THANK YOU FOR THE MUSIC

Halvläskig bild på mig själv kan jag tycka men eftersom jag (återigen) är i brist av bilder och har varit ett tag nu (ska bli bättre med det nu i helgen, lovar!) så fick det bli den här.
Var ingenting jag kunde göra på den andra uppgiften just nu utan satt och läste igenom frågorna några gånger så jag hade de i huvudet i allafall. Ska nu dra mig mot sängen, eller jag sitter i sängen redan men jag menar mer att jag ska stänga ner datorn och har inga planer på att öppna den förens imorgon morgon - om ens det. Imorgon är det alla lektioner som gäller, betygssnack på allehopa är min chansning, eller i allafall på 90% av dom. Efter skolan är jag lite smått sugen på att shoppa lite behövligheter.. får se hur det blir med det. Godnatt!

NEW IN




Lite halv shajskiga bilder lamporna är inte de bästa i rummet då de inte bytts på ungefär.. ja många månader. Men var ju som sagt nere på stan tidigare idag och fick med mig dessa urgulliga shorts hem. Endast 129:- och det var det bannemej värt! Väldigt synd att bilderna inte visar shortsen rättvisa men sånt händer!

PLUGGNING PÅGÅR


Har nu skrivit på en bildanalys i sisådär en timma snart, trögstart men sedan flöt det på, fastnade i slutet men är nu klar efter många om och men. Känns otroligt bra att kunna pricka av en uppgift att göra på listan och det är bara att börja på nästa antar jag. Tog en paus mitt i allt pluggande för ett tag sedan och smaskade på en utav de nya smakerna på ben & jerry's, smaskig som bara den drog jag i mig lite än halva och att det gick snabbt på slutet kan nog bero på sockerkicken, haha.. Nu blir det att kolla in uppgift nummer 2 och se om det är någonting jag kan göra nu. Adios!

GLORY GLORY


Dagen idag har inte bestått mer än att jag har varit nere på stan en snabbis innan skolan, fick med mig ett par jättesöta shorts ifrån H&M, tog mig till skolan, hade två betygssnacks lektioner, tog bussen hem i spöregnet med calle och nu sitter jag ensam här hemma och försöker få lite plugg gjort såhär innan det är dags att sätta betygen. Förstår inte grejen med att fixa en massa uppgifter i slutet av varje termin, men antar att de har en anledning. Jag skrev klar min book review igår på en timma eller två och kom på mig själv imorse att det var inte förens imorgon den behövde vara inne, men bra att den är klar iallafall! Skön känsla är att skicka in uppsatser och liknande innan deadline datumet, love it. Men som sagt, åter till pluggeriet. Adios!

THURSDAY MORNING


Vaknade för en halvtimma sedan av att en trött calle skulle gå upp och göra sig i ordning. Det var ungefär två timmar tidigare än när jag egentligen skulle ha vaknat och jag har aldrig varit den typen som har det lätt att somna om. Dagen idag blir kort och skön, kanske drar ner till stan en snabbis på eftermiddagen och checkar och sen är det ingenting mer planerat - än. Adios!

Och den födelsedag man aldrig glömmer, grattis på sjuttonårsdagen födelsedsbarnet Noris!

HISS & DISS

Hissar den sista skolveckan då man haft sitt pluggmaraton och de flesta lektioner inte finns längre. Lärarna har ingenting att undervisa i då man haft nationella prov. Plus att det är otroligt onödigt att börja med något nytt när det är få skoldagar kvar.

Till att värmen är som bortblåst.. usch fy och blä säger jag bara! Vill ha sommar, vill ha värmen. Ge mig. NU.

BIG FOOT


Efter att ha skrivit klart min engelska bokredovisning - skrifftligt den här gången tack och lov, så drog jag mig upp med lika fika och sitter nu mätt och belåten framför den sista kvarten av big brother. Imorgon är dagen inte alls lång då den ser ut som såhär matte/historia, om jag inte har matte imorgon vilket jag inte tror att jag har så har jag endast historia och den börjar inte förens vid två tiden och slutar då en timma efter det, ingen större lektion på historian då det endast är betygssnack och efter man haft sitt antar jag väl att man får gå eller något!

PAINMAKER




För de som inte förstått vad detta är så är det en sås, en sås så stark att om du får en droppe i ögat är du blind, den är så stark att den är barnsäker och därmed barnförbjuden. Den heter painmaker extra extra hardcore och.. denna har min äldre bror alltså tryckt i mig, inte mycket men lite, det brände på tungan ett par timmar bara av en liten fjuttig halva av en halv droppe, helt sjukt vilken sprutt det är i den!

Celsiuskampen idag alltså, alla klasser tävlade mot varandra i olika grenar och själv stod jag och representerade frågesporten med Felix, inte för att jag gav något till det förutom 2 eller 3 svar, men vi kom till kvartsfinal där vi tyvärr inte kom längre pågrund av att uppläsaren utav korten inte kunde läsa och kunde inte se vad det stod så det blev lite hackigt, man uppfattade inte frågan och hon förstörde helt enkelt, men aja. Lika glad var jag ändå! Slutade någon gång halv tolv och stack hem med calle för att äta lunch. Och jag har inte hunnit mer än att klara och gått en kurs på hur man löser en rubiks kub - på engelska och faktiskt löst den två gånger, varit ute och sprungit en runda på 3km med mammsen och brorsans flickvän Jasmine, duschat och ätit middag. Pappsen befinner sig för tillfället på blodomloppet och Jasmine och mammsen är där och kollar. Själv sitter jag och är barnvakt och försöker få lite naturkunskap gjort, den egna undersökning är bannemej inte enkel när ens labb inte riktigt går som man vill!

VEM VINNER FINALEN?


Jora, alla har vi våra favoriter. Vissa har åkt ut, vissa har skaffats sig nya favoriter och vissa har sina favvisar kvar i huset, ungefär som mig. Favoriten sedan dag 1 har varit Annica, söt liten hundvalp med stora söta hundvalpsögon som förtjänar Marcelo när han är sitt snälla och bästa jag. Men om inte Annica kammar hem vinsten, som hon antagligen inte kommer göra eftersom jag tycks vara den ända som säger att hon är bra, så skulle jag vilja se Hanna vinna, hon behöver pengarna som mest och skulle utnyttja och bevara dom på bästa sätt.

Ett inlägg för de som gillar big brother och vet lite om årets program, helt jävla ointressant inlägg för de som inte bryr sig ett skit om big brother.

Jag har fortfarande inte kunnat somnat, suck.. eller bara prövat i 30 minuter men bara efter 15 kändes det helt hopplöst så jag använder tiden till att blogga istället! Vilket dock är lite fel tidpunkt att göra det på kanske men ni som sover nu när klockan är 00:29 ser ju inläggen imorgon så det går ingen brist på er. Får se om jag lyckas somna nu eller om jag kikar in igen om 30 minuter och kör ett eller två inlägg till. Adios och godnatt!

SOVA VARE JA?


Gå och lägga sig vare ja? Joda, det trodde jag allt, men min kropp och hjärna ville inte arbeta tillsammans vilket nu har bidragit till att jag är för trött för att sova, logiskt? Inte någonstans. Suttit och kollat alla bloggar i hela uppsala, om inte i hela sverige snart , börjar få lite småbrist på bloggnamn så min underhållning är utdöd. Kom på att jag glömde berätta att jag tog mig i kragen och inte bara drog igång naturkunskapsarbetet och klargjorde det ungefär utan anmälde mig till körintroduktion och syntest för att få övningsköra! Jag kommer inte, likt de flesta, att köra med ens föräldrar utan det blir syrrans sambo som drog det kortaste strået i stacken, eller snarare, får äran att köra med en sådan naturbegåvning som mig.. ho..st..

Jag ska försöka kolla lite mer på naturkunskaps arbetet innan jag lägger mig för tredje gången gillt och försöker sova. Denna gång hoppas jag att jag lyckas för det finns absolut ingenting att göra uppe. Nada. Godnatt!

PLUGGELIPLUGG PLUGG


Lång lång dag och ingen bloggning, fy. Började som sagt 10.00 idag och gick inte många lektioner och fick sluta efter gymmet som alltid på tisdagar redan vid halv två. Drog ner på stan för att fixa en grej och fick sedan busshäng då calle satt på bussen hem. Väl hemma var det bara att börja fixa och dona med bord och placeringar med mera då släkten var på väg. Vi åt, fikade, snackade och ja, typ sånt man brukar göra på släktkalas, det gamla vanliga liksom. Gästerna stack vid nio tiden och min syster och hennes familj dröjde kvar ett tag och jag hjälpte till med att plocka undan och sånt.

