BLIBRUN TIPS!

1. Skrubba fram lysern!
Peeling är A och O när det gäller att kunna bevara solbrännan lite längre. Innan du drar iväg på solsemester, drar till solariumet eller är ute en hel dag under solen då det är garanterat att du får färg - peela dig! Du kan göra hemmagjorda superlätt, men också köpa för mindre än 100:- på affärer såsom ica, konsum, åhléns med mera
 
 
 
2. Insmörjning av huden är viktigt
Huden behöver en massa fukt på sommaren (även på vintern). Ju torrare hud i grunden du har.. dest fortare flagnar solbrännan bort. Så se till att smörja in dig ofta, även efter dusch. Det är extra viktigt att tänka på insmorningen när du vistas i luftkonditionerade lokaler då det bidrar en massa till att huden blir torr. 
 
3. Behöver du hjälp inifrån?
Det finns faktiskt piller för att få en liten hjälp på traven med att bli brun, själv har jag mest hört talas om att man ska äta mycket morötter då det innehåller betakaroten så ska man äta otroligt mycket, men sen finns det som är på bilden ovan, nämligen "Maxosol". Det förlänger brännan, gör så att brännan blir brun och inte röd plus påskyndar att du faktiskt blir brun - allt detta i samband om du vistas i solen.  Är faktiskt lite smått sugen på att testa detta själv, även om jag blir pepparkaka..

kommentarer

KOMMENTERA HÄR

namn:
V.I.P?

mail: (publiceras ej)

hemsida:

kommentar:

trackback