ta mig ur den gosiga sängen.

Långdagar är inte min grej

Halli hallå! Slutade som sagt skolan vid halv fem och kom hem en halvtimma efter det. Åt några minuter efter det och har nu satt mig i sängen för att plugga, spanska, RME och matte står staplat på hög. Blir pluggning till 21.00, efter det svenska hollywood fruarna! 

Quote

Godmorgon! Klockan är nu 06:50 och jag snosade ifrån prick sex till halv sju. Nej vadå trött tjej? Känns som om jag somnade lite för sent igår. Jaja, idag går jag i skolan ifrån halv 9 då jag startar med engelska prov, två lektioner på det innan lunch och sedan två lektioner. Tre av fyra lektioner är media lektioner,det skälet till att jag orkar tisdagar och torsdagar.
NU; Frukost!

Godnatt people

Go'kväll! Sitter här och ska precis stänga igen datorn. Hela kvällen har bestått av att plugga, kolla tv, twitter och hotmail. Sitter och väntar på lite jobbmail som skulle behövas och har precis genomgått den sista "öva delen" på glosboken. Nu blir det att titta på den sista kvarten på ensam mamma söker och sedan sussa. Imorgon går jag långdag i skolan, 08.30 - 16.30, börjar dagen med prov. Godnatt ♥

Måndag

Halloj! Hoppade av en hållplats tidigare ifrån skolbuss nummer 1 (måste byta buss två gånger) traskade till affären för att köpa frukt, hittade jättegoda och fina frukter men när jag kommer fram till kassan har deras datasystem kraschat så jag kunde inte betala med kort, så jag traskade till en annan affär och tog sedan bussen hem. Här sitter jag nu och har för en stund sedan ätit mellis, ska snart sätta igång med plugget.
 
Kortläsaren på datorn för SD kort har det hänt något med så jag kan inte lägga upp bilder jag tar med kameran. Men visst, det finns ju sladd! Den har jag dock tappat bort. Så vi får se hur det löser sig, har knäppt endel bilder både idag och igår men datorn vill inte samarbeta så vi får se hur det går helt enkelt. Nu; plugg!
 
(bild ifrån förra uppvisningen med min föredetta elitdansgrupp)

Mot skolan

Fin dag och jag kunde inte älska vädret mer! Eller jo, om det var sisådär 20 grader varmare dåra. Idag går jag i skolan från 10.30 - 14.20! Efter skolan blir det hemåt och en helkvälls pluggning för min del. Prov i engelska imorgon nämligen. 

Happy moment

Hej på er! Åt födelsedagsmiddag här hemma för mamma, ungsbakad fläskfilé och potatisgratäng - mumsigt värre! Ikväll blir det som sagt pluggnign för min del, plus solsian såklart. Eftermiddagen bestod inte av plugg, blir oftast så när man säger att man ska plugga, att det slutar med att man gör allt förutom att plugga. Men nu ska jag försöka sätta mig med det jag skjutit upp så jag slipper göra desto mer imorgon. Siktar på en rätt tidig kväll ikväll, är supertrött. Säger godnatt i förväg!

Det bästa med söndagar


Risifrutti

Morsning korsning! Kom hem för bara några minuter sedan och ska sätta mig för äta lite mellis såhär på eftermiddagen. Hela eftermiddagen och kvällen kommer att bestå av plugg, har nämligen engelskaprov på tisdag och matteläxa till torsdag. Så två skolsaker till, än så länge, innan jag kan ta lov! Blir att ta fram kameran också, fått lite ny fotoinspiration och ska studera kameran och dess funktioner, superkul!

Grattis på födelsedagen

Idag vaknade vi strax efter halv nio och tågade upp och sjöng för mamma, hon öppnade alla presenter och sedean gick vi upp och la oss för att sova en stund till. Nu har vi precis vaknat igen och ska gå ner och äta frukost, om några timmar blir det dans för min del och pluggning för Calles del. Nu; frukost!

Begravd i glosor

Hallå där! De sista gästerna steg för bara några minuter sedan ut igenom dörren, syster med famillj stannade nämligen kvar på middag. Nu sitter vi väl förberedda för sovdags, imorgon blir det att stiga upp tidigt för grattning av mamma! Innan sovdags blir det att sätta sig med några minuters glosläsning, 184 glosor i engelska tills på tisdag nämligen. Kram

TÄVLING

Jag är med och tävlar om två stycken BrilliantSmile whitening boost toothpaste hos http://fridaannas.blogg.se/

Calle plopp

Godmrorgon! Skoldagen igår var rätt lång och seg men gick rätt fort ändå. Efter skolan åkte vi ner på stan och gick ett ärende och sedan hem till mig där vi bara efter någon timma blev upphämtade av Calles pappa! Till middag blev det american takeaway, för mig en ceasar sallad, mumma. 
 