Hade sedan innan bestämt skype-dejt med ida för att klura lite på naturkunskapsuppgiften och vi har hunnit så mycket som att ha gjort hela powerpointen! Riktigt bra gjort enligt mig själv. Trött som jag vet inte vad, kommer antagligen decka strax efter big brother och lika bra är väl det. Imorgon är det celsiusklasskampen och jag är väl inte så delaktig utan .. vi får se vad jag drar mig till helt enkelt. Men vi ska tävla klass emot klass i olika grenar och.. antar att det inte är något vettigt pris utan att skolan kör på det gamla hederliga priset - äran. Drar mig mot sängen nu efter ett långt inlägg, inga bilder ifrån idag utan blev en såndär gammal pluggbild. Godnatt och adios!

MISS THE HEAT


Vart tog värmen vägen undrar jag? Sommaren som precis hade anlänt så försvinner den igen.. Aja, har lyckats radera en bildmapp som verkligen inte var menat till att radera så jag är lite smått depp över det, en stor fet suck på det.

Har missat nu 17 minuter av big brother vilket är rekord på hur mycket jag missat, ska nu dra mig uppåt för att krypa i till sängs, kolla klart på de lilla utav big brother som är kvar och sedan däckar jag väl tillslut, brukar bli så. Imorgon ser schemat ut såhär; hål-sovmorgon/svenska/spanska-film/atlet/slut. Imorgon väntas det födelsedags firande för en familjemedlem så släkten kommer över på middag skulle jag tro. Godnatt!

BEN & JERRY'S NEW FLAVORS



Som ni kanske märkt är jag ett stort fan av ben & jerry's och äter de gärna när jag har någon i närheten, även om det inte är min så är det i min mage glassen hamnar. Tre nya smaker är släppta i butikerna och calle har fått sin favorit och själv har jag faktiskt inte smakat någon utav dom än! Lönen har som sagt inte riktigt hittat hem och jag är inte så rik för tillfället så det får vänta helt enkelt.

Fick nyss en liten flashback från sommaren 2011 då jag sommarjobbade och "ung" och dum som jag var slösade jag närmare bestämt hela tvåtusen på bara ben&jerry's. Tro det eller ej, men det är sant.

JAG LÄNGTAR





Mina nedräkningar

15 dagar kvar till sommarlov (inräknat med helger)
24 dagar kvar tills calle fyller 17 år
50 dagar kvar tills jag fyller 17 år
71 dagar kvar tills jag och de jag älskar åker till hotellet på bild nummer 1
88 dagar kvar tills jag och calle har varit tillsammans ett helt år

LÖPARRUNDA AVKLARAD


Precis kommit in efter några kilometers löpning och har även hunnit med lite styrka vilket det fick bli mindre av idag eftersom att jag antar att det kommer stå på morgondagens schema på atleten i skolan. Resten av familijen har dragit iväg på vishan ut till min syster och hennes familj för att hälsa på en snabbis nu på kvällskvisten. Själv ska jag hoppa in i duschen och sedan ta och göra klar middagsmat i god tid till att de kommer hem. Sen blir det plugg för min del som jag då, enligt de förra inlägget skulle ta mig i kragen och göra som då aldrig blev av, fy på slarv.. naturkunskap är prio ett och efter det har jag lovat mig själv och calle att minst 15minuters matte fram tills torsdag ska göras. Hejja mig själv!

PURPLE


Blev en otroligt kort vistelse i skolan idag, kortare än vad jag trott då jag slutade direkt efter mitt spanska muntliga som förövrigt gick åt helvete, men men lika glad är jag för det. Blev upphämtad av bilen som direkt kommit ifrån flygplatsen med folk. Har sedan dess inte hunnit mer än att bli i lurad en otroligt stark såsliknande vätska vilket var för kanske en timma sedan och min tunga brinner fortfarande! , och lillebrorsan har vi hämtat. Jag har lite skolarbete som behöver göras och det är väl ingen mening med att sitta här och inte göra någonting, så jag tar mig i kraget och fixar det. Naturkunskap, matte och engelska ska göras!

TJUGOÅTTONDE MAJ


Godmorgon! Jag somnade ensam men vaknade upp med en trött calle brevid mig. Jag ska nu försöka dra mig upp ur sängen för att fixa mig och äta frukost innan det bär iväg till skolan en timma tidigare än vanligt, måste fixa några saker på stan innan nämligen och det borde räcka med en timma. Idag ser min dag ut inte mindre än såhär; spanska muntliga nationella/sam(?)/engelska - fast inte för mig. Många lektioner som är uppdelade nu när det är mycket muntligt pågång och jag kan ju inte klaga direkt. Så det blir troligtvis ingen engelska för mig och därmed slutar jag redan klockan halv två. Ska jag klaga? Åhnä! Mammsen åkte iväg för ett tag sedan och ska hämta brorsan och hans tjej på flygplatsen. Tiden tickar iväg, adios!

MORSDAG VARE VA?






Ungefär såhär har min dag sett ut idag, solat, badat och varit iväg på fotbollsmatch i Håbo, förlust tyvärr men bättre lycka nästa gång som man brukar säga. Kom hem vid 21.00 någon gång och har sedan dess städat det sista inför morgondagen, skurning och dammsugning och lite sådant har gjorts här på övervåningen. Imorgon kommer nämligen min äldsta bror hem med hans flickvän ifrån Tyskland och har inte sett honom på jag vet inte hur många månader som helst. Ska nu dra mig mot sängen och spela mobilspel tills jag deckar, otroligt bra plan enligt mig själv. Vill egentligen inte vakna upp imorgon och mötas av moln istället för solsken, en stor fet suck på det.

Förresten, otroligt kul att så många har tittat in idag även om det var strålande väder ute!

BADFREAK




Jora, lite sån är väl jag. Skiter i temperaturen och badar vilket som! 25grader som det är nu räcker gott och väl för mig. Tog en äggmacka till frukost och köttresterna ifrån igår till lunch och nu sitter jag här och har precis duschat och fixat i ordning mig, ska nämligen iväg för att stötta calle på bortamatch med hans föräldrar som sällskap. Brun har jag också gått och blivit efter dagens ståhej, me like!

SVAR PÅ TAL


Fick en fråga i ett inlägg under (inlägget med alla badbilder) om vilket bikini jag har. Detta är en helt nyinkommen bikini som kommer ifrån lindex och kostar endast 49:- /del, dvs 100 spänn för hela vilket inte alls sved i plånboken.

MORSDAG ♥


Vaknade upp till mer än härligt väder, redan 20 grader och inga moln på himmlen och jag känner att jag vaknade upp i rätt hus - huset med pool. Så dagen kommer spenderas utomhus med en massa kort förhoppningsvis. Jag höll mig vaken hela ESC igår och överbeträffade mig själv rejält kan jag lova, men tur att jag såg när Loreen vann.

Vi sitter nu med varsin dator och musik i rummet och lyssnar igenom alla bidrag, några som ska in på spotify nämligen. Grattar mammsen här och säger, grattis på morsdag mamma ♥
NU: Frukost i den härliga solen

SOMMARPLÅGA 2012


Cyperns bidrag till ESC och jag och resten av folket kan väl ta och hålla med om en sak: årets sommarplåga is going to be this one.

KÖTTIGT




Bilder ifrån middagen tidigare ikväll och ni kan väl erkänna att köttet ser rätt så gott ut? ;)
Anyway anyhow, liten uppdatering för att visa att jag hållit mig vaken genom mer än halva av de som ska uppträda vilket har över beträffat mig själv. Idag har det inhandlats alla de nya smakerna på ben & jerry's, sparar min till imorgon men brorsorna här har hunnit äta varsin och kan väl konstatera att de inte var speciellt dåliga. Nu: åter till att mysa i bästa fotöljen med bästa pojken. Sista inlägget för idag och jag säger adios!

EUROVISION SONG CONTEST


Blev premiär för uteätning på altanen också, oxfilé, kycklingfilé och entrecôte och egengjorda potatisklyftor med bea och tzatsiki, gott var det och rester finns och jag vet vad jag ska äta till frukost imorgon! Har nu flyttat mig in till vardagsrummet och har lyckats sno åt mig världens mysigaste filt och fotölj och eurovision song contest väntar de närmaste timmarna. Vet dock inte hur mång av dessa timmar jag kommer hålla mig vaken men ett par i allafall..

