SJU SKÖNHETSTIPS




TANDBORSTKNEPET
Jobbiga och uppstickande småhårsstrån får du bukt med genom att spraya lite hårspray på en tandborste. Bosta försiktigt ner småhåren med den fuktiga tandborsten. Tada!


LÄNGRE FRANSAR
Vaseline är som hårinpackning för dina ögonfransar. Ta lite vasline innan du ska sova och smörj in dom. I vaselinet finns det nämligen näring som får de att växa. Har dock hört att Försvarets hudsalva ska vara bättre då de tydligen ska finnas mer näring i den. Testa dig fram!

FYLLIGA FRANSAR
Dutta ett lager löspuder med puderborsten efter första påstrykningen av mascara - innan mascaran hunnit torka, så var snabb! Vänta en liten stund och lägg sedan ett lager till mascara. Tänk på att ha en riktigt fuktig mascara så att den inte smular sig.

PÅSAR UNDER ÖGONEN
Har du, lik som de flesta, påsar under ögonen? Testa att lägga en metallsked i frysen så att den blir riktigt kall och håll sedan skeden på den pösiga delen under ögat i minst 1 minut.

BÖJNING AV FRANSAR
Har du svårt att få till snyggt böjda ögonfransar kan det vara en bra idé att värma upp din ögonfransböjare. Blås med hårtorken på full effekt i några sekunder innan du böjer!


LÄNGRE NAGLAR
Massera dina naglar så ofta du kan! Det stimulerar blodflödet i nagelbädden och gör att naglarna växer snabbare.

Problem: Fnasiga läppar
Åtgärd: Torra läppar är första tecknet på uttorkning. Testa att försiktigt skrubba dina läppar med en mjuk tandborste, torka försiktigt med en handduk och avsluta med ett mjukgörande och återfuktande läppbalsam.

kommentarer

KOMMENTERA HÄR

namn:
V.I.P?

mail: (publiceras ej)

hemsida:

kommentar:

trackback