Nu har vi precis vaknat här hemma hos Calle och ska gå upp och göra i ordning frukost vilken sekund som helst.  Om några timmar bär det iväg hemmåt där min mamma ska firas med familjekalas, dock fyller hon år imorgon men ändå! :) 

Happy Girl

Hej på er! Jobbet gick super igår och det var verkligen hur kul som helst med gymnasterna, små som stora! 

Idag torsdag blev det långdag i skolan, halv nio till halv fem. Stack iväg på mattemöte på det långa hålet som gick jättebra och sedan rullade dagen på, hade ett prov sista lektionen som gick lite sisådär dock. Vi kom hem strax efter fem, gjorde i ordning pannkakor och soppa med mamma. Åt och nu  Csitter alle och pluggar och jag kollar bloggar, blir att förhöra honom och sedan lägga ner datorn för ikväll och sova. Är otroligt trött!
 
 

Expriment på baksidan

Hej på er! Slutade 1,5 timme tidigare idag, skönt att slippa sluta halv fem. Åkte hem tillsammans med Calle, tränade en timma, duschade, åt, hann ner till lite experiment med min vetenskapliga lillebror också. Nu sitter jag här, i min säng och tänkte svara på lite jobbmail, packa jobbväskan och sedan sätta mig för att plugga lite matte, RME och spanska! Skolfotot kom idag också, haha att man aldrig kan se vettig ut på något skolfoto, någosin! 

Träningsinspiration!


Working nine to five

Hej på er! Dålig uppdatering från min sida, orsaken till det är väl ingen viktig alls faktiskt. Har faktiskt inte orkat, haft lite småläxor och sånt som gått före helt enkelt! Idag går jag i skolan från halv nio till halv fem. Sitter just nu på en håla på två timma och har precis pluggat klart lite RME, prov i det på torsdag nämligen. Helkul faktiskt! 
Slutar halv fem som sagt och ska direkt när jag kommer hem ut och springa, tog nämligen nyss hand med emma att vi ska hitta våran träningsmotivation som tyvärr är bortblåst, så det blir att träna idag och sedan kvällen blir det plugg och kladdkake ätning som står på schemat. Myskväll, vi hörs! 

Nytt ifrån Neutrogena!

Billigt och bra, finns att köpas på vad jag vet, apotek, men kan även finnas på lite större mataffärer! Kostar inte skjortan heller, allt under hundralappen. 

Vart tog sommaren vägen?

Hallådär! Lördag idag och har inte gjort speciellt mycket. Igår efter kursen åkte jag med Calles bror William hem ifrån stan och överraskade pojken min, vi passade på att hämta upp mat ifrån American Takeaway också, mumsigt värre! Blev hemskjutsad idag strax efter fem någon gång, åt kladdkaka mamma bakat och satte mig med engelskaböckerna, här ska det pluggas minsann - först solsidan!

Dreams can not be verified

Godmorgon på er denna otroligt fina lördag! Solen skiner och molnen ser jag inte så långt ögat kan nå (åh nostalgi på den låten). Det fina vädret väljer att komma fram varje helg jag ska sitta inne i en svinkall gymnastiksal och göra annat, det är nämligen fjärde helgen i rad som det är fint väder och jag ska på kurs! Lite tråkigt. Men men, mamma erbjöd sig att skjutsa mig dit vi ska vara så att jag slapp bussarna vilket var snällt av henne. Åker om några minuter skulle jag tro, idag är det 10.00-16.00 som gäller så det är varken lika långt pass eller lika många dagar som de andra helgerna. Skönt. Nu blir det att gå igenom väskan för att se om jag har allt med mig. Vi hörs!