PREMIÄRDOPP!








Då var premiärdoppet för 2012 gjort då! Blev upphämtad hos calle efter att han och hans far varit iväg och uträttat ärenden. Direkt när man kom hit var det bara fort som attans att byta om till badkläder för att vara den första som badat i poolen i år även om den varit "öppen" i snart mer än två veckor. 25 grader och jag vill bokstavligen släpa i calle.

Nu har jag varit upp och bytt om och sitter och kollar på alla bilder som tagits underdagen och fler ska det bli! Så otroligt mycket roligare att vara ute och fota nu när sommaren och den blåa hummlen är här. Ska nu återgå till att vara social, gäster just arrived. Adios!

SOLA & BADA, PIÑACOLADA




Dagen: vakna/lämna calle på skolan/ shopping/hämta calle på skolan/ shopping/ pantning/ hämta lillebrosan på skolan/hem/sola/hoppat vattenspridare/lärt mig jonglera bättre - uppe i 5 stk nu! /dusch och nu sitter jag och calle här med varsin dator och försöker få lite skoljobb klart såhär dags innan sommarlovet. Vi invigde årets första "dopp" i vattenspridaren och priset med tuffast hopp gick såklart till calle, grattis till honom! Fix i huset pågår för fullt då min äldre bror och hans flickvän kommer hem nu på måndag och mycket ska göras. Imorgon är planerna inte många, blir troligtvis kanske lite barnpassning och sedan hem till calle om jag inte behövs här hemma. Simma lugnt, adios!

NATTI NATTI


Tiden går snabbt när man har kul, är det inte så ordspråket lyder?  Tjugo minuter kvar tills big brother och jag tackar för mig och slänger ihop datorn.  Planerna för morgondagen är inte många, men några har jag lyckats knåpat ihop iallafall. Om jag orkar drar jag mig upp lika tidigt som calle, om inte senare då jag och mammsen skjutsar honom till skolan för att sedan fortsätta våran tripp till boländerna eller gc för lite småshopping, för bådas del denna gång hoppas jag då jag och hoppas att alla håller åtminstonde en tumma för att min lön hittat hem. Nu tackar jag för mig och slänger igen datorn. Godnatt!

GULLIGASTE REKLAMEN EVER


Denna otroligt gulliga reklam såg jag på kanal åtta, går även på flera kanaler tror jag, men ändå. Så otrooligt jäkla gullig reklam! Får ur mig ett "aaw" varje gång den går på.. åh..

KAKBAK


Matte muntliga nationella och opponering i sam och historia kan jag gladerligen säga är avklarade, otroligt skönt. Vi höll på att dra på oss en rejäl sovmorgon till tolv men det blev ändrat och nu är jag ledig hela dagen, mega skönt! Så dagen har bara rullat på bra, jag och calle drog hem till mig, gjorde mat, har badat lillebrorsan och vi har precis avslutat ett kakbak, någon som nästan åt upp mina jag bakade häromdagen och då fick jag ställa mig och baka nya.. så kan det gå när man är tillsammans med ett kakmonster.

Sitter för tillfället i min säng och har städat rummet lite, har en sömntuta brevid mig och jag sitter och väntar på att big brother ska börja någon gång, tråkigt att det är hela 1,5h tills dess och att det inte är några bra program på tvn.. suck. Det ända som fattades idag var att min lön inte hade hittat hem - vilket då är till mitt konto för de som inte förstod metaforen. NU: Småplock i rummet.

NOTHING TO DO


Jag @ the moment. Sitter i korridoren i väntan på att calles letktion ska sluta och att min ska börja. Det väntas lunch/matte nationella/ opponering. Känns väl lite sisådär men det ska bli en otrolig lättnad att kunna pricka av det ifrån månadens "to do list". Adios!

9 MÅNADER MED MIN PRINS♥


Idag har jag och min prins varit tillsammans i nio hela månader ♥

Kör på ett morgon inlägg idag också. Har likt igår precis slagit upp ögonen och kör på detta medel för att vakna upp lite till innan jag ska äta frukost. Idag är det inte en lika skön dag i skolan, men nästan. Naknak/hål/svenska/matte nationella muntliga/opponering och sedan slutar jag. Planerna såhär långt är väl att dra ner på stan efter skolan för att se om min lön har lyckats hitta mitt konto.
NU: Fixa i ordning mig och äta frukost, jag blir upphämtad om 45min. Adios!

BEACH DRESS


Suttit och gjort allt annat förutom det jag ska göra, i princip. Men ändå har jag lyckats fått ihop ett slutresultat på opponeringen som jag är relativt nöjd med, lite finjusteringar ska göras och sedan är det bara att leverera och le. Suttit och pratat med ida på skype i snart timmar också, snackat om allt mellan himmel och jord och vi glada ska väl hålla ihop I guess.

Hittade en fin klänning inne på H&M's hemsida och jag har även varit och sett den in real om man nu kan säga så och den är lika fin i verkligheten som på bild vilket inte är många klädesplagg som är.
NU: social på skype,

LABBNING PÅ GÅNG








Det här är alltså en utav mina hemma labbningar på naturkunskapen. Har tre till blommor utomhus som har rötter, som har jord och som sitter i krukor.  Jag ska då undersöka om man, med hjälp av karamellfärg kan ändra färg på blommor genom att vattna dom med vatten utspätt med karamellfärg, både blommor i jord och i vanligt vatten. Då jag också i min undersökning ska försöka hitta svaret "varför?".  Yeah yeah, wow wow.

FLOWER POWER




Dagen idag har varit en sån dag som helst alla skoldagar ska vara, helst året runt. Korta, sköna, och inte jobbiga med fint väder och värme som pricken över i:et. Idrotten gick fine då vi hade cooper-test, och för de som inte vet vad det innebär så är det att man ska springa så många varv på en löparrunda man kan på tolv minuter, eftersom jag nu är inne på min fjärde om inte femte vecka som snuvig så tog jag det lite lugnt men sprang fem och ett halvt varv, bättre än ingenting så att säga. Drog hem med träningskläderna på och var ute och körde en timmas styrkepass med en koncentrationssvårighet som befann sig med fotbollen på gräsmattan och gjorde allt för att försöka få ens uppmärksamhet när man kämpade på som mest - nämligen calle.

Nu sitter jag här i köket jäkligt bekvämt på en stol och har precis tryckt i mig en hamburgare med bröd till, för lite variation då jag inte minns senast jag åt bröd till. Planerna för denna kväll är inte många, vilket börjar bli en rätt standard kommentar på den här bloggen. Det som ska göras ska göras, även fast jag inte vill - opponering here I come..

MORNING SUN


Kör på den här bilden igen, för den var fin.

Jag säger godmorgon då jag nästan precis har slagit upp ögonen. Jag börjar om cirka två timmar och har ingen större brådis eller ont om tid för att fixa mig. Älskar att ställa klockan på lite tidigare, göra det man aldrig brukar göra - ta det lugnt på mornarna, otroligt skönt och ett otroligt bra tips kan jag lova.

Det som står på schemat idag är inte mycket naknak/lunch/idrott, skönt? Svar ja. Lyckades vakna två gånger i natt då jag var som mest beroende av nezeril och fick leta som en tok efter något då jag hade panik för att jag inte kunde andas genom näsan.. det var stopp. Så vi får se om jag fixar konditionstestet på idrotten, we will se.
NU: Frukost, adios!

NATTI NATTI


Drog en pannkaks date idag med calle för att fira matteprovet som sagt, och att matten i princip är över då vi har jobbat ut hela boken och har gjort mattenationella - som hela terminen har gått ut på att öva till. Så det känns skönt. Med två pannkakor i magen, hamburgare och några kakor drar jag mig till sängs och ska försöka sova gott och drömma sött. Inte för att jag har en sån där jobbig dag fullproppad med lektioner som onsdagarna brukar innebära utan mer för att jag vill tillfriskna ordentligt, cooper test imorgon nämligen och det skulle vara bra om jag var med, fast jag är snuvig. Men vi får se, förra gången jag tränade när jag var snuvig blev det två veckor till jag var snuvig plus att jag fick så otroligt ont i halsen ett par dagar, blä. Tackar för mig denna kväll och säger godnatt!

