SHINY TUESDAY


Har för tillfället ingenting att göra och märkte att jag fick lite tid över så jag startade datorn och here I'am. Blir om 10 minuter upphämtad av calle och hans far och ska väl hinna slänga i en tränings t-shirt i väskan innan jag måste rusa. Dagen ser ut såhär: hishis/svenska/spanska/atlet/slut/stan/hem, kort och välbehövlig dag. Lite smått osäker på träningen eftersom jag har gått och dragits med en förkyldning i snart två veckors tid och förra veckan när jag trodde att jag var frisk så var jag ute och sprang vilket var ett otroligt bakslag i sjukväg och fick faktiskt feber.. hua! Så jag tar nog det lite lugnt idag.

kommentarer
posted by: Haldis johanna

Hej vill du få presentkort till olika klädbutiker helt gratis och gillar att medverka i olika tävlingar o vinna jätte fina priser? Bli då medlem på denna super bra sida: http://www.gratisklader.se/?r=196700

2012-05-08 @ 14:32:20
hemsida: http://haldisjohannanilsson.blogg.se/
posted by: julia karlsson

Sv: Jag jobbar i Varberg, glasscafét heter Tre Toppar och är ett av Sveriges största. Mejlade ägaren och frågade om de behövde folk, sen gick jag dit med CV't och så blev jag kallad på intervju, precis som de flesta får sina sommarjobb :)

Kram!

2012-05-08 @ 16:03:10
hemsida: http://juliiikarlsson.blogg.se/
posted by: Ida

Ingen fara :) Dom har lite blandad stil men oftast har dom många olika, i massvis med kulörer :)

2012-05-08 @ 23:08:58
hemsida: http://iduzi.blogg.se/

KOMMENTERA HÄR

namn:
V.I.P?

mail: (publiceras ej)

hemsida:

kommentar:

trackback