Godnatt ♥

Tackar nu för mig och säger godnatt. Imorgon blir det som sagt kurs till 16.00 som gäller. Den här gången är det för att jag ska få licens för att få hoppa trampett med mina gymnaster och lära dom göra exempelvis volter! Superskoj. Kommer väl hem vid fem någon gång skulle jag tro. Godnatt people,

Update:Vad jag gör nu

Står faktiskt nere i köket och kokar hemmagjord gröt som såsmåning om, när den kallnat i kylen bli hemmagjord risifrutti jag ska ha med mig imorgon på kursen. Nu tror ni säkert att jag gått och blivit tokig haha, men jag har en liten crush vad det gäller risifrutti och eftersom att pappa och jag inte riktigt kunde kommunisera idag när han var på affären så kom han hem utan det jag ville be honom köpa. Blev en sur och ledsen sara när pappa kom hem 2 timmar tidigare än vad han brukar och redan hade handlat. Men nu står jag som sagt och kokar egen och vi får väl se hur det blir, 50 min i koktid. Adios!

Dagens plus & minus

+ Det är fredag!
+ Jag är klar med en svenska uppgift som det är deadline till på måndag.
+ Det är höstlov om två veckor.
+ Det är solsidan om endast två dagar!
 
- Det börjar bli kallt ute, vintern är kommen
- Elaka människor
- Matte är världen sämsta påhitt någonsin.
- Man har inte råd med mycket pga av det dumma & låga studiebidraget. Fy.

Äntligen fredag

Halli hallå! Äntligen fredag säger jag bara. Kämpat mig igenom den här veckan med stressiga moment och endel plugg, dock är det ingenting jämfört med de kommande veckorna. Det är nu innan lovet allt drar ihop sig, som alltid! Skoldagen gick snabbt, muntligt prov i spanska och tre lektioner på det. Nu har jag precis sagt hejdå till calle nere vid dörren, han ska iväg för att träffa fotbollslaget för en kväll med bowling. Själv stannar jag här hemma och den ska bestå av engelskaplugg. Imorgon är det kurs, IGEN. Fjärde helgen i rad jag ägnar åt kurser och börjar bli lite smått trött på att jag inte kan planera in annat att göra. Men jag ska väl vara glad då det är ungefär sex till sju timmar mindre den här helgen plus att det är den sista på länge! Nu blir det plugg i väntan på mat, det vankas fläskfilé och potatis. Mums!

Kylan och vintern är kommen

Hej på er! Gammal bild ifrån arkivet på min prins :)
 
Vi kom hem för ett tag sedan efter rätt skoj dag i skolan. Blev sovmorgon till elva, filminspelning till tolv och sedan redigering fram tills två, en lektion på det och där fick vi sluta 40 minuter tidigare, eller man fick välja om man ville göra frågor i skolan eller om man ville fick man åka hem och skriva! Vi åkte hem och nu sitter vi här. Trötta, frusna och hungriga. Trötta efter dagen, frusna pga kylan och hungriga efter det otroliga dåliga matintaget under dagen. Nu blir det middag och efter det krypa ner i sängen! 

Mot skolan

Nu drar jag mig ner mot bussen mot skolan! Idag går jag 12.00 - 16.30 varav tre lektioner. Kram!

Sovmorgon is the shit

 
Godmorgon hörni! Igår var det en helt vanlig kort och skön skoldag, drog till jobbet vid tre och kom hem vid halv nio då jag åt middag och sedan satte mig vid datorn direkt för pluggning. Blev klar strax efter elva och jag var slut så jag stängde ner allt elektroniskt och deckade på direkten! Helt sinnes så trött jag var. Aja!
 
Nu har jag vaknat upp, piggare än igår och har sovmorgon. Eftersom att jag blev klar med uppgiften igår och skickade in den så fick man hål på morgonens svenska lektion, skönt. Ska dock in en timma tidigare för att möta upp några tjejer i min klass för att spela in ett grupparbete. Heldag idag och kommer inte komma hem förens vid fem. Nu blir det frukost och mys i vardagsrummet! 

Tomt i kylskåpet..

Morsning korsning! Kom hem ifrån skolan för lite mer än en timma sedan och calle kom med bussen strax där efter. Slutade en timma tidigare idag och fick hål på RME så den långa jobbiga dagen blev snarare det motsatta, alltså en rätt så skön dag! Kom hem och möttes av ett öppet kylskåp vilket var mindre roligt. Det blev för mig att sätta igång att slänga mat och nu är kylskåpet tomt. Jättekul, verkligen! Nu blir det makaroner och köttbullar för familjens del. ADios!

@ RME lektion

Myser såhär på RME lektionen med fina människor. En lektion innan lunch kvar och 2 efter lunch, slutar 16.30. Adios!