SVAR PÅ TAL



Hej, Arne.. eller något, haha.. och tack!

Blomskäraren kostar 49:- och kommer ifrån en hemsida på nätet som heter bluebox , för att komma till produktinformationen klickar du på hemsidans namn jag länkat ovan. Hoppas du fick svar på din fråga!

TIPS PÅ GÅVOR

Har suttit och knåpat ihop lite tips på presenter man kan göra sin mamma glad med. Kanske slänger in något mer inlägg om tips om så önskas eller om jag känner för det helt enkelt.

1. Tofflor, kan även värmas i microvågsugnen
2. Blommskärare, sett att din mamma använt sig av en kniv när hon skär blommor? Här har vi en problemlösare!
3. Urkul märke man trycker på nygräddade kakor, homemade stämpel. Skulle själv vilja ha en sån här..
4. Lukt tvål, alltid kul att lukta gott. Inte sant?
5. Väskvåg, ut och resa och har ingen våg hemma man kan använda sig av för att mäta hur mycket väskan väger? Now you do
6. Te, något min mamma halsar i sig varje dag och de flesta gillar det. Om inte annat kan man köpa kaffe, lite beroende på vad hon gillar såklart.


HAR DU GLÖMT?


Någon som omedvetet eller medvetet har glömt att det är morsdag nu på söndag, 27e maj? Because I had, hade faktiskt helt glömt bort det och sitter och ska försöka lyckas klura ut något till min kräsne mor. Smycke hade varit solklart om hon nu hade gillat det. Suck. Drar på mig tänkarhatten och öppnar google, adios!

CHOCOLATE CHIP COOKIES


Mumsigt värre! Provsmakade en... som blev till två.. två blev till tre.. och tre blev till fyra. Nybakade och hur goda som heslt, dessa ska göras igen kan jag säga. Blev inga muffins inte, tänkte istället baka såna där power bars men såg att det var äggvita i så.. där slutade det. Vi kan nämligen inte ha ägg i huset här hemma för att min lillebror är otroligt överkänslig mot ägg, via lukt och via smak så där rök den idén. Kör på att göra dom hemma hos calle någon dag då jag har lust.

Sitter för tillfället och snackar lite med storebrorsan som kommer hem ifrån tyskland nu på måndag och ska bli jäkla kul, inte sett honom sedan julafton och vi längtar ihjäl oss allehopa här hemma. Jag har försökt emailat min naturkunskapslärare i hopp om svar på en naturkunskapsuppgift men slutar nu försöka nå honom utan nå vidare framgång på den fronten. Imorgon är det mycket håltimmar då det är muntliga nationella som ska göras vilket inte görs av alla samtidigt i samtliga ämnen (matte och engelska) så det blir en sovmorgon till 11.30 imorgon, en lektion på det, lunch, idrott - om snuvan är borta och sedan slut. Otroligt skönt måste jag säga. Adios!

BAKA BAKA LITEN KAKA


Bak på G och det vankas chocolate chip cookies. Brukar vara kung i köket när det gäller matlagning, dock lite mindre kung på det här med bakning. Det blir bra ibland, och när det blir bra blir det jävligt bra. Så vi får se vad som händer med dessa småkakor! Lite smått sugen på att baka muffins med glasyr på nu när man väl är igång med baket så att säga. Får nog fundera lite..

GOT SOMETHING TO DO?


Brist på bilder då jag trodde att jag tappat bort mitt favorit minneskort, men icke. Det satt i datorn som låg bakom sängen, puh. Matteprov idag som sagt och jag ljuger rejält om jag säger att det gick prima eftersom att det gick motsatta. Aja, jag och calle åkte hem och åt lunch för att fira att vi var klara med matteskiten, dock muntliga kvar som görs på torsdag, men ändå! Calle blev upphämtad i cobran för ett tag sedan för att dra iväg på träning, skoj för honom. Själv skippade jag gymmet idag då näsan bara fortsatte rinna då jag snyter mig i princip varannan minut vilket börjar ta lite på toapappersrullarna - de minskar drastiskt.

Jag har inget plugg denna vecka, eller inget "jobbigt plugg" om jag nu ska säga det på så sätt. Lite opponering att göra är väl det ända som kan ta lite på krafterna då jag ska gå igenom en annans arbete.. och någon annan gå igenom mitt :( Har lite att skriva på min naturkunskapslabb också men anser inte att det är något större arbete because it's rätt roligt. Har lite planer på att baka också, får se. Adios!

.GE. MIG. KLÄDERNA.


Jag bara älskar dessa nya vårfina toppar som bara öser in i butikerna och jag vill ha alla pengar i hela världen för att kunna pryda min gamla klädesgarderob. Min lön ifrån jobbet har inte kommit in än, väntar otåligt och ska, när de väl kommer in, åka iväg och köpa mig en.. två.. eller tre av dessa. Åh!

Anyway anyhow, sitter antagligen nu och klurar på matte nationella och ni får väl höra efteråt hur det gick vilket blir 12.00 (tror jag), antingen är jag superglad, gör många inlägg med massa fina bilder eller så blir det absolut ingen update alls. Det blir det ena eller det andra, inget mellanting här inte. Adios!

GOODMORNING SUNSHINE


Drar på en till wanties bild jag lyckades skrapa ihop igår kväll, har man tråkigt så har man!

God morgon säger jag och ska nu dra mig ner mot köksbordet för att försöka få i mig en frukost. Efter det ska jag hitta någonting lite småsomrigt att ha på mig, klänning eller kjol kanske? Får se. Ska göra ett tidsinställt wanties inlägg som kommer att komma upp när jag sitter och klurar på matte nationella bara för att få lite uppdate här på bloggen. Ha en fortsatt trevlig dag allehopa!

BIKINISAR


Men visst, ni som följt mig ett tag har kanske sett mitt inlägg där jag totaldissade H&Ms bikinisar? Men visst, under sommartid får de in snyggare och snyggare och har redan fastnat vid vissa, gotta love them! Nu drar jag mig mot sängen och ska försöka sova mig frisk, hoppas på att ontet i öronen är borta tills imorgon så jag kan sitta smärtfritt på provet, det vore kalas. Idag bjöds det på en riktig sommarvärme och det ska bli lika varmt imorgon om inte varmare då de inte ska vara nåågra moln på hela dagen! ÄLSKA. Godnatt!

SJUK IGEN?


Passade på att gå runt i det otroligt fina vädret att fota lite tidigare denna kväll.

Sitter här och försöker räkna matte med frossa, ont i kroppen, snytningar varannan minut, ont i huvudet och har nu under dagen förstått varför jag har fått "kniv i örat" eller ur jag nu ska förklara det, tror nämlingen att jag börjar få öroninflammation :(. Inte så värst passande då jag ska sitta i 3,5h imorgon och försöka koncentrera mig allt vad jag har då hela mitt mattebetyg står på spel, blir inte det lättaste men antar att man behöver utmaningar.

FLOWER POWER




Denna eftermiddag har inte varit så händelserik. Den har för det mesta, till och från, bestått av matteplugg. Fått rätt mycket sol på mig idag så jag flyttade in efter en timmes matteplugg ute. Jag har precis duschat och ska efter detta sätta mig med boken igen.. och det kommer vara kvällens planer de! Återkommer i en paus med pluggeriet, adios

SMAKPROV PÅ VÄRMEN






Typ såhär har våran förmiddag sett ut i stort sätt. Det slutade med att vi satt i säkert två timmar och gick igenom matte. Lite klokare blev man, dock inte mycket. Matte nationella imorgon som sagt och det kommer väl inte gå sådär jätte bra för mig, men man kan väl alltid hoppas?

Calle har precis dragit sig in till staden och själv ligger jag här på en utav filtarna på bilden ovan och lyssnar på radio, dricker vatten i det überstora glaset som syns på den första bilden. Blir att ligga kvar här ett tag men sen ta sig i kragen och jobba miinst en timme matte till.. suck. Men glad för vädret och värmen är jag, så jag har inte mycket att klaga på!

MÄSTARENS MÄSTARE


Vaknade upp redan vid kvart över fem imorse och har haft en rätt sömnlös natt. As svårt att sova när rummet är supervarmt. Vaknade upp med huvudvärk och ont i princip överallt, suck. Dagen ska till mesta dels spenderas ute på altanen eller på gräset med filt och plugga så mycket det går. Alla ettor på celsius har nämligen nationella i matte imorgon och jag om någon behöver få plugg gjort.. så med det sagt kanske ni förstår att matte inte riktigt är mitt starkaste ämne. Frukost ska göras och även den planeras på att äta ute. På återseende!

ALL ABOUT TODAY










Lite bilder ifrån idag, blev inte något mer matteräknande efter det som blev. Plus att han visst fick med mig på att lira lite fotboll som jag trodde han absolut inte skulle lyckas få med mig på, men men. Vi fick sedan vid femtiden  skjuts till mig för att spendera natten här för att vi hade ingen lust med att bli väckta vid åtta tiden imorgon för att städerskornaa vill ha ut oss ur huset för att de vill städa.

Hur som helst, vi sitter just nu i sängen och kollar big brother och jag är lagom trött så det blir nog, lik som de flesta dagarna, en tidig kväll. Morgondagens planer är inte fler än att det ska bli en riklig blogg uppdatering. Om det vankas sol så blir det troligtvis solning och pluggning på filt utomhus eller på verandan.

JUST NU


Tog mig ut hit, till landet ingenstans strax efter ett/halv två någon gång och la ut en filt med direkten och började plugga. En timmes matteräknande fick räcka - för tillfället, vi hade en kort lunchpaus som fick bli rester från igår, grillad kyckling och mosad potatis, mumma! Calle springer runt med bollen i hopp om att jag ska orka ställa migupp och lira boll, han kommer inte lyckas.

BLACK EYED GIRL


Försökte få en bra bild på hur man såg ut igår i ansiktet men ingen var villig att ställa upp, och de som var de så blev bilderna för suddiga, suck. Men fick väl en sisådär bra bild på mig själv där man ser lösögonfransarna iallafall!

Jaja, godmorgon säger jag iallafall då jag drog på mig själv en rejäl sovmorgon denna morgon och vaknade faktiskt inte förens elva. Drog på mig en mindre god frukost men det funkade det med. Planerna för idag är inte många som jag sa igår, men jag ska väl försöka på något sätt att ta mig ut till landet ingenstans och väl där ute ska jag, om jag så måste tvinga pojken min att slänga ut en filt på gräsmattan för att plugga på. Bästa sättet att plugga! Finns ignet bättre, promise.

JAG ÄR SLUT DEL 2

Hållt på att redigera lite bilder ett tag bara för att få tiden att rinna iväg. Grabben min drog med mig ner på stan när jag åkte iväg vid elva imorse för att träna och dro sig hemmåt och jag skulle väl tippa på att han sitter och gluttar på champions league och äter dumle, slå mig om jag har fel calle! Haha skämt åt sido.. Jag sitter faktiskt också, så otrolgt fotbollsintresserad som jag är (host) och kollar på matchen i brist på saker att göra. Jag är tröttare än någonsin och den börjar säga ifrån. Men jag ska försöka att vara uppe så länge som möjligt, vilket blir typ tolv, för att kunna sova ut längre imorgon. Planerna för morgondagen är inte många, får se vad det blir utav den!

JAG ÄR SLUT DEL 1

Hemkommen för ett tag sedan efter en 12timmars dag ute på vift, rört mig ständigt och det kombinerat med att man inte kunnat äta gör väl kroppen lite sisådär dåsig. Men det gick bra ändå men det kan alltid bli bättre! Jättesynd att jag inte fick någon vidare gruppbild på folket idag eftersom vi splittras nu till höst. De flesta är nämligen äldre i min grupp och har annat för sig i sina liv och vissa ska sluta helt med dans och andra ska ut och upptäcka världen genom att resa runt. Lite synd, men vissa är det som ska stanna kvar och jag får väl dra mig en liten funderare på den saken.

SHOWSTART

Återigen en bild ifrån förra året men jag hittade ingenting annat. Så det här blir bättre än ingenting! Mig hittar mig i centrum av bilden, det vill säga i mitten med mammas nätstrumpbyxor som tröja. Härligt? Svar ja.
Vi sitter och taggar och har det allmänt trevlig rent socialt, vi sitter och snackar om lite allt möjligt och väntar på våran tur att bli utkallade back stage. Mer hör ni inte av mig utan kör på ett inlägg om jag orkar när jag kommer hem. Hörs!

GENREP

Bild från förra årets show som var otroligt rolig förutom att det var sista uppvisningen med mina gamla danslärare. Vi har precis hittat till våran lilla "hytt" eller vad man nu ska kalla det, loge kanske låter bättre förresten. Lite till ska sminskas på och snart blir det att sätta på de otroligt charmiga kläderna. Tar bilder under dagen med min systemkamera så bilder får ni se imorgon, eller ikväll när jag kommer hem. Och förhoppningsvis en film också för de som är intresserade! Nej, nu ska jag istället för att babbla på här vara lite social med resten av gruppen. Genrep om 30 min och vi är taggade!

FIXELIFIX

Sitter för tillfället i en danssal med resten av Rebellz medlemmarna och håller på att fixa i ordning oss. Lösögonfransar ska på, och ett system med att hattarna som ska enligt befäl sitta på HELA tiden när vi dansar. Drar mig mot resten av gruppen nu och ska agera lösögonfranspåsättare!

AWAY FOR A WHILE

Drar mig snart ner till bussen för att dra mig till stan för dansträning såhär tidigt på förmiddagen. Rätt mycket förberedelser ska göras med oss själva och vår rekvesita. Planen för dagen ser ut som så; repa/fixa i ordning oss/ gå till UKK/fixa/genrep/fixa/dansa/fixa/dansa. TAGGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

YOU OWN MY HEART

Dagen har bestått av att bli besviken på att lönen inte blivit insatt, lekt med leksaker, spelat lite wii, irriterat calle och teodor när dom spelat wii (mycket roligare än att spela själv), lekt med barn och ätit god grillad kyckling. Ja det där var väl dagen, i stort sätt iallafall.
För tillfället sitter jag och min kärlek i sängen och kollar big brother, stackars kille. Jag har packat det mesta som går och kan nog inte förbereda mig mer än jag gjort. Naglarna ska målas och sedan blir det sussning för min del då det blir en tidig morgon imorgon. Dansa 12h i sträck blir kul de! Ska försöka få lite tidsinställda inlägg gjorda innan jag stänger ner också så det är någon slags uppdatering iallafall. Godnatt!

DRÖMMER MIG BORT

Vaknade för snart en timma sedan med calle brevid min sida. Vi har inte hunnit med mer än att äta frukost och suttit och pratat med mammsen vid frukostbordet. Planerna för dagen är väl inte så många mer än att det blir GC nu och senare på kvällen kommer de, enligt traditionen, min systers familj, som varje fredag! Pappsen la kycklinfilé i marinad redan igår förmiddag och det ska grillas ikväll. Gott satan, nu blir det fix för att sedan dra iväg på shoppingrunda i hopp om att min lön har kommit in!

AT THE MOMENT

Ja men ungefär såhär ser det ut, två spelnördar sitter som fastlimmade i soffan och jag får väl.. hitta på något annat ja. Drog en date med duschen och kanalbyte ska göras, hockey ska ses.. suck. Lite onödig information, men jag har lyckats nysa 32 gånger idag och jag börjar smått tro att jag har gått och blivit förkyld.. men mitt immunförsvar äger så, jag har inte någon feber och inte ont i huvudet. Dock lite småhängig då jag överbeträffade mig själv imorse och sov tills 10.45. Mina ögon känns tyngre än någonsin och det blir nog en rätt tidig kväll ikväll för mig. Säger godnatt nu om jag inte slänger in ett inlägg senare, men det tror jag inte. Godnatt!

PYSSEL TORSDAG

Calle kom hit strax efter tre och stannar över natten. Blev dåligt med saker att göra men modelleran var en räddare i nöden alltså! Två 16åringar, kommande 17åringar, och en 7åring, helt normalt. Satt där ett bra tag och pyssla och sedan drog sig hela familjen in till vardagsrummet för ett mer festlig måltid, bakad potatis med röror, räkor och bacon! Mumma.

LUNCHMYS

Två timmar efter frukost blev jag hungrig och tyckte synd om mig själv som redan hunnit nysa 10 gånger sedan jag vaknade, så jag drog med mig en bricka upp med favoritmaten, pannkakor! Lite smått synd att jag inte känner så mycket smak men jag kan tänka mig att det smakade bra, as always.