Tisdag morgon

Blir dåliga bilder när man knäpper dom när det är mörkt utomhus, men det får gå! Sitter här och har ätit en stor frukost och fixat i ordning mig inför den här otroligt långa torsdagen. Går som sagt till halv fem på grund av att vi ar en massa jäkla håltimmar för ingen anledning alls.. men men. Nu blir det tandborstning och sedan gå ner till vägen där jag  blir upphämtad av Calle och hans mamma. Kram!

Quote


Hejdå plugg.Hej ledig kväll

Tjenixen. Klar med 2/3 uppgifter och den tredje har jag faktiskt börjat på och skrivit en tredjedel på! Känns som om jag är på god väg och fixade plugget rätt snabbt, betygen visar sig antar jag. Jag sitter och kollar runt lite på internet samt kollar på kanal fem och längtar tills ensam mamma söker börjar. Känns som om jag sprungit ett halvt maraton - jag är döds slut. Plugget tog slut på krafterna.. ätit två bullar och ska nu krypa ner i sängen, släcka lampan och sega framför tvn tills det efterlängtade programmet börjar. Efter det ska jag sova! Börjar 08.30 och slutar 16.30 imorgon. Hatar tisdagar. Godnatt i förväg people!

"Kvällen" har bara börjat

Hej på er! Hemma ifrån skolan sedan några minuter tillbaka. Älskar måndagar, bara tre lektioner vilket är skönt. Har skrivit ner kvällens to do list inom pluggningen och den ser väl ut såhär;
RME - Källkritik analys
Svenska - Analys av boken, Flyga Drake
Journalistik - Reklambild 
 
Så det är det som är inom pluggningsväg som behövs göras. Inte allt idag men ska väl försöka med att pricka av något iallafall. Hör av mig i pluggpausen!

Kärlek

Hej på er! Har nu fått i mig mat och även en bulle. Sitter och funderar på vad min fjärrkontroll har tagit vägen? Efter att jag städade klart så var den bara borta. Blir att leta fram den, skriva några meningar på en svenska uppsats och sedan sakna calle. Han kommer komma hit när jag ligger och sover så det blir att träffa honom i morgon. Inte kul att sakna någon inte. Speciellt inte känna saknaden av den bästa. 

Premiär för solsidan ikväll

Premiär för solsidan ikväll ju! Hade helt glömt bort det tills jag kollade det uppdaterade flödet på twitter. Så ikväll 20.00 på kanal fyra kommer iallafall jag sitta bänkad framför tvn och kolla :)

Skönt med städat

Hej på er! Idag har min dag sett ut som så; dans/hem/äta/träffa calle/städa/duscha och nu sitter jag i min nybäddade säng och försöker torka håret. Calle drog iväg för precis en timma sedan, fotbolls match på tv så han och några grabbar skulle iväg och äta, kulkul! Själv ska jag nu traska ner en våning för att äta pappas kalops!

The plans for today


Vaknade upp till solsken

Godmorgon på er! Vaknade för ungefär en timma sedan, försökte verkligen sova ut idag då jag behövt gått upp tidigt sen jag vet inte vad men det gick åt skogen.Ligger fortfarande kvar i sängen och har inga planer på att gå upp på ett bra tag, behöver inte gå upp än. Efter tolv blir det att åka ner till stan, möta upp Ida och sedan dra iväg för att dansa! 
 

Ett tidigt godnatt

Nu tänkte jag faktiskt stänga igen datorn då jag varit duktig och gjort klart en spanska text om en film. Imorgon blir det dans med Idis strax efter lunch och planerna efter det ser ut som så.. ja det får ni veta imorgon! Godnatt! :)

Snygga skor till hösten

699:- ifrån scorette. Lite jeffery c stuk på dom, inte lika dyra och kanske inte lika bra kvalité men värda ändå tror jag! Inte helt omöjliga att gå i heller, möjligtvis kanske inte de bästa skorna att traska runt när det ligger is på gatorna men annars så!

Finally at my place again

Ja men hallå! Kom hem för kanske en timma sedan, skickade lite jobbmail, åt och nu sitter jag här, nerbäddad i sängen med världens gosigaste filt. Eftersom att man har suttit i en iskall gymnastiksal sedan nio imorse så kan jag gott och väl konstatera att det var en förjävla skön känsla att krypa ner i sängen! Nu blir det skype med pojken min och hans far som ska sätta upp hyllor, viktigt att jag är med tydligen. 
 