LETS GO WITH THE FLOW

Vaknade för en dryga timme sedan och har bara hunnit med att i lugn och ro ätit frukost. Igår blev det en kort dag så jag slutade redan vid elvatiden då alla ettor på skolan hade engelska nationella, jag drog hem för att äta och begav mig sedan in till stan igen för ett läkarbesök. Jag och mammsen plockade upp teodor och åkte hem då jag åkte iväg återigen till stan, den här gången för att repa en allra sista gång innan uppvisningen på lördag, oootroligt taggad, ska bli jättekul.
Idag har jag inga som helst planer, utan tar dagen lite som den kommer. Saknar filuren på bilden något otroligt.

NY KLIPPT

Håret is gone, såg ut som hela barret låg på golvet när jag var klar men icke, lite fick vara kvar. Klippte av några centimetrar och har tunnat ut det rejält. Hela familjen är på och ska klippa sig och det är nu näst sista i frisörstolen.
Suttit och granskat min uppsats ett x antal gånger men tror nog att jag är klar, helt klar. Vilket känns lite sisådär, detta hänger på mitt slut betyg i samhällskunskap så är lite orolig att det inte ska bli det betyg jag vill ha. More about that later on, hörs!

CUPIDO

Vaknade upp med hälften av rösten tillbaka men en förfärlig hosta så det blev en kort dag för mig idag då jag inte kunde gymma. Slutade tolv och hoppade av på stan för att köpa med mig cupido hem. Pannkaka som jag tidigare skulle ätit får vänta till lunchen imorgon då jag återigen slutar tolv. Härligt värre! Ska nu hugga i lunchen och checka vänner på tv.

GODMORGON

Godmorgon! Jag börjar dagen med lite bloggning på första gången på otroligt länge. Känns helt ok att bryta de otroligt strikta morgonvanerna jag har och alltid har haft. Och nej, inte för att mina föräldrar är strikta och de säger åt mig att göra dittan och dattan på morgonen utan mer att jag själv utvecklat det. Sakerna ska göras på sitt sätt och i rätt ordning, lite psyko sådär men that's how I'am. Ska nu försöka dra mig uppåt och börja fixa i ordning mig, blir upphämtad av calle och hans far om någon timma, men ingen tidspress här inte!

APRIL APRIL!

Nej, jag ska inte klippa kort, jag ska inte klippa lugg så var lugna! Mitt långa hår kommer att finnas kvar ett otroligt bra tag. Men klippa mig ska jag.
Men nu tackar jag för mig och ska krypa ner i sängen, eller jag ligger redan i sängen men jag menar såklart utan datorn och släcka ner rummet. Blir bb tittande tills jag slocknar och planen låter lysande enligt mig själv. Imorgon blir det en kort dag på två lektioner om min jobbiga hosta och svaga röst håller i sig, om den ens finns kvar imorgon det vill säga. Och onsdagen likaså, endast nationella och fem dagars helg på det! Livet leker. Imorgon innan klippningen ska jag försöka få mitt naknak projekt att bli verkligt, här ska det labbas.. hum.. mer om det imorgon. Godnatt!

FRISYRBYTE?

Jora, dagen är äntligen kommen imorgon ska miitt barr ska av, velat det ett tag nu eftersom det har blivit så långt och det är alltid kul med lite variation! Funderar på raklugg, funderar på kort, funderar även på jättekort, och snelugg.. blir väl ett mellanting. Lägger upp före och efter bilder såklart! Om jag hinner ta några.. Kom gärna med önskemål eller tips!

KOSSA MUU

Fick lite till gjort på uppgiften och känner mig nöjd för idag, kör satsning imorgon för då jävlar ska den vara klar, även om den ska vara inne på onsdag.. men det är en härlig känsla att vara lite före i tidsschemat. Mammsen stack iväg på zumba och jag och lillebrorsan fick lite syskontime, jag satte honom i badet och han försökte så gott han kunde att simma.. snarare sprattla runt med cyklop i längtan till teneriffa. Åt middag och busade lite till, och nu sitter jag här, lite smått glass sugen och för de som känner mig väl så är det då ingen nyhet. Tror det blir den gamla hederliga godingen, gammaldags vanlij glass med oboypulver, mumma!

AFGHANISTAN & USA

Som sagt, sovmorgonen blev puts väck pågrund av spanska nationella som förövrigt gick helt ok för att vara mig. Men alltid när det känns så har det gått utför i spanska så vi får väl se hur det blir. Ett E ska jag nog kunna kamma hem iallafall! Stannade kvar ett tag i skolan och umgicks med calle, spelade fotbolls spel och sedan satte jag mig på bussen hem. Ordnade lite mellis som bestod av musli och yoghurt med hallon smoothie, mumsigt värre, sedan drog jag upp datorn på direkten för att fortsätta med sam och historia uppsatsen som faktiskt snart är klar! Så otroligt jäkla härligt, ett kunskapskrav kvar. Under min tid här hemma har jag även fått time till att ringa jobbsamtal.. berättar mer när jag själv hör mer, låter rätt logiskt va?
Nej, nu när jag väl är på språng och har ett förfärligt bra flyt i skrivningen på uppsatsen tror jag att jag fortsätter. Hörs!

MIN VECKA

Ungefär så här ser min vecka ut i stort, rent skolmässigt dåra. Har dock inte alla lektioner på schemat då ni själva ser att det exempelvis är så att på tisdagen är det två språk och jag har språk och vissa har inte och på onsdag då jag har den korta engelska lektionen som är den vanliga och för de som har det svårt med engelska har den efter. Ledig torsdag och fredag vilket är otroligt skönt, och om jag inte minns fel har vi resursdag på måndag också. Så det blir en långhelg med förhoppningsvis jättefint väder.

SMILE BITCH

Hemma efter en rätt så lång dag, dansen gick super och är otroligt nöjd med hur dansen har blivit och ska bli otroligt kul att få ställa sig på scen inne på stora scen på UKK och visa vad man har för skills! Blir ingen sovmorgon till 11.30 imorgon inte utan jag börjar 08.30 med spanska nationella och har efter det ingen spanska lektion utan börjar 12.35... suck.. aja nothing to do about it. Har smält maten och börjar bli lite smått sugen på B&J men.. får se om den kanske får vänta tills imorgon. Jag är tröttare än någonsin och det blir en tidig kväll ikväll.

SOMMAREN ÄR PÅ SPRÅNG

Ååååh vilket väder det ska bli nästa vecka! Längtar redan nu och söndagen får mer än gärna vara slut redan nu. Denna vecka ser inte så pjåkig ut heller då de är kring 15-16 grader o lite sol o moln. Men klart man längtar till sommarvärmen.. åh den är här.

SNEAK PEAKS

Ingen bloggning igår för att jag helt enkelt inte hann, plus att det inte blev några bilder heller för att jag av någon konstig anledning lämnade kvar kameran hemma hos calle när vi skulle åka till lokalen.. bra jobbat! Men iallafall, det var en jättetrevlig kväll och jag och calle var hemma vid huset igen vid halv två då resten av la familia kom hem någon gång vid fyra tiden. Det var mycket trevligt och otroligt god mat!
Idag vaknade vi vid halv tio och åt frukost, duschade och fixade i ordning oss för att åka iväg för att hjälpa till att städa lite. Vi blev senare skjutsade av calles moster hit till mig och calle har för en stund lämnat mig, han drog ner på stan för att checka Manchester match och jag kände att jag inte ville vara delaktig i det. Jag drar om någon timma eller så iväg och tränar med DC Rebellz. Därav bilderna förresten, lite sneakpeaks på lite utav scenkläderna.

LANDET INGENSTANS

Tänkte börja med att jag skulle dra mig mot varmare breddgrader men det dröjer några månader tills dess. Istället beger jag mig till landet ingenstans och mot min pojke,  det vankas 50+50=100års fest ikväll och det är inte lite människor som kommer inte. Men det ska bli kul!
Jag vaknade för ungefär en timma sedan och har hunnit och samla ihop allt jag behöver ha med mig och allt är nu packat och klart. Lillebrorsan sitter och gör läxan såhär på lördagsmorgonen stackarn.. eller inte, och sen blir jag utskjutsad så jag slipper bussen i en timma . Tar med mig systemkamerna så vänta er update . Ska även passa på och säga grattis på bröllopsdagen mamma och pappa!

THAT'S ENUOUGH

Lyckades med att skriva till sisådär 600-700 ord på uppsatsen och jag känner mig förjäkla nöjd för tillfället. Sitter dock och väntar på en bedömning om ett tidigare arbete som om jag fick C på skulle underlätta så otroligt mycket för tillfället. Inte lust att sätta mig ner och skriva en sida till om mänskliga rättigheterna om ämnet jag skriver om, det får vara nog med det jag har, känns som ganska tillräckligt.
Men jag ska få lite till gjort ikväll så att jag inte slösat flera timmar på att bara inte gör någonting. Planerna för kvällen är att måla naglarna som jag egentligen skulle ha gjort förut men kunde inte bestämma mig mellan två färger så jag la det åt sidan för ett bättre tillfälle, som är snart. Går då antagligen ner för att plocka upp mina vänner Ben & Jerry - cookie dough. Fick ett sms nyss av pojken som vann med 5-1 mot saif så jag får väl tillägna glassen till vinsten. Imorgon blir det mycket ståhej, hör av mig mer om det senare.. vilket antagligen blir imorgon.

AT THE MOMENT




Såhär ser det ut hos mig för tillfället. Allt plugg är framplockat och det blev lite tidigare än väntat, struntade att platta håret då bara halva håret tar ungefär en timma på grund av att jag har så otroligt tjockt hår. Om man någonsin sätter upp ett hårspänne som försvinner kan man hitta det två eller tre dagar efter. Men iallafall, sitter och kämpar med 3 kunskapskrav som jag ska få in i uppsatsen, det är ett stort ämne och jag har ett max antal sidor jag inte får överskrida vilket kommer bli ett problem jag får lösa med läraren. Har fastnat innan jag ens satt igång då jag försöker tyda vad ett utav kriterierna har för betydelse.. detta med de nya betygskriterierna kan ju gå och ta sig någonstans och ni 96or som tror att ni kommer behålla era VG och MVG.. haha det kan ni ju glömma!

SMOOTHIE

Blev 1,5 timme träning, 6km på cykel och sedan ett styrkepass efter det, otroligt skönt att få öva lite kondis  då det faktiskt är coopertest om 2 veckor på idrotten. Eftersom calle är på match och jag inte kan jobba nå vidare med honom i samma rum så får jag passa på då han har något annat för sig. Skulle vara bra att bli klar med uppgiften så jag istället kan börja plugga matte då vi har nationella om två veckor.
Har precis ätit middag och sitter lite smått och suktar efter en smoothie, tyvärr har jag inte den på bild i handen but I wish I had though. Glömde be pappa köpa yoghurt så det gick åt skogen. Har även lyckats leta fram mina klackar jag tänkte ha imorgon! Planerna för kvällen eller snarare nuet är att måla naglarna, föna och platta håret och sedan dra igång samplugget. Kör lite blogginlägg som paus i plugget senare.

NEW IN

Sa ju att jag skulle få med mig något hem ifrån stan igår.. var inne och prövade klänningen och blev kär direkt, älskar färgen. Kanske tar kort på den senare för den som bryr sig!

DATE MED CYKELN

Ingen svenska idag då det var sam och historia arbetet som stod på listan vilket är på eget ansvar. Drog hem med calle och gjorde mat till mannen då han precis dragit iväg för match på hemmaplan i bälinge mot saif! Själv hoppar jag till min andra man för den närmsta tiden - träningscykeln.

NEW IN

Här har ni äntligen bild på toppen jag köpte häromdagen som jag ska ha på lördag!

Jag sitter för tillfället i sängen och skulle egentligen precis ha vaknat. Men istället så vaknade jag redan 2,5h innan uppstigning av en far som sägs ha "glömt" att jag hade sovmorgon.. tror han börjar bli lite trött på att jag har och inte han, men som han säger, livet är fullt av orättvisor och detta är då inget undantag. Men blev inte något vidare upprörd för det utan la mig och halvsov bort en timma och satte sedan på tvn och gick ner för att äta frukost i lugn och ro. Sitter här och funderar lite på om jag ska börja göra i ordning mig men tror jag dröjer på det så länge jag kan, bara för att just kan.
Efter skolan idag blir dett rusha ner på stan en snabbis för att agera smakråd av skor, calle har nämligen lämnat in hans skor för andra gången för att båda paren pajat efter bara någon vecka, verkligen urdålig kvalle. Själv är jag lite smått småsugen på att inhandla en färgglad långklänning jag haft sikte på några dagar.. hum.. får se! Men sen måste jag rusha hem för att avlösa mormor som passat lillebrorsan och sen planerar jag sam/his plugg för några timmar!

NU FÅR DET VARA NOG

Sitter i sängen och har arbetat av ett tusen ord på sam/his uppsatsen och det är väl ungefär dubbelt så mycket kvar men för tillfället känner jag inte det som något dåligt alls utan snarare en lättnad. Dagen i sig har faktiskt varit otroligt bra förutom att ryggen har värkt som en.. jag vet inte vad. Fått reda på vart jag ligger i naturkunskap för tillfället och även haft lite snack med historieläraren och samläraren och fått reda på hur jag ligger till och det känns mer än skönt. Sommarlovet börjar närma sig och jag har inget ämne att direkt oroa mig över känner jag, eller matten i och för sig men det är en annan femma!
Calle följde med mig hem efter skolan och vi satte oss i soffan med middagen som bestod av toast för min del och satte på gamla filmer på mig själv, hua va kul det va att se! Han blev upphämtad någon timme senare och har sedan dess bosatt mig på mitt rum för pluggning vilket jag nu tycker jag är värd att sluta med. Nu blir det 30 minuters väntan på bb!

PLUGGNING


Snor en bild ifrån förr, vilket börjar bli rätt standard på denna blogg då jag är allt för lat att dra upp systemkameran. Dock tror jag att problemet egentligen är att jag inte vet vad jag ska ta kort på..

Skolan gick snabbt och det var faktiskt en helt okej dag för att vara skolan. I stora drag såg den ut som så började med hishis/svenska/spanska 3/alet/möta upp calle/stan/cupido/shoppa/hem/äta och här sitter jag nu. Fick med oss cupidosallad hem då detta med att "handla" hungrig inte riktigt är våran grej då det ofta kommer med saker hem som egentligen inte ska med, med flit liksom. Men anyway, har ju letat lite av en tok denna helg efter en klänning till på lördag men har inte gått nå vidare, men fick med mig en topp jag tänkte matcha med en kjol istället vilket går lika bra det med. Bild på toppen kommer upp senare, nu ska jag börja skriva på historia/sam uppsatsen som ska in på onsdag!

SHINY TUESDAY


Har för tillfället ingenting att göra och märkte att jag fick lite tid över så jag startade datorn och here I'am. Blir om 10 minuter upphämtad av calle och hans far och ska väl hinna slänga i en tränings t-shirt i väskan innan jag måste rusa. Dagen ser ut såhär: hishis/svenska/spanska/atlet/slut/stan/hem, kort och välbehövlig dag. Lite smått osäker på träningen eftersom jag har gått och dragits med en förkyldning i snart två veckors tid och förra veckan när jag trodde att jag var frisk så var jag ute och sprang vilket var ett otroligt bakslag i sjukväg och fick faktiskt feber.. hua! Så jag tar nog det lite lugnt idag.

COUNTDOWNS

Sommarlov: 36 dagar
Calles födelsedag: 45 dagar
Min födelsedag: 71 dagar
Utomlandsresa: 92 dagar

VAD ÄR DETTA?

Sitter ju och försöker klura ut vad jag ska ha på mig på lördag och att det finns så otroligt fula klänningar överallt gör inte saken varken lättare eller bättre. Dessa är bara några exempel på va ginatricot har i sin online shopping och bara dessa skrämmer skiten ur mig. Varför måste butikerna få in förjävligt fula kläder ibland för? Såna kläder ingen vill ha som sedan sitter på galgen för mellandagsrean sen i jul, ovärt.

VÄRLDENS BÄSTA

Skolan gick bra och snabbt vilket var skönt, efter skolan drog jag med mig calle till affären och handlade grädde och sylt och som ni kanske listat ut så blev det pannkaka till middag. Calle blev upphämtad för ett tag sedan och jag har inte gjort någonting sedan dess och planerar inte på att göra någonting heller. Imorgon blir det träning, stan och plugg som gäller. Inga fler pluggfria dagar inte! Historia med inbakad samhällskunskaps uppsats ska göras..