Förresten, har som sagt fixat i ordning min design lite ju. Fortfarande lite väl liten text, men det kommer väl bli bra såsmåning om antar jag :)

Hej iskalla gympasal

Hej people! Vaknade med tuppen idag, otroligt motigt att gå upp! Men eftersom jag inte har något val så blev det lite lättare att tvinga upp kropp och knopp. Slängde på mig underställ som förhoppnignsvis kommer hjälpa mig att hålla värmen idag i den iskalla gymnastiksalen. Drar som sagt iväg på kurs, precis som rubriken lyder minsann! Den börjar 09.00 och slutar inte förens 19.15 idag, så en heldag i en iskall gymnastiksal är det som väntar mig idag. Hoppas ni kommer ha det roligare och definitivt varmare än vad jag kommer ha. Hörs när jag kommer hem helt enkelt! För nu måste jag springa till bussen :)

Trött, tröttare, tröttast

Hallådär! Blev en bild på skolan då jag inte riktigt har något att ta kort på såhär snart halv elva på kvällen. Jag kom hem för kanske 30 minuter sedan och satte raka spåret och tvättade av mitt smink, bytte till sovkläder och nu sitter jag här. Suttit och ätit lite naturgodis, checkat twitter, facebook och zappar runt lite på tvn - där det som alltid, inte finns något bra att se på. Känner mig tröttare än tröttast efter en heldag på skolan och sedan en kurs på fyra timmar så, jag ska nu kolla busstiderna inför morgondagen snabbt och sedan stänga ner datorn, packa väskan inför imorgon och sedan sova! Godnatt i förväg people

Vädret - det fina med hösten

Godmorgon allehopa! Idag vaknade jag innan min väckarklocka ringde så jag låg kvar i sängen och läste twitter tills jag kände mig manad nog att gå upp i mitt iskalla rum. Iskallt rum är förjävla skönt att somna i men mindre populärt när man ska upp - just saying. Sitter nu nerre vid köksbordet, har precis ätit upp frukosten och sitter och knaprar i mig en ipren för att jag ska klara av dagen. Mår fortfarande inte prima men idag måste jag till skolan, farligt att missa en massa! Halv lång dag i skolan idag och efter det blir det kurs med jobbet, igen. Det börjar 16.30 och slutar inte förens 22.00?! Helt sinnes. Nu måste jag sätta packa färdigt väskan, sätta på mig skorna och sedan gå ner till bussen. Det vankas fint höstväder idag! 

Följ mig på twitter!

Har helt glömt bort att berätta att jag har börjat twittra! Gjorde det i samband med att vi hade RME lektionerna via twitter för något vecka sedan och fastande faktiskt. Uppdaterar där mer än vad jag gör här på bloggen - även om jag uppdaterar duktigt här så skriver jag lite mer där när jag känner för det så att säga. Jag heter: sarabirnbaums! Varsågoda och följ! :)

Vänner är allt bra att ha

 

Bild tagen ifrån Idas blogg
 
God kväll! Ligger här i sängen och har gjort sedan efter bullbaket vart klart. Inte haft för mig mycket mer än att kolla bloggar, fixa lite med min egna och bara surfat runt helt enkelt. Ska nu lägga ifrån mig datorn och såhär ser mitt tv-programs schema ut för ikväll;
1. Kanal 4 21.00 - 21.30 New Girl
2. Kanal 4 21.30 - 22.00 Two broke girls
3. Kanal 3 22.00 - 23.00 Masterchef USA 
 
Imorgon är det äntligen fredag! Otroligt skönt det ska bli med helg. Tyvärr kommer den vara fullspäckad med en massa plugg men hoppas på fint väder så att man kan ta mysiga höstpromenader med kameran. Godnatt i förväg ifrån en sjuk tjej!

Roande reklam

Satt på min dubbellektion i meda i tisdags och skulle leta fram en rolig reklambild och fann den här! Lite små rolig faktiskt.

Plus med att vara sjuk

Fördelen när man är sjuk måste nog vara att man oftast får äta det som faller en i smaken för tillfället. Sjuklingmiddagen blev idag yoghurt med solrosfrön och skinkmacka, mums. Kvällen har än så länge inte fått några större planer och det verkar som att det är så det får bli - en planlös kväll alltså. Blir väl att ligga i sängen, äta naturgodis och kolla på tv. 
 
Tune in later,

Under konstruktion!