NY DESIGN!

Tyckte det blev så tråkigt med den föredetta halvklara och inte riktigt tillfixade headern och lite smått trött på den grå/vit randiga bakrunden höll på att damma igen. Fått en liten feeling för rosa helt plötsligt sådär, haft det ett tag och vill ha en massa rosa saker i mitt rum. Är det en tillfällig fas tro? Eller har jag gått och blivit lite för lik min syster.. det är frågan! Sa godnatt i förra inlägget men det blev ju som det blev..  Imorgon blir det sovmorgon till 11.30, tre lektioner och sedan drar jag ner med calle på stan på spaning av en speciell klänning, har bra feelings om det, så jag får hoppas att det håller i sig. Väderprognosen ser lite sådär ut imorgon, 12+ delvis sol men mest molnighet.. menmen får vara glad över att det inte snöade i helgen som de sa att det skulle göra. NU tackar jag för mig och ska gå och sussa, godnatt!

Godnatt!


Gammal pic men beskriver hur det ser ut för tillfället, så det fick funka!

Har blivit lite dålig på att uppdatera men det har varit lite mycket under veckan (alla skyller på det och jag är inget undantag), men så är sanningen. Drog iallafall imorse, rent spontant med pappsen ut till syrran för att vakta barn så att männen fick fixa och trixa med deras övervåning som ska fixas i ordning och drog där efter med familjen till min kusin som fyller hela sex år idag, grattis till henne! På vägen hem blev jag avsläppt i stan och dansade tills åtta. Kom hem för kanske 1,5 timme sedan och har bara hunnit med att äta middag och slappat, eller hunnit med och hunnit med.. skulle nog hunnit med endel fler saker om jag bara hade velat eller orkat! Aja, relativ tidig sussning ska ske ikväll så jag är utvilad och utan halsont imorgon så jag äntligen kan börja jobba upp kondisen. Håller tummarna!

HAPPY MOMENT


Härlig bild på min hoppande prins,

Har inte gjort så mycket utav eftermiddagen/kvällen utan mest tagit det som det kommit. Men jag har suttit och kollat runt på kläder endel, är nämligen bjuden på finfest nästa lördag och letar efter något att ha på mig, min plan jag hade tidigare denna vecka sprack då min storlek tog slut, suck. Aja, hittade väl lite förslagsalternativ men får se hur det blir med det. Har ju faktiskt min balklänning kvar? Anyway anyhow. Sitter och skissar lite på födelsedagspresent till min prins. Långt kvar? Ja, men det är lika bra att börja nu!

JAG LEVER


Joda, visst lever jag! Igår kväll fick vi middagsgäster, syrran med la familia som kom hit på den, som nu har blivit lite av en tradition, fredagsmiddagen, calle joinade också. När vi kom hem efter skolan igår storstädade vi heela min övervåning, väggar golv och tak så nu är det skinande rent och du skulle kunna slicka på toalettgolvet om så önskas.

Idag har vi inte hunnit med mer än att äta en lång frukost/lunch = brunch, spelat wii, kollat på tv, kollat på resten av filmen som vi inte kollade klart på igår, ätit mellis, slita byxor och jag sitter för tillfället och rensar ut vinterkläderna och ersätter dom med sommarkläderna. Superskönt med lite extra färger och lite mer plats i byråerna. Calle drog precis ner till bussen och ska ner på stan för att kolla på bio med en kompis, tror det var hungergames , som han har längtat efter att få se den filmen haha.. aja. Imorgon blir en ensam dag och ska försöka smida lite planer, om jag orkar, calle åker nämligen till åland med laget för att spela match!

DANSUPPVISNING


Tittade klart på filmen för ett tag sedan och den förjäkla kul enligt mig själv då, lite smått besviken blev jag dock på att Lina och Max inte är med i filmen plus att den inte utspelar sig i det riktiga svensson svensson huset.. aja! Bra var den iallafall. Inte hunnit med så mycket ikväll mer än att äta middag, äta kladdkaka och glass, kolla på film, hängt tvätt och bäddat ner sjuka lilla mig i sängen. Känner mig inte alls bra och har inte gjort på hela dagen, gått med frossa och har knaprat iprenis så jag mår nog bättre snart får jag hoppas. Nu blir det att stänga igen datorn för att göra den dagliga turen till kanal elva för rutinen big brother.

Taggar lite smått till dansuppvisningen som är på UKK den 19maj med en massa gamla videor och våran otroligt grymma musik till vårt nummer. Gott love it. Godnatt!

Kakfrossa




Engelska nationella imorse gick superduper, på tre timmars lunchen drog calle, emma, ida, nor och jag själv hem till emma för att äta lunch, bjussades på lasange och och chicken nuggets med cousecous, lite buffé sådär, och även kladdkaka till efterrätt. Håltimme på sista lektionen och jag drog mig mot g-centrum för att möta upp mammsen och lillebrorsan. Fick med mig en film och två kakpaket hem, mums. Tror dock att kakorna får vänta tills imorgon kväll för att jag kör nog på kladdkaka ikväll. Men man vet aldrig, smaklökarna kan förändra sig fort! Nu blir det Svensson Svensson tittande, hej så länge!

VINN EN DW KLOCKA


Vill du ha chansen att vinna en DW klocka? Klicka på bilden för att komma till hemsidan du ska kommentera på!

SVAR PÅ TAL




Svar: Ja visst är dom! Otroligt bekväma också. De kostade 700:- om jag inte minns helt fel och är köpte på stadium här i uppsala. Vet inte alls om dom finns kvar, var i höstas jag köpte dom (tror jag) men kolla du!

MY HEART IS YOUR HEART


Fin bild med calles otroliga skomakartumme!

Dålig uppdatering idag vilket beror på att jag i skolan inte behövt ta upp datorn, inte ens en gång har jag rört den. Jobbigt att jag släpade på 1,5 kg mer i väskan vilket nu var otroligt onödigt.. suck. Men skolan idag rullade på bra och fick håltimme på sista lektionen och slutade därmed 14.00. Drog ner på stan i sommarvärmen med Nor och kollade på lite saker då Calle sedan joinade oss och Nor drog, och calle med och jag blev ensam. Kul. Gick runt på stan ett tag själv och lyckades hitta den efterlängtade långklänningen jag letat efter, mot calles vilja köpte jag den ändå! Svart, enkel, utan axelband och att materialet är förjävla skönt gör saken bättre. Drog sen iväg och dansade. Kom hem för en timma sedan och har inte hunnit mer än att krypa ner i myskläder, ätit middag och kollat på blogar och satt på tvn. Det blir planern än så länge, tjingaling!

CLOSE UP


Dagen har rullat på bra och jag har precis fått i mig middag och tagit en snabbdusch. Calle stack innan middagen och brummade hem på sin moppe, planerna för kvällen är inte många. Men naglarna ska målas och jag är lite smått sugen på att, tro det eller ej, hör och häpna.. en film! Får se hur det blir med det.. Som ni ser på bilden så har jag fått lite för mycket sol idag, eller det beror på hur man ser det, jag kommer ju vara brun och fin tills imorgon eller.. om några dagar men just nu ser det lite ut som att jag förbereder mig på att gå påskkärring, haha.. så det är det bilden är till för, visa rödheten alltså..

SUNNY AFTERNON

Fixade i ordning en liten "lyxigare" frukost idag, tog med mig den ut och satte mig på verandan på framsidan och har väl i stort sätt suttit här ute mesta delen av dagen. Calle kom vid halv två tiden och då stod det redan pannkakor med sylt och grädde färdiggräddade på framsidan med även en kladdkaka i ugnen som jag tyvärr inte är riktigt sugen på än. Men det blir väl att smaska på den till big brother istället! Ligger för tillfället ute på en filt medans calle sitter i en stor här ute på verandan, jag solar och han skriver skolarbete stackarn. Sträck bara av denna svenska tidiga sol, härligt värreee!

LÖPARRUNDA

Hurtiga jag vaknade, lust att åka ner på stan för att samla burkar men eftersom uppsala tydligen (enligt unt) skulle satsa dubbelt så hårt för att få stan clean innan tolv på förmiddagen så kändes det rätt hopplöst, så det skippade jag. Drog istället ut på en 30 minuters löparrunda och tänkte köra lite styrka så jag får en härlig träningsvärk tills skolan imorgon .Sen blir det dusch och frukost i skolskenet!