Gammal bild ifrån arkivet. Men jaja! Som ni ser är bloggen rätt kaotisk. Det ser inte så värst bra ut men hey, den är under uppbyggnad så ha lite tålamod vettja! :)

Kanelbullens dag ♥

Halli hallå! Känns som om jag bakat bullar hela dagen idag. Började med att baka bullar med mjölk, kom sen på att mamma inte skulle kunna äta dom så jag bestämde mig för att göra en till sats med bullar och denna gång utan mjölk. Har precis tagit ut den 4/4 plåten och ska gå upp och lägga mig och vila och kolla på tv. Känner mig fortfarande inte pigg, antar att alvedonen håller på att sluta värka så får väl slänga i mig en till om ett tag antar jag. Hör av mig senare helt enkelt!

Home - Where people who love you live

Hej på er! Inte bloggat sedan tisdags kväll tror jag? Aja, jobbet gick super, lite skrikigt men det fungerade. Pappa kom och hämtade mig och var hemma vid halv nio, då åt jag middag och la mig i sängen och deckade någon timma efter det, var dödstrött. Vaknade upp inatt och imorse med feber, sovmorgon till 15.15 men går nog inte utanför dörren idag. Calle kom hit strax efter tolv då vi åt lunch och efter det blev det bullbak då jag fortfarande håller på och Calle har dragit sig mot skola och lektion. Så, så har mitt liv sett ut sedan jag bloggade. Ska återgå till bullbaket då första omgången utav jäsning är klar!

Tisdagsmys

God kväll people! Sitter här nerbäddad med naturgodiset jag köpte tidigare idag och kollar lite på x-factor. Halvtråkigt program enlit mig själv då men eftersom att det inte finns något bättre att kolla på fick det bli det här. Jag har också hunnit med att packa jobbväskan inför imorgon så jag slipper stressa med det imorgon så det är skönt! Jag hann plugga i sisådär två timmar innan min inspiration tog slut och det blev lite skrivet iallafall, lite är bättre än ingenting faktiskt så jag är rätt nöjd.
 
Imorgon är det som sagt två lektioner och sedan blir det att åka till jobbet och sitta och planera till lektionsstart halv fem. Slutar inte förens åtta och kommer väl hem strax efter det skulle jag väl tro. På torsdag har jag sovmorgon till 15.15, så det ska bli skönt . Nu blir det svenska hollywood fruar och sedan sova för min del. Känner att jag behöver lite sömn, har blivit så otroligt trött på sistonde. Vet inte riktigt om det beror på vädret eller vad det nu kan bero på men, skönt ska det bli att få sova iallafall! Godnatt i förväg♥

Pluggfia

Nämen halli hallå! Kom hem från skolan för ett tag sedan, vi fick sluta 30 minuter tidigare så Emma, Calle och jag drog till willys och köpte naturgodis. Jag ställde mig och gjorde pannkakor och hjärtplättar när jag kom hem och Calle blev hämtad precis när maten var klar, otur! Nu har jag precis satt mig i sängen med datorn i knät och tänkte börja på lite skoluppgifter jag har, svenska och media produktion/journalistik. Har lite beslutsångest då jag vill göra den roligaste först, men har hört att man ska göra den tråkigaste uppgiften först så att man blir klar med den fort - då man "längtar" till den roliga. Hum. 

Hösten har kommit

Hallå där! Skolan gick bra, matteprovet gick väl sisådär och håret blev väl sisådär. Vi drog över på tiden med 45 minuter men ändå hann inte Emil klart med håret, håret blev inte riktigt som jag tänkt så ska dit imorgon då han har bokat in mig och ska fixa till det, så det känns bra. Calle kom förbi salongen strax innan vi var klara, han och jag åkte tillsammans hem till mig och har för en timma sedan ätit middag, kyckling gryta med ris, mumma. Nu ska vi lägga oss i sängen och kolla på tv, först ut är färjan och sedan blir det ensam mamma söker! Bra kväll. Godnatt i förväg :)

Mot frisören!

Sitter nu och väntar på mattelektionen, prov som gäller för min del och jag håller båda tummarna jag har för att jag klarar det. Det skulle underlätta så otroligt mycket nämligen! Efter det blir det frisören och det vankas ny hårfärg såhär till hösten. Adios!

Första oktober

God morgon den här otroligt fina (läs fula) första dag i oktober! Kände att jag den här morgonen var lite med poetisk än andra dagar och istället för en cam bild på mig som visar hur jag ser ut idag blev det lite citat istället. Idag blir det inte en sån lång dag då det bara är två lektioner varav två timmar mellan dom två lektionerna, skoj! Blir för mig att dra ut till bussen nu om jag ska hinna till skolan i tid. Vi höres!